- 19 Mart 2017
- 116
- 104
- 18
- 29
- Konu Sahibi miiniik2558
Öyle çok birikti ki içimde birazcık dökersem rahatlarım diye yazıyorum, Yaklaşık iki yıllık ilişkim sonucu geçen sene ayrıldım
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız tanıyamadığım biriyle evlenmek çok kötü olurduÖgrenmeden böyle bir adamla evlenebilirdiniz de. Şukredin
Yakınımdaki insanların tepkileride biraz beni etkiledi sanırım, işe yarar mı emin olamıyorumKul hakki iste.. depresyona girmene deymez.. eger harbiden kotuysen, uzmana basvur.. en azindan rahatlarsin biraz.. uzuldum simdi
Tokati yemissin artik hayata merhaba de simdi ayaga kalkma zamani.
Bu ay KK coştu aldatılma konularıyla. Mart ayı kediler yerine bizim erkeklerimizi mi vurdu bu sene nedir?
Hormonları bozuk vallahiBence de uzuleceginize sevinin. İş uzamadan kurtulmuşsunuz. Kandirilmaya devam edebilirdiniz.
Bu kadar kendine verdigin hasardan sonra ( depresyon, regl kesilmesı, aşırı tatlı yeme... vs.) İyice aldatilmalarla dolu ilişkinin yasını tutarsın artık. Kinlenip, hırslanip, daha iyi olacağım , bir daha dikkat edeceğim diyeceğine. Böyle devam et. Yakında kanser olursun. O seni aldatan çocuk da duyar , aa o ölmüş mü tüh der , gene yoluna devam eder.Öyle çok birikti ki içimde birazcık dökersem rahatlarım diye yazıyorum, Yaklaşık iki yıllık ilişkim sonucu geçen sene ayrıldım ortada pek açık ve net bir sebep yok gibiydi eski sevgilim son zamanlarda çok hırçınlaşmıştı ve beni suçluyordu aynı bölümdeydik dolayısıyla aynı sınıfta okula gelmiyordu ama ara sıra mesaj atıyordu benden kopamıyordu bende 6 ay kadar önce bu duruma son vermek için buluştum her şey sarpa sardığı için anlatmak durumunda kaldı, beni defalarca kez aldatmış bunu söyledi söylediği yalanlar ortaya çıktı, bir süre algılayamadım daha doğrusu kabuullenemedim. o şehir değiştirerek ailesinin yanına döndü. ben depresyona girdim, evimin köşe başında bile onu hatılatacak anılar aklıma geliyor. Ortak arkadaşlarımız vs. en kötüsüde onunda beni gerçekten sevmiş olabildiğine bu kadar inanmış olmamdı galiba şüphe duysaydım bu kadar yıkılmazdım. bu olaydan önce süregelen bir sürü sey de etkendi tabi bu son aşaması sanırım. reglim kesildi aşırı tatlı yiyorum, bazen nefes alamıyorum. öyle çok yoruldum ki. Kalkmaya çalışırken dibe sürükleniyorum.
O kadar doğru söylüyorsunuz ki, benim bunu anlayabiilmem için birisinin söylemesi lazmımmış sanırım.Bu kadar kendine verdigin hasardan sonra ( depresyon, regl kesilmesı, aşırı tatlı yeme... vs.) İyice aldatilmalarla dolu ilişkinin yasını tutarsın artık. Kinlenip, hırslanip, daha iyi olacağım , bir daha dikkat edeceğim diyeceğine. Böyle devam et. Yakında kanser olursun. O seni aldatan çocuk da duyar , aa o ölmüş mü tüh der , gene yoluna devam eder.
Bilmiyordum, teşekkürler söylediğiniz için, denicem.Birine daha ayni şeyi söyledim tekrara düşmüş olacağım ama size de söyliyim. Tatli yiyeceginize turşu yiyin kefir için cidden daha çabuk moral veriyor
Uzun bir süredir yüzleşiyorum sanırım ama kurtulmak için sindirmek kabullenmek şart tabi. Bitirmek için zamanı gelmiş sanırım. Teşekkür ederimBence üzüntünüzü yaşayın, yüzleşin, olanları kabullenin sonra toparlanmaya başlayın. Hem gerçek anlamda hem mecazi anlamda "yas süreci" derler buna. Tabi bunu bu şekilde kendinizi harab ederek değil daha çok sindirmek için yapın. Bu süreyi çok uzatmadan yaşayın, sonra da bitirin. Eğer kendiniz başa çıkamazsanız da yardım alın.
