- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 31
Kizini birakma lutfen. Zor olsada birakma sana ihtiyaci var onun. Uckuru peşinde gezen baba kizini ne kadar korur düşünür?Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Ay tüylerim diken diken oldu...Bnm ablam kocasi isteyken anneme gelmisti kizi daha 2 yasindaydi. Ve hamileydi. Sirf onlar farketmesin pesine duserler diye kizini alamamisti. Ablam 3 gun kaldi ve 3gun boyunca cok aglamisti. Staj yapiyordum bn o zmnlar. Lisedeydim. Ablami aradim canin bisi istiyomu gelirken bisi alip getiriyiimmi dediginde kizimi getirebilirmisin diye sormustu cok agladim o oyle dediginde. Canim suan intikam icin kizini yapma. Buyudugunde sana karsi dusmanlik besler. Kizini al bence bu jadar insan bisi diyorsa bildikleri vardir. Kocasiz her turlu durursun ama evlatsiz yapamazsin. Akilli davran dik dur.
4 aylık çocuğu sütten nasıl kessin şaka mısınız? Siz evladınızı bırakır mısınız? Kimse kusura bakmasın da karısını aldatan adam evladına mı bakar?Ikisini de bırakın babaya. zaten boşanma velayet süreci gece ne kadar zaman biraz daha ilerler sütten kesecek düzey e gelir. O o.... boşanmış iki çocuk başına kalmış adamı istemeyeceği için o mikrop adam hayatın ne olduğunu görür. Merak etmeyin nasıl boşanmış ailelerin çocukları anne babalarını görüyorsa siz de haftasonu 2 gün görürsünüz yaparsınız anneliği.
çocugunuzu asla babaya bırakmayın bir anne şefkatini veremez hiçbir baba, siz babayı cezalandırmak isterken olan kızınıza olur ki anneye en çok ihtiyaç duyacağı yaş grubunda bence...Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?