Aldatıldığımı öğrendim

Geçmiş gitmis olsun güzel kardesim . Öncelikle iyi bir bosanma avukati ile ilerleyin . Delilleri toplamada en yüksek tazminatı almada size daha davayı açmadan yardımcı olsun . İşe girin onun onayına ihtiyacınız yok. Sonra dava açtığınız gün bir bavul hazırlayın kapıya koyun akşamı evden def edin. Çocuğum görmesin derseniz bir geceliğine ailenizin yanında bırakabilirsiniz. Pislik adam çok sinir oldum
 
Desteğiniz için tesekkür ederim. Çok severek evlenmiştik bu hale gelmek insanı cok yıpratıyor şuan yüzünü görmeye tahammülüm yok dediğim gibi tek amacım bir an önce delil toplayıp bosanmak evli kalmaya devam edemem
 
Evet 2 ev 1 araba var üzerine kayıtlı.şuan oturduğum evden ayrılmk istemiyorum kurulu düzen neden bırakayım diye düsünüyorum gitmesi gereken o en azından bu evi ve arabayı elinden alıp sonrasında bebeğim 2 yasına girince bir işe girip calısmayı düsünüyorum
 
Tabii ki de evden siz gitmeyin. Zaten hakim mahkeme sürecinde bu durumda evi size tahsis eder diye düşünüyorum, bu yönde karar verir. Maddi açıdan da sorun yaşamayacaginizi düşünüyorum. Dediğiniz gibi birkaç yıl sonra da calismaya başlarsınız. Ancak delil toplama konusunda bir avukat ile çalışın derim
 
Evet devlet memuru. Maalesef mümküm degil bu dediğiniz seni cok seviyorum cümlesini cok net duydum
 
Rezil,ahlaksız adam !!!Adam da denilmez ki yaratık işte.
 
Umarım dediğiniz gibi olur. Avukat arastırmaya basladm en kısa sürede delilleri toplayıp davayı acmak istiyorum . Fakat evden gitme noktasında cok sorun cıkaracaktır büyük ihtimalle
 
onu affedebilecek kadar geniş bir mideye sahip degilim. Ve evet tedavi sürecine başlamam konusunda çok üzerime gelmişti anlamlandıramadığım nokta da bu madem sevmiyorsun neden ikinci çocuk.?
 
O kadar süre dayanabileceğimi sanmıyorum hem delillerin de bir zamanaşımı vardır diye düsünuyorum. Bilen birisi varsa ya da aydınlatabilir mi
 
kendimi o kadınla kıyaslayacak kadar saçmalamadım henüz veya olay cok yeni olduğu icin oralara sıra gelmedi daha
 
onu affedebilecek kadar geniş bir mideye sahip degilim. Ve evet tedavi sürecine başlamam konusunda çok üzerime gelmişti anlamlandıramadığım nokta da bu madem sevmiyorsun neden ikinci çocuk.?
Aklında boşanmak yok suan kaçamak yapıyorum diye düşünüyor aklında boşanmak olsaydı siz bi karar aldığınızla çiçeklerle gelip gönül almaya ugrasmazdı .
 
O kadar süre dayanabileceğimi sanmıyorum hem delillerin de bir zamanaşımı vardır diye düsünuyorum. Bilen birisi varsa ya da aydınlatabilir mi
Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama sanırım var çünkü bir arkadaşımın boşanma davası sürecinde aldatma değil ama eşinin başka bir yanlışı için dava açacaktı. Ancak emin olmadigi için bekliyordu. Avukat, zaman geçtikçe bunu kabul etmiş sayilacaksin gibi bir şey demişti.
 
O kadar süre dayanabileceğimi sanmıyorum hem delillerin de bir zamanaşımı vardır diye düsünuyorum. Bilen birisi varsa ya da aydınlatabilir mi
Olabilir evet ,hukukçu birinden öğreniniz bunu mutlaka.Bebeğinizin ve sizin , daha toparlanmış bir zamanda boşanma sürecine girmenizi ,sağlıklarınız açısından söyledim ben.Eşiniz bence sizden boşanmak istemiyor ama aldatıyor.Yoksa çiçek vs almazdı .Madem o kadar süre dayanamam diyorsunuz, hazır deliliniz de sıcakken ,oturun ,gösterin ,söyleyin bunu eşinize ,tepkisi ne olur ,boşanmak mı ister ,yoksa inkar mı eder ki mümkün değil inkar etmesi,ona göre şekil alırsınız ,belki yanlış yaptığını anlar bilemiyorum ,fazla ilerlemeden ilişkisi bitirebilir de.Karşı taraf da artık eşinizi nasıl tanıyor,hamile olduğunuzu vs biliyor mu ,onlar da belli değil .Ciddi bi şey mi,kaçamak mı öğrenirsiniz bekleyemem derseniz.
 
Duygusal olarak başkasına giden erkeğin eşine çok kötü davrandığına şahit olmuştum daha önce.Asla affedilmemeli bence.

Elinde delili olan arkadaş eşiyle sahip olduğu tüm mal varlıklarını aldı ,aksi halde herkese rezil ederim diyerek.Bence düşün,hiçbir şey bırakma ona.
 
Evlilik içinde aldıysanız üzerine kayıtlı olması önemli değil yarı yarıya paylaşırsınız.
Bir avukata gidip en kısa süre içinde görüşün. Kanıt konusunda da neler geçerli size yol gösterir.
 
Siz çocuklarınızla beraber yolunuzu çizin elbet düzen kurarsınız yakında ama o eş kişisi ettiğinin karşılığını çok fena alacak içiniz rahat olsun.
 
2 yıldır duygusal anlamda sizden çok uzaklaşan eşin lafıyla işe girmemek, yine o da ısrar ediyor hamile kalmak. Eşinize benden niye uzaksın dediğinde ne demesini bekliyordunuz ki ? Sizin nazı şeyler öngörüp ona göre hareket etmeniz gerekirdi.
Artık olan olmuş tabi bazı şeyler de göz göre göre gelmiş aslında.
İmkanınız varsa bir avukatla görüşün. Ne delil olur, ne yapabilirsiniz size yol gösterir. Panik ve stresle olmadık bir şey de yapabilirsiniz.
 
hamileliğe eşimin ısrarıyla değil oglumun isteği üzerine karar verdigimi yazmıstım aslında.. eşimin de istiyor olduğunu belirtmemin amacı da zaten istiyordu hamile kalınca neden degistiğine anlam veremememdi. Terfi aldıktan sonra içine kapanmış olmasını da sadece iş yükü stres faktörlerine bağlamam bunu söyleyince mantıklı bulmam çok doğal değil mi sizce.?iş konusuna gelirsek benim asıl hayalim atanmaktı şu ana kadar bir kaç denemeden sonra olmayınca özel bakayım dedim bir dönem buldum da bir kac tane beni asıl; özelde calısmana gönlüm yok dersaneye göndereyim hedefine ulaşmak icin cabala demesi ikna etmisti hata mı ettim aslında evet.
 
Avukatla görüstüm az önce bana sakin kalmamı ve delil toplamamı tembihledi. Şuan en mantıklısı bu geliyor
 
Evlilikte herşeyi öngöremiyorsunuz maalesef keşke mümkün olsa o zaman kimse boşanmazdı degil mi. Melek gibi adamın bir anda degisebilecegini öngöremedim bende.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…