ALDATILDIM 2 yaşında bir çocuk 3 aylık hamileyim

gel bir sarılalım senle. ben de ikinci çocuğuma hamile iken ayrıldım. merak etme geçmez sandığın herşey geçiyor. nasıl panikliydim nasıl üzgündüm nasıl mutsuzdum anlatamam sana. ama şimdi iki kızımla harika bir hayatımız var. benim konularımı mesajlarımı falan okusana biraz. bak o zamandan bu zamana neler neler değişti. moral olurum belki sana

Çok teşekkür ederim 🙏🏼 Umarım güzel olur herşey pazartesi tek başıma cinsiyetini öğrenmeye gideceğim 🥲
merhaba Allah yar ve yardımcınız olsun
ne olacakmış bebeğiniz.. çok heyecanlı
aileniz yakınınızda mı baktım bilgilerinizde hemşire yazıyor
kim bakıyor çocuğunuza siz işteyken?

Ay ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz.
Anlamsız kelime yığını resmen.
Aldatılan kadına da boşan denmesin mi? Boşan diyen tipler diyorsunuz ya, bu durup dururken öylesine söyleyenecek bir konu dğeil ki, kadın defalarca aldatılmış "aa cnm ya, affet birşey olmaz" mı desinler? Ömce okuduğunuzu anlayın sonra yorum yapın, hayret birşey.
He canım öyle anlamsız her şey.
Gururlu kadınlar diye duygu sömürüsü yapıyorsun ama gururlu dediğin kadınlarla dalga geçen kişilere tamamıyla katılıyorsun bu ne çelişki böyle. Önce neyi savunacağını ölç tart ondan sonra bana yorum yaz. Benim düşüncemi soylemem kötü dalga geçen insanı desteklemek iyi öyle mi ? Ben okuduğumu anlıyorum da siz bi ikilemde kalıyorsunuz haberiniz yok. Ne yazdığınızı unutuyorsunuz galiba . Ayrıca zoruna gitmese bana laf yetiştirmezsin .
Ee çözüm aramıyormuşsunuz, insanlar düşüncelerini söylüyorlar. Siz insanlar düşüncelerini söylesin diye konu açmadınız mı? Hayret birşey. Neden kadının kadına şiddeti olsun, defalarca affederek kendi kendizine şiddet uygulamış oluyorsunuz zaten, bunu başkası söyleyince neden kızdınız ki? Boşanmak istemiyorsanız görmezden gelmekten başka çareniz yok, habire birbirinize girip yüz göz mü olacaksınız.
?? İnsanlar düşüncelerini söylüyor ben de öyle. Anladın mı ?

He canım öyle anlamsız her şey.
Gururlu kadınlar diye duygu sömürüsü yapıyorsun ama gururlu dediğin kadınlarla dalga geçen kişilere tamamıyla katılıyorsun bu ne çelişki böyle. Önce neyi savunacağını ölç tart ondan sonra bana yorum yaz. Benim düşüncemi soylemem kötü dalga geçen insanı desteklemek iyi öyle mi ? Ben okuduğumu anlıyorum da siz bi ikilemde kalıyorsunuz haberiniz yok. Ne yazdığınızı unutuyorsunuz galiba . Ayrıca zoruna gitmese bana laf yetiştirmezsin .

?? İnsanlar düşüncelerini söylüyor ben de öyle. Anladın mı ?
Aayy yine laf kalabalığı, ne demek istediğini anlamıyorum bile. Sen önce kendini ifade etmeyi öğren, sonra tartışalım. Gururlu kadınlar derken aldatılıp affeden kadınları kastetmedim, aldatılıp aslanlar gibi kendini ezdirmeyen boşanan ve aynı fikri hemcinsine veren kadınları kastettim. Sen daha benim neye tepki gösterdiğimi anlamamışsın, ben sana 3 değil 300 yorumda yazsam anlayamazsın. Ben senin insanları "boşan diyen tipler" olarak aşağılamaya çalışmana tepki gösterdim, sen düşünceni özgürce ifade edebilirsin ama insanlara hakaretvari sözler söyleyemezsin. Seninle aynı görüşte olan insanları alıntılayıp yorum yazmış mıyım? Hayır. Küçümsediğin için seni alıntıladım, anladın mı? Sen kimsin benim zoruma gideceksin ya kendini neden bu kadar önemsedin kdkfjdjf bana ısrarla laf yetiştirip "boşan diyen tipler" diye milleti aşağıladığına göre yarası olan, zoruna giden sensin, bu da sana son yorumum olsun. :)

Şu mesajıma beğenmedim diye ifade bırakan tipler var. Her canlının temel haklarından biri ve ilki yaşamaktır.

