Aldatıldığımı öğrendim

Diyor ki bir psikolog. Herşeyi üstüne yapmasını isteyin. Ne var ne yok. Herseyi. Kabul ederse pismandir. Ben öyle yap affet demiyorum. Blöf yap. Vermek istemeyecektir. Daha iyi göreceksin pişman olmadığını.

Bu arada erkek majs 90 falan maaş alıyordur. Kadının maaşı adamın 2 katı neredeyse. Kadına pozitif ayrımcılık yapılıyor.

Kadını öğrenip eşinizle beraber cümle aleme rezil etseniz keşke.

Began'ın konuları gibi olaylar ne kadar hızlı gelişti ben yorumları okurken adamın öğrenme sürecini merak ediyordum bi anda her şey pat diye oluverdi. Bu da Allahın bi hikmeti işte naparsınn
Yaa o kadar uzun aradan sonra foruma gelip beganin adinin gectigini gormem hey gidi gunler

Merhaba benzer durumdayiz. 6 aylık hamileyim. Geçmişte duygusal bir bağının olduğu bir kadinla konuştuğunu 5 aylıkken öğrendim. Sadece tlf konuştuğunu iddia ediyor. Çok üzülüyorum ben de atlatamadim. Sorum şu akıllı saati nasıl kullandınız markası nedir. Ben de yapmak istiyorm bunu kendi kendimi yemek istemiyorum artık yoruldum

Çık işin icinden cikabilirsen simdi aradaki mesajlari bilmiyorum ama. adaminda saati farkedip yapmis olacagida bi ihtimal yani .Ama bide ne gerek var boyle oyuna direk gelir farkettigini soyleyip hatta bunun icin sorun cikarirdi.Bide siz arabaya gittiginizde peşinizden gelmis ya acaba gercekten oyunmuydu konusmalar.

Bence hiç ona bildiğinizi hissettirmeden siz ona mesafeli davranın ve delil toplamaya çalışın. Mesela telefonu elimize almasına müsaade ediyorsa bilgisayarda wjatsappu senkronize edebilirsiniz. Oradan ona gelen tüm mesajları gün içinde de görebilirsiniz. Ona bildirim gidiyor mu diye bit araştırın önce. Maalesef çoğu şey aldatma değil sadakatsizlşk şeklinde geçiyor mahkemede. Allah sizin yardımcınız olsun. Ben bu durumlarda köpek gibi pişman olanın aldatan kişi olduğunu gördüm hep. Allah size yardım etsin de aradığınız delili önünüze düşürsün inşallah.

bence cok geç olmadan hamile olduğunuz cocuğunuzu aldırıp daha iyi bir sekilde baska bir hayata baslamalısınız o cocuk daha cok psikolojinizi bozar

Merhaba size de çok geçmiş olsun en zor kısmı hamile iken farkına varmak. Durumu iki kat zorlaştırılmış olarak yaşıyoruz maalesef. Akıllı saati mediamarkt'tan almıstık tek bir marka var zaten hem ortam dinleme hem konum özelligi olan başka markalarda bu özellikler yok markasını buraya yazmam doğru olur mu bilmiyorum bilen birisi söylerse yazarım markayı

Ben saati direksiyonun arka kısmında ayak kısmının ordan girilen bir bosluk vardı ön taraftan görülmeyecek bir kısımdı ordaki kabloya siyah bantla tutturuyordum ses o taraftan cok net anlasıliyordu

Ya canım benim öncelikle geçmiş olsun. Çocuğum senin için önemli elbette ama sende önemlisin. Bende çok yasadım gıttım geri geldım ben kadınlara çok üzülüyorum su an bır sey yok ama telefonu saklıyor arada giriyorum gormuyprum bir sey sen memur olursam. Tam ters ci oluwra

Delil toplamadan harekete geçmeyin. Kimseye anlatmayın. Ancak bu sure 6 ayı bulmasın. Yani 6 ay dolmadan boşanma davası açmanız gerekiyor.

Hir gür çıkarmadan kavga etmeden ona saldirmadan nasıl durabiliyorsun günlerce?

Okurken kalbim ağrıdı ... Avukatla ilerlemeniz en güvenilir olanı delil toplamada uzman sonuçta.

Abla ben öncelikle çocuktan yana demek istediğim şu kesinlikle oğlum babasız büyüecek diye endişelenme çünkü kocana katlanırsan oğlun için ilerde oglun bile bu yüzden psikolojik açıdan zarar görebilir sizin kavgalarına şahit oluşu olsun yada dediğiniz gibi sizde dediği hakaretleri oğlunuzada edebilir aynı zamanda kendinizden sakın şüphe etmeyin aldatan her türlü aldatır

`