Cok sagolun ya güzel bir cvp olmuş benim düşünmeni sagladiSizin içiniz alıyorsa yani zamanla geçer unuturum ya da unutmuş gibi yapıp mutlu olabilirim diyorsanız affedin.. Şuan sizin başınıza gelen bu aldatma tamamen talihsizliğiniz ve eşinizin karaktersizliği ile alakalı bir durumken affedip tekrar birlikte olduğunuzda inşallah olmaz ama tekrar aldatılırsanız Bu sizin kendi tercihiniz olur.. Ben buradan okuduklarım ve çevremden gördüklerim kadarıyla aldatan tekrar aynı şeyi yapıyor.. Hatta aldatıp affedildikten sonra daha da rahat davranır gibime geliyor.. Çünkü bir kez affetti yine affeder diye düşünür.. Bunlar benim fikrim tabi..
Bir de siz istiyorsanız dönün lütfen.. Çocuklarım istedi, onlar üzüldü falan yapmayın.. Tabi ki hoş bir durum değil onlar için ama annesi babası ayrılan bir tek onlar olmayacak .. Önemli olan süreci düzgün yönetip çocuklara zarar vermemek diye düşünüyorum.. Bütün kadınlar çocuk bahanesinin arkasına saklanıp hayatını erteliyor, mutsuzken çocuklarım için çekmek zorundayım falan gibi davranıyor..
Umarım en kısa zamanda doğru kararı verirsiniz ve hep mutlu olursunuz.. Allah yardımcınız olsun inşallah..
O tren kacmis iste...Cok sagolun
Varsa bildiğiniz birsey söyleyin ozaman hiç bur maddi yatım yok ayrılırsan diye tehtit eden bir eş ve iki çocuk bana maddi olanağı sağlayan olsun yine durmam saniye durmam zaten
Genelde yakalanana kadar çok mutlular yakalanınca birden bi aydinlanma geliyor bunlara pişman oluyorlarsiz yakalayana kadar neden pişman olmamış
3küçük çocuğum var biri 5 diğeri 2bucuk en küçüğü 2aylık. Bende öğremdim düm aldatıldığımı. Pazartesi anlaşırsa anlaşmalı boşanma anlaşmazsa çekişmeli olarak dava açıyorum. Siz de yapabilirsiniz. Ya onların yaptığında dolayı bi virüs kapsaydık14 senelik evliligm 2 tane çocuğum var biri 13 biri 8 yasinda 10 gün once eşimin ayni yerde çalıştığını bir kadinla 1 seneye yakındır konuştuğunu öğrendim ve bu kişide evli iki çocuğu var eşimden küçük bir bayan bana üzüm zamandır ilgisiz soğuk tavırları vardı sonra tlfnnunu kurcalayinca bu kişinin numarasını gördüm face üzerinden görüşmelerini gördüm çok büyük kavga ettik iş için evden çıkınca ailemi aradim onların yanına gittim.sonra beni aramaya başladı ailem dedim haberim yok deyin heryerde beni aramış ortak bir arkadaşimiz vardi esiyle birlikte terminalleri falan beni aramışlar sonra kardeşim aramış ağlamış ne olur ordaysa söyleyin diye oda burda seninle görüşmek.istemiyor demis geldi sonra ağlıyor yalvarıyor sen olmazsan ölürüm biterim ne olur affet ben yanlış yaptım beni kendi aradi Bende karşılık verdim yanlış yaptım pişmanım çocuklarımız icin bana 1 şans ver diye bende aklımdan çıkaramıyorum bana soğuk davranıp yanımda olmadigi zamanlar geliyor aklıma sana herseyi unutturacagim kendimi affetirecegim diyip duruyor silemiyorum kafamdan kabullenemyrm ama çocuklarım anne babamla ayrılacakmsn ne yapacağız biz babam.olmayacakmi deyip duruyor lar ailemin yanına gitsem bir isim yok durumum yok
Dahası sevgilisi evli olduğu için bu olayların duyulmasını istemiyor, bu yüzden konu sahibine yalvarıyor bence.İşyerine, kadının kocasına kadar herkese duyurup ayrılacaksıniz, aldatilmanin karşılığı budur bence ama boşanmayacak gibi duruyorsunuz, hemen affedip eski düzeninize dönmeyin bari.
