Aldatildim ben de soktayim

Bnm ablam kocasi isteyken anneme gelmisti kizi daha 2 yasindaydi. Ve hamileydi. Sirf onlar farketmesin pesine duserler diye kizini alamamisti. Ablam 3 gun kaldi ve 3gun boyunca cok aglamisti. Staj yapiyordum bn o zmnlar. Lisedeydim. Ablami aradim canin bisi istiyomu gelirken bisi alip getiriyiimmi dediginde kizimi getirebilirmisin diye sormustu cok agladim o oyle dediginde. Canim suan intikam icin kizini yapma. Buyudugunde sana karsi dusmanlik besler. Kizini al bence bu jadar insan bisi diyorsa bildikleri vardir. Kocasiz her turlu durursun ama evlatsiz yapamazsin. Akilli davran dik dur.

Kizini birakma lutfen. Zor olsada birakma sana ihtiyaci var onun. Uckuru peşinde gezen baba kizini ne kadar korur düşünür?

Tut ki ilerde öğrendi çocuk onu babasına bıraktığını. Istenmedigini sevilmedigini ve hatta babasına ceza olarak bırakıldığını düşünecek. Ben 30 yaşımda annemin beni geçmişte babama bırakıp gittiğini duysam nasıl vazgeçti benden diye içten içe kırılırım. Bırakma çocuğunu

Halinize üzüldüm kadın kim neyin nesi ?eger esinizin işten arkadası falansa ikisinide rezil edin işlerinden olsunlar.para kalmaz hızur kalmaz araları bozulur.kızınızıda sakın vermeyin onun günahı yok

Sağlıklı düşünemiyorsun.Rahat edemesinler diye ufacık çocuğun psikolojisiyle oynayacaksın.Anne varken babanın bir gözü kapalıdır çocuğa.Anne de olmazsa iki gözünü birden kapatır.Seni sallamayıp keyfine bakan adam çocuğumu sallar sanıyorsun.Sakın bırakma kızını.Bu yaşta ruhunu yaralarsan ömür boyu telafi edemezsin.İçim parçalandı.

Kızını verme vs. denmis sanki o çocuk sadece annenin de vermeyecek. Bu kadın lohusa hangisiyle ilgilensin birde bu kafayla...
Bence ver bi süre azından lohusalik ve kafanı toparlayana kadar o da anlar neyin ne olduğunu.
İyi bir avukatla da tazminat ve nafakani al .

adam rahat rahat gezmesin diye çocuğundan vazgeçen anne.
kim aldattı sizi kocanız mı kızınız mı?

Kadının beyanı esastır. Kanıta ihtiyacınız yok. Sizin ne halde olduğunuza dair tanık birisini alın yanınıza.
Evladınızı da kimseye vermeyin. Bir dilim ekmek yiyin yine evladınız yanınızda olsun.
Adamın sevgilisine de tazminat açın alın çatır çatır paranızı yiyin yavrularınızla.

böyle bir babaya kizimi falan vermem
gezmesin diye cocugumu alet etmem
iyi düsün bunu
böyle intikam alinmaz
bosanirsin nafakanida alirsin ve Güclü kadin olarak intikamini almis olursun

Sırf kızını verme demek için giriş yaptım.lütfen verme.onu annesiz bırakma.o kişi baba olsa zaten size bunları yaşatmazdı.

evladını sakın bırakma yapacağını yine yapar çünkü o adi yaratık ama sen babasına ceza vermek için bırktığın kız çocuğuna yaşatacağın travmanın ömür boyu izleri kalır koca gider yenisi gelir ama o çoçuk hep senin

Ben olsam ben de bırakırım. Ne yani kadın boşanmış , çocuksuz gibi adamla kalsın öyle mi ?
Günlerini gün etsinler yani ?
Ben sacimi süpürge edicem , o psikolojiyle belki onları kiracam , uzucem sonra haftasonu o adam gelecek cocuklarimla harika zamanlar geçirecek , sonra da baba babaaaa diye aglayacaklar ?
Daha bi sinir olurum , üzülürüm.
Bi tanıdık vardı eşi onu aldattı çocuklar Annede kaldı ne zorluklarla büyüttü çocuklarını.
Sonra çocuklar büyüdü bi babaci oldular bi oldular ; anne kahroldu tabii....
Isin duygusal tarafını bi kenara bırakmalı.

