Aldatıldım affeddim ama aklımdan çıkaramıyorummmm yardımmm

Valla ablacım çocuğun var ona sebep ayrılmak istememeni anlayabilirim
İçinin soğumaması da normal
Eşin çok iğrenç rezil bir adam
Beriki kadının kocası da karısını afedersiniz peşkeş çekiypr sanırım bu ne genişlik tövbeee
Çocuğun böyle rezilliklere tanık olması çok yazık
Sen baban abin kuzenin varsa topla kocanı dövdür bence
Kadını bırak Allah vurmuş zaten para için bu işleri yapıyor

Sende edebiyatcısın herhalde lafların yazım hatasına bakmışın telden konuşup yazdık herhalde

O kadinin kocasi duyunca ne yapmis?
Ögrenmis mi
Bu arada olayı mümkün degil unutamazsin.
Caresi yok ayrilmadan.

Önce kadın kaçmasın diye kadını dövmen iyi olmuş ama kocişine kendi kendine hallenmiş olamaz o gevşek herifin de yüz vermiş belli ki. Keşke kocamızı da bir güzel evire çevire dövseydiniz tam kararında olacaktı tutumunuz.

Kahp.lik bir tek kadına mahsus degil yalnız koca dediğiniz sıfatsız en büyük suçlu burada.

İnsandır hata yapar kimi kabul eder kimi yoluna gider saygı duyuyorum. Ama madem ki affettiniz o zaman konuyu tekrar tekrar açmayacaksınız.

Kocası bnde eşimi aldattım o bana nispet yapdı bişe yaşamamışlar dedi eşimin bu bir açıgını yakalamış iş yerinden gizli makina satmış orda kadnda bu konuyu bildiğinden bana karışma felan dyp tazıyır buna netten mesajları felan okudum eşimde saf demiyrm şerefsiz olmazsa s... r çalar buda hoşuma gtti ilk ilgisi fln dedi boşanmayı bende çok şstedim ama eşimi seviyorum çok emek verdim böle bir kadın için bozmak istmyrm vede eşim beni boşamyr acıkcası kac kere evden kovdum hala atlayamadık

Insallah birdaha asla yapmaz.
Cocuklarina saril umarim iyi bir babadır.
Ne diyeyim ki baska bilemedim.
Herkes ne yasadigini kendi bilir

Atlatılabilecek bir olay gibi gelmedi bana. Ama eğer devam etmek istiyorsanız eşinize bu konuyu açmadan kendi içinizde yaşamanız gerek. Bilmiyorum belki zamanla unutursunuz.

Seninde başına geldimi evde bebğin aglarken mecbur kalıyorsun bazen her orospuya kaptırmamak için
Eşiniz gibi bir ş...sizi kaptırmak mı...bulunmaz hint kumaşı mı...çocuk için deyip çocuğun da psikolojisini bu saçma evlilikte bozan sizlersiniz.azıcık gururlu olun yahu...korkma eşin gibi ş...sizleri bekleyen yon dışarda,kendi gidip avlanmaya çalışmadıkça

aldatmak aldatmaktır bunun izahı olamaz. affedilecek hiç bir yanı yoktur bunun. aldatılmaya gösterilen tölerans kendinize töleranssızlıktır, hezimettir, eziyettir, saygısızlıktır.

Kafamda konuyu bitiremiyorum açıkcası bana bunu nasıl yapar beni sevmedi mi neden ihtiyac duydu bunlar hep aklımda
Aklın yolu bir , değer verse sevse zaten yapmazdı . Sanki karşı taraf kocanızı zorla ayartmış gibi girmişsiniz konuya , dayağı hak eden kocanız ! Git bacım ben evliyim diyemezmiydi ? Diyemezdi çünkü diğer bayan daha tatlı gelmiş..
Kadın para göz bilmemne onun için yuvanı yıkmaya değmez replikleride züğürt tesellisi.. kusura bakmayın alınmayın darılmayın. Hiç polyana gibi düşünemem böyle.bir konuda .. bir kere yapan ilk fırsatta yine yapar .
Seven sevdiğini incitmez ,incinir ama incitmez ..

Yavanlık kusmını anlamadım çünkü ben öyle birseyden bahsetmedim eşinizi de şu nedenle sordum
Eşiniz pişman ve gönlünüzü almak için canı gönülden uğraşıyorsa unutmanız içinizdeki bu sıkıntılar daha çabuk geçer eşinizin sevgisine sığının hatası ilk ve son olsun insallah

Sen önce kendinle ve bu olayla bir yüzleş..
Farkında mısın iki cümlenin birinde; kadın aşıkmış, kadın bırakmamış, kadın yazmış vs deyip duruyorsun. Eşin çok namuslu gibi.
Bırak bu işleri Allah aşkına.
Dürüst ol. Karşılıklı birşeyler yaşanmış işte; yatıp kalkmış bile olabilirler.
Kadını dövmen de ayrı bir saçmalık. Ne geçti eline?
Affettiysen; unutacaksın unutmak zorundasın. Yoksa boşan.
Ama herşeyden öte dürüst ol ve olaylarla yüzleş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…