- Konu Sahibi fistikli_dondurma
-
yani kendimden 20 yaş büyük bir kadınla aldatılışımı hazmetmeye çalışıyorum dediğim gibi
bir yandan annem ve babamın bana tavrınıda
ben güneydoğuda yaşıyorum
buraların kafasını bilirsiniz karar vermeye çalışıyyorum
ya çok zor bir döneme giricem bol mücadeleli
yada...aklıma gelsin istemiyorum yadasını
sizde aklıma getirmeyin ne olur.
onunda bilmesi gerekir beni tanıması lazımokumaz olaydım.. bir anne evladına bunu yapar mı? bir insan evladını aldatan adamın sırtını sıvazlar mı? bunlar, adamın koynunda kadını yakalasan bile sen yanlış görmüşsündür derler. sende bu aile oldukça affetsen de bu adam yine aldatır. ne de olsa arkasında kapı gibi kaynana var.
hayırlısı olsun senin için ... allahım ferahlara çıkarsın . ama koynunda yılan bselemek bu olsa gerek .. sen evlen işini gör yemeğini önüne getir çamaşırını yıka iki çocuk ver sonra adam millete aşkım dese . yazıklar olsun bu insana ..
yani ben mesajları kendi ailemin gözüne soktum yine inanmadılar
kanıtlarım ne işe yarayacakki
ben biliyorum ya
başkaları inanmasada umurumda değil
ama işte kendi kanından insanların sana değilde ona inanması
20 yaş mı ?kadın kaç yaşında ki
bana da hiç inandırıcı gelmedi. hamilesiniz ve çocuklarınız varmış,aileniz boşanma kararı alırsanız arkanızda duramayacakları için mi inanmış göründüler eşinize acaba...
44 müş yani hattının bilgilerinde öyle yazıyor
seside bir acayip hani o sürekli sigara içmekten sesleri kartlaşmış
konuşmayı bilmeyen mahalle karısı tiplerden
yani sesinden öyle anladım
tabi hiç belli olmaz belki hat baskasının adına...
yooo hamile değilim
yooo hamile değilim
onların işine yarardım valla
yük olmazdımki aksine onların yasam standartı yükselirdi
hep derlerdi onu daha çok seviyoruz diye
ciddilermiş
yaa öyleyse korkup numarasını değştirirmiki ama değildir yabelki hayat kadınıdır bu .
6 aylık oldu bebeğimaltta hamilelik takvimi görünüyor,ondan demiştim.
yaa öyleyse korkup numarasını değştirirmiki ama değildir ya
telefon falan vaat ediyordu galiba
fiyatlarını yazmıştı ona
gözüm döndüğünden aklımda tam kalmadı mesajları
''sana dokunmayı özledim aşkım''
''bende''
seni özledim''
''bende aşkım''
bak bunlar aklımdan hiç çıkmıyorrrrrrrr
6 aylık oldu bebeğim
öncesinde vardı ondandır.
bende öyle düşündüm eşim 28 yaşındaeşin kaç yaşında 44 yaşındaki kadınla ne bileyim enteresan .. bazı erkeklerde yaşlı kadınlara ilgi var ama öyle birşey duymuştum . kadın telini değiştirdiğine göre belki evli . çünkü evli olmasa korkmaz senden . korkmuş ki kaybetmiş izini . evli olma ihtimali çok yüksek ...
yani evet o sondu orda aklandı ve şiddet olayıda bittiŞiddet...
mrb arkadaşlar canım çok sıkkın eşimle son zamanlarda epey tozuttuk habire tartışıyoruz ve maalesef her tartışmamızda bastırmak için vurmaya kalkıyor bazende vuruyor ama ben daha fazla dayanamıycam 3 aylık bi oğlum var ayrılmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.kavgalarımızın sebebini soracak olursanız güvenmiyorum kendilerine özellikle son zamanlarda evden beş dakikalığına çıkıp saatlerce dönmüyor aramayaım die telefonu evde bırakıyor ve daha bir sürü şey...
bu konuna denk geldim de.. şiddet, ilgisizlik, arkadan iş çevirmeler.. yıllar öncesinden gelen bir aldatma var demek ki.. bu adam sana hiç eş olmamış ki, ailen nasıl onun arkasında duruyor..
sana dokunmayı özledimler, telefon hediye etmeler.. işler bayağı ilerlemiş..
ne kadar ucuz bi yalan, arkadaşım aradı arkadaşım mesaj attı arkadaşım sevişti....eşimle şimdiden anlaştım ben yarın bigün beni aldatırsan çatır çatır aldattım de sakın dedim böyle bi yalanla gelme sıraladım erkeklerin bu tip zırvalarını bunların hepsini duydum ve saçmalıkları sayfalarca konuşuldu dedim benim zekamı bu şekilde aşağılaman beni daha çok deli eder sakın dedim, bakalım başıma gelirse daha mantıklı ya da dürüst cevaplar bekliyorum, elemanın sevgilisini erkek adıyla neden kaydediyo mal bu adamlar yaa bizi de kendileri gibi mal sanıyolar ailen varken de düşmana ihtiyacın yokmuş yani bravo onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?