ALDATILDIM 2 yaşında bir çocuk 3 aylık hamileyim

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Seni aldatan, sevmeyen, zerre deger vermeyen ınsan musveddesıne lutfen dokme goz yasını. Cocuklarında oyle guzel buyur kı hıc korkma aılenı al arkana.

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Şahsen ben o çocuğu dünyaya getirmek istemezdim. Adama da tekmeyi vururdum. Sırf çocuk için katlanacak bir durum değil. Aldatmanın affı yok malesef. Aldatan yine aldatıyor.

Bakın boşanmak çok zor kabul ediyorum .Hatta konularım da var ama şunu bı netlestirelim sizi değersiz kılan biriyle yaşarsaniz ne kadar mutlu olacaksiniz.Ha sizin kararınız tabiki bı sakinolun bakalım .Bı bekleyin neler olacak .

Gerçekten çevremde okadar çok kişi varkiii yaşayan yaşamış. Kadınlar okadar kötüki. Evli demiyor cocuklu demiyor adamların evdekine eyvallahı kalmadı artık.. çok acı.
Bile isteye evli adamla olmadim hic cok şükür de yani adam bile evdeki karısını düşünmuosa oturup ben mi düşünecem onu da. Tek suclu eşiniz ve israrla ondan hamile kalan sizsiniz mal ortada yani sürekli denenmişin denemesini yapmak neden?

Istemeden hamile kaldigini ogrendigin an sevinmek yerine aldirmayi düşünmeliydin bence. Hakikaten nasi buyuteceksin iki cocugu neye guveniosun yaparken kocana guvenmedigin bes belli çünkü böyle adama guvenilir mi?

Ya linclenecegim lakin ben hayat standartinizi dusurecekse bosanmayin diyorum.bosaninca nafakanizi alip rahatca gecinecekseniz bosanin.yoksa anlasin o da cocuklara bakacak,o da temizlik yapacak.hicbir seyini yapmayin.sadece kendinize ve cocugunuza yasayin.karsiniza biri cikarsa da tekmeyi basin.fiilen bir evlilik yok zaten.Allahin cezalari

Merhaba

Bence kalk yüzünü yıka ve içindeki su dramı al kalbinden at gitsin.O adam adam olsaydı seni yani çocuklarının annesine bunu yapmazdı.Hadi bir kere yaptı hataydi,cahillikti vs.Ama tekrar yapması.Sana zulmü bir yana karnında ki çocuğa kendi zevki için zulüm etmesi.Bunlar ciddi şeyler.Simdi hormonların tavan,seviyor aşıksın ama sen eğer kendine sahip çıkıp gururunu yerden toplayıp dimdik durmazsan kimse senin için bunu yapmaz.Seviyor olsan da onu silip atacağını bilsin.Duygusal düşünmeyi biraz kenara bırakıp mantığına sığın biraz lütfen.Bunlari kimse hak etmez

Benim artık birçok kez aldatılmış olmasına rağmen affeden kadın görmeye tahammülüm kalmadı. Üstüne de bu adamlardan birkaç çocuk yapan... Bir kere olur hadi bir şekilde yalvarır yakarır el üstünde tutar yemin eder vs affedersin. Sonrasında yine aynı davranışta bulunuyorsa ve siz bu ilişkiyi devam ettiriyorsanız suç sizde. Sen aldatsan mesela kocan seni bağışlar mıydı? Yanıtınız evetse devam edin o ilişkiye. Ayrılamayan terapi alsın veya partnerini öyle kabul etsin, midesi alıyorsa. İlk çocuğa lafım yok da böyle saçma ilişkilere diğer bebekleri doğurmak bana çok büyük sorumsuzluk gibi geliyor. İnanmıyorum dikkatli korunduklarına da. Kaza değil ihmal. Bu kadar hayati konularda nasıl bu kadar rahat olunur anlamıyorum. Sonrasında da "çocuklar babasız büyümesin" diye bahane yaratıp hala o evliliklere yapışanlar var bir de....

Valla ilk aldatmasi olsa, bambaska bisey derdim ama adam defalarca yaptigi halde hala o cocuga hamile kaliniuorsa, kimse kusura bakmasin, hic kimsenin bir cocugun ve hatta bir insanin yasamini boyle derinden etkilemeye hakki yok. Once gecicek herkes yok herkes ayriliyor, cocuklar guzel idare ediyor yok bi tek senin cocuklarin mi yasiyor bitek sen mi bosaniyorsun. Bu isleri boyle yaygin diye kucumserseniz, ozaman dogruyu kendi kafanizdan uydurdugunuz sekliyle ifade eder insanlari da ona suruklersiniz. Bi cocugun hayatindaki en onemli iki sey ve iki figur anne baba. Bosanmis anne babalarin cocuklari bilir sadece benim suan soylemek istedigimi. Bu durumu kucumseyemezsiniz. Aldatti mi tiksiniyor musun adamdan? Kusura bakma, o cocugu dunyaya getirdiysen bazi sorumluluklariniz var mesela onun bilissel zihinsel ve duygusal gelisimi icin dogru anne baba figuru olusturmak, yada mesela ‘aile’ ortamini kurmak ve ona kendini guvende hissetirmek. Rol mu yapmaniz gerekiyor ? Yapin. Hic bir cocuk ve hatta yetiskin dahi anne babasinin ayriligina hazir degildir, olamaz. Bu travmalari kimsenin kimseye yasatmaya hakki yok. Alin karsiniza anlatin konusun, herkes hayatina baksin ama cocuk evin icinde aile ortamini yasamaktan mahrum kalmasin