1- Sağlık durumları nedeniyle drlar tarafından karar verilebilir. okey!
2- Tecavüz sonucunda olmuştur. okey!
3- Yaşı küçük bir çocuğun (kanunen rızası alınabilecek yaşta olmayan) başına bir saldırı gelmiştir veya güzel bir şey sanmıştır. okey!
4- Aile içinde bir istismara uğramıştır . okey!
.
.
.

Ama sırf boşanıyor diye 14 haftalık çocuğu tek başıma büyütemem diye kürtaj yaptırmak çok büyük bir bencilliktir.

Kürtaja tamamen karşı değilim olması gereken durumlar olabilir. Ama bu durum onlardan değil.
Size asla katılmıyorum. 14 haftalık bebeğe zaten kürtaj olmaz ama ülkemizde 10 haftaya kadar kürtaj yasal. Ben bu durumda olsam ve yasal olarak kürtaj hakkım olsa bir saniye düşünmeden aldırırdım. Doğması o çocuk için iyi değil maalesef. Kadın için de iyi değil, buradan konuşmak kolay. Serseri bir baba, baba zaten ortalarda yok. Bir tane daha 2 yaşında bebek var. Kadıncağız tek başına doğum yapacak, yaşadığı yıkımların arasında bir de iki tane bebekle uğraşacak. O bebek de böyle bir ortama gelmeye can atmazdı emin olun. O yüzden keşke yasal olarak kürtaj hakkı varken farketseydi de aldırsaydı.

Aayy yine laf kalabalığı, ne demek istediğini anlamıyorum bile. Sen önce kendini ifade etmeyi öğren, sonra tartışalım. Gururlu kadınlar derken aldatılıp affeden kadınları kastetmedim, aldatılıp aslanlar gibi kendini ezdirmeyen boşanan ve aynı fikri hemcinsine veren kadınları kastettim. Sen daha benim neye tepki gösterdiğimi anlamamışsın, ben sana 3 değil 300 yorumda yazsam anlayamazsın. Ben senin insanları "boşan diyen tipler" olarak aşağılamaya çalışmana tepki gösterdim, sen düşünceni özgürce ifade edebilirsin ama insanlara hakaretvari sözler söyleyemezsin. Seninle aynı görüşte olan insanları alıntılayıp yorum yazmış mıyım? Hayır. Küçümsediğin için seni alıntıladım, anladın mı? Sen kimsin benim zoruma gideceksin ya kendini neden bu kadar önemsedin kdkfjdjf bana ısrarla laf yetiştirip "boşan diyen tipler" diye milleti aşağıladığına göre yarası olan, zoruna giden sensin, bu da sana son yorumum olsun. :)
Sanane sananeeeeee benim kimi aşaladiğimdan . Sananeeee . Anlıyor musun sanane bu benim düşüncem ve o tipleri sevmiyorum . Neyi sevip neyi sevmediğime neyi savunup savunmadığima karışma diyorum . Istedigim yorumu yaparım diyorum . Tepki de gösterme . Yorum da yazma . Niye hala açıklama yapiyorsun ki zaten .

Ben kendimi ifade ediyorum anlamada sorun yaşıyorsun sen . İşine gelmeyince "laf kolobolugu " öyle öyle...

