ALDATILDIM 2 yaşında bir çocuk 3 aylık hamileyim

Çok üzüldüm
En başından yapılması gereken belliymiş ama keşke demenin şu an için hiçbir faydası olmayacak
Maalesef olan hep çocuklara oluyor, en çokta bunun için üzülüyorum biten evliliklere
Bende 3 aydır aynı durumdayım
4 ve 10 yaşlarında iki oğlum var
Ne zor günler sanki hiç bitmeyecek, acın dinmeyecek gibi
İnanın hepsi geçiyor
Şu an söylenen hiçbir söz size teselli olmayacaktır
Ne kadar benzer durumlar yaşasakta...
Diyeceğim şu ki aman çocuklarım için demeyin olan size olur
Size hamileyken bu kadar zalimlik yapan bir adamdan ne babalık, ne kocalık ne de merhamet beklentiniz olmasın
Sizin söyleminizle bi çok kez yaşamışsınız bu durumu
Farkındaysanız siz affettikçe daha yüzsüzce yapıyor bunu
Şimdi de hamile olduğunuz halde bu kadar iğrençleşebiliyor ve özür dilemeyi bile layık görmüyor ( benim için bu durumun asla özürü olmaz)
Yine affederseniz son hamlesi üzerinize getirmek bile olabilir
Çok üzgünüm

Günün birinde adamla yolunuz ayrılacajtıysa erkenden olması daha iyi değil mi.

İnanın boşanmanız daha iyi. Biz beş kardeşiz annem biz babasız büyümeyelim diye onca şeye katlanmış. Keşke katlanmasaydı. Her gün evde kavga dövüş. Kış günü balkona koyardı babam bizi. Çevredekilerle kavga ederdi. Polis gelirdi. Büyüdüm hala evin önünden polis geçse acaba bize mi diye korkar titrerim. Yani demek istediğim böyle bir ortamda büyüyeceklerine sizin sevginizle büyüsünler. Tabii ki yaşadıklarınız çok acı ama hiç bir acı baki değil. Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ediyorum bende daha iyi olacağını düşünüyorum işte ama okadar yorulup yıprandımki. Çok ağır geliyor hep hak edecek ne yaptım da bunları yaşıyorum diyorum. Umarım bende bir an önce toparlanırm

Gerçekten şu sözünüz okadar doğruki
Size hamileyken bu kadar zalimlik yapan bir adamdan ne babalık, ne kocalık ne de merhamet beklentiniz olmasın..
keşke yaşamasak ama işte. Bu adamlar ne istiyor neden durmuyor bilmiyorum

size zamanında baskı kuran o ailelerin Allah belasını versin. Şimdi ne yapacak aileniz. Birken iki çocuk var artık.
Bende kendi babama dahi isyan ediyorum niye yaptın boşanacaksan 2. Cocuğu diyorlar. Siizn yüzünüzden yaptım diyorum. Ben nişanlıyken bile ayrılma noktasına geldim davetiyeler dağıtıldı bilmemne barıştırdılar. Babam çok suç bulmuyorki. Çünkü zamanında oda anneme aynıları yaptığı için birazda normal geliyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Yaşanmayan şeylerin üzerinden konuşmak kolaydır. O iki yavru mutlu ve huzurlu bir ailede büyümeyi hak ediyor her çocuk gibi... Karnınızda bir can var ona yazık bu kadar helak etmeyin kendinizi...

Çok çok teşekkür ediyorum ağlasamda zaten kendime ağlıyorum asla dön diye mesajlar atmam. Geçen gün babam nerde babam nereye gitti diye sorarken videosunu çektim attım güzel çocuğum yazmış okadar. Gelip görmedi bile. Ne diyimki. adam olsa zaten gelir görür.

Aminn gerçekten kimsenin mutluluğunda gözüm yok herkes mutlu olsun isterim ama şuan mutlu aile bile görmeye dayancak gücüm yok benim cocuklarımın günahı neydi diye ona bile ağlar oldum. Umarım geçer bu günler bende cocuklarımla mutlu mesut yaşarım..

