Aldatildigimi öğrendim üstelik hamileyim! Ne yapacağım?

Pislik herif! Karısı batsın! Lütfen bu süreci daha rahat atlatabilmek için işi avukatlara bırakın. Delirmemek elde değil!

okurken benimde başımdan aşağı kaynar su döküldü . vicdansız ödemelerin olsa bile boşa biraz daha çaktırma delil falan topla. sürünsün... herşey okeyde aldatmak kadar miğde bulandırıcı bir şey yok .. kendi yerime koydum seni bende hamileyım ALLAH korusun başıma böyle birşey geldiğinde boşarım canım ... bu ahiretlik hayatta bana hayatımı zindan etmesine müsade etmem...

Son durum bilgilendirmesi yapayım. Bir avukatla görüştüm dilekçe hazır. Mahkemeler açılır açılmaz dava açılıyor. Mesajlarınız için teşekkür ederim hepinize. Dilerim hiç kimse böyle bir acıyla sinanmaz çünkü çok çok zor

En kısa zamanda ruhen bedenen madden kendinizi toparlamanızı diliyorum. Hiç kimseyi imtihan etmesin Allah.

Son durum bilgilendirmesi yapayım. Bir avukatla görüştüm dilekçe hazır. Mahkemeler açılır açılmaz dava açılıyor. Mesajlarınız için teşekkür ederim hepinize. Dilerim hiç kimse böyle bir acıyla sinanmaz çünkü çok çok zor
Allah kolaylıklar versin, evlatlarınızla sağlıklı mutlu huzurlu günleriniz olsun🙏

Hayırlısı olsun hakkınızda. Peki olayın iç yüzü tam olarak nedir yani cidden kendine 2.bir evlilik gibi biseymi yapmış o adam

Back
X