Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?

Kızlar bugün buluşacaktık, isteksiz gibiydi, ben de ay halindeydim, dedi ki hastasın madem sonra buluşuruz. Ben de beni özlemedin mi dedim. Sağlığın daha önemli canım, tabii özledim ama yapacak bir şey yok dedi. Sonra yarın için kararlaştırdık. Şimdi bana mesaj atmış, yarın klinikte çok iş varmış, pazar buluşalım mı hem sen de dinlenmiş olursun yazmış :S Dün klinik sahibinin evinde kaldı sanırım ama hiç yok ben şurda kaldım bilmem ne. Eskiden olsa nasıl olay çıkartacağımı bilir. Ama şimdi böyle ayrıntıları gayet rahat atlayabiliyor. Buluşmasak tavır yapardı eskiden, şimdi üzülmüyor bile kendi teklif ediyor... Bilmiyorum... Canım sıkılıyor bu işe.

Canım yaa belki sen kuruntu yapıyosundur.Güvensizlikte kötü hem onu yıpratırsın hem kendini sonra da ilişkiniz yıpranır.Bence sen elinden geldiğince araştır ama ona belli etme.Bişey varsa çıkar zaten ortaya er ya da geç hiç bişey gizli kalmıyo.
Ah ben sana diyorum ama ben de çok kuruntu yapar kendimi tutamaz pat diye söylerdim.:ssz:

Canım peki nasıl araştırabilirim? Araştırmanın yolları neler?

Canım peki nasıl araştırabilirim? Araştırmanın yolları neler?

Canım mesela ben ev arkadaşlarının facesinden benim bilmediğim bi facesini buldum beni de engellemiş görmeyeyeim diye sonra da öyle nette gezinirken adını falan yazmıştım bakıyodum ilk dikkatimi çeken bişey olmadı sonradan bi de yonja hesabını buldum.Böyle şeyler karşına çıkacaksa çok tesadüfi öğreniyosun ya da Allah mı çıkarıyo artık ne anlamadım.Bi de operatörlerden artık mesaj gönderilen arayan aranan numaralar görülebiliyo sanırım.

Canım mesela ben ev arkadaşlarının facesinden benim bilmediğim bi facesini buldum beni de engellemiş görmeyeyeim diye sonra da öyle nette gezinirken adını falan yazmıştım bakıyodum ilk dikkatimi çeken bişey olmadı sonradan bi de yonja hesabını buldum.Böyle şeyler karşına çıkacaksa çok tesadüfi öğreniyosun ya da Allah mı çıkarıyo artık ne anlamadım.Bi de operatörlerden artık mesaj gönderilen arayan aranan numaralar görülebiliyo sanırım.

Anladım canım bir kaç ay önce benim bilmediğim bir facebook adresini bulmuştum. Benim çektiğim fotoğrafı vardı ama arkadaş listesinde kimse yoktu ve hep böyle kampanya sayfaları beğenilmişti. Bir de doğum tarihi vs bilgileri yanlış yazılmıştı. Sorduğumda kendi adına başkasının açtığını, ilk kez gördüğünü söyledi. Kısa sürede de kapandı o facebook hesabı. Şikayet felan etmemi söylemişti, arkadaşları da şikayet etmiş dediğine göre ve öyle kapanmış. İnternette felan da hep ararım adını ama bulabildiğim bir yaramazlık yok.

hiçbirsey yapmanıza gerek yok hıssedersınız zaten ama hıssedemıosanız telefonunun arama kaydını kontrol edın...

Merhaba bısey sormak istiyorum.ben 4 aydır dil eğitimi için kanadadayım 5 yıllıkta bir ilişkim var. Beni ağlayarak uğurladı buraya.ben buraya geldikten 1 ay sonra işe girdi ve nerdeyse arayıp sormamaya başladı huyu değişti herşeyini paylaşmamakta başladı annesi ile konuştuğumda annesi de sürekli meşgul diyor evden işe işten eve gidiyor korkma kızım diyor.ama kötü şeyler hissediyorum aldatıldığımı mesela kızlarla konuşmayan doğru düzgün şimdi benle bunun savaşını veriyor küçük suda boğulduğumu ima edip bazen kavgalarımızda bana hakaret ettiği oluyor. Bir erkek neden böyle davranır burda kendimi bana çok yanlız hissettiriyor aramayarak

Back
X