Çok fazla da açamıyorum o kadar spesifik ki :) Orada olan insanlar arasında bir kişi var, asla adı geçmiyor, diğer herkesten sanki ben tanıyormuşum gibi adıyla bahsedilirken, o kişinin adı kesinlikle geçirilmiyor ben tesadüfen öğreniyorum. O kişiyle alakalı bir durum olduğunda tanım kullanıyor isim değil. Misal kadınlık hakkında çok merak ediyorsa Google'a sorabileceği şeyleri bana soruyor, çünkü ben detaylı cevap verebilirim, ki eşimin asla oturup da merak edeceği şeyler değil. Aramızda cinsellik ile alakalı bir konuşmanın geçmesine müsaade etmiyor, karşımda duvar varmış gibi oluyorum. Eşimi çok sık aramam, genelde mesaj atarım, ayda yılda bir farklı saatlerde de arasam açmayıp bana dönüş yapıyor. Ben alakasız bir şey de sorsam birden ezberlemiş gibi açıklamalar yapıyor sormadığım halde. Anlattığı olaylarda tutarsızlık seziyorum kafamda olay örgüsü oturmuyor. Bir de oradakilerle bir fotoğraf gördüm, fotoğrafta eşim bariz gergin ve biri daha var onun da surat ifadesi öyle bir değişik, sonradan onun o asla adı geçirilmeyen kişi olduğunu öğrendim. Sonuncusu çok saçma ama görseniz anlardınız aslında. Böyle şeyler işte.