ALDATILDIM 2 yaşında bir çocuk 3 aylık hamileyim

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Gerçekten çok acı bir tecrübe ediniyorsunuz şu an. Üzülmenizden daha doğal hiçbir şey yok sevdiğiniz insan tarafından ihanete uğruyorsunuz hangi kadın üzülmez? Ama kendi ağzınızla söylüyorsunuz ilk sadakatsizliği değilmiş son da olmayacak belli ki. Her koşulda siz bu sancılı süreci yaşayacaksınız. Ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi. Aldatıyorsa madem kanıt bulun mahkemeye sunun süreç daha hızlı işler siz de bir an evvel bu kangren durumdan kurtulursunuz. Bundan sonrası güzel bebekleriniz ve sizin için daha kolay olur inşallah. Rabbim kolaylık versin her şey gönlünüzce olsun inşallah🙏🏼

Gerçekten çok acı bir tecrübe ediniyorsunuz şu an. Üzülmenizden daha doğal hiçbir şey yok sevdiğiniz insan tarafından ihanete uğruyorsunuz hangi kadın üzülmez? Ama kendi ağzınızla söylüyorsunuz ilk sadakatsizliği değilmiş son da olmayacak belli ki. Her koşulda siz bu sancılı süreci yaşayacaksınız. Ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi. Aldatıyorsa madem kanıt bulun mahkemeye sunun süreç daha hızlı işler siz de bir an evvel bu kangren durumdan kurtulursunuz. Bundan sonrası güzel bebekleriniz ve sizin için daha kolay olur inşallah. Rabbim kolaylık versin her şey gönlünüzce olsun inşallah🙏🏼
Amin çok teşekkür ediyorum 🙏🏼🙏🏼

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Hiçde ağlama gözüne yazık sen hele bi sağlık sıhhatle doğur bebeğini hayat bu belli olmaz babalık illa biyolojik olunmuyor kafan rahat bidaha aynı hatayı yaparmı diye düşüneceğine çocuklarına odaklanırsın hem mis gibi büyütürsün üzülüp 5 para etmez bi insan için kendini hırpalama canına içindeki cana yazık hadi sil göz yaşlarını harika bir hayat var önünde evlatlarınla musssmutlu ol inşallah

Merhaba canınızı sıkmayın bebeginizi düsünun . Hakkinızda hayırlı olsun .

He bi de . Direk boşan diyen tiplere birde kurtaj ol diyenlerde eklenmiş . Yazik ya ne kadar kolay uzaktan söylenmek . Olumsuz seyleri baskaları adına siralamak ne kadar kolay herkes için .

Barışmak asla istemiyorum gelmesinde istiyorum görmiyim istiyorum ama gram üzülmediğini görmekkk keyfine bakabiliyor olmasıı yaptığından gram pişmanlık duymuyor olması nasıl zoruma gitmesinki.
Hiç gitmesin çünkü ilerde senin evlatların diyecekti biz babasız büyüdük ama aslan gibi annemiz vardı başımızda bu durumda şuan rahatına bakan koca olacak kişi İlerde bu yaptığının bedelini yalnızlıkla ödeyecek herşey gelir geçer İnan bana

Merhaba

Çok zor şu an yaşadığınız bi de hamilesiniz çok geçmiş olsun.daha önce affetmişsiniz belki denemek istediniz güvenmek istediniz her insanın hayatı farklı kararları farklı.geçmiş kararlarınızı yargılayamayız siz de yargılamayın.şu an ne olursa olsun zor hissediyosunuz belki dönse kabul etmeyi düşünüyosunuz normal diyemeyiz ama çok insanca çünkü şu an yüksek bi duygudasınız.ama şunu bilin ki küçük çok kritik yaşta bir çocuğunuz var bi tane daha olacak inşallah.çocukların şu an sizinle kurduğu güvenli bağ o kadar hayatiki anlatamam sayfalar tutar. Bu ilişkinin içinde özgüveniniz ,özdeğeriniz eriyor belki yok olma aşamasında.böyle bir evlilik sizi eritir inanın çocuklarınızı da eritir.duygularınızın hiç birini bastırmayın ama hayatınızın kararlarınızın sorumluluğunu alıp kendiniz ve çocuklarınız için o adımı atın.siz kurban değilsiniz,aldatılıp dönülecek biri değilsiniz ,siz değerlisiniz bunu farkedin .inanın başka bi hayatta var.gücünüzü toplayın o adımı atın.belki özür dilememesi daha hayırlıdır?

