Bundan önce aldatılmanın alasını yaşadığım için benim aldatılmaya tahammülüm yok, bana gelip sana duygum bitti dese asla sorun olmaz ama kandırılmaya aptal yerine konulmaya alerjim var.
mesela şu an neden şüphelendiğimi anlatayım sevgilimin ve benim ekşi sözlükte hesaplarımız var.
benim sadece bir hesabımın ismini biliyor. Onu denemek için Diğer hesaplarımdan (kız hesabı olduğu belli olan ) ona mesaj attığımda hiç cevap yazmamıştı(belli aralıklarla entrylerine cevap attım ama sallamadı).
neyse bi gün bana mesaj kutunu ss at dedim attı ama benim diğer hesaplardan attığım mesajlar nedense mesaj kutusunda yok yani. Daha eskiden gelen mesajlar var ama nedense bunlar yok. Bana atarken özellikle silmiş sadece erkeklerin attığı mesajlar kalmış. Sonra da diyoki bana sadece erkekler yazıyor. Mesela Kızlarda yazıyor ama bak cevap atmıyorum geyiklere girmiyorum diyebilirdi . Silmesi garip geldi. Demek ki bir şeyleri saklama ve kandırma kapasitesi var Diye düşündüm. Bu arada Ergen değiliz belki ergen gibi sevglini mi deniyorsun diyenler olabilir ama büyüğüz yani sevgilim 37mesela ve evet deniyorum aldatılmaya gelemem
mesela son 2 haftadır garip saatlerde uyanıyor acaba birileriyle facetime falan yapıyor olabilir mi diye düşüncelerim yok değil.
Ha kimisi buna paranoya der ben sezgi diyorum .
neyse Konunuzu bulandırmayayım kısaca böyle küçük küçük şeyler insanı gerçeğe götürür.
önünü alma konusunu gelince bunu sizin durumunuza özel yazdım çünkü siz evlisiniz ve dediğiniz gibi çok yatırım yapmışsınız. Sizden uzakta olması gibi etkenlerde var. Eğer başka bir kadınla henüz diyaloğa girmediyse belki kendine gelip ne yapıyorum ben diye düşünme ihtimali var mı var. dediğiniz gibi yapacak olan yapar zaten ama bana şu an hazırlık aşamasında gibi geldi.Yani o yola girmek istiyor gibi ama girmeyedebilir.
Zaten aldattıysa onun affedilir yanı yok bir kere yapan bir daha yapar ona o kadar eminim ki. Ben henüz bişey yapmamış olabileceğini düşündüm. Bu aşamada müdahale belki kurtarır.