• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

canım kıyamam sana ayakta ve dimdik durmana sevindim kendine daha fazla eziyet etme boşver....erkekler bazı şeyleri haketmiyor çok haklısın.....hepimizin imtihanı ayrı işte canım seninde imtihanın buymuş rabbim hepimizin imtihanını kolay geçirmemizi sağlasın inşallah.....tedbiri elden bırakma arada karıştırmaya devam et canım.....sana karşı davranışları nasıl canım eskisi gibi mi?

Bana karşı davranışlarında hiç bir değişiklik yok aksine evine daha bağlı daha ilgilenen baba,eş oluverdi bi anda..
Pişmanlığı bariz ortada
Bazen nasıl üzerini kapayabildiğime şaşıyorum yani baya baya susup açmıyorum hatırlamıyorum bazen hiç (normalde acayip takıntılı biriyim ben) Derdini veren sabrınıda veriyo sözünün canlı örneğiyim sanırsam.

keşke imkanınız olsaydı da ayrılsaydınız o insanla bı omur nasıl gecıreceksınız ALLAH yar ve yardımcınız olsun..hersey gönlünüzce olsun İNŞALLAH.

valla cok uzuldum. ama insan hep sorguluyor eksik olan neydi diye bazen ortada hiç birsey yokken yasanıyor bunlar. biz askı masallardan öğrendik. karsımızdakını de prens sandık. oyle bir konu yok. zamanla yaraların kabuk bağlayacaktır elbet. ama asla unutmayacaksın. sorgulama sebep arama yok cünkü...

Back
X