aldatıldıgımı ögrendim,herkes bana düşman oldu!

20 yaş mı ?kadın kaç yaşında ki

onunda bilmesi gerekir beni tanıması lazım
kimseye ihtiyacım olmadığını annemde dahil
yanlış destekler alıyor karşısına beni inandıramadıktan sonra
hepsi hava cıva...

üstüne çalış ondan çok para kazan
rahat batıyor
herkesin şaşırıdığı bir durumdu onunla evlenmem
kendini bişey sandı garibim...

bana da hiç inandırıcı gelmedi. hamilesiniz ve çocuklarınız varmış,aileniz boşanma kararı alırsanız arkanızda duramayacakları için mi inanmış göründüler eşinize acaba...

bana da hiç inandırıcı gelmedi. hamilesiniz ve çocuklarınız varmış,aileniz boşanma kararı alırsanız arkanızda duramayacakları için mi inanmış göründüler eşinize acaba...

yooo hamile değilim
onların işine yarardım valla
yük olmazdımki aksine onların yasam standartı yükselirdi
hep derlerdi onu daha çok seviyoruz diye
ciddilermiş

Son düzenleme:
belki hayat kadınıdır bu .
yaa öyleyse korkup numarasını değştirirmiki ama değildir ya
telefon falan vaat ediyordu galiba
fiyatlarını yazmıştı ona
gözüm döndüğünden aklımda tam kalmadı mesajları
''sana dokunmayı özledim aşkım''
''bende''
seni özledim''
''bende aşkım''
bak bunlar aklımdan hiç çıkmıyorrrrrrrr

altta hamilelik takvimi görünüyor,ondan demiştim.
6 aylık oldu bebeğim
öncesinde vardı ondandır.

eşin kaç yaşında 44 yaşındaki kadınla ne bileyim enteresan .. bazı erkeklerde yaşlı kadınlara ilgi var ama öyle birşey duymuştum . kadın telini değiştirdiğine göre belki evli . çünkü evli olmasa korkmaz senden . korkmuş ki kaybetmiş izini . evli olma ihtimali çok yüksek ...

Şiddet...
mrb arkadaşlar canım çok sıkkın eşimle son zamanlarda epey tozuttuk habire tartışıyoruz ve maalesef her tartışmamızda bastırmak için vurmaya kalkıyor bazende vuruyor ama ben daha fazla dayanamıycam 3 aylık bi oğlum var ayrılmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.kavgalarımızın sebebini soracak olursanız güvenmiyorum kendilerine özellikle son zamanlarda evden beş dakikalığına çıkıp saatlerce dönmüyor aramayaım die telefonu evde bırakıyor ve daha bir sürü şey...

bu konuna denk geldim de.. şiddet, ilgisizlik, arkadan iş çevirmeler.. yıllar öncesinden gelen bir aldatma var demek ki.. bu adam sana hiç eş olmamış ki, ailen nasıl onun arkasında duruyor..

sana dokunmayı özledimler, telefon hediye etmeler.. işler bayağı ilerlemiş..

bende öyle düşündüm eşim 28 yaşında
korksun ya valla onlarda üzülsün istiyorum.

yani evet o sondu orda aklandı ve şiddet olayıda bitti
ozamanda yeni doğum yapmıştım şimdide
kötü tesadüfler...

ne kadar ucuz bi yalan, arkadaşım aradı arkadaşım mesaj attı arkadaşım sevişti....eşimle şimdiden anlaştım ben yarın bigün beni aldatırsan çatır çatır aldattım de sakın dedim böyle bi yalanla gelme sıraladım erkeklerin bu tip zırvalarını bunların hepsini duydum ve saçmalıkları sayfalarca konuşuldu dedim benim zekamı bu şekilde aşağılaman beni daha çok deli eder sakın dedim, bakalım başıma gelirse daha mantıklı ya da dürüst cevaplar bekliyorum, elemanın sevgilisini erkek adıyla neden kaydediyo mal bu adamlar yaa bizi de kendileri gibi mal sanıyolar ailen varken de düşmana ihtiyacın yokmuş yani bravo onlara

kesinlikle ailem varken düşmana ihtiyacım yok
çok haklısınız...

Canım eleman kaç yaşında hani eleman yazmış ya sözde onu merak ettim yazıklar olsun böyle adamlara çok şey var yazılacak ama ışte malum burası yeri değil. Allah sabır versin ne diyeyim.

Bu nasıl bir aile böyle yaa inanamadım.
Eşine en büyük tepkiyi onların vermesi gerekirdi.
Adamı teselli ediyorlar bir de çok komik.

Allah güç versin sana. Çok üzüldüm.

Bence kocanla birlikte bu aileyi de boşa..

Elemaninin adi kayittaki erkek ismi ile ayni mi? Ayni ise olabilir belki. Yani asla olmaz diyemeyiz. Bu tavriniza devam edin surunsun ama dedigimi de bir degerlendirin.

seni çok iyi anlıyorum canım benimde eşimin tavırlarından seziyordum ama bir türlü açığa çıkaramıyordum ilçe değişikliğinin iyi geleceğini düşünerek ilçeye tayin oldum eşim gelmek yerine herkes yoluna dedi ve sonra hayatında biri olduğunu öğrendim aldatmış sayılmam kafamda evliliği bitirdikten sonra oldu dedi ve ben delicesine aşıktım eşime seviyordum yıkıldım öldüm kız yollu bir kızdı gel dedim sevdiğim için çocuğumuz olduğu için gel dedim arkadaşına ,sevgilim var diyorum günde yüz kez mesaj cekiyo bukadar yüzsüz bir kadın lafını duyunca (suan yazarkende ağlıyorum) ne sevgim kaldı ne gururum ve işte o an bitirdim bende aylardır kendime gelmiş değilim çok sevmiş olmam bu süreci zor atlatmama sebep oldu çok şükür bir işim var destekçim ailem var ondan bana koca olmaz dedim ve yoluma bakyrm şimdi zor senin içinde inş. atlatırsın bizler yılarca emek veriyoruz karşılığı ise......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…