aldatıldıgımı ögrendim,herkes bana düşman oldu!

Öyle sanıyorum ki ailen destek olsa hiç düşünmez boşanırsın. Ailen belki de seni haklı buluyorlar ama bilirsin yuva dağılmasın diye eşini tutuyorlardır. Yani o yapmaz sen yanlış düşünüyorsun gibisinden davranırsak barışarlar diye mi düşünüyorlar bilemedim. Ben diyim barışsan da hiç bir zaman mutlu aile yaşantınız olmayacak,hatta kocana hizmet etmek daha da zoruna gidecek.
Erkekler evlenince böyle yanlışlar yapıyorlar ya acaba diyorum hani kendilerini ana babalarının evindeymiş gibi mi düşünüyorlar da kendilerine dışarda başka bir yaşantı kuruyorlar eşlerinden çocuklarından oluşmayın başka bir dünya. Bu da şimdi geldi aklıma. Yani insan bekarken nasıl yaşar? İşe gider eve gelir iş arkadaşlarıyla varsa sevgilisiyle vakit geçirir filan,evde anası bütün işlerini görür yemekti,ütüydü,giysileri yıka et filan. Yani evlenince de öyle yaşamak istiyorlar,hayatı beraber yaşamak değil de tek başlarına kendileri için birşeyler yaparak yaşam sürmek istiyorlar gibime geliyor. Tabi her erkek böyle değildir o ayrı.
Çok uzattım sanırım düşüncelerimi de net ifade edebilmişimdir umarım.

Kendimi senin yerine koydum ve düşündüm ben olsam n'apardım diye... Kesinlikle senin yaptığını yapar onu evden gönderirdim. Akabinde de boşanma davası açardım. Bana destek olmayan ailemle de görüşmezdim. Benim ALLAH'ım var, sırtımı O'na dayamışım kimse yıkamaz beni. Kimseye güvenmem bu hayatta. Çocuklarıma da uygun çağa geldiklerinde açık açık anlatırdım babanız böyle böyle beni aldattı diye. Babasız büyümenizi istemezdim; ama kendisi evlatsız yaşamayı tercih etti derdim.

daha önceki yazılarınızdan yapılan alıntılar, bana bu ilişkinin çok da yeni olmadığını düşündürdü nedense. ailenize aldırmayın.zorolacak ama size allahtan sabır diliyorum. hayırlısı olsun hakkınızda

Işiniz zor allah yardımcın olsun
anneniz söylediği şeylere inanmıyorum
inanmak istemiyorum nasıl eşine destek çıkar
ne yapmayı düşünüyorsunuz peki:

Mesajlarda hiç eşinizin adı geçmiyor mu ?Geçmese bile okuduğunuzu bu yüzden arkadaşının yazışmadığını anladığınızı söyleseniz...Belki bu blöf gerçeklerin ortaya çıkmasına sebeb olur...

1) Baskasi telefonumdan mesaj yazsa , Sahsi erkek ismiyle kayit etmem.

2) Elemanin telefonu yokmuymus ...

3) Madem hic bir korkusu yok neden firlayarak Telefonu ariyo..

Esiniz yalan soyluyo , bh bahanede moda oldu yok arkadasim yazdida felan..
Ailenin yaptigida hic sogru degil , Ailen boyle arkanda djrmazsa Esin seni daha cok aldatir onlardan guc bulup...

Onceki konulariniza baktim da siddete ragmen ustune bir de aldatilma,
Ailenizi ve hatta annenizi ayakta alkislayasim geldi!
Bir insan tum bunlara ragmen nasil damadina bir kac gune gel diye yalvarir der?
Aklima gelen tek ihtimal anneniz sizi iyi taniyor ve blof yaptığınızı dusunuyor.
Oyuzden de esinize sen rahat ol diyor...

Bu evlilik bitmis bence.
Siddetin uzerine aldatmak tuzu biberi olmus...

Son düzenleme:
2,5 yıl önce açtığınız "şiddet" konusunda şunları söylemişsiniz

Okumuş ve ekonomik özgürlüğünü eline almış ve bir çocuk annesi olmuş bi kadın olarak kendimden ve bu yaşadıklarımdan utanıyorum.heleki etrafımdaki herkesin bu adamı bir melake olarak bilip bana inanmamalarından çok daha fazla utanıyorum acizliğimden utanıyorum oğlumdan utanıyorum ailemden yaptığım yanlış tercihler için utanıyorum dengim olmayan birile evlenip hiç bir zaman ulaşamayacağı ve yapamayacağı şeyleri yapıp bide altına araba çekip sonrada nankörlük gördüğümden utanıyorum ben başıma gelenlerin tek sorumlusuyum ben kendimden UTANIYORUM YAZIKLAR OLSUN BANA....

