Aldatıldım affeddim ama aklımdan çıkaramıyorummmm yardımmm

Kadını dövmesine neden bu kadar tepki gösterildi hiç anlamadım, çeyrek altın mı taksaydı, tebrikler kocamla arkamdan güzel iş çeviridiniz diye?
Muhattabi kocası olduğu için olabilir mi. O olmasa ayse yada fatma herhangi biri olabilir. Bana ne elin kadınından. Bana karşı sorumlu olan eşim elin kadını değil.

Muhattabi kocası olduğu için olabilir mi. O olmasa ayse yada fatma herhangi biri olabilir. Bana ne elin kadınından. Bana karşı sorumlu olan eşim elin kadını değil.
Muhatap sadece kocası olabilir size göre, bana göre hiç de öyle değil, ikisi de sorumlu yapılanlardan. Kocayı da baba dövmüş zaten. Dayakla sorun çözülür mü emin değilim ama en azından kadıncağızın içi bi nebze soğumuştur.

Balık baştan kokmuş benim kocam alçaksa gerisi teferruat.

Kadini dovdun kocani ne yaptin affettin mi aldatma iki kisiliktir bence kadin tek basina yururse kocana o aldatma olmaz ama kocan da hem para akitmis hem fotograf bildigin aldatmis. Kadini dovuo kocayi affetmek bence sacma benxe kadini affedip kocamim agzina etmliydin yani ben olsam oyle yapardim.

Olay olalı 6 ay oldu demişsiniz. Eşiniz nasıl davranıyor size şimdi? Cinsel hayatınız var mı?

O kadınla cinsel ilişkisi olmuş mu?

Seninde başına geldimi evde bebğin aglarken mecbur kalıyorsun bazen her o.... kaptırmamak için
Başka birileri kocana asılabilir kocan dik duracak karım var diyecek başkası asıldı diye koşa koşa gitmicek kaptırmamak filanda hiç hoş değil istersen zincire vur yapan gene yapar başkasının sana karşı sorumluluğu yok ama eşinin var

abi gülmek istemiyorum ama kadını dövmek ne jdkdjsksjsksj noluyor size ya neden kimse kocasını suçlamıyor acaba öff cidden karnım ağrıdı utanmasanız kadın kocama tecavüz etti dersiniz siz.

he bu arada kadın adamı maddi olarak tırtıklıyor demişsiniz sizin boşanmama sebebiniz de adamın mühendis olması mı? yoksa çocuk filan hikaye kim çocuğunu bu çarpık hayat içinde büyütmek ister?

Adamın gazozuna ilaç katmış kadın

Eşinin içinde varmış kimse kimsenin aklını çelemez içinde olmadıkdan sonra
Affettiysen unutacaksın sürekli dır dır etmiceksin de ben olsam o adamın poposuna tekmeyi basardım affetmekle ona tekrar yapsanda affederim demiş oluyosun bence

Bi krabam da eşinin dostu var onla yarışıyo hayır sen gazinoda çalışan kadına benzeyince kocan onu bırakıp sana mı gelcek evde içki masası kurup karşılıklı içmeler falan filan bide watsapa durum atıyo bunu o kadın da görsün diye biz de görüyoz malesef bide hiç küsmüyo adama sözde boşıcam diyo ama fantaziler 15indeki kızının dilinde Allah'ım ben utanıyorum kadının kızı anasına fantazilerinizden bıktım diyo

Ya evlatlarınıza bunları yaşatmayın seni aldatan erkeğe çok mu muhtaçsın tamam düşman olmayın bırak evladına babalık etsin de böyle bi adamdan koca olsa ne
Başka bi kadına dokunan adam bida bana el sürmesin illa cinsellik olması önemli değil o kadına o gözle bakması yeterli

Kiz naptin sen... Ayril bence bu kadar rezalete araniz duzelmez artik. Yaziklar olsun ikisine de. Cocugun icin kendini toplamaya calis bari...

Şey demeye geldim madem affetmişsiniz. Unuttuğunuz anlarda asaletiniz ile üç çocuk daha yapın lütfen. Hiçbir çocuk bu mükemmel çok eşli aile psikolojisinden mahrum kalmamalı. O yüzden bol bol çocuk doğurmanızı tavsiye etmeye geldim.

Birde çocuklarınıza babanız dünyanın en mükemmel insanı, erkektir yapar, kadınlar tü kaka olarak yetiştirmeyi sakın unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…