- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Çok üzüldümMerhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..
insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..
Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyoroğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Günün birinde adamla yolunuz ayrılacajtıysa erkenden olması daha iyi değil mi.Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..
insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..
Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyoroğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Çok teşekkür ediyorum bende daha iyi olacağını düşünüyorum işte ama okadar yorulup yıprandımki. Çok ağır geliyor hep hak edecek ne yaptım da bunları yaşıyorum diyorum. Umarım bende bir an önce toparlanırmİnanın boşanmanız daha iyi. Biz beş kardeşiz annem biz babasız büyümeyelim diye onca şeye katlanmış. Keşke katlanmasaydı. Her gün evde kavga dövüş. Kış günü balkona koyardı babam bizi. Çevredekilerle kavga ederdi. Polis gelirdi. Büyüdüm hala evin önünden polis geçse acaba bize mi diye korkar titrerim. Yani demek istediğim böyle bir ortamda büyüyeceklerine sizin sevginizle büyüsünler. Tabii ki yaşadıklarınız çok acı ama hiç bir acı baki değil. Allah yardımcınız olsun.
Gerçekten şu sözünüz okadar doğrukiÇok üzüldüm
En başından yapılması gereken belliymiş ama keşke demenin şu an için hiçbir faydası olmayacak
Maalesef olan hep çocuklara oluyor, en çokta bunun için üzülüyorum biten evliliklere
Bende 3 aydır aynı durumdayım
4 ve 10 yaşlarında iki oğlum var
Ne zor günler sanki hiç bitmeyecek, acın dinmeyecek gibi
İnanın hepsi geçiyor
Şu an söylenen hiçbir söz size teselli olmayacaktır
Ne kadar benzer durumlar yaşasakta...
Diyeceğim şu ki aman çocuklarım için demeyin olan size olur
Size hamileyken bu kadar zalimlik yapan bir adamdan ne babalık, ne kocalık ne de merhamet beklentiniz olmasın
Sizin söyleminizle bi çok kez yaşamışsınız bu durumu
Farkındaysanız siz affettikçe daha yüzsüzce yapıyor bunu
Şimdi de hamile olduğunuz halde bu kadar iğrençleşebiliyor ve özür dilemeyi bile layık görmüyor ( benim için bu durumun asla özürü olmaz)
Yine affederseniz son hamlesi üzerinize getirmek bile olabilir
Çok üzgünüm
Bende kendi babama dahi isyan ediyorum niye yaptın boşanacaksan 2. Cocuğu diyorlar. Siizn yüzünüzden yaptım diyorum. Ben nişanlıyken bile ayrılma noktasına geldim davetiyeler dağıtıldı bilmemne barıştırdılar. Babam çok suç bulmuyorki. Çünkü zamanında oda anneme aynıları yaptığı için birazda normal geliyor.size zamanında baskı kuran o ailelerin Allah belasını versin. Şimdi ne yapacak aileniz. Birken iki çocuk var artık.
Çok çok teşekkür ediyorum ağlasamda zaten kendime ağlıyorum asla dön diye mesajlar atmam. Geçen gün babam nerde babam nereye gitti diye sorarken videosunu çektim attım güzel çocuğum yazmış okadar. Gelip görmedi bile. Ne diyimki. adam olsa zaten gelir görür.Allah yardımcınız olsun.. Gerçekten çok üzüldüm.. Keşke en baştan bu adam rengini belli ettiğinde affetmeseydiniz..
Üzülmeyin, ağlamayın demesi kolay biliyorum ama gerçekten kendinizi yıprattığınıza değmez.. Karaktersiz adam hayatınızdan çıkmış olacak.. Böyle düşünün.. Allah herşeyi görüyor.. Herkese kalbine göre verir merak etmeyin..
Boşnınca da çocukların babası olmaya devam edecek.. Şu durumda da oğlunuz için kayınvalidenizi arayıp oğlunuzun durumunu anlatın ve babasını görmesi için onu kayınvalidenize bırakın bence.. En azından çocuk babasını görsün ve bundan sonra da çocuklarına karşı bir sorumluluğu olacağının farkına varsın..
Siz kendiniz için tabi ki gurur yapın.. Onursuz bir kadın gibi ağlaya zırlaya bana dön çocuklarına dön demeyin ama söz konusu çocuklar olunca onlardan kopmasına asla izin vermeyin. Siz Muhatap olmadan çocukla görüştürün onları..
Boşnınca bazı adamlar oh boşandım özgürüm çocuk yok eski eş yok kafasına giriyor bazen.. Sizden yana tabi ki özgür kalacak ama çocuklarının da hala babası olacak.. En baştan bu konuda kendisiyle muhatap olmadan tavrınızı koyun..
Rabbim size kolaylıklar versin.. Bundan sonra size hayırlı kapılar açsın inşallah.. Sağlıkla kavuşun bebeğinize..
Aminn gerçekten kimsenin mutluluğunda gözüm yok herkes mutlu olsun isterim ama şuan mutlu aile bile görmeye dayancak gücüm yok benim cocuklarımın günahı neydi diye ona bile ağlar oldum. Umarım geçer bu günler bende cocuklarımla mutlu mesut yaşarım..Hakkınızda hayırlısı olsun. Yaşanmayan şeylerin üzerinden konuşmak kolaydır. O iki yavru mutlu ve huzurlu bir ailede büyümeyi hak ediyor her çocuk gibi... Karnınızda bir can var ona yazık bu kadar helak etmeyin kendinizi...
