nasıl bu kadar benzer seyler yasıyoruz inanamadım... cunku ben de 1 aydan bu yana esimin beni aldattığını öğrenmiş bulunmaktayım ve hayatım sanki gözümün önünden sanki ben değilmişim gibi gecti... nasıl tarisiz bi acıdır yasamayan bilmez . ben de her seyi yapar ama bunu bana asla yapmaz derdim beni o derece severdi amaaaa bunlar meğer boş lafmış... aynen bende evde bıraktığı diğer telinnden öğrendim mesaj falan ben tam olarak anlayamamıştım baska yalanlar vardı gundemde ben sıkıştırınca onu da itiraf etti sadece 1-2 kez yemek yedik falan aramızda baska bi şey yoktu falan fln ama kadına gonderdiği çiçeğin fotosunun durduğunu gordum ve o beni iyice delirtti ve benim için artık hayat dayanılmaz olmaya basladı bi seyler yapmam lazım dedim canını çok yakmak istedim neden dedim ben haketmedim dedimmm amaa nafile ben seni veviyorum asla baskasıyla olamam o zaman hatamı anladım ve gorusmeyi kestim dedi 1- 2 aylık surecte 6- 7 kez yemek yemişler .... ben onu evde beklerken geceleri o gelmeden yatmazken, sıkıntıdan patlarken o beni hiçe saymıştı bunu nasıl hazmederim çok zor her zaman her yerde bu yalanlar aklıma geliyor ne yaparsam yapayım unutamıyorum cıkaramıyorum kafamdan... ve biz 4-5 yıllık evililiğmizde o kadar zor dönemler yasadık ki ben onun hatalarını her zaman olsun yuttum örttüm ve destek oldum kimsenin yapmayacağı fedakarlıkları yaptım...
Ahh canım ya anladım ki inan yalnız değiliz..
Bazıları bi haber aldatıldığından
Bazıları katlanıyo artık salmış
Bazıları kandırılmaya devam ediyo offf bir evlilikde yaşanabilcek en adi en fütursuz en olmaması gereken en kötü durum aldatılmak!
Güvenmiyorum artık zerre kadar..
Bende aynı senin gibiydim herkes yaparda eşim katiyen yapmaz diyenlerdendim..
Çünkü evinden başka yerde yemek yemeyen, alkol kullanmayan, gece dışarı çıkmayan bir adam bu..
Çok kıskanç,nereye gitsem napsam haber verdirten, bi yere gittiğimde kendi bırakıp alan, her sabah öperek giden, akşam sarılarak uyuyan bensiz uyuyamayan biri bunları yapan bana..
Artık kimseye zerre güvenim kalmadı..
O da hala o resimler ve o görüşme dışında ben hiç görüşmedim diyo
mesajlaşma vs yakalayamadım
silmişde olabilir hiç bişi bilmiyorum söylemesinide beklemiyorum söylicek değil ya.
Ama her an aklımda çıkarıp atamıyorum sürekli yüzüne vuruyorum sürekli laf sokuyorum sen beni hak etmiyosun çık hayatımdan diyorum..
İnan canım bende 9 yıla neler sığdırdım..
Ablalarından çektim ,annesinden çektim,abisinin bile laf sokmalarına hakaretlerine maruz kaldım..
ayrılmanın eşiğine geldim belki dönüş noktammış ozaman ayrılmalıymışım offf bilmiyorum kafam çok karışık
Sen şuan nasıl atlattın daha doğrusu atlatabildin mi?
Ben nasıl bunlarla yaşıcam bilmiyorum çok zor çok çok çok.. =(