Kadın bekar olsaydı eşiniz peşinizden gelmezdi muhtemelen ama kadın evli ve boşanmak da isteniyorsa, yapacak birşeyi kalmıyor geriye.
Gerçekten Allah razı olsun iç sesimi yazmışsıniz hiç iyi durumda.da değilimSadece çook üzüldüğümü söylemeye geldim..Hiç bir kadın aldatan bir adamı artık sevemez güvenemez.Hep içini kemirir geçmiş ve gelecek ile ilgili şüpheler.
Affedip devam edenlerde aslında sevip güvendiklerinden değil bazen maddi güvensizlik bazen yanlız başaramam korkusu çevre baskısı vs vs diye gider..
Okumamaktan meslek sahibi olamamaktan çok özgüvensiz yetiştirilmekten bu çaresiz hissetmek..Nice meslek sahibi , yada vatlıklı kadınlarda affedip devam edebiliyor.Çünkü bizim toplumumuz kız çocuklarını hep baskıyla özgüvensiz yetiştiriyor..Bir kız evlenince ayrılabiliyor evden , evlenince babasına hesap vermekten kurtuluyor..Çünkü baba onun yönetimini kocaya devrediyor..Ve biz kadınlar birey olamıyoruz .
Şimdi böyle bir kadın ayrılınca birden sudan çıkmış balığa döner .Sadece kendi sorumluluğunu bile kendine hak görülmemiş şimdi iki çocuğun sorumluluğuyla birlikte ne yapacağını şaşırmış olması normal değilmi.
Ayrıca aldatılma travmasıda var ki ölüme eş değer bir acı derler..
Biz bile burda anlamaktan önce yargılarken gerçek hayatta neler duyacak kim bilir.
Ben affetsin yada etmesin diyemem kendi kararı tabiki ama lütfen eleştirmeden yaralamadan yorum yapalım..
Şu an nasıl bir travma yaşıyor nasıl bir boşlukta ki burda hiç tanımadığı insanlara anlatıp içini boşaltmak istiyor.
Belki o da ayrılmayı isteyecek ama şu an kafasındaki soruları çözmeye bu olayı hazmetmeye muhassebe etmeye ihtiyacı var..
Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Bana yasal haklarimi söyleyebilirmsnz şu durumdageçiniz maddi imkanları zaten adamın donuna kadar alma imkanınız var
Yapılan bir istatistikte kadınlara “kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız ?” diye sorulduğunda %80’i “Boşanırım” yanıtı vermiş. Ancak aldatılan kadınlar üzerinde yapılan bir araştırma da aldatılan kadınların çok azının boşandığı görülmüş. Bu yüzden “ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım” gibi söylemlerle buradan yargı dağıtmak çok doğru gelmiyor. Her ilişkinin kendine özel bir dinamiği vardır. Kocanızla 14 yıl boyunca yaşadıklarınızı ancak siz bilebilirsiniz. “Bir kez yapan tekrar yapar” önermesine de katılmıyorum. Herkes hata yapabilir ama unutmayın hatalar tek taraflı değildir. İlişki iki kişi ile yaşanır. Hatayı sürekli karşı tarafta gören kişinin, aynı sorunları tekrar yaşamaması kaçınılmaz çünkü kişi kendinden başka kimseyi düzeltemez. Eşinizle aranızdakileri bilemem, kendinizi çok fazla suçlamanızı da istemem ama sakince oturup düşünün, zamanı geri alabilseydiniz kendiniz de neleri değiştirmek isterdiniz? Bu arada eşiniz hatasız demiyorum ama onun yaptığı hatayı ancak o düzeltebilir. Siz de ancak sizinkileri. Bu arada çocukları alıp ailenize sığınmanız da ( ortada şiddet yoksa) çok sağlıklı bir çözüm gibi gözükmüyor. Çocuklarınızı ailenize gönderip eşinizle bir süre yalnız kalıp bu sorunu birlikte çözmeniz ya da bir terapistten yardım almanız sizi çok daha rahatlatacaktır. Aileleri çok mecbur kalmadıkça bu sürece dahil etmek çözümden ziyade sorun getirebilir. Siz affedersiniz ama aileniz affedemeyebilir. Tabi o an yaşadığınız