Amiiinnn çok teşekkür ediyorumHak ettiğinizden değil eşinizin karaktersizliğinden bunları yaşıyorsunuz. İnşallah çocuğunuz sağ sağlim doğar. Umduğunuzdan daha güzel bir hayat yaşamak nasip olur.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinnn çok teşekkür ediyorumHak ettiğinizden değil eşinizin karaktersizliğinden bunları yaşıyorsunuz. İnşallah çocuğunuz sağ sağlim doğar. Umduğunuzdan daha güzel bir hayat yaşamak nasip olur.![]()
Çok teşekkür ederim mesajınız gerçekten güç verdi umarım bir an önce ağlamayı bırakır toparlanırımSunu unutma.
2 cocukla da ayakta kalirsin.
Cok da guzel bakarsin.
Okutur adam edersin.
Bir erkege ihtiyacin yok.
Kadin erkeksiz yasayamaz diye bir kural yok.
Bu onlara muhtac olalim diye eril zihniyetin ortaya cikardigi bir safsata.
Kadin erkekten daha guclu hayatta kalma icgudulerine sahip yeter ki degerini ve gucunu kesfet
Kendini sakin ha ezikleme, dik dur kadin!!
Ben de agladim.Çok teşekkür ederim mesajınız gerçekten güç verdi umarım bir an önce ağlamayı bırakır toparlanırım![]()
Hatayı ilk aldatmasında affederek yapmışsınız.Maleseff büyüdüğü için olmuyoraldırmak istememm ama bir cocuğun daha oğlum ile aynı şeyleri yaşayacak olacağını bilmek beni mahvediyor araştırdım o yüzden 10. Haftaya kadar alıyorlar
İnşallahh hemen atlattırım 2 hafta geçti. Aynı şeyleri hissediyorum nefes alamayacak gibi oluyorum. Söylediğiniz çok doğru amaÇok üzgünüm, insanları bu hale düşüren o kadar çok karaktersiz var ki.
Çocuklarınızı yalnız büyütmeniz konusunda söylemek istediğim bir şey var. Biri şu cümleyi söylemişti: Çocukların aslında sadece tek bir akıllı yetişkine ihtiyacı var.
Siz ve çocuklarınız bir ailesiniz. Sizlerin değerini bilmeyen birine duygusal olarak ihtiyacınız yok.
Bu kötü günler geçicek, biraz sabredin.
Ben aldatılmayı yaşadığımda ölüyorum sanmıştım. 15 yıllık evliydim. Hayatla tüm bağım kopmuştu. Yaşamak istemiyordum.
Üzerinden 2 yıl geçti. Şu anda balkonumda oturuyor, güzel bir müzik dinliyorum. İnanın artık hiç acıtmıyor. Hüzün tabii ki bir yerlerde kalacak. Olsun.
Siz de atlatacaksınız![]()
En zor zamanları yaşıyorsunuz, çünkü daha çok yeni. Kolay değil. Zamanı gelince siz de iyi olacaksınız inşallah. Tabii ki yetersiniz çocuklarınıza. Çocuklara belli etmeden acınızı yaşamaktan korkmayın. Yakın çevrenizde güvendiğiniz insanlarla paylaşın, mümkünse bir psikolog görün, ama üzüntünüzü içinize atmayın.İnşallahh hemen atlattırım 2 hafta geçti. Aynı şeyleri hissediyorum nefes alamayacak gibi oluyorum. Söylediğiniz çok doğru amaAllah izin verirse 2 cocuğuma cok güzel yeterim. Suan sadece cok duygusal düşünüyorum
Kimse hobi olarak bosanmiyor. Biraz dik durun. Bu kadar turk filmine cevirmeyin. Ilk kez yapti şok oldum deseniz neyse de . Zaten malzeme buymuş.Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..
insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..
Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyoroğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Şu durumdaki kadına sorulacak en son şey bu Torarikar![]()
Evet görüntülerin hepsini kaydettimLütfen affetmeyin. Çocuklarım için deyip lütfen yapmayın. Yine yapacak. Değişmeyecek çünkü karakterinde sadakat diye bir şey yok. Kimsede bahane bitmez Yok erkeğin ihtiyacı var yok eşi de süslenseydi vs vs. Nice adamlar var 10 yıllık yatalak eşlerine bakıp bir kez bile aldatmıyorlar. Nicesi de var dünyanın en güzel kadınlarını bile aldatıyorlar. Şunu kabullenmek gerekli bu karakter meselesi. Bu erkek cinsinden olan şahıs da böyle bir karakterde. Aynı karakterde olan kadınları insanlar öldürüyor hesap sorunca da namus diyorlar erkek olanları yapınca ise pişmanmış affet diyorlar. Toplum böyle iki yüzlü böyle iğrenç işte. Umarım işiniz gücünüz sizi destekleyen bir aileniz vardır. O zaman her şey daha kolay olur. Ayrıca eşinizin fake profilinin ekran görüntüsünü vs alın lütfen elinizde kanıtınız bulunsun.
