merhabalar ben 13 yıllık evliyim eşimin beni 2senedir aldattğını öğrendim daha önceden beraber çalıştığımız bir kadınla sadece telefonla konuşup mesajlaştık diye yemin ediyor ben seni seviyorum hatamı şimdi anladım diyor ne yapacağımı bilmiyorum şu an çalışmıyorum işimi çocuğum 1. sınıfa başladığında bırakmıştım şimdi eşimi annesinin evine gönderdim ve şu an görmek istemediğimi söyledim boşanmayı çok istiyorum ama çalışmıyorum çalışıp çabalayıp zar zor kurduğumuz düzenimiz var boşanırsam ailemin yanına gitmek zorundayım buda beni düşündürüyor ailemin yanındada yapamam ne yapacağımı bilmiyorum
zar zor kurduğum düzeni sana ve o adi kadına yedirmeyeceğim hemen evi bana devrediyosun ve boşanma halinde hiç bi hak talep etmeyecek şekilde dedim tamam dedi sen nasıl istersen onu yapçam dedi ama onunda bi yolunu bulamadım burda hukukçulara sordum onada kimse cevap vermedi lütfen bana akıl verin
zar zor kurduğum düzeni sana ve o adi kadına yedirmeyeceğim hemen evi bana devrediyosun ve boşanma halinde hiç bi hak talep etmeyecek şekilde dedim tamam dedi sen nasıl istersen onu yapçam dedi ama onunda bi yolunu bulamadım burda hukukçulara sordum onada kimse cevap vermedi lütfen bana akıl verin