Bu arada mesajları okumadım ama eşiniz normal hayatına devam ediyor gibi görünüyodur muhtemelen belki mutlu görünüyodur.buna hiç takılmayın öyle değişik insanlar varki sizin bizim anlayabilmemiz imkansız.çünkü duygu hissetmiyolar aslında ne olumlu ne olumsuz. İçlerindeki büyük boşluğu doldurmak için ordan oraya koşuyolar.siz kendi duygu dünyanızla bu uzun süredir tanıdığınız eşinizin duygularını tanımlamaya hiç çalışmayın. Siz kendi hayatınıza odaklanın

Hiçde ağlama gözüne yazık sen hele bi sağlık sıhhatle doğur bebeğini hayat bu belli olmaz babalık illa biyolojik olunmuyor kafan rahat bidaha aynı hatayı yaparmı diye düşüneceğine çocuklarına odaklanırsın hem mis gibi büyütürsün üzülüp 5 para etmez bi insan için kendini hırpalama canına içindeki cana yazık hadi sil göz yaşlarını harika bir hayat var önünde evlatlarınla musssmutlu ol inşallah
Çok çok teşekkür ediyorum 🙏🏼🙏🏼 İnsallahhhh

Hiç gitmesin çünkü ilerde senin evlatların diyecekti biz babasız büyüdük ama aslan gibi annemiz vardı başımızda bu durumda şuan rahatına bakan koca olacak kişi İlerde bu yaptığının bedelini yalnızlıkla ödeyecek herşey gelir geçer İnan bana
İnşallahhhh 🙏🏼 Evlatlarımdan yüzümü güldürsün rabbim

He bi de . Direk boşan diyen tiplere birde kurtaj ol diyenlerde eklenmiş . Yazik ya ne kadar kolay uzaktan söylenmek . Olumsuz seyleri baskaları adına siralamak ne kadar kolay herkes için .
😥😥 malesef öyle. Defalarca affetmmiş haketmişsin bile dendi . Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bişey demiyorum

Bu nasıl bir cevap yaa gerçekten kadının kadına yaptığını kimse kmseye yapmıyor ben burda derdimi paylaştım bir çözüm aramıyorum çözmenize gerek yok. Karşınızda hamile bir kadın var zaten neler yaşamış bu ne vicdansızlık. Kendi yorumunuzu kendinize saklayamadınız mı. Pes
Ee çözüm aramıyormuşsunuz, insanlar düşüncelerini söylüyorlar. Siz insanlar düşüncelerini söylesin diye konu açmadınız mı? Hayret birşey. Neden kadının kadına şiddeti olsun, defalarca affederek kendi kendizine şiddet uygulamış oluyorsunuz zaten, bunu başkası söyleyince neden kızdınız ki? Boşanmak istemiyorsanız görmezden gelmekten başka çareniz yok, habire birbirinize girip yüz göz mü olacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok artık, kürtaj neyse de boşan demenin nesi var?
Böyle bir durumda boşanılmayacakta neyde boşanılacak? Saygı duyar geçersiniz ama "boşan diyen tipler" diyerek küçümsemiş oluyorsunuz farkında mısınız? Ne uzaktan söylemek kolay? Gururlu kadın olmak bu kadar zor mu? Her kadın gururunu ayaklar altına alıp affetmek zorunda mı? Siz affedersiniz kocanızla yüz göz olup gururunuzu ayaklar altına aldırırsınız o sizin bileceğiniz iş ama burada insanları küçümser gibi konuşamazsınız. Gururlu kadınlara "boşan diyen tipler" dendiğini de ilk defa görüyorum,aşırı komiksiniz.