Sonra baba biyerde ana biyerde bi oraya gider bi buraya ait hissemeden gecirdigi bi cocukluk, zoraki olgunluklar, kucucuk yasta herseyi anladigini dusunen ebevynler. Amaaaaaaannnnnn ne kolay hamile kaliyorsunuz gercekten inanilir gibi degil. Ne basit sizin icin cocuk yapmak ama ya

Adam da hic durmamis hem aldatmis hem sizden cocuk yapmis. Nedir bu ureme sevdasi bu adamdaki…
Gece yatip sabah kime sperm salsam uresem mi dio bu adam. Sevmiyorum boyle adamlari siz de uzulmeyin sevmeyin. Cocuklarinizi kendiniz buyutun dna sini aldilar huyunu almasinlar. Babasini kaybeden bircok cocuk var inanin sizden guclu olur cocuklariniz babasiz buyurler, yeterki ahlaksiz buyumesinler babalari gibi.

Konu sahibi herkes çok yorum yapmış zaten.
bende yeni gördüm konuyu.
nasılsın? Süreç nasıl gidiyor hamilelik ve oğlun nasıl?

İnsanlar neden kürtaja bu kadar sert yaklaşıyorlar ki, anlamıyorum. Yasal olarak hakkı olan her kadın kürtaja başvurabilir. Ha bu durumda konu sahibinin kürtaj hakkı geçmiş, o yüzden yapacak bir şey yok. Ama kürtaj hakkı olsaydı en mantıklısı kürtaj olmasıydı bu durumda bence.
Katılıyorum . Boşanma gibi bir durumum ve ihtimalim şu anda yok ama korunurken kazayla gebe kalırsam bir dakika düşünmem kürtaj için çünkü maddi imkanlarim tek çocuğa ancak yetiyor.Anali babaliyken İkinciyi doğurmak, ikisini de sefil bir hayata mahkum etmek demek.Ne hakkım var buna? Kaldı ki konu sahibi için tek ebeveyn olma durumu kesinleşmiş gibi. Çok anormal değil bunu düşünmüş olması

Keşke kürtaj zamanınız geçmiş olmasaydı ama yapacak bir şey yok. Artık da sizin evladınız. Bir şekilde hayata tutunmanın yolunu bulursunuz umarım. Allah yardımcınız olsun.
Yasal kürtaj süresi dediğimiz şey de kadin ve insan haklarının korunduğu ülkelerde 18-20 hafta arasında değişiyor Bizde de yakın zamanda 16 hafta olan süre kasıtlı olarak 10 haftaya düşürüldü. Kadın için kullanması duygusal olarak zaten zor olan bir hakkın, hele ki bizim gibi azgelişmiş toplumlarda, yasa tarafından keyfekeder engellenmesi yetmezmiş gibi bir de hemcinsleri tarafından zorlanıyorlar.sonra maddi manevi eksik, travmali, hayata 1-0 yenik başlamış çocuklar topluma karisiyor

Son düzenleme:
Yasal kürtaj süresi dediğimiz şey de kadin ve insan haklarının korunduğu ülkelerde 18-20 hafta arasında değişiyor Bizde de yakın zamanda 16 hafta olan süre kasıtlı olarak 10 haftaya düşürüldü. Kadın için kullanması duygusal olarak zaten zor olan bir hakkın, hele ki bizim gibi azgelişmiş toplumlarda, yasa tarafından keyfekeder engellenmesi yetmezmiş gibi bir de hemcinsleri tarafından zorlanıyorlar.sonra maddi manevi eksik, travmali, hayata 1-0 yenik başlamış çocuklar topluma karisiyor
10 haftaya kadar olan kürtajı bile lanetliyor bazı zihniyetler. Hiç unutmam burada bir konu açılmıştı, konu sahibi evliydi ve başka bir adamdan hamile kalmıştı, o adam da evliydi. Doğal olarak ona kızılmıştı ve çocuğu aldır denilmişti. Onda bile bazı üyeler köpürmüştü vay efendim bir cana nasıl kıyılırmış. Be arkadaşım evliyken evli birinden olan çocuğu da aldırma demezsin yani! Ne olacak peki o çocuk? Ömrü boyunca kara bir lekeyle mi yaşayacak? Düşünmesi bile mide bulandırıcı

