Aldatıldığını terk edildikten sonra öğrenen var mı?

Canim benim bende ayni durumdaydim. Dügüne 2 ay kala basima gelmedik kalmadi. Kendimi cok degersiz hissetim simdi fark ediyorum bu onun karaktersizligimis. Hic kendini birakma. Kendini ödüllendir. Kendi degerini baskalarinin sana nasil davrandiginla sinirlandirma. Kendinin en iyi arkadasi kendin ol. Benden tavsiye

Ben de aynıyım bi gülüyorum bi ağlıyorum. Delirmekten korkuyorum ama öyle değil galiba normalleşmemiz için bu gerekli. Zaten yaşarlar. Böyle insanlar hep kaybetmeye mahkum teselli için söylemiyorum. Her önüne geleni aldatırsa nasıl mutlu olacak erkekler hep yakalanıyor bir de bugüne dek yakalanmadıklarını ne gördüm ne duydum.
Ay beter olsunlar, findik kadar beyinleriyle bi de oyun oynamaya calisiyor pislikler.Kendi oyunlarinda, pisliklerinde boğulsunlar, amin :KK51:

Saçma sapan bir mesaj atarak (ona ait olmayan bir numaradan çünkü sapığım ya ben rahatsız ederim) açıklamaya çalıştı durumu ve bizim ilişkimiz bu yüzden bitmedi bu durumu ve beni takıntı yapma kafana takma dedi delirdim iyice tonlarca mail attım ve cevap gelmedi elbette. Ölmüş gibi davranıyor ben de kabullendim yaptığı onun çirkinliği ben üstüme düşeni yaptım o maillere bile pişman oldum da hazmetmesi kolay bir konu değil kızmıyorum kendime. Yaşanacağı varmış, düşündüğüm kadar büyük bir aşk değilmiş demek ki. Neymiş benimle ilgili bir konuyu kafaya takmış da arkadaşımdan öğrenmek için öyle mesajlarla yakınlaşmaya çalışmış 10 yaşında çocuk bile inanmaz buna, zaten bir önemi kalmadı.

Saçma sapan bir mesaj atarak (ona ait olmayan bir numaradan çünkü sapığım ya ben rahatsız ederim) açıklamaya çalıştı durumu ve bizim ilişkimiz bu yüzden bitmedi bu durumu ve beni takıntı yapma kafana takma dedi delirdim iyice tonlarca mail attım ve cevap gelmedi elbette. Ölmüş gibi davranıyor ben de kabullendim yaptığı onun çirkinliği ben üstüme düşeni yaptım o maillere bile pişman oldum da hazmetmesi kolay bir konu değil kızmıyorum kendime. Yaşanacağı varmış, düşündüğüm kadar büyük bir aşk değilmiş demek ki. Neymiş benimle ilgili bir konuyu kafaya takmış da arkadaşımdan öğrenmek için öyle mesajlarla yakınlaşmaya çalışmış 10 yaşında çocuk bile inanmaz buna, zaten bir önemi kalmadı.
Ona yapacağınız şey ne kadar önemsemediğinizi göstermek şu aşamada. Adam beni takıntı yapma demiş bide .. bunu kafanıza takın, ve o adamı takmayın bundan sonra. İnanın isterseniz kolay olur..

Ona yapacağınız şey ne kadar önemsemediğinizi göstermek şu aşamada. Adam beni takıntı yapma demiş bide .. bunu kafanıza takın, ve o adamı takmayın bundan sonra. İnanın isterseniz kolay olur..

Ya aşırı sinirlendim zaten sen beni hiç mi tanımadın hangi gerçekliği yaşıyorsan çık oradan bana bu onursuzluğu yapan birini ölsem aramam bilmiyor musun kendine gel haddini bil dedim başka da bir şey demedim demem. Zaten ulaşma yollarını tıkadı iyi ki öyle yaptı hayatında biri varsa da acırım ona en fazla. Yakın arkadaşımla tanıştıramayacaksam, hemen gevşeyecekse bununla ömür mü geçerdi.

Back
X