- Konu Sahibi fistikli_dondurma
-
bende öyle söyledim yüzüme kapattı
kafam çok karıştı
bu yüzden biraz daha ayrı kalmaya karar verdim
:44::44:
2,5 yıl önce açtığınız "şiddet" konusunda şunları söylemişsiniz
Okumuş ve ekonomik özgürlüğünü eline almış ve bir çocuk annesi olmuş bi kadın olarak kendimden ve bu yaşadıklarımdan utanıyorum.heleki etrafımdaki herkesin bu adamı bir melake olarak bilip bana inanmamalarından çok daha fazla utanıyorum acizliğimden utanıyorum oğlumdan utanıyorum ailemden yaptığım yanlış tercihler için utanıyorum dengim olmayan birile evlenip hiç bir zaman ulaşamayacağı ve yapamayacağı şeyleri yapıp bide altına araba çekip sonrada nankörlük gördüğümden utanıyorum ben başıma gelenlerin tek sorumlusuyum ben kendimden UTANIYORUM YAZIKLAR OLSUN BANA....
Eşiyle bunca sorun yaşamış ve bu kelimeleri dile getirmiş bir kadının bu adama güvenipte 2. çocuğu doğurması için şizofren olması gerekir. Yazılanlar çok mantıklı ancak faaliyete geçen sanki bambaşka biri. Siz sürekli boşanmak için ayaklanmış ancak başaramamış, hata üstüne hata yapmışsınız.
Ailenizin destek olmamış olması, bence bizim kadar sizi sinirlendirmemiş çünkü gururunuz haricinde her şeyi bahane ediyorsunuz, bir taraftanda kendinizi övmekten ve eşinizi aşağılamaktan kendinizi alamıyorsunuz, madem bu adam aşağılık sizde güçlüsünüz boşanın, kararlı olun, korkunuz aşağılık bir adam olmadan nasıl yaşayacağınızsa devreye kendi gücünüzü sokun. Eğer bunları yapmaya gücünüz yoksa boşu boşuna işim, gücüm var, ben güçlü bir kadınım demeyin, dediysenizde hakkını verin.
Eşinizi affedip 3 yıl sonra 3. çocuğa hamileyim eşim aldatıyor, şiddet uyguluyor konusu açarsanız hiç şaşırmam, ayrıca eşinizin aldatmaktan, şiddet uygulamaktan, sizinde affetmekten başınız dönmüş, hep söyleniyor burda affedeceksen görme, duyma, bilme, bilsende söyleme...
Nerden başlasam bilmiyorum,berbat bir geceydi:
annemler bizde oturuyorduk eşim eve geldi lavaboya girdi şeytan dürttü mesajlarını açtım
erkek ismiyle kaydettiği biriyle aşkımlar canımlar mesajlaşmalar
gözüm döndü hemen annemlerin yanına koştum mesajları okuttuyorken eşim telefonunndaki mesajlarını
sildiğini unutmuş oldugunu anllamış olacakki lavabodan fırladı telefonum nerde telefonum nerde diye
ben ağlama krizine girdim telefonu zorla elimden aldı ve mesajları sildi
benim değil elemanım sevgilisiyle mesajlaşmış dedi
elemanı arayıp hoparlöre verdi tabi odaona arka çıktı,
kadını aradı ben ağlayıp bağırıp çağırıyordum çünkü kesinlikle inanmadım.
kadında elemanıyla konuştugunu söledi;bende bir sürü hakaret ettim ona inanmadım çünkü
keşke kendimi düşürmeseydim çok pişman oldum
ardından hemen eşimin(ki eşim demek istemiyorum artık)
geldiler oğlumuz yapmaz etmez onu gebertiriz yanlış anlamışsın gibi bir sürü laf kalabalığı yapıp barıştırıp gittiler
işin garibi kendi ailemde onların tarafında
ama ben inanmıyorum yüzüne bakmak istemiyorum aynı ortamda asla kalamam
haliyle ya o ya ben evden gitmeliydik
çocukların düzeni bozulmasın diye ona gitmesini söyledim kafamı dinlemeye ihtiyacım var,
3 gündür yanlızız çocuklarla
ailem bana düşman oldu
gerçi hiçbirine ihtiyacım yok ama o adamdan çok ailemin yaptıgı canımı yakıyor
çok yanlız hissediyorum
içimi dökmek istedim;kendimi çocuklarım için toplamam ve bir karar vermem gerek...