Yani benim başka insanlardan gördüğüm kadarıyla 40 yaşına gelince de uslanmıyorlar. Aksine daha da cesaret bulup eşim biliyor boşanmıyor benden diyebiliyorlar bile. Ben bekarlığımda 1-2 tanesine denk gelip rezil etmiştim ama inanın zerre utanma arlanma olmuyor. Kendince hep bir sebepleri de oluyor. Lütfen moralinizi bozmayın her şey güzel olacakEvet görüntülerin hepsini kaydettimkanıtlarım var. Affetmeyidr asla düşünmüyorum. Azıtmış kudurmuştan beter diyorlarya aynen öyle. Asla uslanmayacak gibi geliyor belki akıllanır uslanırda 40 yaşına gelince artık. Çok cahil cok cocuk allah akıl fikir versin
İnsanlar neden kürtaja bu kadar sert yaklaşıyorlar ki, anlamıyorum. Yasal olarak hakkı olan her kadın kürtaja başvurabilir. Ha bu durumda konu sahibinin kürtaj hakkı geçmiş, o yüzden yapacak bir şey yok. Ama kürtaj hakkı olsaydı en mantıklısı kürtaj olmasıydı bu durumda bence.Niye benim de aklıma direk o geldi.
Bu durumu şuan Yaşayan biri olarak bende evet kürtaj düşündüm zamanım geçmemiş olsaydı eğer yapabilirmiydim bilmiyorum tam ama cok araştırdım soruşturdum. Çünkü dedğim gibi bir tane cocuğum zaten cok şükür var. Olmasa neyse ama. Ve öyle yada böyle 2 yaşına sükür geldi. Bukadar yaşadığım acıdan sonra. 2. Çocuğu tek başıma büyütecek olmam doğuracak olmam bana dahq cok acı vereceğini düşünüyorum belki zamanla yangınım geçecek bilmiyorum ama şuanki düşümcelerim malesef bu şekildeydiİnsanlar neden kürtaja bu kadar sert yaklaşıyorlar ki, anlamıyorum. Yasal olarak hakkı olan her kadın kürtaja başvurabilir. Ha bu durumda konu sahibinin kürtaj hakkı geçmiş, o yüzden yapacak bir şey yok. Ama kürtaj hakkı olsaydı en mantıklısı kürtaj olmasıydı bu durumda bence.
E iyide çocuğunu doğurmak istiyor kadın günah değil mi o bebeğe hemİnsanlar neden kürtaja bu kadar sert yaklaşıyorlar ki, anlamıyorum. Yasal olarak hakkı olan her kadın kürtaja başvurabilir. Ha bu durumda konu sahibinin kürtaj hakkı geçmiş, o yüzden yapacak bir şey yok. Ama kürtaj hakkı olsaydı en mantıklısı kürtaj olmasıydı bu durumda bence.
Keşke kürtaj zamanınız geçmiş olmasaydı ama yapacak bir şey yok. Artık da sizin evladınız. Bir şekilde hayata tutunmanın yolunu bulursunuz umarım. Allah yardımcınız olsun.Bu durumu şuan Yaşayan biri olarak bende evet kürtaj düşündüm zamanım geçmemiş olsaydı eğer yapabilirmiydim bilmiyorum tam ama cok araştırdım soruşturdum. Çünkü dedğim gibi bir tane cocuğum zaten cok şükür var. Olmasa neyse ama. Ve öyle yada böyle 2 yaşına sükür geldi. Bukadar yaşadığım acıdan sonra. 2. Çocuğu tek başıma büyütecek olmam doğuracak olmam bana dahq cok acı vereceğini düşünüyorum belki zamanla yangınım geçecek bilmiyorum ama şuanki düşümcelerim malesef bu şekildeydi
Şu an için demiyorum, kürtaj hakkı varken aldırması bence en mantıklısıydı böyle bir durumda diyorum. O da diyor zaten keşke hakkım geçmeseydi diye.E iyide çocuğunu doğurmak istiyor kadın günah değil mi o bebeğe hem