• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım akıl verin lütfen :(

Ben aynı durumda kalsam ne yapardım bilmiyorum. Ancak aynı şeyi yaşadıktan sonra gerçek manada bir durum muhakemesi yapılabilir diye düşünüyorum. O yüzden ben kimseye ben mutlaka boşanırdım, azıcık gururun varsa sen de boşan şeklinde tavsiyeler veremiyorum.

Evet hoş bir durum değil, bu yaptığının mutlaka bir cezası olması lazım, ama genelde aldatılma olan evliliklerde zaten bunun bir sürü başka türlü yansıması da oluyor. Eşe, çocuklara, evin ihtiyaçlarına karşı ilgisizlik, sevgi hissedilmeyen sözde bir aile ortamı vs gibi. Ev bir yuvadan başka herşeye benziyor bu durumlarda... Ama konu sahibesi arkadaşın gerçek anlamda bir yuvası varmış sanırım. Yuvalar kolay kurulmuyor; ben şahsen üzülüyorum, o yüzden kolay yıkılması taraftarı değilim.

Ama tabi ki herkesin kendi bileceği iş. Nasıl mutlu olacağına inanıyorsa öyle yapmalı...kendi nasıl hissediyorsa, onun benim tavsiyesine göre değil...

Zaten burada düşüncelerimizi aktarıyoruz, konu sahibine yardımcı oluyoruz. Bu da benim düşüncem. Ben yapsam hayatta affı mümkün olmayan birşey iken bir erkek yapınca "yok yuvandır aman bozma vs." denmesi bence cidden çok tuhaf. Bir kere de olsa başkasına gönlü kaymış erkeğin bir kere ar damarı yırtılır (2 yıl boyunca aşk yaşayacaklar ve birbirlerine dokunmayacaklar... Sizce de komik değil mi?). Konu sahibi neden tekrar aynı şeyleri yaşasın? Bunu kendine neden yapsın? Yuvasının dağılmasının sebebi de eşi olacak, konu sahibi değil. Biraz sert olacak ama böyle adamlarla evli kalınmamalı bence. Düşünüyorum da hem başkası hem ben... Yok yok mümkün değil...

Ben aynı durumda kalsam ne yapardım bilmiyorum. Ancak aynı şeyi yaşadıktan sonra gerçek manada bir durum muhakemesi yapılabilir diye düşünüyorum. O yüzden ben kimseye ben mutlaka boşanırdım, azıcık gururun varsa sen de boşan şeklinde tavsiyeler veremiyorum.

Evet hoş bir durum değil, bu yaptığının mutlaka bir cezası olması lazım, ama genelde aldatılma olan evliliklerde zaten bunun bir sürü başka türlü yansıması da oluyor. Eşe, çocuklara, evin ihtiyaçlarına karşı ilgisizlik, sevgi hissedilmeyen sözde bir aile ortamı vs gibi. Ev bir yuvadan başka herşeye benziyor bu durumlarda... Ama konu sahibesi arkadaşın gerçek anlamda bir yuvası varmış sanırım. Yuvalar kolay kurulmuyor; ben şahsen üzülüyorum, o yüzden kolay yıkılması taraftarı değilim.

Ama tabi ki herkesin kendi bileceği iş. Nasıl mutlu olacağına inanıyorsa öyle yapmalı...kendi nasıl hissediyorsa, onun benim tavsiyesine göre değil...

evet monotonlaşmış bi evliliğimiz vardı ben bakımlı ve güzel bi bayanım ama güzelliğin aldatılmayla alakası yok yuva yıkmak çok zor ama bunu hazmetmek daha zor o işine gidip geliyo ben ev işleri çarşı arkadaşlar birbirimize pek zaman ayırmıyorduk

Zaten burada düşüncelerimizi aktarıyoruz, konu sahibine yardımcı oluyoruz. Bu da benim düşüncem. Ben yapsam hayatta affı mümkün olmayan birşey iken bir erkek yapınca "yok yuvandır aman bozma vs." denmesi bence cidden çok tuhaf. Bir kere de olsa başkasına gönlü kaymış erkeğin bir kere ar damarı yırtılır (2 yıl boyunca aşk yaşayacaklar ve birbirlerine dokunmayacaklar... Sizce de komik değil mi?). Konu sahibi neden tekrar aynı şeyleri yaşasın? Bunu kendine neden yapsın? Yuvasının dağılmasının sebebi de eşi olacak, konu sahibi değil. Biraz sert olacak ama böyle adamlarla evli kalınmamalı bence. Düşünüyorum da hem başkası hem ben... Yok yok mümkün değil...