Olacağın önüne geçemiyoruz malesef şuanki durumunuzdan da kaynaklı psikolojiniz fazlasıyla etkileniyor. Herseye rağmen evlatlarınız için güçlü durmalısınız umarım gönlünüzdeki gibi olur hersey

Maalesef ki bizler onlara bu gücü veriyoruz. O kadar garantiyiz ki onların hayatında, ne yaparsak yapalım affeder kafasındalar
Sanırım haklılar da çoğunlukla kadın affediyor ama sonuç asla değişmiyor
Bir kez aldatan ikinciyi yapmaktan asla çekinmeyecektir çünkü işini garantiye almıştır
Ben bu durumu yaşadığımda evimi ocağımı sattım çıktım evden gözyaşlarında boğula boğula hem de
Şu an köpekler gibi peşimde, ne önemi var ki iş işten geçtikten sonra ki yaşanan pişmanlığın
Onu çok şaşırmıştı benim evden tek hamlede çıkmış olmamdan
Hem de geri dönüşü olmayacak şekilde gittim 11 senelik yuvamdan
Tek tavsiyem asla korkmayın asla

Daha şimdiden çocukları görmeye gelmiyormuş beyefendi şuna bak. Çok affedersiniz biraz sert yazıcam ama bazı erkekler için uçkuru her şeyden önemli. Çoluk çocuk hikaye. Rahat rahat uçkurunu tatmin etsin gerisi önemsiz. Çok sinirleniyorum böylelerine. Nasılsa annesi var o bakar çocuklara kafasında oluyorlar.

sakın çocuklarının sorumluluğunu tek başına almak gibi bir hataya düşme. Eğer o çocukları kazandıysa sorumluluk da üstlenecek. Öyle anneye bıraktım ben istediğim gibi kadınların peşinde koşarım yok. Çocukların nafakalarını da al, çocuğun her sıkıntısında da babalarını haberdar et, işin olduğunda çocukları babalarına da bırak. Video atmak yetmez. mesela çocuk lunaparka gitmek istiyorsa babasına açık açık söyle çocuğu lunaparka götür gitmek istiyor diye.

Ben tek başıma yeterim tribine sakın girme. Maddi manevi her şeylerinden anne kadar baba da sorumlu, o herifin tüm bu sorumlulukları senin omuzlarına yüklemesine izin verme

Son düzenleme:
Adam zaten yokmus ortada
2 yassında olan bile babasız gelmistir su zamana kadr,okadr gizli hesap acıp is ceviren adam,ne ara fırsat bulcakta cocukla ilgilencek?
Hic de bisey olmaz aslanlar gibi bakarsınız
Sadece özgüven gitmis.
Onu yerine koymak lazım.
Haa konu tam tersi olsaydı,anne olmasaydı baslarında tmm is zordu,durum degisirdi.
Ama Rahmetli Dogan Cüceloglunun dediği gibi;Annen yok,kimsen yok.
Siz varken o hayırsız babaya zaten gerek yok üzmeyin kendinizi.

Gerçekten değişmiyor hata değilki huy edinmiş gibi azıtmış gibi ya gerçekten azıtmış allahından bulsun ne diyim

Doğru diyorsunuz ne ilgi ne sevgi akşamdan akşama 1 saat oynamayla babalık yaptığını sanıyordu işte.

Bazı insanlar kalbiyle bazıları beyniyle hareket eder. Malesef çok sevdim çocukluk aşkımdı o benim. İnandım inanmak istedm belkide. Kim isterki bunları yaşayacağını bile bile.
Ask tehlikelidir.
Asikken de mantikli davranabilen bordo berelidir.
Bunlar sana ders olsun lutfen.
Bana yasadiklarim oyle oldu cunku.

Hak ettiğinizden değil eşinizin karaktersizliğinden bunları yaşıyorsunuz. İnşallah çocuğunuz sağ sağlim doğar. Umduğunuzdan daha güzel bir hayat yaşamak nasip olur.

Sunu unutma.
2 cocukla da ayakta kalirsin.
Cok da guzel bakarsin.
Okutur adam edersin.
Bir erkege ihtiyacin yok.
Kadin erkeksiz yasayamaz diye bir kural yok.
Bu onlara muhtac olalim diye eril zihniyetin ortaya cikardigi bir safsata.
Kadin erkekten daha guclu hayatta kalma icgudulerine sahip yeter ki degerini ve gucunu kesfet
Kendini sakin ha ezikleme, dik dur kadin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…