- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi sevdakocer
-
Sende edebiyatcısın herhalde lafların yazım hatasına bakmışın telden konuşup yazdık herhaldeyahu anlamak için 5 kere okudum harfler eksik yanlış , noktalama zaten hak getireeşiniz de pek fatmagül'ün abisi saflığında sayılmaz yani niyeti olmasa kadını bir güzel sepetlerdi.affettiniz de mutlu musunuz yooo.o çocuğu o ortamda yetiştirince çok mu iyi olacak sanki.
Düzgün yazmak için edebiyatçı olmaya gerek yok. 1 dakika yerine 3 dakikanız giderdi adam akıllı yazsaydınız. Bu sayede daha iyi geri dönüş alırdınız.Sende edebiyatcısın herhalde lafların yazım hatasına bakmışın telden konuşup yazdık herhalde
Sende edebiyatcısın herhalde lafların yazım hatasına bakmışın telden konuşup yazdık herhalde
Biz de evde çocuk baktık, kocayı da kimse kapmadı. Çünkü kocamızın gözü dışarıda değil. Adamın gözü dışarıdaysa ne olursa olsun bulur o birini.Seninde başına geldimi evde bebğin aglarken mecbur kalıyorsun bazen her orospuya kaptırmamak için
Insallah birdaha asla yapmaz.Kocası bnde eşimi aldattım o bana nispet yapdı bişe yaşamamışlar dedi eşimin bu bir açıgını yakalamış iş yerinden gizli makina satmış orda kadnda bu konuyu bildiğinden bana karışma felan dyp tazıyır buna netten mesajları felan okudum eşimde saf demiyrm şerefsiz olmazsa s... r çalar buda hoşuma gtti ilk ilgisi fln dedi boşanmayı bende çok şstedim ama eşimi seviyorum çok emek verdim böle bir kadın için bozmak istmyrm vede eşim beni boşamyr acıkcası kac kere evden kovdum hala atlayamadık
Eşiniz gibi bir ş...sizi kaptırmak mı...bulunmaz hint kumaşı mı...çocuk için deyip çocuğun da psikolojisini bu saçma evlilikte bozan sizlersiniz.azıcık gururlu olun yahu...korkma eşin gibi ş...sizleri bekleyen yon dışarda,kendi gidip avlanmaya çalışmadıkçaSeninde başına geldimi evde bebğin aglarken mecbur kalıyorsun bazen her orospuya kaptırmamak için
Aklın yolu bir , değer verse sevse zaten yapmazdı . Sanki karşı taraf kocanızı zorla ayartmış gibi girmişsiniz konuya , dayağı hak eden kocanız ! Git bacım ben evliyim diyemezmiydi ? Diyemezdi çünkü diğer bayan daha tatlı gelmiş..Kafamda konuyu bitiremiyorum açıkcası bana bunu nasıl yapar beni sevmedi mi neden ihtiyac duydu bunlar hep aklımda
Yavanlık kusmını anlamadım çünkü ben öyle birseyden bahsetmedim eşinizi de şu nedenle sordumBen ikna olmadım ama eşim bırakmadı peşimi barışana kadar çok yalvardı ben burda derdimi anlatıp biraz rahatlamak istedim çünkü anlatcak kimsem yok evliliğmi kurtarmak için bir kadını dövmemin neresi yavanlık
En büyük o...u kocanız.Seninde başına geldimi evde bebğin aglarken mecbur kalıyorsun bazen her orospuya kaptırmamak için
Seninde başına geldimi evde bebğin aglarken mecbur kalıyorsun bazen her orospuya kaptırmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?