Aldatildigimi öğrendim

Cok sagolun ya güzel bir cvp olmuş benim düşünmeni sagladi

bir kere çocuklar bu kararı veremez. Dönecek misiniz ayrılacak mısınız bu sizin kararınız. bu sorumluluğu çocuklara yüklemeyin lütfen. Her evlat ebeveynlerinin boşanmasına üzülür, etkilenir ama aldattı mı aldatacak mı paranoyasından çıkamayan bir anne ve aldatan kötü davranan vb bir baba ile yaşamaktan daha çok etkilenir.

siz nasılsınız? eve dönerseniz nasıl olacaksınız? güven kırıldığı kadar hızla kurulmuyor, kırılınca da eskisi gibi olmuyor maalesef. iyi düşünün, her iki ihtimali de, net değilseniz acele karar vermeyin. verdiğiniz karardan dönmekten ya da pişman olmaktansa biraz düşünmek iyidir.

çocukların kafasını iyice karıştırmadan süreci onlara açıklayın (ayrılalım mı napalım diye onlara sormayın) yetişkin olarak, kendinizden emin bir şekilde anlayacakları kadar anlatın ve sürecin devamına ilişkin bilgi verin. sevginizin devam ettiği, babalarının hala onların babası olduğu vb. şekilde onlar güven verin.

Sadece çook üzüldüğümü söylemeye geldim..Hiç bir kadın aldatan bir adamı artık sevemez güvenemez.Hep içini kemirir geçmiş ve gelecek ile ilgili şüpheler.
Affedip devam edenlerde aslında sevip güvendiklerinden değil bazen maddi güvensizlik bazen yanlız başaramam korkusu çevre baskısı vs vs diye gider..
Okumamaktan meslek sahibi olamamaktan çok özgüvensiz yetiştirilmekten bu çaresiz hissetmek..Nice meslek sahibi , yada vatlıklı kadınlarda affedip devam edebiliyor.Çünkü bizim toplumumuz kız çocuklarını hep baskıyla özgüvensiz yetiştiriyor..Bir kız evlenince ayrılabiliyor evden , evlenince babasına hesap vermekten kurtuluyor..Çünkü baba onun yönetimini kocaya devrediyor..Ve biz kadınlar birey olamıyoruz .
Şimdi böyle bir kadın ayrılınca birden sudan çıkmış balığa döner .Sadece kendi sorumluluğunu bile kendine hak görülmemiş şimdi iki çocuğun sorumluluğuyla birlikte ne yapacağını şaşırmış olması normal değilmi.
Ayrıca aldatılma travmasıda var ki ölüme eş değer bir acı derler..
Biz bile burda anlamaktan önce yargılarken gerçek hayatta neler duyacak kim bilir.
Ben affetsin yada etmesin diyemem kendi kararı tabiki ama lütfen eleştirmeden yaralamadan yorum yapalım..
Şu an nasıl bir travma yaşıyor nasıl bir boşlukta ki burda hiç tanımadığı insanlara anlatıp içini boşaltmak istiyor.
Belki o da ayrılmayı isteyecek ama şu an kafasındaki soruları çözmeye bu olayı hazmetmeye muhassebe etmeye ihtiyacı var..
Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Cok sagolun

Varsa bildiğiniz birsey söyleyin ozaman hiç bur maddi yatım yok ayrılırsan diye tehtit eden bir eş ve iki çocuk bana maddi olanağı sağlayan olsun yine durmam saniye durmam zaten
O tren kacmis iste...

Hayatınıza yön verecek olan sizsiniz. Kim ne derse desin, siz yaşayacaksınız. İster barışın ister ayrılın. Bu sizin kararınız AMA siz o çocukları hayatınıza yön versin diye doğurmadınız. Bu hayata sadece 1 kere geleceksiniz unutmayın. Annem defalarca babamı bizim için küçük kardeşlerim için affetti ama huylu huyundan vazgeçmedi. Ne olur iyi düşünün önce kendiniz sonra çocuklarınız için.

Bosanirmisiniz bosanmazmisiniz bilemem ama ikisinide iş yerine rezil eder kadının kocasına ailesine duyarabildiklerime duyurur güzelbi hıncımı alır kenara cekilirdim böylece esinizinde nabzını ölçer gerçekten sizi seviyomu yoksa ortada dimdizlak kalmamak için rol mü yapıyor anlardınız

3küçük çocuğum var biri 5 diğeri 2bucuk en küçüğü 2aylık. Bende öğremdim düm aldatıldığımı. Pazartesi anlaşırsa anlaşmalı boşanma anlaşmazsa çekişmeli olarak dava açıyorum. Siz de yapabilirsiniz. Ya onların yaptığında dolayı bi virüs kapsaydık

Dahası sevgilisi evli olduğu için bu olayların duyulmasını istemiyor, bu yüzden konu sahibine yalvarıyor bence.

Tabi bir de boşanma davası açılırsa uğrayacağı zararlar var.