ben şu anda düşünemiyorum bile herkesin görüşüne saygı duyuyorum ayrıca bana zaman ayırdığınız için herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınızın hepsini okuyorum ve ciddiye alıyorum benden daha mantıklı düşünebilecek durumdasınız Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ispatlamak istemiyorum.. Evet yüzde ellisi zaten benim o neyi var neyi yok bana vermeye razı ama yolunu bulamıyorum ne imzalatayım yada başka bişey.Evet eşim barışmak için çaba sarfediyor mesela işten beni aramazdı bi konu olmayınca şimdi her gün bi kaçkez arıyor beni affetmeni beklemiyorum sen affetsen Allah affetmez beni diyor , ben seninle severek evlendim halada seviyorum diyor senin sözünden çıkmam diyor off bilmiyorum çok kötü bi durum . Bende diyorum duygusal bişey olmasa nasıl 2 sene sürer mi hiç bu durum demek onu seviyosun diyorum onun neyini seveyim sadece bi boşluktu telefonda sapıklık yaptım asla bi cinsel ilişkim olmadı diyor.

ayyyy gülsem mi ağlasam mı :27: sanki normal bişe yapmış gibi, yani böylesi daha az ahlaksızca bişeymiş gibi :27:
yahu bu 2 senede seni aramıyo gün içinde ama ona vakit bulup sohbetler ediyor.
diğer kadına da maşallah!!! aslan gibi kocası bunu öğrense ne olur acaba?
heralde o aslan kadına yetememiş ki elin kocasıyla telefonda aşna fişne yapmış iki sene.
çok zor bu durumlar çoook. şuan insanın aklına herşey geliyor,
şuan bize konuşmak kolay.
ben olsaydım gerekirse mahkeme kararıyla bütün telefon dökümlerini çıkarır bunların bi kopyasını o kadının kocasına da ulaştırırdım.
o adamın da donuna kadar alır kapının önüne koyardım demek kolay.. bizlere kolay..
ama siz bu olayın ortaya çıkmasını bile istemiyorsunuz. şuan tek düşünceniz hayatınızı düzeninizi bozmamak..
ne denir ki, buna da saygı duyulmalı esasında. sizin şartlarınızda olsak biz ne düşünürdük ne yapardık muamma..
insan yaşamadan bilmez ve her kişinin yaşadığı da birbirinden çok farklı, durumları itibariyle..
size sabır diliyorum, umarım üzüntüleriniz son bulur. hakkınızda en hayırlısı olsun ...

ayyyy gülsem mi ağlasam mı :27: sanki normal bişe yapmış gibi, yani böylesi daha az ahlaksızca bişeymiş gibi :27:
yahu bu 2 senede seni aramıyo gün içinde ama ona vakit bulup sohbetler ediyor.
diğer kadına da maşallah!!! aslan gibi kocası bunu öğrense ne olur acaba?
heralde o aslan kadına yetememiş ki elin kocasıyla telefonda aşna fişne yapmış iki sene.
çok zor bu durumlar çoook. şuan insanın aklına herşey geliyor,
şuan bize konuşmak kolay.
ben olsaydım gerekirse mahkeme kararıyla bütün telefon dökümlerini çıkarır bunların bi kopyasını o kadının kocasına da ulaştırırdım.
o adamın da donuna kadar alır kapının önüne koyardım demek kolay.. bizlere kolay..
ama siz bu olayın ortaya çıkmasını bile istemiyorsunuz. şuan tek düşünceniz hayatınızı düzeninizi bozmamak..
ne denir ki, buna da saygı duyulmalı esasında. sizin şartlarınızda olsak biz ne düşünürdük ne yapardık muamma..
insan yaşamadan bilmez ve her kişinin yaşadığı da birbirinden çok farklı, durumları itibariyle..
size sabır diliyorum, umarım üzüntüleriniz son bulur. hakkınızda en hayırlısı olsun ...

Amin inşallah son bulsun dayanılacak gibi değil insanın kemiklerine kadar sızlıyo nefes alamıyorum söyleyemiyorum kimseye neden söylemiyorsun sen niye utanıyorsun demeyin sadece kardeşime söyledim o kadaınıda aradığım için pişmanım ama ilk duyunca akıl baştan gitmişti ben o kadının kocasında haber verirdim verecektim ama benimde 12 yaşında oğlum var onunda daha büyük kızı var çocuklara kıyamıyorum o adamada mahvolacak ben neler hissttim tahmin edemessiniz Allah kimsenin başına vermesin. Donuna kadar kadar zaten alıcam Allahın izniyle her akşam işten sonra geliyo kalayımmı diyo her seferinde gönderiyorum az öncede telde konuştuk bu akşam yine gelcem demişti çünkü sakın gelme benim konuşacak bişeyim kalmadı dedim bir an önce boşanalım hazmedemiyorum dedim, sadece haklısın tamam dedi kapattım zaten.

Back
X