- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Soyleme bence kadin bilse napcak bosanacak mi bosverHerkese iyi akşamlar öncelikle,hemen konuya giriyorum
Bugün eşimin telefonunda abisinin attığı bir ekran görüntüsü gördüm ve şok oldum.
Attığı Ekran görüntüsünde yazışma vardı ama whatsapp duvar kağıdında kaynım ve yanında yabancı bir kadının fotoğrafı vardı.
Bu arada kaynım sözde çalışma bahanesiyle yurtdışında eltim ise burada üç çocuğuyla yanlız yaz tatillerinde gidiyorlar yanına ama kaynım gelmiyor Tr ye
O ekran görüntüsünü gördükten sonra eşime de sordum sen biliyor muydun falan diye yok haberim dedi eşim karışmak istemiyor bende bir yanım karışma bulaşma diyor ama bir yanım da o kadın tek başına üç çocuk büyütüyor bilmek hakkı diyor bilmiyorum kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?
Eşim de öyle diyor karışmayalım görmemiş gibi davran bizi ilgilendirmez diyor belki de kendisi öğrenmesi daha iyi olurDertsiz basina dert alcan sonra herkez seni topa tutcak...
Hic karisma senden cikmasin.
İftira attiniz kocama bizim mutlulugumda mi gozunuz war diye bi gelir ustunuze sasirir kalirsiniz aynn hc gerek yokEşim de öyle diyor karışmayalım görmemiş gibi davran bizi ilgilendirmez diyor belki de kendisi öğrenmesi daha iyi olur
Benim vicdanım rahat etmezdi şahsen. Ayakta uyutuyor kadını terbiyesiz herif. Bizzat söylemesem de bi şekilde bilmesini sağlardım delil bulup bi şekilde ulaştırırdım kendisine. Ayni durum basima gelse ve bana soylenmese cok kotu olurdum heralde.Herkese iyi akşamlar öncelikle,hemen konuya giriyorum
Bugün eşimin telefonunda abisinin attığı bir ekran görüntüsü gördüm ve şok oldum.
Attığı Ekran görüntüsünde yazışma vardı ama whatsapp duvar kağıdında kaynım ve yanında yabancı bir kadının fotoğrafı vardı.
Bu arada kaynım sözde çalışma bahanesiyle yurtdışında eltim ise burada üç çocuğuyla yanlız yaz tatillerinde gidiyorlar yanına ama kaynım gelmiyor Tr ye
O ekran görüntüsünü gördükten sonra eşime de sordum sen biliyor muydun falan diye yok haberim dedi eşim karışmak istemiyor bende bir yanım karışma bulaşma diyor ama bir yanım da o kadın tek başına üç çocuk büyütüyor bilmek hakkı diyor bilmiyorum kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?
Ya sanki karışsa abisi, yıllardır senin bı öğütünü bekliyordum ıslah oldum bir daha yapmam kardeşim diyecek.Eşim asla abisiyle bu konuda konuşamaz çünkü kaynım herkesin üzerinde hakimiyet kurmuş otoriter bir insan eşim de karışmama taraftari
Valla biz soylemeden kadin resimlerini atti kaynimla adam dediki onlar eski yaptim bi hata bizde biliyorduk hala gorusuyorlar dediysekde kadin onun sozlerini vurdu yuzumuze en sonda kvye karismasin kimse ben boyle kabul ediyorum demis biz kotu oldugumuzla kaldik kaynimin yaptiklarini anlatmiyorum bileTeşekkür ederim benimde başıma gelmesi olası ihtimal çünkü eltim kaynıma çok güvenir benim kocam yapmazcılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?