Size asla katılmıyorum. 14 haftalık bebeğe zaten kürtaj olmaz ama ülkemizde 10 haftaya kadar kürtaj yasal. Ben bu durumda olsam ve yasal olarak kürtaj hakkım olsa bir saniye düşünmeden aldırırdım. Doğması o çocuk için iyi değil maalesef. Kadın için de iyi değil, buradan konuşmak kolay. Serseri bir baba, baba zaten ortalarda yok. Bir tane daha 2 yaşında bebek var. Kadıncağız tek başına doğum yapacak, yaşadığı yıkımların arasında bir de iki tane bebekle uğraşacak. O bebek de böyle bir ortama gelmeye can atmazdı emin olun. O yüzden keşke yasal olarak kürtaj hakkı varken farketseydi de aldırsaydı.
Rabbim onu o zaman gelmesini emretmiş gelmiş bizi yaratan elbet yolumuzu çizmiştir bence bu bebek onun hayatında daha güzel olmasını sağlayabilir hem herkes biyolojik babasıyla yaşamıyor kimbilir daha vicdanlı bir insan çıkar karşısına yada çıkmasada babalıktan istifa etmeyecekse yine görür çocuklarını e olmuş bi kere düşünün milyonlarca insan evlat evlat diye ellerini semaya açmış dua ederken neden boşanmak isteyen bi çifte verdi bu nimeti vardır bi hikmeti yaradan isteseydi ona hamile olduğunu bildirirdi önceden yani herşey nasip aldırmak olmamalı çaresi daha güçlü durmak kaldıki kendine ve çocuklarına bakabilecek kudrette bir kadın helal olsun sağlık sıhhatle doğursun inşallah

Sanane sananeeeeee benim kimi aşaladiğimdan . Sananeeee . Anlıyor musun sanane bu benim düşüncem ve o tipleri sevmiyorum . Neyi sevip neyi sevmediğime neyi savunup savunmadığima karışma diyorum . Istedigim yorumu yaparım diyorum . Tepki de gösterme . Yorum da yazma . Niye hala açıklama yapiyorsun ki zaten .

Ben kendimi ifade ediyorum anlamada sorun yaşıyorsun sen . İşine gelmeyince "laf kolobolugu " öyle öyle...
Of ne demek sanane, insanlara hakaret edip aşağılarvari konuşamazsın. Kendini hakaretsiz ifada edemiyor musun? Oldu sen burada istediğin gibi hakaret et, kimse sana tepki göstermesin yorumda yazmasın, ne ala. Sen önce kendini hakaretsiz ifade etmeyi öğren, benim anlamam eksik kalsın. Şu insanlara hakaret etmeyi kendine hak gören "tipler" olarak sizde bitseniz keşke.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bana katılmanız gerekmiyor. Eğer sizin başınıza gelirse siz yasal hakkınızı kullanırsınız.

İki tane bebekle uğraşacak kısmı gözümü seyirtti. :KK57:

Of ne demek sanane, insanlara hakaret edip aşağılarvari konuşamazsın. Kendini hakaretsiz ifada edemiyor musun? Oldu sen burada istediğin gibi hakaret et, kimse sana tepki göstermesin yorumda yazmasın, ne ala. Sen önce kendini hakaretsiz ifade etmeyi öğren, benim anlamam eksik kalsın. Şu insanlara hakaret etmeyi kendine hak gören "tipler" olarak sizde bitseniz keşke.
Hakaret mi ? 😒 peki boşanamayan , mecburen evli kalan kadinlar var hayatimizda onlar gurursuz mu ? Onları gurursuz olarak goruyorsan asil hakaret eden sizsiniz . Yazmayin artık okumak istemiyorum .'" Direk'" boşan diyen tipler var dedim diye hakaret ediyormuşum . 😒 "Direk" kimse kimseye boşan diyemez ! Dalga da geçemez bosan diye. Ben genel olarak bakiyorum olaylara . Ve burada gülerek "direk" bosan diyen tipler var . Tamam artik yazmayin lutfen . Anlasamiyoruz uzatmayin
Of ne demek sanane, insanlara hakaret edip aşağılarvari konuşamazsın. Kendini hakaretsiz ifada edemiyor musun? Oldu sen burada istediğin gibi hakaret et, kimse sana tepki göstermesin yorumda yazmasın, ne ala. Sen önce kendini hakaretsiz ifade etmeyi öğren, benim anlamam eksik kalsın. Şu insanlara hakaret etmeyi kendine hak gören "tipler" olarak sizde bitseniz keş

