• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım akıl verin lütfen :(

eflatune

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
20
0
36
merhabalar ben 13 yıllık evliyim eşimin beni 2senedir aldattğını öğrendim daha önceden beraber çalıştığımız bir kadınla sadece telefonla konuşup mesajlaştık diye yemin ediyor ben seni seviyorum hatamı şimdi anladım diyor ne yapacağımı bilmiyorum şu an çalışmıyorum işimi çocuğum 1. sınıfa başladığında bırakmıştım şimdi eşimi annesinin evine gönderdim ve şu an görmek istemediğimi söyledim boşanmayı çok istiyorum ama çalışmıyorum çalışıp çabalayıp zar zor kurduğumuz düzenimiz var boşanırsam ailemin yanına gitmek zorundayım buda beni düşündürüyor ailemin yanındada yapamam ne yapacağımı bilmiyorum

zar zor kurduğum düzeni sana ve o adi kadına yedirmeyeceğim hemen evi bana devrediyosun ve boşanma halinde hiç bi hak talep etmeyecek şekilde dedim tamam dedi sen nasıl istersen onu yapçam dedi ama onunda bi yolunu bulamadım burda hukukçulara sordum onada kimse cevap vermedi lütfen bana akıl verin

mrb canmm,,,, Aldatılmak tabiki her bayan için üzücü bi durum,,, ama sırf ekonomik özgürlüğün olmadığı için de eşine katlanmak zorunda değilsin,, iş bulup çalışarak kendi ayaklarının üstünde durabilirsn ,, tabi senin tercihin umarm mutlu olursun,,,

teşekkür ederim tabiki çalışıcam ama dul olmak ailemin yanında kalmak düzenin bozulması korkutuyor beni

sırf ekonomik özgürlügün yok die katlanıcaksan ki katlanma çalışır çabalrsın yine tabi evide kocana bırakma prosüderleri nedir ne değildir bilmiorum malesef hiç bi hak talep etmediğine dair bişeyler imzalatabilirsiniz belki

evet haklısınız normalde evde benim dediğim olur benim sözüm geçer her istediğim olur belkide rahatımı bozmak zor geliyor güvenebilirmiyim diye günlerdir düşünüyorum affedersem nasıl olur hergün geliyor ağlıyor gitmelisin istemiyorum diyorum evden gönderiyorum içimde parçalanıyo

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum...Ispatlama şansın varmı peki bu durumu eğer ispatlarsan kolay bir şekilde bosanabilirsin...Bir de evlendikten sonra edinilen mallarda %50 seninde hakkın var zaten,çocuk olduğu için nafakada alabilirsin...Eğer aldatilmayi kanıtlayabilirsen.maddi,manevi tazminat davası açabilirsin...Zaten geçmişte bir çalışma hayatın varmış,iş hayatına yabancı da degilsin,dimdik kendi ayakların üzerinde durursun.Benim merak ettiğim bir konu var,eşin barışmak için bir çaba sarfediyormu,yoksa o.da kabullendimi durumu?

Bak kardesim durumuna uzuldum sana kendimden ornek vereyim aldatildim defalarca bilebile cocuk icin diye katlandim evhanimiydim aileme gitmek istemiyordum bosanincada sonra bir olay yasadim sol kadim patlamis bir sekilde cocugumu aldim besmele cektim ciktim gittim o evden bizimde vardi zorzamanlarda yaptigimiz ev bark olsun yine yaparsin dedim bosandim yalvardi yakardi ama bosandim meslek yaptim cocukla cok zor donemdi ama yaptim yikilmadim ayaktayim diye gorsunler dedim calustim kiradayim ama igneme kadar kendim aldim kendi emeklerim hepside uzatmayim ex esim hemen evlendi yeni esi hazira kondu benim emeklerimi o sefasini surdu allah ne yapti dersen allhim buyuk inan bak ne huzuru var ne duzeni var asalak bir hayat yasiyorki sorma kadin cani sikildikca kapiya koyyor simdi haala akli bende yerimi cok aradi bugun gel birleselim istedigin gibi desem karisini cocugunu atmak saniyelerini alir benmi ne durumdayim isim var evim var kirada olsa cocugum yanimda en onemlisi huzurum var kisacasi cekme kimsenin derdini hayatimi anlatsam sana tum detaylarla belki forumda yazacak sayfa kalmaz allaha guven adimini ona gore at öptum seni uzulme onunla yada onsuz devam ediyor hayat bide biz severek evlenmistik neyse uzme tatli canini