İnanın kendi arkadaşlarımdan daha içten yaklaşıyorsunuz bana :) o kadar haklısınız ki şuan farkındalığıa varmam belki çok şeyi değştirir, İnat edip ayakta kalmam gerek. Çok üzüldüm yani bu kadar yılınızı geçiripte bunların olması, ama dediğiniz gibi neresinden dönsek kardır. İnşallah Allah gönlünüze göre verir.küllerinden doğ canım sende evde oturup tatlıya boğulmakda ne sen günlerce düşün düşün dur o seni düşünseydi bunu yaparmıydı evde durma kız arkadaşlarına git başka şehirler gez dansa git korkularınla yüzleş kilo alma ayrıca bu dünyada senden bir tane var kimse senden değerli değil depresyondayken bile kendine yatırım yap şuan bunlar kulağında sinek vızıltısı olmasın ben 8 sene konuştum ayrıldık 3 ay beklemeden yüzük taktı başkasına kullanılığım o bu bir yana yol yakınken dönmek en iyisi ölünün bile kırk gün yası tutulur sen düşün bendede var hatıralar evimde kahvaltısına varasıya hazırladım nelerini yapmadım sonuç o mutlu bende arkasından bakıyorum en güzel şey sağlık bak dizim sakat rüyamda koşmayı görüyorum bu eskiden ne kadar normal olağan birşeydi mis gibi ünin var tutunacak çok dalın var kıymetini bil
Adam rezilin tekiymis kurtulduğunu sukretmelisin.şu anda çok acı veriyordur belki ama inanın ileride iyiki dersin. Sağlığından bile olursun bak regl kesilmiş birde kalıcı olursa..düşünme yeni bir sayfa aç kendine çok mutlu olacaksınÖyle çok birikti ki içimde birazcık dökersem rahatlarım diye yazıyorum, Yaklaşık iki yıllık ilişkim sonucu geçen sene ayrıldım ortada pek açık ve net bir sebep yok gibiydi eski sevgilim son zamanlarda çok hırçınlaşmıştı ve beni suçluyordu aynı bölümdeydik dolayısıyla aynı sınıfta okula gelmiyordu ama ara sıra mesaj atıyordu benden kopamıyordu bende 6 ay kadar önce bu duruma son vermek için buluştum her şey sarpa sardığı için anlatmak durumunda kaldı, beni defalarca kez aldatmış bunu söyledi söylediği yalanlar ortaya çıktı, bir süre algılayamadım daha doğrusu kabuullenemedim. o şehir değiştirerek ailesinin yanına döndü. ben depresyona girdim, evimin köşe başında bile onu hatılatacak anılar aklıma geliyor. Ortak arkadaşlarımız vs. en kötüsüde onunda beni gerçekten sevmiş olabildiğine bu kadar inanmış olmamdı galiba şüphe duysaydım bu kadar yıkılmazdım. bu olaydan önce süregelen bir sürü sey de etkendi tabi bu son aşaması sanırım. reglim kesildi aşırı tatlı yiyorum, bazen nefes alamıyorum. öyle çok yoruldum ki. Kalkmaya çalışırken dibe sürükleniyorum.
Kesinlikle öyle canımZaman canım zaman herşeyi unutturur
Umarım derim ki şimdiden bile bazen aklıma gelen olaylarda diyorum, direkt bünyeyi etkiliyor bende. İnşallah :)Adam rezilin tekiymis kurtulduğunu sukretmelisin.şu anda çok acı veriyordur belki ama inanın ileride iyiki dersin. Sağlığından bile olursun bak regl kesilmiş birde kalıcı olursa..düşünme yeni bir sayfa aç kendine çok mutlu olacaksın
Yapmayın lütfen..yaş olarak eminimki sizden yas olarak çok büyüğüm inanın tecrübe konuşuyor..size yazık..Kesinlikle öyle canım
Umarım derim ki şimdiden bile bazen aklıma gelen olaylarda diyorum, direkt bünyeyi etkiliyor bende. İnşallah :)