aldatıldıgımı ögrendim,herkes bana düşman oldu!

bende öyle söyledim yüzüme kapattı

kafam çok karıştı
bu yüzden biraz daha ayrı kalmaya karar verdim
:44::44:

çok sinsice tezgahlanmış bir oyun.
aslında baştan beri affedeceğini biliyordum ama yumuşaman tahmin ettiğimden de erken oldu..
sana bir tavsiye.. affedebilirsin tabii senin hayatın senin kararların. ama kimsenin seni bu kadar kolay aptal yerine koymasına izin verme..

hadi diyelim yanında çalışan birisi eşinin telefonuyla msjlaştı;

1-Bu ne kadar rahat bir çalışma ortamı ki patronun telefonuyla sevgilisiyle msjlaşabiliyor.

2-Telefona niye erkek isimle kayıt ediliyo bunda saklanıcak bişey yoksa açık bişekilde isim yazılır.

Zaten eşinin telaşıda senin şüphelenmen için ortam hazırlamış.Sakin kalıp herşeyi mantıklı açıklıyabilirdi.

Ailenin senin karşında olmasınma gelicek olursa onlar zaten korkuyolar byle bişey olmasından
zamanında onlarda eşlerinden şüphe duymuşlardır ama erkek dışarıda yapar eder yeterki yuvam dağılmasın fikrindelerdir o yüzden senin yuvanın dağılmaması için olumlu bakmaya çalışıyolar.İyimi yapıyolar kötü mü yapıyor işte orası meçhl

Gizant,bu yazının altına imzamı atmak istiyorum müsade edersen....

Her şey kabak gibi ortada,kadın başta numarasını iptal etmiş,sonra savcılığa vermekle tehdit etmiş.Ben olsam vermeyen ..... derim. Hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyor edepsiz.Kimin kime mesaj attığı ortaya çıkarılır zaten.Annenize gelince,kınıyorum.Evlattan öte,o senin hemcinsin ya.Yazıklar olsun.Ben böyle bir anne tanımadım,bilmiyorum.
Çalışan birisiniz,daha kolay.Asıl çalışmayan kadınlar sineye çekmek zorunda kalıyor.Güven bitmiş bu ilişkide.Siz daha ayrı kalmaktan bahsediyorsunuz Kendinizden başka kimse size yardım edemez.Eşin olacak o adam da etrafta at koşturur böyle,yok arkanda kim var,yok nafaka isteyeceğim.Aptal saptal laflar.Bunlara geçit verirsen arkası gelir.

Son düzenleme:

Ailenin tavrı gerçekten çok garipmiş canım.Adamdan şüphelenmeleri gerekirken birde suçlu sen olmuşsun.Ama bana kalırsa eşin yalan söylüyor.Allah sana sabır versin inşallah.Birkere güven sarsıldıysa, birdaha asla yerine gelmez bunu bil.Dilerim çocuklarınla mutlu olursun.

Çok klişe yalanlar benim değil arkadaşımın, utanmasa kadınla alt alta üst üste ben değil arkadaşım yapıyor diyecek.

merhaba günaydın. Öncelikle çok üzüldüm üzüntünüzü kendi içimde çok net hissettim. Ama bişey söylemek istiyorum. Belki gerçekten vermiştir? Çünkü bizimde aynı iş yerinde çalıştımız bir arkadaş var ve benim telefonumla mesajlaşıyor sevgilisiyle bazen. Lütfen bu ihtimalin olabileceğinide düşünün