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ispatlamak istemiyorum.. Evet yüzde ellisi zaten benim o neyi var neyi yok bana vermeye razı ama yolunu bulamıyorum ne imzalatayım yada başka bişey.Evet eşim barışmak için çaba sarfediyor mesela işten beni aramazdı bi konu olmayınca şimdi her gün bi kaçkez arıyor beni affetmeni beklemiyorum sen affetsen Allah affetmez beni diyor , ben seninle severek evlendim halada seviyorum diyor senin sözünden çıkmam diyor off bilmiyorum çok kötü bi durum . Bende diyorum duygusal bişey olmasa nasıl 2 sene sürer mi hiç bu durum demek onu seviyosun diyorum onun neyini seveyim sadece bi boşluktu telefonda sapıklık yaptım asla bi cinsel ilişkim olmadı diyor.

hasretim66 seni çok taktir ettim , ama ben bitik durumdayım pisikoljim falan gücümyok gibi kendime hiç güvenim kalmadı ama asla çabalayıp edindiğimi ona bırakmam..Donuna kadar alıcam senin diyorum al hakettim ben diyor.

ya biride farklı bişey desin ya
yok sadece telefondaydı yok bilmem ne
sanki başıma 18 yaşındaki gençte telefonla bitecek
ben inanmam çünkü babam yaptı aynısını bide 68 yaşında şimdi
senin ispat etmen zor olduğu için sadece telefonla kaldım diyor
yersen sen bilirsin
hepsini allahım bildiği gibi yapsın bu şerefsiz onursuzların
of çok kızdım
bacım sen ne yapacağına kendin karar ver ama sadece bişey sormak istiyorum
diyelimki gerçekten sen telefonla bir kişiyle sadece 1 ay konuştun ve bu adam seni yakaladı sende dedin beni affet
seni affedermiydi
gerisini sen düşün ona göre davran

asla affetmezdim diyo durum çok farklı olurdu diyo yediremiyorum kendime zaten 2 sene nasıl ayakta uyumuşum offf kadınıda aradım ayrıca tanıyorum adi kadında evli nasıl yaptın bunu dedim ne diyosun sen benim aslan gibi kocam var dedi bana işim olmaz senin kocanla bilmem ne aradığım için çok pişmanım ama o an sinirle ne yaptığımı bilmedim içim dışıma çıktı ağlamaktan öğrendiğimde hemde doğum günümdü.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ispatlamak istemiyorum.. Evet yüzde ellisi zaten benim o neyi var neyi yok bana vermeye razı ama yolunu bulamıyorum ne imzalatayım yada başka bişey.Evet eşim barışmak için çaba sarfediyor mesela işten beni aramazdı bi konu olmayınca şimdi her gün bi kaçkez arıyor beni affetmeni beklemiyorum sen affetsen Allah affetmez beni diyor , ben seninle severek evlendim halada seviyorum diyor senin sözünden çıkmam diyor off bilmiyorum çok kötü bi durum . Bende diyorum duygusal bişey olmasa nasıl 2 sene sürer mi hiç bu durum demek onu seviyosun diyorum onun neyini seveyim sadece bi boşluktu telefonda sapıklık yaptım asla bi cinsel ilişkim olmadı diyor.

