- 17 Ekim 2020
- 22
- 85
- 3
- 32
- Konu Sahibi EveryWayThatICan
-
Aynisini yasadim ve doğru hissetmisim desem... kadınlar anlar, kadınlar hisseder hersey yolunda gözükse bile kadınlar seziyor iste.Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Merhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
[/QUOT
Ablam hissetmiş gecenin 3 nde uyanmış hatta uykusundan ve sonuç aldadildi kocasını kovdu evden ayrıldılar adam per perişan oldu.ablama hala yalvarir.herkesin içinde ayaklarına kapandı salya sümük ama affetmedi ablam.cok zaman sonra yeniden eendi ve çok mutlu
Nelerden şüphe ettiniz biraz açar mısınız?
nedir bunlarHer şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı.
Hislerin normalde gucluyse evet gercektir muhtemelen
Beni biseyler durter telefonuna bakar bulurdum
Neden şifre değişti?Telefonuna bakamıyorum, zaten uzağız bir de uzaktan erişim sağlayabileceğim bütün platformların yıllar sonra şifresi değişti. Elimden pek bir şey gelmiyor yani.
Evet hissettim yeni evliydim ve ogun TL gördüm herşeyi ailem sahip çıkmadığı için gidecek yerim yoktu kadın sığınma evini bilmiyordum yaşım küçüktü şimdi olsa yıkar geçerim insan hissediyo cinsel olarak da isteksizlik ten anlamistimMerhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
platonik karşılıklı olmaz adı üstünde platonik :)
güven problemi mi var aranızda? neden durup dururken böyle bir hisse kapıldınız?
Neden şifre değişti?
Evet hissettim yeni evliydim ve ogun TL gördüm herşeyi ailem sahip çıkmadığı için gidecek yerim yoktu kadın sığınma evini bilmiyordum yaşım küçüktü şimdi olsa yıkar geçerim insan hissediyo cinsel olarak da isteksizlik ten anlamistim
Kadın hisseder mi evet hisseder.. Şifrelerin değişmesi anlamlı bir şüphe sebebi bence.Suan için yapabileceğiniz bişey yok çünkü hem mesafe var hemde net birşey yok elinizde.Size tavrı nasıl?Bilmiyorum, soramadım da. Yani nasıl soracağımı bilemedim. Bir de sorarsam şüphe ettiğimi anlar, daha dikkatli davranır çünkü normalde bunu ona sormam bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?