10 haftaya kadar olan kürtajı bile lanetliyor bazı zihniyetler. Hiç unutmam burada bir konu açılmıştı, konu sahibi evliydi ve başka bir adamdan hamile kalmıştı, o adam da evliydi. Doğal olarak ona kızılmıştı ve çocuğu aldır denilmişti. Onda bile bazı üyeler köpürmüştü vay efendim bir cana nasıl kıyılırmış. Be arkadaşım evliyken evli birinden olan çocuğu da aldırma demezsin yani! Ne olacak peki o çocuk? Ömrü boyunca kara bir lekeyle mi yaşayacak? Düşünmesi bile mide bulandırıcı
Yıllar önce basina yansıyan korkunç bir tecavüz olayından hamile kalan 16 yaşında genç bir kız kürtaj olmak istediği için , sırıtarak " tecavüze ugradiysa annesi ölsün, bebek niye ölüyor" diyen bir bakanımız vardı kulakları çınlasın. O kız o bebeği doğurmak zorunda kaldı ve yasa bu olaydan sonra 10 hafta olarak değiştirildi hatırladığım kadarıyla. Zihniyet bu yani

Aslında bazı tepkilerin sebebi şu:
Şeyini tutamamışsın, gelmişsin kaç yaşına, korunmaktan bi habersin, senin b.k yemenin cezasını neden o bebek ödüyor?

Aynısı bu konuda da geçerli.. karşımda çocukları bahane eden biri var maalesef. Yok oğlum babasız büyür, yok oğlum camdan bakıyor sürekli. Bu adam hiç mi işe gitmiyordu da çocuk evde babayı görmeyince travmatize oldu?

Aldatan adamdan 2.çocuk yapıp sonra aldatmasına şaşırarak kürtajı araştormak bana çok şey geliyor. O şey yerine sıfat bile bulamadım.

Hafi evliliğin çok iyidir, ama yine de hamileyken aldatılırsın anlarım şoka girmeni ama seni aldatan adamdan çocuk yapıp sonra ay bebeği aldırayım demek...

Kocanla neden seks yaptın demiyorum ama çocuk neden? Ona da yüzde yüz eminim korunurken olmuştur

Şeyini tutamamışsın, gelmişsin kaç yaşına, korunmaktan bi habersin, senin b.k yemenin cezasını neden o bebek ödüyor?

Aynısı bu konuda da geçerli.. karşımda çocukları bahane eden biri var maalesef. Yok oğlum babasız büyür, yok oğlum camdan bakıyor sürekli. Bu adam hiç mi işe gitmiyordu da çocuk evde babayı görmeyince travmatize oldu?

Aldatan adamdan 2.çocuk yapıp sonra aldatmasına şaşırarak kürtajı araştormak bana çok şey geliyor. O şey yerine sıfat bile bulamadım.

Hafi evliliğin çok iyidir, ama yine de hamileyken aldatılırsın anlarım şoka girmeni ama seni aldatan adamdan çocuk yapıp sonra ay bebeği aldırayım demek...

Kocanla neden seks yaptın demiyorum ama çocuk neden? Ona da yüzde yüz eminim korunurken olmuştur
Hadi bu konu neyse ama evliyken evli birinden hamile kalan kadına da aldırma demek çok saçma geliyor bana. Çocuğa ömür boyu kara leke, kim evliyken evli birinden olan bir çocuk olmak ister ki?

Bu konudaki üye için ben de kazayla filan hamile kaldığını düşünmüyorum , ama her halükarda zaten muhakeme yeteneği ortada bir anne ve babadan dünyaya gelecek bu çocuğun yaşayacakları da apaçık ortada. Sırf annesi biraz "şey " diye ( burada ben de kırıcı olmak istemedim ) ceremesini yine hayatı boyunca bu bebek çekecek. Yani doğsa da dogmasa da olan çocuğa oluyor. Dogmazsa en azından 70 yıl acı çekmiyor.

Merhaba

Eşinizin de bir baba olarak çocuklarınızı düşünmesi gerekir bir kadın hem anne hem baba olarak bütün sorumluluğu üstlenemez çocuklarınızın mutsuz bir anne tarafından büyürülmesi mi daha iyi kötü bir babadan uzak büyümesi mi bu sizin tercihiniz tabiki kimse istemez eşinden ayrılıp çocuklarını babadan uzak büyürmeyi ancak eşinizin ne babalık yapmaya ne de size eş olmaya niyeti yok gibi. Siz eminim güçlü bir anne olarak annelik görevinizi yerine getirebilirsiniz babalık yapamazsınız ama mutsuz bir anne olmaktansa mutlu ve güçlü bir anne olmak daha mantıklı gbi

Back
X