Kesinlikle inanmayın. Aldatmak sadece cinsellik değildir. Aynısını isz yaptığınız takdirde sonu boşanmayla bitecek bir durumda onun af beklemesi çok komik.

Bak kardesim durumuna uzuldum sana kendimden ornek vereyim aldatildim defalarca bilebile cocuk icin diye katlandim evhanimiydim aileme gitmek istemiyordum bosanincada sonra bir olay yasadim sol kadim patlamis bir sekilde cocugumu aldim besmele cektim ciktim gittim o evden bizimde vardi zorzamanlarda yaptigimiz ev bark olsun yine yaparsin dedim bosandim yalvardi yakardi ama bosandim meslek yaptim cocukla cok zor donemdi ama yaptim yikilmadim ayaktayim diye gorsunler dedim calustim kiradayim ama igneme kadar kendim aldim kendi emeklerim hepside uzatmayim ex esim hemen evlendi yeni esi hazira kondu benim emeklerimi o sefasini surdu allah ne yapti dersen allhim buyuk inan bak ne huzuru var ne duzeni var asalak bir hayat yasiyorki sorma kadin cani sikildikca kapiya koyyor simdi haala akli bende yerimi cok aradi bugun gel birleselim istedigin gibi desem karisini cocugunu atmak saniyelerini alir benmi ne durumdayim isim var evim var kirada olsa cocugum yanimda en onemlisi huzurum var kisacasi cekme kimsenin derdini hayatimi anlatsam sana tum detaylarla belki forumda yazacak sayfa kalmaz allaha guven adimini ona gore at öptum seni uzulme onunla yada onsuz devam ediyor hayat bide biz severek evlenmistik neyse uzme tatli canini

Sizi tebrik ediyorum. O kadar sıkıntı çektiniz ama başınızı yastığa koyduktan sonra içiniz rahat ediyormu, işte olay budur... İnşAllah zamanla daha güzel bir hayatınız olur.

Belki gerçekten dediği gibidir. Belki sadece egosunu tatmin için bir boşluk anında, o kadına dönmüş ve bu telefon konuşmalarıyla sınırlı kalmıştır. Anlık heyecanlar için...Tamam bu da hoş değil ama ben diğer arkadaşlar gibi hemen kaç kurtul bu evlilikten diyemiyorum. Sonuçta güzel bir birlikteliğiniz varmış. Fiziksel bir aldatmadan emin değilsen, bu yaptıkları için süründür, korksun, ama yuvanı yıkma hemen derim...

Belki gerçekten dediği gibidir. Belki sadece egosunu tatmin için bir boşluk anında, o kadına dönmüş ve bu telefon konuşmalarıyla sınırlı kalmıştır. Anlık heyecanlar için...Tamam bu da hoş değil ama ben diğer arkadaşlar gibi hemen kaç kurtul bu evlilikten diyemiyorum. Sonuçta güzel bir birlikteliğiniz varmış. Fiziksel bir aldatmadan emin değilsen, bu yaptıkları için süründür, korksun, ama yuvanı yıkma hemen derim...

Evet fiziksel aldatma olmadığından emin gibyim ama yinede insan tam olarak emin olamıyor hep bi şüpe kurt düşüyo içime lanet ederek bahsediyo o kadından şimdi ama ya affetmek tekrar yapmasına neden olursa elimden geldiği kadar süründürücem tabiki bende az nalet değilim fitil fitil getiririm bu evlilik için verdiğim fedakarlıkları çabaları eşimde biliyo ve sen eli öpülecek baş üstünde taşınacak kadınsın nasıl yaptım bunu sana diyor.

bende eşimin 1 aydır internette tanıştığı bir bayanla telefonda konuştuğunu öğrendim şuan boşanma arifesinde bekliyoruz...fakat siz 2 yıl diyorsunuz moral bozmak istemem ama hiç bir erkek 2 yıl boyunca sadece tlf'da muhabbet ederek zaman geçirmez zaten iş yerinden çalıştığı gördüğü bir bayan diyorsunuz siz inandınız mı buna? 2 yıl çok uzun bir zaman...