şokla böyle bir çözüm aramanızı anlayabiliyorum. Son olarak acılar insanları olgunlaştırır. Eşiniz de siz de hatalarınızdan ders alıp düzeltebilirseniz eğer, çok daha sağlam ve güzel bir ilişki sizi bekliyor olabilir. Herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır. Kendinize bu şansı verin derim. Baktınız olmuyor o zaman da zaten ayrılmak size zor gelmeyecektir. Çünkü siz bu süreçten artık daha güçlü biri olarak çıkacaksınız.14 senelik evliligm 2 tane çocuğum var biri 13 biri 8 yasinda 10 gün once eşimin ayni yerde çalıştığını bir kadinla 1 seneye yakındır konuştuğunu öğrendim ve bu kişide evli iki çocuğu var eşimden küçük bir bayan bana üzüm zamandır ilgisiz soğuk tavırları vardı sonra tlfnnunu kurcalayinca bu kişinin numarasını gördüm face üzerinden görüşmelerini gördüm çok büyük kavga ettik iş için evden çıkınca ailemi aradim onların yanına gittim.sonra beni aramaya başladı ailem dedim haberim yok deyin heryerde beni aramış ortak bir arkadaşimiz vardi esiyle birlikte terminalleri falan beni aramışlar sonra kardeşim aramış ağlamış ne olur ordaysa söyleyin diye oda burda seninle görüşmek.istemiyor demis geldi sonra ağlıyor yalvarıyor sen olmazsan ölürüm biterim ne olur affet ben yanlış yaptım beni kendi aradi Bende karşılık verdim yanlış yaptım pişmanım çocuklarımız icin bana 1 şans ver diye bende aklımdan çıkaramıyorum bana soğuk davranıp yanımda olmadigi zamanlar geliyor aklıma sana herseyi unutturacagim kendimi affetirecegim diyip duruyor silemiyorum kafamdan kabullenemyrm ama çocuklarım anne babamla ayrılacakmsn ne yapacağız biz babam.olmayacakmi deyip duruyor lar ailemin yanına gitsem bir isim yok durumum yok
Tek gecelik bir ilişki falan değil o bile yanlış ta hadi diyelim..ama 1 yıllık bı süreden bahsediyorsaniz..ya siz ogrenmeseydiniz neolacakti devam edecekti..siz öğrenince mi pişman oldu...boşanma konusu sizin verebileceginiz bir karar ..ben olsam bir yıl boyunca arkamdan iş ceviren beni aldatan birini çocuklarımın babasida olsa affedemezdim ..genelde karar sizin14 senelik evliligm 2 tane çocuğum var biri 13 biri 8 yasinda 10 gün once eşimin ayni yerde çalıştığını bir kadinla 1 seneye yakındır konuştuğunu öğrendim ve bu kişide evli iki çocuğu var eşimden küçük bir bayan bana üzüm zamandır ilgisiz soğuk tavırları vardı sonra tlfnnunu kurcalayinca bu kişinin numarasını gördüm face üzerinden görüşmelerini gördüm çok büyük kavga ettik iş için evden çıkınca ailemi aradim onların yanına gittim.sonra beni aramaya başladı ailem dedim haberim yok deyin heryerde beni aramış ortak bir arkadaşimiz vardi esiyle birlikte terminalleri falan beni aramışlar sonra kardeşim aramış ağlamış ne olur ordaysa söyleyin diye oda burda seninle görüşmek.istemiyor demis geldi sonra ağlıyor yalvarıyor sen olmazsan ölürüm biterim ne olur affet ben yanlış yaptım beni kendi aradi Bende karşılık verdim yanlış yaptım pişmanım çocuklarımız icin bana 1 şans ver diye bende aklımdan çıkaramıyorum bana soğuk davranıp yanımda olmadigi zamanlar geliyor aklıma sana herseyi unutturacagim kendimi affetirecegim diyip duruyor silemiyorum kafamdan kabullenemyrm ama çocuklarım anne babamla ayrılacakmsn ne yapacağız biz babam.olmayacakmi deyip duruyor lar ailemin yanına gitsem bir isim yok durumum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?