😥😥 malesef öyle. Defalarca affetmmiş haketmişsin bile dendi . Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bişey demiyorum
Üzgünüm arkadaşım ama Dostoyevski'nin çok sevdiğim bir sözü var size onu iletmek isterim.
İlk yapılan yanlışa kaza,
İkincisine hata,
Üçüncüsüne ise tercih denir.

Yani bu hayatı bilerek sen seçmişsin. O yüzden sana böyle yazılmış. Hepimiz tercihlerimizi yaşarız, sen affederek tekrar yaşamayı göze almış oluyorsun. Ama serttir ama kalbin kırılmıştır bilemem kimsenin bile isteye seni kırmak istediğini de düşünmüyorum. Umarım bu hayatta hiç kimsenin (bu kocan bile olsa!) senden değerli olmadığını anlarsın.

Ekleme: yorumlarınızı sonradan okudum, boşanmayı düşünmüşsünüz doğru karar. Bir kere yapan bir daha yapar ki sizinki bini geçmiş artık, onsuz daha iyi olacağınıza eminim yeter ki dönmeyin o adama. Hakkınızda hayırlısı.

Çocukların bir yanları falan eksik olmayacak. Ortada bir baba figürü olsaydı ve siz onu çocuklardan alsaydınız evet çocuklar babasız kalmış derdim ama ortada ne baba var ne koca . Yeni görüştüğü kadın için çocuklarını arayıp sormayan herif uzak olsun. Ayrıca siz çocuklara ah yavrum tahlihsizim bilmem ne gibi iç geçirmeler ile sarılıp severseniz çocuk o zaman bişeyler eksin diye düşünür ama siz dik durup çocuklarınıza bunun normal olduğunu kabullendirirseniz hic bir sorun yaşamazsınız.
Çok içime dert oldu beddua etmesem olmayacak Allah onun canını almasın ama sürünsün. o gittiği kadınlar varını yoğunu alıp boynuzu taksın o yediği kazıkların acısına oturup kalkıp sizin ahiniz için tövbe etsin o kadar içi yansın onun içi yanarken dilerim sizde iyiki ayrılmışım Rabbime şükürler olsun duarlari edersiniz inşallah

özür dilerim ama bu soru sormanız gereken en son soru bile değil.
Şu mesajıma beğenmedim diye ifade bırakan tipler var. Her canlının temel haklarından biri ve ilki yaşamaktır.

1- Sağlık durumları nedeniyle drlar tarafından karar verilebilir. okey!
2- Tecavüz sonucunda olmuştur. okey!
3- Yaşı küçük bir çocuğun (kanunen rızası alınabilecek yaşta olmayan) başına bir saldırı gelmiştir veya güzel bir şey sanmıştır. okey!
4- Aile içinde bir istismara uğramıştır . okey!
.
.
.

Ama sırf boşanıyor diye 14 haftalık çocuğu tek başıma büyütemem diye kürtaj yaptırmak çok büyük bir bencilliktir.

Kürtaja tamamen karşı değilim olması gereken durumlar olabilir. Ama bu durum onlardan değil.

Hayır. İnsan sadece en azından bi pişmanlık görmek istiyor. Tabikide pişkin pişkin hayatında hiç birşey olmamış gibi davranması beni üzüyor nasıl üzmezki hamileyim aldatıldım cocugum var.
Ben de aldatilip boşanmış biriyim. Pişmanlık falan hikaye. Ipini salmış hayvanlar gibi gününü gün ediyorlar. Ayrica seni aldatan adam pişman olsa ne değişecek ki? Barışmayı düşünüyorsanız üçüncüye hamile kalırsınız yine sizi ortada bırakır bin kez aldatır.

Şu mesajıma beğenmedim diye ifade bırakan tipler var. Her canlının temel haklarından biri ve ilki yaşamaktır.