dişleri sıkıyorum hazmetmeye çalışıyorum
kendi aklım yetmiyor diye düşünüyorum sizden yardım istmemin sebebi bu
emin olunki yalan söylediğinden sizler kadar bende eminim
o safhayı geçtim galiba yani sayılır
korkuyorumda gelecekten
ayrılıgı seçerim ben çoktan ama
bu hasta ruhlu insanlar
herkesi kendileri gibi mutsuz yaşamaya zorluyorlar
ben yokken eve gelmiş annem bizdeydi işe gittiğim için sabah gelip çocuklara bakıyor
tabi benle tek kelime konuşmuyor annem
aralarında geçen konuşma şu
oğlum sen keyfine bak üzülme boşver birkaçgüne sana yalvarıp eve dönmeni isteyecek demiş sevgili annem
çok fena gaza getirecekler beni o olacak
veeee mutlu son adamın günahı alınmış madem bi hediye almak sırtını sıvazlamak gerekir şimdi
YOk artik inanmak istedgine inaniyor bence.
zaten boşanacak adam şiddet kısmında boşanırdı matah bi kocası yok ki, konu sahibi parayla adam etmeye çalışmış araba falan almış ama napıcaksın astarı sağlam değil adamın
Eleman telefonu alıp msj atma cürretini habersiz nasıl gerçekleştirebilir ki? Bir diğeri ismi neden kaydetsin? Şahsen bir başkasının telefonuna isim kaydetmem, kimse kaydedemez bana göre, Allah yardımcınız olsun Türkiye' nin dramatik gerçeği, ailelere göre böyle şeyler yüzünden yuva bozulmaz, hatta bazı anneler, teyzeler bu tür şeyleri aldatmaktan bile saymaz, bir kaçamaktır ancak ve ancak, ona da her erkek ihtiyaç duyar.
telefonum baskasındaydı yalanıda moda oldu son zamanlarda
hıc ınandırıcı gelmedı bana
calısıyormusunuz?
sms dedıgın nedır ya 10 tl ya heryone 5000 sms ım var bnm bunuda yapamayan adam sevgılı bulmasın arkadasaynen yaa hele ki bu zamanda ufacik cocuklarin bile telefonlari var elinde baska birsey uydursunlar bari :S
dişleri sıkıyorum hazmetmeye çalışıyorum
kendi aklım yetmiyor diye düşünüyorum sizden yardım istmemin sebebi bu
emin olunki yalan söylediğinden sizler kadar bende eminim
o safhayı geçtim galiba yani sayılır
korkuyorumda gelecekten
ayrılıgı seçerim ben çoktan ama
bu hasta ruhlu insanlar
herkesi kendileri gibi mutsuz yaşamaya zorluyorlar
ben yokken eve gelmiş annem bizdeydi işe gittiğim için sabah gelip çocuklara bakıyor
tabi benle tek kelime konuşmuyor annem
aralarında geçen konuşma şu
oğlum sen keyfine bak üzülme boşver birkaçgüne sana yalvarıp eve dönmeni isteyecek demiş sevgili annem
çok fena gaza getirecekler beni o olacak
yeni numarasını da buldum görüştüm
yaşı küçükmüş
ve o adamı tanımıyorum elemanıyla görüştüm diyor
o akşam arayıp tehtiid ettiniz kavga ettiniz diye korktum diyor
bide beni savcılığa verecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?