mahkemede butun telefon kayitlari cikar ve isterseniz tazminat kazanirsiniz. nafakayla yirtamaz pislik. bu arada kizinizi birakmayi nasil dusunursunuz anlamiyorum ...o cocugu dusundunuz mu hic

cocukları bırakma büyük olani kreşe verirsin kreş masrafını babası karşılasın zaten o parayı ödedikten sonra kendi hayatı için bi b...k yapamicak. kreşlerde 1200 filan cıvarı yani.hatta ev kirasının yarısı için de nafaka iste sürünsün.. sonra o kadından da şikayetci ol. mahkeme ye gelsin ifade versin. hiç bişey olmazsa alır dersını bir daha evli adamla kikirdemek neymiş görür gününü. yakınından geçemez.

ben olsam bırakmam. elbet özler çocuklarını kapıma gelir, gelmezse de kendi bilir. keşke kanıt bulabilsen..... aldatma varsa daha fazla hakkın oluyor. Hatta bir haber okumuştum. kadına bile manevi tazminat davası açılabiliyormuş.
Allah yardımcın olsun dik durmaya çalış

Ay tüylerim diken diken oldu...
Şuan ki durum nedir acaba?

Bakamıyorum diye birşey yok arkadaşım! Bir kadın kendi bakabilecekse çocuk doğurur, erkeğe güvenerek doğurulmaz çocuk. Burada arkadaş çalışıyormuş zaten, şuan bebek olduğu için çalışamaz tabi. Aldığı nafaka ile bakıcı tutar çocuklarına.
Bilmiyorum aileniz yakın mı, bakarlar mı çocuklara yada uzaksınız tayin alabilir misiniz ailenizin yanına? Devlet çalışan annelerin bebeklerine anneanne bakıyor diye anneanneye para veriyor, büyük illerde. Şuan böyle bir olay yaşadığınız için çocuğunuzu bırakmak mantıklı gelebilir ama asla mantıklı değil. 4 yıl siz emek vermişsiniz. Şuan o kızı bırakırsanız, adamda gider anasına verir. Size karşı da bir güzel doldururlar. Bir evladınızı kaybedersiniz. Sizin emeklerinize neden bir başkası konsun? O ahlaksız adam ile kızınızın ne işi var? Kız olunca dizini kıracak, evde oturacak ve kıza mı bakacak? O kadını tutar getirir eve. Kızınız bunlara mı şahit olsun? Ya babaanne ya baba ikisi de felaket kızınız için. Kardeşime baktın da bana mı bakamadın der ilerde. Bu yaşta ki bir çocuğa, güya kocanızı cezalandırmak adına eziyet etmeyin, bu durumda eşinizi değil çocuğunuzu ve kendinizi cezalandırmış olursunuz. Sağlıklı düşünün, evet çokkkk zor, bize herşey kolay, haklısınız. Bekara eşini boşamak kolay derler. Bizim burada acınızı yaşamadan yazmamız da öyle. Ama yeni doğum yapmanın sıkıntısı ile sağlıklı düşünmüyorsunuz. Arayın ailenizi yardım alın.
Telefon dökümünden herşeyleri de çıkar zaten. Ki sizde internetten gördüm demiştiniz galiba. O dökümanlar bile olur, kaydedin bilgisayara. Üzülmeyin, dik durun, sütünüze geçmesin, kadın isterse yapamayacağı şey yok. Evde ütüsünü yapan, çamaşırı yıkayan, yemek yapan, bebeğine bakan varken başka kadın tatlı da aynı evde iken o kadını da görür merak etmeyin. Zaten diğer kadın da sizi aldattığını bildiği için sizden sonra bu sefer kendisi kuşkulanır, bana da yapıyor mı diye.

4 aylık çocuğu sütten nasıl kessin şaka mısınız? Siz evladınızı bırakır mısınız? Kimse kusura bakmasın da karısını aldatan adam evladına mı bakar?

Konu sahibi Bırakmayın lütfen. Sırf o rahat etmesin diye yapmayın bunu.

çocugunuzu asla babaya bırakmayın bir anne şefkatini veremez hiçbir baba, siz babayı cezalandırmak isterken olan kızınıza olur ki anneye en çok ihtiyaç duyacağı yaş grubunda bence...
eşinizin sizi aldattığına dair mesaj goruntu vs kanıtınız varsa zinadan dava açın, tazmınat isteyin , çocuklar içinde nafaka isteyin ikisi içi ayrı ayrı ve sevgilisine de dava açabilirsiniz manevi tazmninat talep edebilirsiniz...
ve anlaşmalı değikl çekişmeli boşanma olur sizinki büyük ihtimal o nedenle psikolojinizi iyi hazırlayın bu duruma.. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…