Aldatıldığını Hisseden Oldu Mu ?

Ben hak veriyorum Size. Sezgiler genellikle doğru cıkıyor ama şu durumda ne yapabilirsiniz. Daha sık gmrüşseniz ya da biraraya gelme sansımız var mı eşinizle?

Bir süreliğine buraya gelecek yakında. Varsa o zaman net olarak anlayacakmışım gibi geliyor. Çünkü bana bakışlarını, tavırlarını falan iyi tanıyorum eşimin. Ayrıca telefonu da ele verir onu belki.

Yani kişilik olarak daha evhamlı, kuruntulu bir insan olsanız sizin paranoyanız diye düşünürdüm ama bu durumda şüphe duyuyorsanız bence es geçmeyin, elinizden geldiğince karşı tarafa şüphenizi belli etmeden kanıt toplamaya çalışın.

Aynen öyle zaten şu an ona bunlardan bahsetsem bile biliyorum ki takıntılı muamelesi yapacak bana. Sabırla bekliyorum, elbet düşer önüme varsa diye. Elimden başka da bir şey gelmiyor ki zaten şu aşamada.

Yani maddi durumunuz varsa dedektif filan tutlabilir sadece. Öbür türlü beklemekten başka çare yok.

Kadın hisseder mi evet hisseder.. Şifrelerin değişmesi anlamlı bir şüphe sebebi bence.Suan için yapabileceğiniz bişey yok çünkü hem mesafe var hemde net birşey yok elinizde.Size tavrı nasıl?

Bana tavrı nasıl diyeyim, eş gibi değil de iki kanka gibi konuşuyoruz. Güzel bir şey söylesem karşılık alamıyorum. Mesela gün içinde sürekli konuşsak da, çok şey anlatıp aslında hiçbir şey anlatmadığını farkettim. Halbuki onun için yeni bir ortam, yeni bir iş, çılgınlar gibi her detayı anlatırdı normalde bana. Şimdi hep alakasız şeylerden konuşuyoruz. Bir kez huylandığımı anlar gibi oldu, bir anda aşırı ilgilendi benimle, her şeyimle. Sonra baktı bende bir şey yok, ilgi selini kesti.

Ben varım. Son zamanlarda ki bu 3 aylık bir süreç. İletişimimiz biraz kopmuş ve biraz mesafe almıştı bana karşı. Benimki de uzak görevdeydi. Sorguluyordum ama konduramadım hiç. Aldatılmışım .

Nasıl mi öğrendim peki ? Tesadüfen karşıma cıktı.

Size sadece şunu söyleyebilirim. Eğer hissediyorsanız %99 gerçektir. Ve gerçekte %100 siz hiç-bir şey yapmasanız bile karşınıza çıkar.

Aldatmanın boyutunu bilemem. Belki uzaktan uzağa bir şeydir belki faaliyete geçmiş ve direk cinsellik de olmuştur.

Ama şunu tavsiye edebilirim. Ortaya çıkana kadar kadınsal krizlerinizi tamamen ortadan kaldırın sitem etmeyin laf sokmayın tartışmaya girmeyin o kışkırtırsa bile seviyenizi koruyun.

Ben yapamadım bunları ve ilişkinin bütün günahkârı ben oldum.

Biz hırçınlaştıkça ilişki çıkmaza giriyor. Bence kendinize daha çok yatırım yapın.

Kanka moduna girdiyse giden girmiştir... Sana aşığım mesajına alakasız bir cevap vermek yada sadece gülümsemek gibi.

Bir de saldırı başlar bu asamada. Sen beni ittin sen sebep oldun diye.

Evet sizi biliyorum çok üzülmüştüm duruma. Bulundukları yerde aleni bir ilişki yaşama şansları pek yok, baya küçük bir yerdeler ve insanlarla çok iç içeler. Yemez yani tabiri caizse. Cesaret ederlerse de helâl olsun ne diyeyim. Baya gözü karartmış olmaları lazım.

Bazen öyle oluyorum ki, yani yanımda olsa kafasını duvarlara sürtesim geliyor ya da bağıra bağıra kavga edesim. Ama kendimi tutuyorum. Soracak sorularım var ama sessiz kalıyorum çünkü aynen dediğiniz gibi, beni suçlayacak. Allah size sabır versin, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Yakın çevremde aldatılan kadınlar oldu bu söylediklerinizin aynısı onlarda vardı aslında kadın hisseder kelimesi bariz dogru

Kadınlar hisseder diye bir şey yok bence. Erkekler belli ediyor çoğunlukla. Iste dediginiz gibi farklı davranıyor yalan söylüyorsa belli ediyor falan. Kadınlar hissetse bu kadar aldatıldığını öğrenince şok oldum hiç beklemezdim diyen kadın olmazdı. Hissedenler erkek yüzünden hissediyor. Sizin hissiniz de doğru olablir.

