- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi sevdakocer
-
Muhattabi kocası olduğu için olabilir mi. O olmasa ayse yada fatma herhangi biri olabilir. Bana ne elin kadınından. Bana karşı sorumlu olan eşim elin kadını değil.Kadını dövmesine neden bu kadar tepki gösterildi hiç anlamadım, çeyrek altın mı taksaydı, tebrikler kocamla arkamdan güzel iş çeviridiniz diye?
Muhatap sadece kocası olabilir size göre, bana göre hiç de öyle değil, ikisi de sorumlu yapılanlardan. Kocayı da baba dövmüş zaten. Dayakla sorun çözülür mü emin değilim ama en azından kadıncağızın içi bi nebze soğumuştur.Muhattabi kocası olduğu için olabilir mi. O olmasa ayse yada fatma herhangi biri olabilir. Bana ne elin kadınından. Bana karşı sorumlu olan eşim elin kadını değil.
Balık baştan kokmuş benim kocam alçaksa gerisi teferruat.Muhatap sadece kocası olabilir size göre, bana göre hiç de öyle değil, ikisi de sorumlu yapılanlardan. Kocayı da baba dövmüş zaten. Dayakla sorun çözülür mü emin değilim ama en azından kadıncağızın içi bi nebze soğumuştur.
bn kadını görünce bi güzel dövdüm kadın o gidiş gitti
Kadini dovdun kocani ne yaptin affettin mi aldatma iki kisiliktir bence kadin tek basina yururse kocana o aldatma olmaz ama kocan da hem para akitmis hem fotograf bildigin aldatmis. Kadini dovuo kocayi affetmek bence sacma benxe kadini affedip kocamim agzina etmliydin yani ben olsam oyle yapardim.Merhaba arkadaşlar yedi yıllık evliyim eşim makina mühendisi Depoya gidip denetim yapar orda bir kadın buna salca olmaya başladı kadında evli cocuklu fln esıme cnmlo konustgunu yakaladm bıkere eşim olurmu evli fln dedi 6 ay bunlar aşklı meşkli konuşuyo eşim yazmamış ona o tarz ama bnm dünyamı bozma bn sana aşık oldum felan dyr bu arada eşimidr maddi tırtıklıyor bn bunu yakaladm teldn karıya foto. Atnca kıyamet koptu boşanma aşamasna gldk evden kovdum fln bu yok kadn. Bnm peşimde fln dedi sonra kafının eşide blyrmuş bunları böyle gevşek bir durum Arkadaşı çağırdı beni ben bu kadını getirip konuşturacağım dedi yuvanı yıkma kadın para pesınde dedi bni ikna etti bn kadını görünce bi güzel dövdüm kadın o gidiş gitti ailem araya girdi kızımda var piskolojisi bozuldu cocugumun barıstık ama aklımda hep sorular acaba bu onla bişe yaptı mı sürekli eşime sinirlym aramzdaki güven hiç kalmadı eşimin aileside zaten bozuk insanlar çok kötüyüm anlycgnz uzun oldu ama derdim cok buyuk
Sizi aldatan kadin degil esiniz.
Kadini dovup esinizi affetmek nasil bir kafa?
Başka birileri kocana asılabilir kocan dik duracak karım var diyecek başkası asıldı diye koşa koşa gitmicek kaptırmamak filanda hiç hoş değil istersen zincire vur yapan gene yapar başkasının sana karşı sorumluluğu yok ama eşinin varSeninde başına geldimi evde bebğin aglarken mecbur kalıyorsun bazen her o.... kaptırmamak için
Iyi ki kadın tecavüz etmemiş senin masum ve süt kuzusu kocana
Adaminda içinde varmış ki yardira yardira ask yaşamışlar .
Seninki neyin kafası
Ayyyy bi de dövmüş kadını
Ne kadar asilsiniz maşallah
Ne kadar oldu olay olaliKafamda konuyu bitiremiyorum açıkcası bana bunu nasıl yapar beni sevmedi mi neden ihtiyac duydu bunlar hep aklımda
Dövmek nedir yahu, kadın zorla mı yaptı sanki bunları. Sanki kocanız melek de dışarıdaki kadınlar yoldan çıkarıyor gibi davranmayın, hemcinslerinize saygısızlık bu dışarıdaki o.larmış... Sizin kocanızın o...luğu o. Ve bence unutamazsınız olayı affetseniz de o yüzden boşanmanız en sağlıklısı
Iyi ki kadın tecavüz etmemiş senin masum ve süt kuzusu kocana
Adaminda içinde varmış ki yardira yardira ask yaşamışlar .
Seninki neyin kafası
Ayyyy bi de dövmüş kadını
Ne kadar asilsiniz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?