Konu sahibini ve çocuklarını düşünüyor olsaydı aldatmazdı zaten. Kendisini ve sevgilisinin imajını, can sağlığını düşündüğünden evliliğinin bozulmasını istemiyor muhtemelen. Bir şeyleri garanti altına alsa kendisi açacaktır davayı. Bir yıllık bir ilişki var sonuçta ortada.

Son düzenleme:
Gerçekten Allah razı olsun iç sesimi yazmışsıniz hiç iyi durumda.da değilim

Kaza ara siz görmeseydiniz msjı hala devam edecekti. Pislikler. Ne diyim ablacım kelin merhemi olsa başına çalar. Allah yardımcınız olsun. Yaptıkları yanlarına kalmasın.

Affedin..affedin.. kendilerini bir halt zannederler bu tarz adamlar.. birkaç sene sonra yakın arkadaşlarınıza belki uzaktan akrabalara .. eşe dosta belki iş yerinden başka birine .. belki yan komsunuza aynı şeyleri yaşayabilmek için yazacak elinden geleni yapacak .. sizden korkusu yok ne de olsa affediyorsunuz ... Toplumdan çevreden asla utanmayacak ... Elinin kiri dimi... O böyle düşünecek.. aynı anda kaç kişiyi idare edebilirimin hesabını yapacak .. akillanmayacak yıllarca sürecek bu huyları belki.. saçında siyah saç kalmayıp kamburu çıkınca bile kendisini çok vazgeçilmez,çok yakışıklı (birsuru kadın idare edebiliyor ya ) bir halt zannederek genci yaşlısı güzeli çirkini farketmez ya tutarsa hesabı başka kadınları da rahatsız edecek.. .. ha nerden mi biliyorum .. başıma geldi de ordan..

Yapılan bir istatistikte kadınlara “kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız ?” diye sorulduğunda %80’i “Boşanırım” yanıtı vermiş. Ancak aldatılan kadınlar üzerinde yapılan bir araştırma da aldatılan kadınların çok azının boşandığı görülmüş. Bu yüzden “ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım” gibi söylemlerle buradan yargı dağıtmak çok doğru gelmiyor. Her ilişkinin kendine özel bir dinamiği vardır. Kocanızla 14 yıl boyunca yaşadıklarınızı ancak siz bilebilirsiniz. “Bir kez yapan tekrar yapar” önermesine de katılmıyorum. Herkes hata yapabilir ama unutmayın hatalar tek taraflı değildir. İlişki iki kişi ile yaşanır. Hatayı sürekli karşı tarafta gören kişinin, aynı sorunları tekrar yaşamaması kaçınılmaz çünkü kişi kendinden başka kimseyi düzeltemez. Eşinizle aranızdakileri bilemem, kendinizi çok fazla suçlamanızı da istemem ama sakince oturup düşünün, zamanı geri alabilseydiniz kendiniz de neleri değiştirmek isterdiniz? Bu arada eşiniz hatasız demiyorum ama onun yaptığı hatayı ancak o düzeltebilir. Siz de ancak sizinkileri. Bu arada çocukları alıp ailenize sığınmanız da ( ortada şiddet yoksa) çok sağlıklı bir çözüm gibi gözükmüyor. Çocuklarınızı ailenize gönderip eşinizle bir süre yalnız kalıp bu sorunu birlikte çözmeniz ya da bir terapistten yardım almanız sizi çok daha rahatlatacaktır. Aileleri çok mecbur kalmadıkça bu sürece dahil etmek çözümden ziyade sorun getirebilir. Siz affedersiniz ama aileniz affedemeyebilir. Tabi o an yaşadığınız şokla böyle bir çözüm aramanızı anlayabiliyorum. Son olarak acılar insanları olgunlaştırır. Eşiniz de siz de hatalarınızdan ders alıp düzeltebilirseniz eğer, çok daha sağlam ve güzel bir ilişki sizi bekliyor olabilir. Herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır. Kendinize bu şansı verin derim. Baktınız olmuyor o zaman da zaten ayrılmak size zor gelmeyecektir. Çünkü siz bu süreçten artık daha güçlü biri olarak çıkacaksınız.

Tek gecelik bir ilişki falan değil o bile yanlış ta hadi diyelim..ama 1 yıllık bı süreden bahsediyorsaniz..ya siz ogrenmeseydiniz neolacakti devam edecekti..siz öğrenince mi pişman oldu...boşanma konusu sizin verebileceginiz bir karar ..ben olsam bir yıl boyunca arkamdan iş ceviren beni aldatan birini çocuklarımın babasida olsa affedemezdim ..genelde karar sizin

Bir geceliği de aynı bir yıllık ilişki de aynı. Eşini hıc yerine koyup umursamadan keyfince olan pislikler asla affedilmemeli. Zerre pişman değildir sadece düzeni bozulsun istemiyor. Adamın karakteri bozuk. Eski eşimden biliyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…