1- Sağlık durumları nedeniyle drlar tarafından karar verilebilir. okey!
2- Tecavüz sonucunda olmuştur. okey!
3- Yaşı küçük bir çocuğun (kanunen rızası alınabilecek yaşta olmayan) başına bir saldırı gelmiştir veya güzel bir şey sanmıştır. okey!
4- Aile içinde bir istismara uğramıştır . okey!
.
.
.

Ama sırf boşanıyor diye 14 haftalık çocuğu tek başıma büyütemem diye kürtaj yaptırmak çok büyük bir bencilliktir.

Kürtaja tamamen karşı değilim olması gereken durumlar olabilir. Ama bu durum onlardan değil.
Buna hamile kadın karar verebilir. Çok zor şartlarda birinin çaresizliğine ek bir çocuk daha doğurması daha büyük bencillik.

Yok artık, kürtaj neyse de boşan demenin nesi var?
Böyle bir durumda boşanılmayacakta neyde boşanılacak? Saygı duyar geçersiniz ama "boşan diyen tipler" diyerek küçümsemiş oluyorsunuz farkında mısınız? Ne uzaktan söylemek kolay? Gururlu kadın olmak bu kadar zor mu? Her kadın gururunu ayaklar altına alıp affetmek zorunda mı? Siz affedersiniz kocanızla yüz göz olup gururunuzu ayaklar altına aldırırsınız o sizin bileceğiniz iş ama burada insanları küçümser gibi konuşamazsınız. Gururlu kadınlara "boşan diyen tipler" dendiğini de ilk defa görüyorum,aşırı komiksiniz.
Neden üstüne alındın çok boşan dediniz herhalde. Küçücük konularda bile hemen boşan diyolar dalga geçer gibi asıl onları gorünce tepkinizi verin bence . Insan kendini nerde ezdirip ezdiremeyeceğini gayet güzel kestiriyor . Sadece danışıyor burdaki herkese bununcevabıda dırek bosan olmaz . Hıç fark ettiniz mi bilmiyorum ama bu tippler yuzünden ciddi manada boşan diyenler bile çekinerek yazıyor neden sizce ?? Çünkü canı sıkılann ayy boşan yazıyor da ondan . Komikmişmişim hhahah. Ne kadar acimasız yorum yapanlar var onlarada gidin sarılının iyi dedin diye o zaman .

Neden üstüne alındın çok boşan dediniz herhalde. Küçücük konularda bile hemen boşan diyolar dalga geçer gibi asıl onları gorünce tepkinizi verin bence . Insan kendini nerde ezdirip ezdiremeyeceğini gayet güzel kestiriyor . Sadece danışıyor burdaki herkese bununcevabıda dırek bosan olmaz . Hıç fark ettiniz mi bilmiyorum ama bu tippler yuzünden ciddi manada boşan diyenler bile çekinerek yazıyor neden sizce ?? Çünkü canı sıkılann ayy boşan yazıyor da ondan . Komikmişmişim hhahah. Ne kadar acimasız yorum yapanlar var onlarada gidin sarılının iyi dedin diye o zaman .
Ay ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz.
Anlamsız kelime yığını resmen.
Aldatılan kadına da boşan denmesin mi? Boşan diyen tipler diyorsunuz ya, bu durup dururken öylesine söyleyenecek bir konu dğeil ki, kadın defalarca aldatılmış "aa cnm ya, affet birşey olmaz" mı desinler? Ömce okuduğunuzu anlayın sonra yorum yapın, hayret birşey.

özür dilese sanki yine affedeceksiniz gibi geliyor bana
sanki aldatılmaktan çok onun hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etmesi sizi daha çok yaralamış.
Bence sürekli aşağıya çeken bu adamdan kurtulun...Maddi güvenceniz var mı bilmiyorum...Aileniz çocuklarınıza bakabilecekse hemen bir işe girip düzeninize bakın derim.

Bu adamdan hayır gelmez uzak olması size daha iyi
Çocuklar küçük alışkanlıkları kolay değişir.
1 hafta sonra babasının evde olmamasına alışacak bile

Back
X