Aldatıldığımı ispatladım.

Kadın kendisi söyledi evladımın adına kadar. Konuyu bilmiyorum ama en başından biliyormuş boşanmasını bekliyormuş bunları hep kendisi söyledi.

evet evet bende o konuyla ilişkilendirdim.

Kadın kendisi söyledi evladımın adına kadar. Konuyu bilmiyorum ama en başından biliyormuş boşanmasını bekliyormuş bunları hep kendisi söyledi.
anladım o baya şirret ve ahlaksızmış.bence kadın ararsada ulaşmaya çalışırsada uzak dur,eşindende aynı şekilde.şu an yaşadığın şokla muhtemelen kafan çok karışmıştır.birkaç güne kafanın pusu biraz daha dağıldığında daha mantıklı düşünüp kararlar verebileceksin.mümkünse ailende mantıklı kararlar verebilen birinden yardım al bu süreçte.çünkü bu tip durumlarda gelişmeler çok hızlı olur.

Çok üzüldüm, bide önceki konularda hatayı kendinizde bulmuşsunuz kendinizi suçlamışsınız ya en çok ona üzüldüm

Çok üzüldüm, bide önceki konularda hatayı kendinizde bulmuşsunuz kendinizi suçlamışsınız ya en çok ona üzüldüm

Ben üzülmüyorum belki şokla birlikte hiç bir şey hissetmiyorum. Evet, ne yazık kendimi suçlamıştım. Insandım ben insanlığın gereğiyle empati kurmuştum güya.

Ben de baktım da o konuya. Oradaki kız adamın karısına ses kaydı falan göndermiş. Ve adam karısının haberinin olduğunu biliyor o konuda.

Eşinizin şu anki tavrı nasıl? Önceki konuda olduğu gibi kestirip atıyor mu yoksa pişman mı? Geçmiş olsun...

Eşinden boşanıp tazminat isteyebilirsin ama kadına açılmıyor artık, Yargıtay o yönde karar verdi.

Ben de baktım da o konuya. Oradaki kız adamın karısına ses kaydı falan göndermiş. Ve adam karısının haberinin olduğunu biliyor o konuda.
yok zaten arayan kadın bildiğini söylrmiş adamın evli olduğunı en başındam beri,hatta çocuğu olduğunu bile biliyormuş.ordaki durum farklı,ama zamanlar ve kadının araması,foto yollaması filan aynı gibi gelmişti :) farklıymış

Evet biliyor sevgilisi bizzat aradı ama bilmediğim için konuşmayı kayıt alamadık yani kimin aradığını bilmiyordum bende resimleri bana atmasını istedim attı. Kendiside itiraf etti konuşmalar var.
Kadın bunları yaptığına göre iki seçenek var:
Evli olduğunu sonradan öğrendi sizi uyarmak istedi diyeceğim ama biliyormuş kadın zaten.
O zaman adamı boşanmaya ikna edemedi size söylemekle tehdit etti. Demek ki eşiniz bu kadınla gönül eğlendiriyordu, gelecek beklemesin diye de evli olduğunu söyledi, ama tabi klasik mutsuzum boşanıcam yalanı ile birlikte.(yoksa karımdan ayrılmam ama senle takılalım dese, kadın görüşmez onla) Kadın da beklentiye girdi boşan,et,sen söylemezsen ben söylerim diye size ulaştı. Siz boşansanız da eşinizin bu kadınla evleneceğini zannetmiyorum. Ama bence de çekişmeli boşanmaya gidin,hemen boşamayın nikahınızı vermeyin, avukatınıza da süründürmek istediğinizi söyleyin ona göre yol çizsin.

Tabi ben uğraşmak istemem, kendimi yıpratamam derseniz ayrılın gitsin ne hali varsa görsün.

Arkadaş sabahtan beri bi "nikahını verme sakın" muhabbetidir gidiyor. Ya hanımlar, siz konu sahibinin hayatını hala o erkeğe göre yaşamasını tavsiye ediyorsunuz farkında mısınız? Konu sahibine ne evlenir mi boşanır mı vs. Böyle bir pisliğe bakmaya bile tahammül edemez insan ya. Adamın nikahı kadında olsa ne olacak adam çoktan ortalık malı olmuş bile.

O erkeğe göre yaşamayacak. Ayrı olcak ama sadece resmi olarak boşanmayacak.
Diğer kadın istediğine çok çabuk ulaşamasın diye dedim.
Yoksa gitte aynı evde yaşa, aynı yataşa gir demiyoruz.

O erkeğe göre yaşamayacak. Ayrı olcak ama sadece resmi olarak boşanmayacak.
Diğer kadın istediğine çok çabuk ulaşamasın diye dedim.
Yoksa gitte aynı evde yaşa, aynı yataşa gir demiyoruz.
Bence kağıt üstünde bile evli kalmak rezillik böyle bir adamla, ayrıca aman nikah bende kalsın demek acizce bir hareket olur. Ne yapıyorsa yapsın pislikler, konu sahibi bu adamın soyadına bile tahammül etmemeli bence.

Vay arkadaş adamların nikahı bile kıymetli. Nikanı verme diğer kadını süründür nedir ya konuyu açan kadın çok mu mutlu bu şekilde? Anında her ikisine de dava açmalısın. Dava tarihinden itibaren tedbir ve iştirak nafası bağlanacaktır.
Benden şanslıymışsınız. Boşanma sürecindeki olduğum şahşın sevgilisi de beni mesajlar atarak rahatsız etti ama msjlaşmalarınızı veya fotoğraflarınızı atarsan dava daha da hızlanır dediğim halde atmadı uyuz kadın.

Rabbim yardımcınız olsun. Daha önceki konunuzda kayınpederiniz de başka bahaneler söylemişti. Şimdi onlar ne diyor? Eşiniz olacak pislik de razı mı duruma? Umarım bebeğinizle çok mutlu olursunuz.

Dimi ne kadarda layıklarmış birbirlerine ben ayrılır ayrılmaz birlikte olurlar eminim :)

Yerinde olsam öyle olmasını çok isterdim. O iki pislik birbirine zehir etmeli bu hayatı. Başka masum insanları kandırmasın, birbirlerine yapsınlar bundan sonra pisliklerini. Evet onlar birbirlerine çok layıklar, ikisi de ahlak yoksunu. Ne seni ne de bi başka temiz, dürüst insanı haketmiyor. Evlensinler layık oldukları hayat bu.

Pislik adam lanet olsun onlara adiler. Kocanıza söylediniz mi ailesine. O kadar savunmuşlardı ki rezil adam sürünsün geberesice

Ya evet olması gereken o ama ne bileyim ben o kadar çabuk bitirmem heralde.
Yani ben boşanıcam onlar evlenecek ,ben mutsuzluğumla yaşarken o kadın hayatını yaşayacak. Yok yani düşüncesi bile korkunç geliyor bana.
En azından bu kadar kolay evlenmelerine mani olayım ki o kadında çıldırsın hasedinden.

Onlar birlikte olmak için ayrılmış olma şartı aramıyorlar zaten. Evliyken ona giden adam karısından ayrı yaşadığında mı gitmeyecek? Üstelik öyle kolay boşanılsa keşke bir dava üç dört yıl sürebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…