Son düzenleme:
asla affetmezdim diyo durum çok farklı olurdu diyo yediremiyorum kendime zaten 2 sene nasıl ayakta uyumuşum offf kadınıda aradım ayrıca tanıyorum adi kadında evli nasıl yaptın bunu dedim ne diyosun sen benim aslan gibi kocam var dedi bana işim olmaz senin kocanla bilmem ne aradığım için çok pişmanım ama o an sinirle ne yaptığımı bilmedim içim dışıma çıktı ağlamaktan öğrendiğimde hemde doğum günümdü.

aramamalıydınız o kadını kocanızı kıymete bindirmemeliydiniz... o tip kadınlar asla pişman olmazlar ve pişkinlikle seni suçlu çıkarırlar yada aradınız kadının kocasını arayıp söyleseydiniz keşke...

Fiziksel aldatmayla sanal aldatmanın ne farkı var acaba? Bana göre daha kötü bir eşin diğerini duygusal olarak aldatması. Yakalamasaydı devam edecekti, konu sahibi herşeyden habersiz yaşayıp gidecekti. Güzel birlikteliğin içinde 3. bir kişi yada kişiler yoktur. Dolayısıyla ortadaki birliktelik güzel bir birliktelik değil bana göre. Şahsen eşimin beni değil de sohbet etmek için bile başkasını tercih etme fikri midemi bulandırır, o kadar geniş değilim. Ayrıca bir kere sanal dahi aldatmış biri bir kere yapsa bir çok kere daha yapar. Sitemiz bayanları tarafından defalarca test edilip onaylanmıştır. İnsanlar eşimi affettim konusundan en geç bir kaç sene sonra "eşim beni yine aldattı diye konu açıyor. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayıp yıpranmanın ne anlamı var ki?

Samsonn böyle bir olay olsa eşinizi affedebilme ihtimaliniz var. Peki aynı şeyi siz yapsanız eşiniz sizi affeder miydi? Belki de namus cinayeti bile olurdu. Peki onların namusu var da bizim yok mu? Şahsen benim var, en azından gururum...

İşte kadınların bu çaresizliğini bildikleri için erkekler çok rahat aldatma konusunda..
Valla sizin kararınız.. Eşinizin bir başkasıyla cinsellik olmasa da görüştüğünü bilip herşeye rağmen sineye çekmek mi..
Yoksa ailenizin yanına yerleşmek mi..

koskoca 2 yıl pişmanlık için çok geç değil mi? sen yakalayana kadar pişman olmaması ilginç...

Ben aynı durumda kalsam ne yapardım bilmiyorum. Ancak aynı şeyi yaşadıktan sonra gerçek manada bir durum muhakemesi yapılabilir diye düşünüyorum. O yüzden ben kimseye ben mutlaka boşanırdım, azıcık gururun varsa sen de boşan şeklinde tavsiyeler veremiyorum.

Evet hoş bir durum değil, bu yaptığının mutlaka bir cezası olması lazım, ama genelde aldatılma olan evliliklerde zaten bunun bir sürü başka türlü yansıması da oluyor. Eşe, çocuklara, evin ihtiyaçlarına karşı ilgisizlik, sevgi hissedilmeyen sözde bir aile ortamı vs gibi. Ev bir yuvadan başka herşeye benziyor bu durumlarda... Ama konu sahibesi arkadaşın gerçek anlamda bir yuvası varmış sanırım. Yuvalar kolay kurulmuyor; ben şahsen üzülüyorum, o yüzden kolay yıkılması taraftarı değilim.

Ama tabi ki herkesin kendi bileceği iş. Nasıl mutlu olacağına inanıyorsa öyle yapmalı...kendi nasıl hissediyorsa, onun benim tavsiyesine göre değil...

Son düzenleme:
Back
X