Olacağın önüne geçemiyoruz malesef şuanki durumunuzdan da kaynaklı psikolojiniz fazlasıyla etkileniyor. Herseye rağmen evlatlarınız için güçlü durmalısınız umarım gönlünüzdeki gibi olur herseyAminn gerçekten kimsenin mutluluğunda gözüm yok herkes mutlu olsun isterim ama şuan mutlu aile bile görmeye dayancak gücüm yok benim cocuklarımın günahı neydi diye ona bile ağlar oldum. Umarım geçer bu günler bende cocuklarımla mutlu mesut yaşarım..
Maalesef ki bizler onlara bu gücü veriyoruz. O kadar garantiyiz ki onların hayatında, ne yaparsak yapalım affeder kafasındalarGerçekten şu sözünüz okadar doğruki
Size hamileyken bu kadar zalimlik yapan bir adamdan ne babalık, ne kocalık ne de merhamet beklentiniz olmasın..
keşke yaşamasak ama işte. Bu adamlar ne istiyor neden durmuyor bilmiyorum
Daha şimdiden çocukları görmeye gelmiyormuş beyefendi şuna bak. Çok affedersiniz biraz sert yazıcam ama bazı erkekler için uçkuru her şeyden önemli. Çoluk çocuk hikaye. Rahat rahat uçkurunu tatmin etsin gerisi önemsiz. Çok sinirleniyorum böylelerine. Nasılsa annesi var o bakar çocuklara kafasında oluyorlar.Çok çok teşekkür ediyorum ağlasamda zaten kendime ağlıyorum asla dön diye mesajlar atmam. Geçen gün babam nerde babam nereye gitti diye sorarken videosunu çektim attım güzel çocuğum yazmış okadar. Gelip görmedi bile. Ne diyimki. adam olsa zaten gelir görür.
Adam zaten yokmus ortadaMerhaba
Gerçekten değişmiyor hata değilki huy edinmiş gibi azıtmış gibi ya gerçekten azıtmışMaalesef ki bizler onlara bu gücü veriyoruz. O kadar garantiyiz ki onların hayatında, ne yaparsak yapalım affeder kafasındalar
Sanırım haklılar da çoğunlukla kadın affediyor ama sonuç asla değişmiyor
Bir kez aldatan ikinciyi yapmaktan asla çekinmeyecektir çünkü işini garantiye almıştır
Ben bu durumu yaşadığımda evimi ocağımı sattım çıktım evden gözyaşlarında boğula boğula hem de
Şu an köpekler gibi peşimde, ne önemi var ki iş işten geçtikten sonra ki yaşanan pişmanlığın
Onu çok şaşırmıştı benim evden tek hamlede çıkmış olmamdan
Hem de geri dönüşü olmayacak şekilde gittim 11 senelik yuvamdan
Tek tavsiyem asla korkmayın asla
Doğru diyorsunuz ne ilgi ne sevgi akşamdan akşama 1 saat oynamayla babalık yaptığını sanıyordu işte.Adam zaten yokmus ortada
2 yassında olan bile babasız gelmistir su zamana kadr,okadr gizli hesap acıp is ceviren adam,ne ara fırsat bulcakta cocukla ilgilencek?
Hic de bisey olmaz aslanlar gibi bakarsınız
Sadece özgüven gitmis.
Onu yerine koymak lazım.
Haa konu tam tersi olsaydı,anne olmasaydı baslarında tmm is zordu,durum degisirdi.
Ama Rahmetli Dogan Cüceloglunun dediği gibi;Annen yok,kimsen yok.
Siz varken o hayırsız babaya zaten gerek yok üzmeyin kendinizi.
Ask tehlikelidir.Bazı insanlar kalbiyle bazıları beyniyle hareket eder. Malesef çok sevdim çocukluk aşkımdı o benim. İnandım inanmak istedm belkide. Kim isterki bunları yaşayacağını bile bile.
Çok teşekkür ediyorum bende daha iyi olacağını düşünüyorum işte ama okadar yorulup yıprandımki. Çok ağır geliyor hep hak edecek ne yaptım da bunları yaşıyorum diyorum. Umarım bende bir an önce toparlahak ettiğinizden değil eşinizin karaktersizliğinden bunları yaşıyorsunuz. İnşallah çocuğunuz sağ sağlim doğar. Umduğunuzdan daha güzel bir hayat yaşamak nasip olur.
Hak ettiğinizden değil eşinizin karaktersizliğinden bunları yaşıyorsunuz. İnşallah çocuğunuz sağ sağlim doğar. Umduğunuzdan daha güzel bir hayat yaşamak nasip olur.Çok teşekkür ediyorum bende daha iyi olacağını düşünüyorum işte ama okadar yorulup yıprandımki. Çok ağır geliyor hep hak edecek ne yaptım da bunları yaşıyorum diyorum. Umarım bende bir an önce toparlanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?