Aldatildim ben de soktayim

Kızını annesiz bırakma onun suçu günahı yok dayanamaz sensizliğe allah ikisinide rezil etsin kızına bakmazlar perişan olur orda burda

bencede kizini sakin babaya birakma.babaya birakinca baba sahip cikmiyor, sahip cikicak olsa boyle bir sey yapmazdi. babalar babaanneye yada krese vericek. hem annesiz hem babasiz kalicak yavrucak.

iyi bir avukat tutarsaniz , guzel bir nafaka alirsiniz. gerekirse yardimci kres vs. gecirsiniz. zorlugu max 3 sene. sabirli olun. allah yardimciniz olsun.

Hanimlar cok uzerine gitmissiniz kadin hirsindan hiddetinden yazmis belliki is o asamaya gelirse tabiki birakmaz hangi anne el kadar evladini birakir kolay kolay

Daha 4aylik anne sinirliyim diye konu acsa daha lahusasin dersiniz hepiniz sakin
Belliki onun yuvasinin dagilip adamin baska bir kadinla yeni hayat kuracak olma dusuncesi delirtiyor
Konu sahibi sakin olun dik durun illa bosayacagim diyorsniz kanit toplayin ayrica karsi tarafi ogrenip onuda dava edin aglayacak adam uckurunu cozmeye iki defa dusunur yoksa yaklaninca buradan gordugumuz hepsi agliyo dovunuyor sinir krizleri geciriyor oda yetmezse zor kullanmaya gecio bagris cagris tehdit cocugu alirim 5 kurus vermem vs
Basina gelenlerin yasadigi bir dongu bu soyleyin gitsin evden kendi kendinize kalip bi sakinleyin sonra ilerlersiniz ayni evde zor simdi ikiniz icinde git 10 gun sonra gel konusalim deyin o arada kararinizida netlestirirsiniz

Kızını onun yanına mı bırakıcaksın. Kızına kötü örnek olursa? Erkek evladı olsa neyse diyecem de kız çocuk bu.

Ofkelenmekte haklısınız belki ama rahat etmesinler diye çocuk bırakmakta neyin nesi açıkçası hormonlarınizin hala karışık olmasına veriyorum ve susSam iyi olur!

Bencede asla cocugunu birakma bu sefer cocuguna baksin diye belki o kadinla yada baskasiyla evlenebilir cocugunuz uvey anneye mi sahip olsun? Yada babaannesine falan baktirip gene yapcagini yapar bence cocugunuzdan vazgecmeyin.

tercih edilen olmakla olmamayı aynı mı sanıyorsun?
kaldı ki bahane dedikleri bir gecede mi kötü davrandığına kanaat getirmiş..
ilk mesajında belirttiği gibi maksat adam rahat edemesin.
Tercihle ne ilgisi var. İlerde çocuğuna kardeşin bebekti böyle bir karar almak zorunda kaldım dese yeterli bir sebep.
Ki ben ilerde yakın zaman da annesi yanına alacaktır diye düşünüyorum

Nasıl ya bırakmak nedir
Annelik çok kutsal benim kutsal annelik kavramından bu yok
Çocuğu bırak diyenlere inanamıyorum
Yazınızın o kısmını okuyunca gözüm açıldı o yaşda kızım var içim cız etti
Sanki Bırakınca evde çocuk bakacak
Hem bilmem kaç yılda bilmem neymiş
Bizim duygularımız vicdanımız var
S.rm yüzyılına

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir avatarınızın altında yazana bakın bir de şu yoruma!!!
Umarım çocuğunuz olunca bu yaklaşımınız değişir. Doğurunca da 2 gün görür annelik yaparım derseniz yazık olacak çocuğa.
Beni durumumla kınamanız çok yanlış. Insan evlat sahibi olmaya esine güvenip karar veriyor. Ama eş onu bu yolda yalnız bırakınca çocuğun tüm sorumluluğu anneye bırakılıyor adam bekarmiş gibi hayatına devam edip yeni evlilik yapabilirken kadın sadece çocuklarla kalıp dul yaftası ile hayat mücadelesi veriyor. Burada aldattığı halde ev senin olsun nafaka senin olsun diyen adamlar var amenna kadın kira ödemiyor nafaka + maaşla geçiniyor.
Ama şekil a 'daki mikrop adam hem aldatıyor hem boşanmak istiyor hem nafaka odemeyeyim diyor. Vay efendim dünya düzenine bak. Eğer böyle bir durumdaysaniz yapabileceğiniz en iyi şey iki çocuğu da babasına bırakmaktir. Çünkü üye maddi olarak yetemiyor.
.
Şimdi bana saldırınıza gelmek istiyorum. Evet hanfendi çocuğum olmuyor ve hayatta her şeyden çok bunu istiyorum. Çocuk sahibi olma konusunda eşime güveniyorum. Ama eşimin ölmesi veya boşanmamiz gibi durumlari düşünerek bu konuda güvencem olduğunu bilerek çocuk yapma kararı aldım. Çok şükür devlet çalışanıyim maaşım var, varlıklı bir ailem var aileden bana miras kalacak 2 evim var kardeşlerimin payları dışında. Şimdi ev alacağız benim üzerime alıyoruz çünkü eşim olabilecek her durumda evin bende kalmasını istiyor. Ben bu maddi güçle 5 çocuğa zorlanmadan babasiz bakabilirim. Aynı durum benim başıma gelse 5 çocuğum olsa o adi adam 1inin tirnagini da göremez. Ama yine söylüyorum uyenin durumu bu.