inanamıyorum annene. yuva yıkılmasın diye çabası çok güzel ama sana
yalvarır ne demek. adamın bi yerlerini kaldıracaklar. önce bir göz dağı
verseler de ondan sonra yapmazsın zaten inanmayız desinler. aldattığı
düşüncesine alıştık malesef ama bu anne modeli az duyuldu.
canım yazmışken sana da şunu söyleyebilirim.
ayrılmayacaksan inanmış gibi yap
sineye çekmiş olma
ona da hayatı dar et
telefon, iş yeri saatleri, bilgisayar, eleman hepsine hakim ol
göz dağı ver kocana da
hiç inandırıcı değil, beni salak sanma ama ya doğruysa diye duruyorum ama
peşini bırakmayacağım artık senin diyebilirsin
tabi ayrılmamayı düşünüyorsan, iyi yanları fazla ve mutluysan
yapmadım dediğine inanmış gibi yap. seni ikna etmesine izin ver
allah kimseye yaşatmasın. ondan ayrılınca başka bir adamla evlensen
o nasıl olacak ve hangi erkek güvenilir. hepsi şey akıllı

cnm kesinlikle yalan!
şöyleki;
1)arkadaşı sevgilisi ile mesajlaşsa eşinde kayıtlı olması mümkün değil
2)diyelimki eşinin telinde kayıtlı neden erkek ismi ile kayıtlı
3)hiç bir erkek başkasının telinden sevgilisi ile mesajlaştığı özel şeyleri silmeden bırakmaz rajona aykırı bir kere

ne tarafından baksan yalan söylediği ortada . arkadaşı ne yapsın . biliyo durumu senin kocayı kurtaracak tabii. ama erkekler bizide kendileri gibi salak zannediyorlar. aldatmayı bile beceremeyip yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar

Eleman telefonu alıp msj atma cürretini habersiz nasıl gerçekleştirebilir ki? Bir diğeri ismi neden kaydetsin? Şahsen bir başkasının telefonuna isim kaydetmem, kimse kaydedemez bana göre, Allah yardımcınız olsun Türkiye' nin dramatik gerçeği, ailelere göre böyle şeyler yüzünden yuva bozulmaz, hatta bazı anneler, teyzeler bu tür şeyleri aldatmaktan bile saymaz, bir kaçamaktır ancak ve ancak, ona da her erkek ihtiyaç duyar.

gercekten dogru soyluyorsun sanki allah erkege helal kilmis da kadina haram mis. erkek yapinca ihtiyac oluyor bosanmak yuva yikmak oluyor.zaten bu ananeler falan koca olsunda basinda kumaya bile razilarmis ses cikartmak bir yana adami paylasamazlar tabi adamda karilar paylasamiyor tam gaz devam...
kadin olmak ne zor ya eniyisi kendi bildigini okumak aldatan karektersiz ahlaksiz evliligi aileyi haketmeyrn adamlardan uzak durmak ve bosanmak. otesi yok sinir hastasi olmak dert sahibi olmaktansa bosanip kurtulmak ne b....yrse yesin ondan sonra cehenneme direk olsun daha ne denir...

Merakla takip ediyorum, bana da affedicek gibi geliyor :18: Bize de söylemesi kolay tabi ama yine de ortada herşey -.- Eşinizin telefon kayıtlarını çıkarttırdınız mı?

yavaaş..bu nasıl ana yaa.tamam yuva yıkılmasın ıster de bence senın annecıgının korkusu yuvadan zıyada basına kalırsın korkusu..ee cocuklar falan da var..kusura bakma ama ben bu laftan sonra onlara kabır azabı yasatırım...gaz vermıyorum yanlıs anlama ama ben olsam o annen denen cok sevgılı kadına demedıgımı bırakmam ...ısın cok zor canım kımle ugrasıcaksın allah sabrını arttırsın

Arsız hırsız ev sahibini bastırırmış...... Kadının arsızlığına bak. Sakin ol, artık kadını arama, mesaj filan gönderme mahkeme kararı ile bütün yazışmalar konuşmalar elde ediliyor, haklıyken haksız duruma düşme. Savcılığı da verirse beni uğraşmaktan kurtarırsın isabet olur, ikinizden de tazminat alacağım sonucunda de. Haddini bilsin o cazgır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…