Aldatıldığımı öğrendim

Böyle adamlar mutlu olmasın eski ailesinin hasretiyle yanıp tutuşarak yaşasınlar hayatlarını istiyorum. Lütfen bu sukunetinizi bozmayın ve mantıkla hareket etmeye devam edin hemen bir avukatla görüşün. Delil toplamak için bilgi alın. Böyle bir pislikle yaşamaktansa düzeniniz bozulsun. Yine kurulur hiçbir şey olmaz.

Okurken kalbim acıdı yemin ederim. Özellikle yemeğini yedin mi naifliğiniduyunca. Allah kahretsin onu. İki yakası bi araya gelmesin inşallah. Öyle iyi yerlere gelirsin ki umarım oda bi o kadar yerin dibini görmüş olur

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benzer şeyleri yaşamışız. Ben direk evde bulmuştum onları. Sonra zina davası açmak için google mail konum geçmişini, arama geçmişi dakikasına kadar, yakaladığım bir kaç mesajlaşma, site güvenlik kameraları görüntüleri ile dava açtım. Çekişmeli dava sonucunda tazminat kazandım. Sizi çalıştırmaması psikolojik şiddettir. Bunları kanıtlamanız gerekecek.kredi kartı ve hesap hareketlerine bakın. Çiçek hediye vs var mı diye

Benim ex eşe de toplu beddua edersek tutar mı

Bebeginiz hayirli olsun saglikla dogsun, buyusunler Bakin arkadasim siz simdi duyduklarinizi atin cebe. Ona caktirmadan delil toplayin ama takinti haline de gelmesin. Kendinizin ve yavrularinizin kiymetlerini asla unutmayin lutfen. Uzuluyorsunuz biliyorum ama lutfen hamileliginizin duygu dalgalanmalari ile ani kararlar vermeyin. Cunku bu cocuklar ikinizin. Ve bu sureci, dogumu sonrasini pasa pasa gogusleyecek sizinle. Sonrasinda karar size kalmis.

Çok yaş farkı var çocuklar arasında keşke kardeş diye çocuk yapmayıp tek çocukla ciksaniz bu işten avantaj olurdu olan olmuş tüm masrafları yıkın uzerine çocukların eğitim masrafı ekstra masrafını ödesin çocuk istiyormuş demekki peşine düşmeyin oyalanin diye

Siz çok sivri yazıyor gibi geliyorsunuz fakat ben size hak veriyorum konu sahibi birazda evliliğini kurtarmaya çalışmış olmamış bu yönden doğru diyorsunuz durgunluk uzaklık ve üzerine kavgalar hicbirseyin yolunda olmadigini gösteriyormus zaten cocuguda öylesine istedi heralde bu koca belkide olmaz zaten olmuyor diye düşündü keşke açık açık boşanmak istediğini soyleseymis

Aslında sivri yazmıyorum. Maalesef bir çok kadın her şeyin farkında ama kendini manipüle ederek ya hata yapmaya devam yada ediyor yada görmemeye devam ediyor. Olay gerçekse adam 2 yıl boyunca duygusal anlamda uzakmış. Bunu sorgulamamak için bilerek görmemek lazım yada uç noktada saf biri olmak gerekir. İşte görmezden gelirsem bana döner hesabı yapınca maalesef böyle ortada kalıyorlar. Olayı bu noktaya geleceğini görmemek pek mümkün gelmiyor bana.

Beni aldattığın için boşanıyorum demek yerine ya artık ben seni sevemiyorum bosanmak istiyorum deyin. Yıkılsın
Dıye dusundum suan

Aslında konuyu özetleyen cümle son kısımda. Kıskancmıs özelde calısmama izin vermezmiş. Maalesef bu tür erkeklerin cogu aldatmaya meyilli oldukları için eslerini böyle kısıtlıyorlar. Kisi kendinden bilir işi çünkü. Sizin adınıza çok çok üzüldüm. Kim bilir ne kadar canınız yanmıstır o ses kaydını dinlerken. Yeterli delili topladığınız takdirde hem tek celsede bosanırsınız hemde yüklü bi tazminat alırsınız. Benim arkadaşım öyle yaptı tek celsede bosandı. 250 bin tl tazminat+ mehir hakkı+ sahip oldukları evin yarısını verdi mahkeme. Tek çocuğu var 9 bin tl nafaka alıyor ayrıca. Sizin durumunuz mahkeme açısından daha iyi hamilesiniz cünkü. Hakim bunuda göz önünde bulundurup daha acımasız davranır inşallah. Allah yardımcınız olsun. Rabbim sizin de iki evladınızında ahını koymasın o pislikte. ( koymayacağına cok eminim) yolunuz aydınlık olsun evlatlarınızla güzel bi hayat dilerim.

Durumunuza aşırı derecede üzüldüm ama akıllı bir kadınsınız, her şeyin üstesinden geleceksiniz inşallah. Allah yardımcımız olsun

Eminim sizin hayatınızda aldıgınız kararlar dört dörtlüktür siz hic yanlıs yapmazmışsınızdır da.. buraya üstün zekalı gibi yorum yazmaya calısınca öyle olmuyorsunuz illa ki yanlıs yapıyor herkes bir yerde. görmezden gelirsem bana döner hesabı derken görmezden gelecek olsam neden ispatlamaya çalısayım halihazırdaki bu yaşam standartlarımda dediginiz gibi görmezden gelip kurcalamazdm öyle değil mi .biraz mantık

Avukatla konustum bana tazminat miktarında ic acıcı bir rakam söylemedi sanatcı vs degilsen toplum imajı itibarı isin icine girmiyorsa veya esin ultra zengin degilse maasının 80 oldugunu varsayalım alabilecegin tazminat 70.000 civarı olur daha yüksek bekleme dedi