Hakaret mi ? 😒 peki boşanamayan , mecburen evli kalan kadinlar var hayatimizda onlar gurursuz mu ? Onları gurursuz olarak goruyorsan asil hakaret eden sizsiniz . Yazmayin artık okumak istemiyorum .'" Direk'" boşan diyen tipler var dedim diye hakaret ediyormuşum . 😒 "Direk" kimse kimseye boşan diyemez ! Dalga da geçemez bosan diye. Ben genel olarak bakiyorum olaylara . Ve burada gülerek "direk" bosan diyen tipler var . Tamam artik yazmayin lutfen . Anlasamiyoruz uzatmayin
Ayyyy offf ama yeter. Siz yazdıkça bana cevap hakkı doğuyor, yazmamı istemiyoesanız sizde yazmayın.
Zorunlu sebepten boşanamayan insanlara gurursuz dedim mi ben? Okuduğunuzu anlayamıyor musunuz? Maddi imkanı yoktur, sığınacak limanı yoktur yapamaz edemez anlarım. Yorum yaptığımız konuda böyle birşey yok, konu sahibi bile isteye affetmiş defalarca. İlk yapılan yanlışa kaza, ikincisine hata, üçüncüsüne tercih denir. Konu sahibi bu hayatı kendisi tercih etmiş, ortada bir mecburiyet yok. Aldatan adama bile isteye 2.çocuğu vermiş, bile isteye affetmiş, bunu bir kere değil defalarca yaşamış, ne desinler "aaa cnm ya ne boşanması kocana sahip çık" mı desinler? Dalga geçer gibi konu açılırsa dalga geçer gibi cevap alınır. Sıradan bir konuda boşan demeyi bende doğru bulmuyorum ama siz "her konuya boşan diyen tipler nu konuya da demiş" benzerinde bir cümle kurmuşsunuz. Bende diyorum ki bu konuya boşan denmesinde neye densin? Neden hakaretvari aşağılar gibi konuşuyorsunuz? Anlamak istemediğiniz bu. Dalga geçilmesi doğru değilse sizin yaptığınız küçümseme de doğru değil. Siz ulu orta küçümserken iyi, ben cevap verince kötü. Lütfen bu gereksiz tartışma son bulsun, ben yanlış olanı söyledim, siz kabullenmek istemediniz bitti gitti.. Konu sahibi ortada yok biz neyi tartışıyoruz anlamadım.

Sizi aldatan adamların koynuna nasıl girebiliyorsunuz? Midem kalkıyor düşününce.. Soruna gelince iş işten geçmiş. ya böyle kabul edeceksiniz ya boşanacaksınız.
Hayretler içerisinde okuyorum. 1 hata yaptı cocuğum var diye affettim. Allah kimseyi şaşırtmasın herkees hata yapıyor. Cocugu için bir şans verdikten sonra napayım yatma benimle gene başka kadınlaramı git diyecektim? Büyük konuşmayın kimsenin başına gelsin istemem çünkü.

gel bir sarılalım senle. ben de ikinci çocuğuma hamile iken ayrıldım. merak etme geçmez sandığın herşey geçiyor. nasıl panikliydim nasıl üzgündüm nasıl mutsuzdum anlatamam sana. ama şimdi iki kızımla harika bir hayatımız var. benim konularımı mesajlarımı falan okusana biraz. bak o zamandan bu zamana neler neler değişti. moral olurum belki sana
Gerçekten yaşayan anlıyor yaşamayan insanlara konuşmak ne kadar kolay geliyor. Çok teşekkür ediyorum bakacağım mutlaka. 🥲

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
1 Seni aldatan adamı hala nasıl sevdiğini anlayamıyorum, bana mantıklı gelmiyor, seninki alışkanlık
2 çocukları yalnız büyütebilirsin en azından onurlu bir kadının çocukları olurlar, zamanla alışır evlatların bu duruma, çocuğu kandırma, baban gelecek falan deme ama bizi terketti de deme, uzmanların bu konuda neler dediğini araştır cümlelerini ona göre kur.
3 bir arkadaşım kızı 6 yaşındayken boşandı, kızın ağlama ve barışın yalvarmalarına dayanamayı. 8 yaşındayken yeniden birleşti. Şimdi o kız çocuğu 17 yaşında ve "bacak kadar çocuğun lafına bakıp ne halt etmeye barıştın" diyor. Çocuğum için ya da çocuklarım babasız kaldı diye ağlamayın boşuna, davanızı açın çocuklarınıza mümkün olan en yüksek nafakayı bağlatın ve gururla yolunuza devam edin. Aldatıldığı için sürekli ağlayan bir anneyle baba yanlarında olsa da mutlu mu büyüyecek o çocuklar