Bir avatarınızın altında yazana bakın bir de şu yoruma!!!
Umarım çocuğunuz olunca bu yaklaşımınız değişir. Doğurunca da 2 gün görür annelik yaparım derseniz yazık olacak çocuğa.
Ve inşallah benim yaşadığım şeyi yasamazsiniz da insanların olabilecek her aciginizda sizin yaptığınız gibi bunu yüzünüze vurmalarinin acısını yasamazsiniz.

Gelen kadın kızına sen gibi bakabilecek mi? Çocuğun ayakbağı olsun onlara rahat rahat gezemesinler die 4 yaşındaki çocuğunu ona mı bırakacaksın? İnşallah yanlış anlamışımdr. En büyük ceza o adamı çocuklarından ve senden mahrum etmek..

Neyse ağır konuşmayacağım sırf Allahkorkum için
Anne olunca anlarsın çocukları bırak nedir ya iki gün annelik mi olur
Ne saçma sapan yazıyorsunuz

Aldatan adamında çokta umrundaydı , karısına çocuklarına değer veren insan aldatmaz....

Ne sizi ne kızınızı tanımadığım halde çıkmıyor aklımdan
Benim de en küçüğüm 4 yaşında
Bırakmayı geçin aniden ölürsem ne yapar diye ağladığımı biliyorum ki ölüm bu yani

Zavallı 4 yaşında bir kız çocuğu hiçbir suçu yokken babasının yaptığı bir adiliği annesinin onu terk etmesiyle ödeyecek yani şimdi öyle mi?

O zaman Allah da sizi iflah etmesin ya!!!
Bu nE bencilliktir
4 yaşında kızımı bırakacam neymiş babasının keyfine engel olsunmuş bu nE vicdansızlık bu nE merhametsizlik?
Biraz merhamet biraz vicdan ya
Allah rızası için
Çıldırttınız beni burda konu sahibi

sevgili @melekada konuyu açan hanım efendinin maddi sebeple çocuğuna bakamadığını ve eşinin boşanmak istediğini nereden çıkardınız..

adam ağlıyormuş boşamasın diye, demek istediğim adam boşanalım demiyor zaten.. bu bayanın kendi tercihi...

sonra dediğim gibi bayan maddi sebeple bakamıyorum demiyor dikkatinizi çekerim, "sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam" tamamen böyle yazmış, sebebi bu..

lütfen konuyu bu şartlarla değerlendirin.. evet malesef toplumumuzda dediğiniz gibi boşanmış bayan çocuğu ile uğraşırken bazı umursamaz babalar bekar hayatı yaşıyor olabilir, ama bir anne çocuğunu bırakamaz, iyi baba umursamıyor diyelim anne de mi umursamayacak çocuğunu....

Kadıncağız şu an moralmen çökük durumda ,sağlıklı düşünemiyor olabilir.Yoksa çocuğunu bırakacağını sanmıyorum,bir anne yapmaz gibi geliyor
Konu sahibi öncelikle geçmiş olsun dşyorum.En kısa sürede en az hasarla anlatırsınız inşallah bu durumu eşim 2 Yaşında annesi Tarafından babaanneye bırakılmış biri ve asla affetmiyor araları çok mesafeli aramaz sormaz bayram dışında

Son düzenleme:
Sakın kızını bırakma annem beni terk etti diye düşünüp derin bir yara açılır ruhunda çocuklarınıza sarılın yuva yikanin yuvası olmaz olmayacakta ailenizin yanına gidin ev sizin değilse

Allah sabır ve güç versin. İki evladına da sahip cikmalisin. Böyle bir insan ileride bu çocuğu sence nasıl büyütür! Allah korusun günümüzde yığınla istismar vs olaylar duyuyoruz. Bir anne gibi hiç kimse kollayip koruyamaz bir çocuğu!

Sanki babaya bırakınca ilgilenecek mi sanıyorsunuz çocuğuyla? Büyük ihtimalle anasına bırakıp çocuğunu yine gününü gün edecek. Evladinizi bırakmayın.
Kesinlikle katiliyorum her ne kosulda olursa olsun erkekler gununu gun eder zaten 4 yasinda oz bakim becerilerini edinmis bir cocuk.litfen birakma lutfen

Neyse ağır konuşmayacağım sırf Allahkorkum için
Anne olunca
Iki çocukla ne yaparım hiçbir fikrim yok yazmış. Ama hala kocasını kiskandigi için vazgeciyorsa bu çok daha kötü bir durum o çocuğu haketmiyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…