Basimdan geçenleri anlattım mantıklı görünmek gibi bir çabam olmadı zaten kendimce dogru olanı yapmaya calısıyorum neden bu kadar saldırma egilimindesiniz.?suan benim oldugu kadar en az sizinde psikolojik destege ihtiyacınız var kenarda biri bir sey yazsa da saldırsam diye bekliyorsunuz sanırım

Bilemiyorum en cok böylelerine hic bir sey olmuyor sanki hastalık bile ugramıyor böylesi kendine düskün tiplere

Amin tesekkür ederim yorumunuz cok iyi geldi dediklerinizi uygulamaya çalısacağım

Bu aksam eve gelmeden yol boyunca yine ask dolu konusmalarını yaptilar aracı kenara cekip uzun uzun konustular kadın evliymis cocukları varmıs kocasından cocuklarından sikayetleniyordu bu da teselli ediyordu kendince. Bu aksam saati sarj etmem gerekiyordu direksiyonun alt kısmina bantlamıstm sökmeye calısırken birden geldi hesap sormaya basladı haberim vardı zaten bu saatten ben seni isletiyordum nasılmıs isletilmek gördün mü dedi ve yolun ortasında suratına vurdum saclarıni yoldum hep o sinirle bir anlık bosalma yasadım beni o kadına götür cabuk dedim

Bende şuan eşimle boşanma aşamasındayım. Dava açıldı, bir de bebeğim var. Dürüst olmam gerekirse, boşanmak buralarda yazılanlar kadar kolay değilmiş. Daha çok taze benimde ama hemen iş arayışına girdim, iş bakmaya başlayınca psikolojik olarak daha kötü bir hâle düştüm. Çünkü iş yok. İlanlar hep alkollü mekanlarda , otellerde , anketör vs gibi şeyler. Fabrika işi belki zamanla bulunur ama bebek ile çalışma saatlerini ayarlamak falan çok zor. Evimiz kiraydı. Bende çalışmıyordum. Önce iş, sonra eş ve bebek olunca da işi bırakmamak lazımmış, çok iyi anladım. Herkes diyor aslında ama başa gelmeden anlaşılmıyor bazen bazı seyler. Ben eşime çok güvendim. Tanıyarak evlendim, evliliğim oturunca çocuk yaptım. Milyonda bir böyle bir şüphem olsa en azından çocuk yapmazdım ( çocuğumu çok seviyorum o ayrı ). Sizin dediğiniz gibi sonrasında duygusal olarak uzaklaşmaya başladığını anladım. Henüz o sürecin içindeyken boşanmak istedi zaten. Kalakaldım... Başıma gelenleri beni ve eşimi tanısaydınız, çok şaşırırdınız. Ummadık taş baş yarıyormuş maalesef. Sizin içinde çok üzüldüm. O süreçte evliliğiniz için nasıl bir çaba içinde olduğunuzu tahmin edebiliyorum.. Size neden yorum yazıyorum biliyor musunuz , eğer ki bir erkek eşinden duygusal olarak uzaklaşıyorsa, siz ne yaparsanız yapın maalesef o evlilik bir yerde bitiriyor. Ben aldatıldım mı bilmiyorum ama eşim soğumuştu biliyorum, dolayısıyla benim kurtarma çabalarım sadece süreci bir miktar uzattı. Size evliliğe devam edin demeyeceğim tabi ama sonrasını çok iyi düşünmeye çalışın. Ve siz boşanmaktan korksanız bile , o acı son bir yerde mutlaka geleceğine emin olun. Yani kavga edip, boşanmak isteyip, vazgeçeceğiniz süreçler olacak. Ama siz ne yaparsanız yapın o evlilik bitiyor bir yerde. Siz istemeseniz de karşıdaki istiyor. Allah hepimize kolaylık versin. Ben çaresizlikten eşime yazsam mı diye düşünmeye başlayacak hâle geldim. O yüzden Rabbim bana bir yol açsın diye dua ediyorum devamlı..

Götürdü yolda birine mesaj atmaya calisiyordu telefonu alip camdan attım kendince bir senaryo kurup benim inanmamı bekliyordu kadın kapıyi acti ardından kocası geldi hemen kadına bes dk konusabilir miyiz dedim korkmustu baya esi de tuhaf tuhaf bakiyordu benimki adama kurdugu senaryosunu anlatiyordu bende kadına konusmalarini kayit altina aldigimi soyledim eger gercegi anlatmazsa kendisini mahkemeye verecegimi ses kayitlarini kocasina dinletecegimi söyledim hayır öyle birsey yok diyordu sadece baska kelime cıkmiyordu agzindan beni islettiniz mi yoksa dedim esimi yalancı cıkarabilmek icin tabi ki inkar etti mahkemede görüsürüz kocan da gelsin olur mu dedim ve onları orda birakıp ayrıldık ordan eve gelince tahmin ettiginiz gibi yalvarma aglama seansları basladı ama biliyorum ki benim icin degil gidecek olan itibarı icin yapıyordu cünkü bu kadın haftada iki kez kuruma temizlige gelen 45 yaslarında biri varlıgındn haberim yoktu konunun basında hic kadın calısan yok yazmıstım hatta..eger bu durum ortaya cikarsa iliskileri isten atılmasina bile sebep olabilir ispatlanirsa tabi ki ne yazık ki elimde yeterli delil henuz yoktu avukat sadcee ses kaydı yeterli olmaz dedi görüntü, video, otel kaydı, yazısma bunlardan herhangi biri sartmıs kanıt olabilmesi icin yarın davayı acacagim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…