Ayyyy offf ama yeter. Siz yazdıkça bana cevap hakkı doğuyor, yazmamı istemiyoesanız sizde yazmayın.
Zorunlu sebepten boşanamayan insanlara gurursuz dedim mi ben? Okuduğunuzu anlayamıyor musunuz? Maddi imkanı yoktur, sığınacak limanı yoktur yapamaz edemez anlarım. Yorum yaptığımız konuda böyle birşey yok, konu sahibi bile isteye affetmiş defalarca. İlk yapılan yanlışa kaza, ikincisine hata, üçüncüsüne tercih denir. Konu sahibi bu hayatı kendisi tercih etmiş, ortada bir mecburiyet yok. Aldatan adama bile isteye 2.çocuğu vermiş, bile isteye affetmiş, bunu bir kere değil defalarca yaşamış, ne desinler "aaa cnm ya ne boşanması kocana sahip çık" mı desinler? Dalga geçer gibi konu açılırsa dalga geçer gibi cevap alınır. Sıradan bir konuda boşan demeyi bende doğru bulmuyorum ama siz "her konuya boşan diyen tipler nu konuya da demiş" benzerinde bir cümle kurmuşsunuz. Bende diyorum ki bu konuya boşan denmesinde neye densin? Neden hakaretvari aşağılar gibi konuşuyorsunuz? Anlamak istemediğiniz bu. Dalga geçilmesi doğru değilse sizin yaptığınız küçümseme de doğru değil. Siz ulu orta küçümserken iyi, ben cevap verince kötü. Lütfen bu gereksiz tartışma son bulsun, ben yanlış olanı söyledim, siz kabullenmek istemediniz bitti gitti.. Konu sahibi ortada yok biz neyi tartışıyoruz anlamadım.
Bir tek size mi cevap hakkı doğuyor . Açan güllerimi soldurdunuz gerçekten ya . İnsanlık adina cevap vermiyorum . Sadece sinirlerim bozuluyor . Tartişmayı başlatan 😒 . Ben de yanlış olanı soyledim siz de kabullenmek istemediniz . Hadi canım iyi aksamlar . Cevap hakkı dogurmadım sana hadi yine iyisin

Ayyy ne boş tartışmalar dönmüş yorumlarda. Kimi boşan der kimi boşanma der size ne be insanların fikrinden? Şu kadıncağızı da rahat bırakın artık ister boşanır ister boşanmaz. Kavga edecek yer arıyorsunuz başkalarının fikirlerine katılamıyorsunuz resmen.

Ayyy ne boş tartışmalar dönmüş yorumlarda. Kimi boşan der kimi boşanma der size ne be insanların fikrinden? Şu kadıncağızı da rahat bırakın artık ister boşanır ister boşanmaz. Kavga edecek yer arıyorsunuz başkalarının fikirlerine katılamıyorsunuz resmen.
Gerçekten sadece insan bazen hiç tanımadıklarına herşeyi anlatıp rahatlamak istiyor konuşmak dertleşmek istiyor.. hak etmişsin sen bunları bile dendi. Allah kimseye yaşatmasın. Buraya yazdığımada pişman oldum.

Gerçekten sadece insan bazen hiç tanımadıklarına herşeyi anlatıp rahatlamak istiyor konuşmak dertleşmek istiyor.. hak etmişsin sen bunları bile dendi. Allah kimseye yaşatmasın. Buraya yazdığımada pişman oldum.
Takmayın her türlü insan var. Çocuğunuza kendinize odaklanın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hayretler içerisinde okuyorum. 1 hata yaptı cocuğum var diye affettim. Allah kimseyi şaşırtmasın herkees hata yapıyor. Cocugu için bir şans verdikten sonra napayım yatma benimle gene başka kadınlaramı git diyecektim? Büyük konuşmayın kimsenin başına gelsin istemem çünkü.
O zaman ikinciye de hata diyip kabullenin :) hatta üçüncüye de. Çünkü hatalar insanlar içindir değil mi?

Back
X