Yem atacaksın malasef. Tabi herşey dökülsün istiyorsan. Erkek zaten her zaman inkar,full inkar. Birde hissettim falan dersen senin psikolojin bozuk falan diyecek, istisnasız hepsi bunu diyor çünkü. Bulunduğu ortama uygun planı yapıp yemi atacaksın ,zaten hareketlerinden anlarsın. Biraz tehtid edip sıkıştırırsan da konuşur bence.

Kadınlar hissediyordan çok erkekler hayatlarına biri gidince belli ediyor desek daha doğru bence.
Birşeyler değişiyor ve sizde buna bağlı olarak hissediyorsunuz.

Yakında yanınıza gelecekmiş, o zaman bazı şeyler daha iyi anlamanız kolaylaşır. Varsa da ortaya çıkar umarım.

Hissettim ama anlamadım..Düşününce malmışım diyorum..Aslında hissetmeme bile gerek yoktu herşey aleni gibiydi ama ben hissedip dillendiriyordum ama anlamıyordu..Çok tuhaf valla büyüye inanmak istemem ama sanki büyülenmiş gibi..Çünkü anlamamak için beyinsiz olmak lazımdı ..Düşünüyorum düşünüyorum gala aklım almıyor .Aslında akıllı da sayılabilirim ama benim anlamamazlığımın bilimsel bir açıklaması yok

Çok korkunç bir duygu. Yıllarını verdiğin insanin başkasını sana tercih etmesi. Bağlılık ve sadakat yeminiyle sana bağlı olması gerekirken, Sırf cinsel arzuları için bir başka kadına meyletmesi.

Erkekler böyle. Ben tek eşli olmak isterdim. Onunla başladım onunla sonsuza kadar gitmek isterdim. Ama inanın değmiyor hicbir erkek için. En mükemmeli için bile değmiyor.

Ben artık yeni bir vizyon edindim hayatımda. Şuan düzenimi oturttum ya. Hayat kalitem yükseldi boşandıktan sonra. Açıkçası sosyal kaygılarım ve güven sorunum var ama aşacağım çok mücadele ediyorum.

Şimdi ki aklımla geçmişe dönmüş olsam, eşimle öyle sımsıkı bir bağ kurmazdım. Her an çıkıp gidecekmiş gibi yaşamazdım ama sonsuza kadar hayatımda kalacağını da düşünmezdim. Kendime odaklanırdım. Kendime yatırım yapardım.

Size tavsiyem aldatıyorsa eğer, sizden yine vazgeçmek istemeyecek. Siz en azından terk edecek kadar kendinizi güçlü hissedene kadar kendinize iyi bakın. Saglikli beslenmek, spor yapmak, yeni bir eğitim almak, yeni insanlarla arkadaş olmak vb.

Şuan boşandıktan sonra ben bunları yapıyorum çünkü. Her gün kendime sağlıklı yemekler yapıp mükellef tek kişilik sofralar kuruyorum. Her akşam sporumu yapıp duşumu alip uyuyorum. Her gün yarim saat bir arkadaşımla sohbet edip kendime kahve yapıyorum. Her hafta bir kere kendime tatlı yapıp yeni tarifler öğreniyorum. Yeni insanlarla tanışıyorum. Yeni bir açıköğretim programına başladım, yeni bir meslek öğreniyorum. Sonra düzenli kitap okuyup kitap klüplerine katılıyorum.

Çok güzel bir düzen oturttum kendime. Bunu keşke evliyken ya yapsaydım. Kendime yatırım yapmış olurdum. Salya sümük bir namussuz için zaman harcamış olmazdım bu travmayı da daha kolay atlatırdım.

Aynen, geçenlerde bir yazı okudum bir psikolog yazmış, aslında hissediyoruz dediğimiz şeyler bilinçaltımızın bize verdiği bir alarmmış. Farkında olmadan birinin rutinini, konuşmasını, tavırlarını bilinçaltımız kaydeder ve değişimler olduğunda bizi uyarırmış. Hissediyoruz dediğimiz de buymuş sizin dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…