Eşiyle bunca sorun yaşamış ve bu kelimeleri dile getirmiş bir kadının bu adama güvenipte 2. çocuğu doğurması için şizofren olması gerekir. Yazılanlar çok mantıklı ancak faaliyete geçen sanki bambaşka biri. Siz sürekli boşanmak için ayaklanmış ancak başaramamış, hata üstüne hata yapmışsınız.

Ailenizin destek olmamış olması, bence bizim kadar sizi sinirlendirmemiş çünkü gururunuz haricinde her şeyi bahane ediyorsunuz, bir taraftanda kendinizi övmekten ve eşinizi aşağılamaktan kendinizi alamıyorsunuz, madem bu adam aşağılık sizde güçlüsünüz boşanın, kararlı olun, korkunuz aşağılık bir adam olmadan nasıl yaşayacağınızsa devreye kendi gücünüzü sokun. Eğer bunları yapmaya gücünüz yoksa boşu boşuna işim, gücüm var, ben güçlü bir kadınım demeyin, dediysenizde hakkını verin.

Eşinizi affedip 3 yıl sonra 3. çocuğa hamileyim eşim aldatıyor, şiddet uyguluyor konusu açarsanız hiç şaşırmam, ayrıca eşinizin aldatmaktan, şiddet uygulamaktan, sizinde affetmekten başınız dönmüş, hep söyleniyor burda affedeceksen görme, duyma, bilme, bilsende söyleme...

Son düzenleme:
eleman eşinizden telefonunu istedi. sevgilisine mesaj atacak.

aldı ve attı. sevgilide yazdı. böyle mesajlaşmalar devam etti.
eleman sevgilinin telefonunu eşinize kaydetti,etmişken bir isim bulayım diye düşüündü ve erkek ismiyle kaydetti.

neden.
mesajlaşma olmuş bitmiş
verirsin patronuna. sağol abi dersin. neden kaydedersin o numarayı telefona.
telefon senin değil. 1.
bir erkek başka bir erkeğin telefonundan mesajlaşırsa sevgilisiyle
mutlaka o numarayı o adamın bilmesini istemez. hatta mesajları siler,değil kaydetmek. istermi başka adam sevgilinin telefonunu bilsin. al,abi,ben kaydettim birde,sende ara konuş istersen gibi.2..
yan i kısacası
bu senaryo nerden tutsan elde kalıyor. ama tabii bu kadar ani olunca,böyle mantıken imkansız, falsolu bir hikaye yazılırdı ancak.

Son düzenleme:
çok sert yorumlar var es geçiyorum
bide böyle zamanlarda kendimi övüp gaza getirmek istedim yoksa hiç huyum degildir.
dün kızı ve elemanı getirdiler toplanıldı tekrar falan filan.
ayrıntıları anlatacaktım ama
çok kızgınsınız,
korktum...
bu arada biraz daha ayrı kalmamız gerektiğine karar verdim düşünmek için
bide 3.çocuk asla düşünmüyorum
aramız düzemiş ve herşey harika gidiyordu
birlikte büyüsünler dedik
yani adam düzelmişti yahu hiçmi şans vermeyelim yani
bide çocuklarım bana asla ayakbağı değil ne olur niye yaptn demeyin iyikide yapmışım
canlarım benim onlar hiç pişman değilim.

Caannım geçmiş olsun çok üzüldüm

eşime anlattım sordum onunda telefonunu elemanları kullanıyor niye erkek ismiyle kayıtlı orası tuhaf dedi bide mesajlaşılan numarayı arasın dedi mesajların silindiğini söyledim şüpheli eğer başkası atsaydı al ara mesaj atılan numarayı görüş yüzleş demesi gerekirdi dedi

adamın elle tutulur bir yanı yok......hani iyi para kazansa çocuklarım için dersin onu bile anlarım......ama hiçbirşey yok.....ailene bakma sen onlar senin tüm olanlara rağman gerçekten boşanamayacağını düşünüyorlar.........

aradım canım elemanıyla görüştügünü söylüyor...

galiba son kozlarıda
eşime nafaka isteyecem de dedirtmişler...

Olaylardan sonra kadının telefonunu iptal ettirdiğini benden başka fark eden olmadı mı
bu kadar ayan beyan her şey ortadayken hala tartışılan ne

Olaylardan sonra kadının telefonunu iptal ettirdiğini benden başka fark eden olmadı mı
bu kadar ayan beyan her şey ortadayken hala tartışılan ne
yeni numarasını da buldum görüştüm
yaşı küçükmüş
ve o adamı tanımıyorum elemanıyla görüştüm diyor
o akşam arayıp tehtiid ettiniz kavga ettiniz diye korktum diyor
bide beni savcılığa verecekmiş

versinler savcılığa,sen de yazışmaların çıkartılmasını istiyorum dersin.kim kime yazmış belli olur dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…