Aldatıldım affeddim ama aklımdan çıkaramıyorummmm yardımmm

İnsan bunuda yapmam demiycek gözü dönünce malesef herşeyi yapıyor açıkcası bu forumu paylaşınca benimle aynı durumda olup nasıl başa çıktılar diye düşünüp onlardan akıl istedim ama daha cıkmadı

Artık tahammülün sıfır bir şekilde devam ediceksiniz bu evliliğe buluttan nem kapmalar hır gür vs bu çocuğunuzu daha kötü etkileyecekken neden affedilir ki aldatma kadar büyük durumlarda. Yuvanı yıkma lafları falan. E adam yıkmış zaten o yuvayı senin yıkmayacağın bişey yok ki ortada.

Kadının kocası da belli ki işin içinde , belki de karı koca beraber senin kocandan para tırtıklıyorlardı. Yoksa adam bu kadar sakin karşılamazdı canim. Allah yardımcın olsun insallah adam akıllanır da daha böyle işlere kalkışmaz.

Bence bu unutulabilecek bir konu degil.
Esinizi sevdiginizi soyluyorsunuz, sogumadinizmi sizi aldattigini ogrenince ??

Ustunu kapatsanizda yumru gibi bogazinizda kalacak, eve gec gelse acabami, kurt dustu 1 kere..

Amann hepsinin boynu altinda kalsin.

Yani kadın mı suçlu bir tek kadın salça olurken eşin de soğan olmuş yemeği pişirmişler
Affettiysen unutmaya çalış
Kadını da dövüp bir nevi hıncını almışsın ama sürekli tartışacaksan boşan çünkü çocuğa da yazık sürekli kavga kötü etkiler

Amin inş 6 ay gecti bu konuları kapadık ama bayanızya kafam hep bu konuya gidiyor onada bişe demiyorum en ufak bişeyini görsem affım yok zaten o ona verilmiş evladım için son bir şansdı

Üzücü bir durum. yaşamamış olmanızı dilerdim ama affettiyseniz 2.vakaya kadar konuyu bir kenara atmalısınız tabi dikkatli olarak ve eşinize çocuk için sana bir sans verdim 2.şansın yok demelisiniz bence. Ayrıca kadını dövmenizi anlayamadım yani yaptığı adilik ama bu sizi bağlamaz sizi kocanız bağlar şerefsiz insan çok eşiniz karşılık vermemeliydi kadınla muhattap olmanızı doğru bulmadım.

Cok üzüldüm duruma
Ama kadını dovmen sacma cunku kadın degıl esın aldatmıs senı
Tabı boyle konuşmak kolay basıma gelmedı gelse o kafayla ne yaparım bılmıyorum
Mlsf unutulmuyor hep kusku yasıycaksın
Ama barısmıssın evdesın ya ayrılıp kafanı rahatlat ya da tamamen unut

Amin inş 6 ay gecti bu konuları kapadık ama bayanızya kafam hep bu konuya gidiyor onada bişe demiyorum en ufak bişeyini görsem affım yok zaten o ona verilmiş evladım için son bir şansdı
Kafanızı meşgul edecek başka şeyler bulmaya çalışın, birde bu sebepten psikolojiniz bozulmasın..

Valla canim zor biz kadınla kinciyiz, unutmayız yapılanları kolay kolay. O yüzden kendini zorlama bu konuda. Zamanla hersey rayına oturacaktır. Kocanı takmamaya çalış, kendini çocuğuna odakla. Kafanı dağıtacak uğraşlar bul, internetten dizi film izle, kitap oku, çok bulaştığında kulaklığını tak müziğini aç yürüyüşe çık hava al iyi gelir.

Üslubunuzdan konu içeriğine odaklanamadım.

Zerafetlik zariflik ,naiflik şöyle dursun;eli belinde kafa da yarım halaylık yazma ,ağızda sakız cak cak cak bi konu sahibi canlandı gözümde .

Sizin tabirinizle karıyı dövünce ve yine sizin tabirinizle tırtıklanmaya ve salça olunmaya müsait kocanızın sadakatlik durumunu sağlamlaştırmış mı olacaktınız ..Nasıl bi duygu içinde olmayı bekliyordunuz ki yaşananlardan sonra..

Kadını niye dövüyorsun kocama gücün yetmedi sanırım para yedirsin diye kafasına silah dayamadılar herhalde karı koca çeteler iki canım diyene para yediren salakları yiyorlar işte hikayede tek çocuğuna üzüldüm yazık büyüdüğü ortama bak

Herkes size aynı şeyi yazmış. Burada suçlanması gereken kişi kocanız. Onu affetmeyi çok istediğiniz için tüm suçu kadına yıkıyorsunuz birnevi. Muhtemelen şuan içinde bulunduğunuz psikoloji yüzünden. Ben atlatabileceğiniz bir olay olduğunu düşünmüyorum mutlaka izleri kalacaktır yıllar sonra bile. Diyorsunuz ya çocuğum var diye. Eşinizde istediği kadar iyi bir baba olsun. Peki siz içinizde bu izi taşırken sağlıklı bir anne olabilecek misiniz?

Zor bir durum.affetmedemiyor insan iste... Allah basa vermesin ama zorunluluktan olsa bile.benim hic aklimdan cikmazdi..bisey yasasin yasamasin..msjlasma olsa bile.onada kendimede zehir ederdim.o yuzden sanirim devam edemezdim...

Dövmek nedir yahu, kadın zorla mı yaptı sanki bunları. Sanki kocanız melek de dışarıdaki kadınlar yoldan çıkarıyor gibi davranmayın, hemcinslerinize saygısızlık bu dışarıdaki o.larmış... Sizin kocanızın o...luğu o. Ve bence unutamazsınız olayı affetseniz de o yüzden boşanmanız en sağlıklısı

Aldatıldığını aklından çıkarabilen bir insanoğlu var mıdır ki yeryüzünde? Ne bekliyordunuz?

Faturayı kadına kesmişsiniz de, aile birliğinizi koruması gereken kişi eşinizdi. Size sadık olması gereken kişi eşinizdi. Eşiniz iyi bir insan olsa, yüz kişi de aklını çelmeye çalışsa, yoldan çıkmazdı. Şimdi siz bu adamla hiçbir şey olmamış gibi hayatınızı asla sürdüremezsiniz, orası kesin. Ama madem ayrılmıyorsunuz, tek şansınız çift terapisi bence. Yoksa kendi kendinize bir şeyleri düzeltmenin işe yarayacağını düşünmüyorum. Ha, tamamen düzelir mi, hayır asla.

Kadını dövmesine neden bu kadar tepki gösterildi hiç anlamadım, çeyrek altın mı taksaydı, tebrikler kocamla arkamdan güzel iş çeviridiniz diye?

Kadını neden dovdünüz. Saf ak pak kocacığına tecavüz mü etti. Senin muhattabın kadın mı kocan mı. Aşık oluyorum diyen aşağılık bir adam için neden kendini bu kadar yerlere çektin.
Çok mu paylaşılamaz bir adam ki iki kadın rezil bir adam için saç başa girdiniz. Siz kendinize bunu mu layık gördünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…