Aldatildim ben de soktayim

O yavruya kıymayın lütfen !
Onun günahı ne ,size ve kokunuza ihtiyacı var.
Belki şuan aldattığı kadın ile zıbarıp evlenir ve yavrucağa etmeyeceği zulüm kalmaz.
Benim bebeğim diyip sahiplenmeniz gerekirken şuanda yanlış kararlar alıyorsunuz sinirden.
2 yavrunuzun tazminatını söke söke alıp paşalar gibi bakarsınız yavrunuza.

Hımm. Mantık çerçevesinde bakınca baba o zaman 4 aylık olana da baksın onu da bıraksın annesi. Anne sütüyse annesi sağar dondurur babası arada içirir. Biraz mama biraz anne sütü büyür bir şekilde ne olacak ki?
Bunu bir de babasını başka bir kadınla gezerken, sevişirken görmesi muhtemel bir kız çocuğunun gözünden de görebiliyor mu sizin bahsettiğiniz hukuk?
Demem o ki her şey mantık ve hukuk çerçevesinde değerlendirilemez. Çocuğunuz var mı merak ettim şahsen?

Cok gecmıs olsun oncelıkle

Rahat rahat takılmasın dıye 4 yasındakı ufacık kız cocugunuzu onunla mı bırakacaksınız??? Sakın lutfen sakın.

Cocuklarınızla siz kalın evden eşiniz gitsin, aldatma oldugu için de tazmınat talep edin nafakanız baglansın. Size de sımdı destek olabılecek anne abla kım varsa hemen yanınıza cagırın

Sakın kızını bırakma,sakın.. birine zaten bakacaksın diğerimi fazla gelecek.. babası her masraflarını üstlenecek.. sen sadece sakın bırakma.

Allah yardımcınız olsun, dik ve asil duruşunuzla siz kazanansınız onlar ise kaybeden..
ilahi adalete bırakın, yanlarına zaten kalmayacak..
8 yıllık evliliğinizi de zaman kaybı olarak nitelendirmeyin, bu hayatta maşallah 2 tane evladınız yanınızda, yalnız kalmayacağınız ve gerçekleri gördüğünüz için şükredin..

Ben şöyle yazmanızı umardım...
O adamı da, kadını da sürüm süründüreceğim! Bu haltı yediklerine öyle bi pişman edeceğim ki! İyi bi avukat tutup yüklü bi nafaka ve tazminat davası açacağım!
Ayrıca çocuklarım büyüdüklerinde benim gibi anneleri olduğu için gurur duyacaklar inşallah...bunları hissetmenizi isterdim.

İçinizde ki öfkeyi hırsı ve intikam duygusunu, 4 yaşındaki kızınıza travma yaşatarak... çıkarmaya çalışıyorsunuz..sadece yazık diyebiliyorum...

Çocuğum yok ama olsaydı onu kanımla besler yinede vermezdim.

Adama gelince,O nu bu alemde bir daha asla kimsenin yüzüne bakamayacak şekilde rezil ederdim .
Çarşaf çarşaf resimlerini bastırıp ''İŞTE BU ŞEREFSİZ 4 yaşında kızına 4 aylık yeni doğmuş yavrusuna ve loğusa karısına ihanet etmiştir görenlerin insaniyet namına suratına tükürmeleri rica olunur '' diye yazdırırdım.

Kadına gelince ?
Kadını tanınmaz hale getireceğim kesin

Bı çocuğu sadece anne mi yapıyor da anneye veriliyor bütün yük.
Aynı evin içinde de böyle yapılıyor. Çocuğun sorumlulukları anneye yükleniyor.
Erkeklerde bakabilir , bakamayan yapmasın madem.
Anne her türlü fedakarlığı göstersin ki kadını erken yaslandiran çocuk büyütmek oluyor genelde .
Bırakın babalar da el atsın yahu ne bu on yargi.
Sorumluluk kazansinlar. Onunda çocugu yahu !!

kızını bırak tabi.
onun yanında sevişmekten utanmazlar ama olsun.
ya da eve getireceği kadın kızına işkence ederken babası da seyreder.
ya da atar babaannenin başına.
kocan yine gününü gün eder.

mantığa bak.
kocası rahat etmesinmiş.

Mutsuz suan cocuk 3tane var. Kv ile altli ustu oturuyor. Bosanamiyor malesef. Annem cocuklari birak oyle gel diyo ablamda cocuklarini birakamadigi icin mecbur katlaniyor
annen niye öyle diyor?
hiç mi acımıyor ablana?

annen niye öyle diyor?
hiç mi acımıyor ablana?
Maleaef.. annem ve babam bosandi. Annemin maddi durumu cok iyi babam baska bi kadinla evli ondanda 2 cocugu var. Hani biz burda bosan felan diyoruz ya bazi uyelere. Iste o cok kolay olmuyor. Annemin ayri bi evi var. Arabasi var . Calisiyor dedem oldu annem bosandigi icin dedemin ayligi anneme baglandi. Kisacasi annem 4,4luk hayat yasiyor. Ama ablam gelmek istemiyor anne yanina. Anne kahri cekmektense koca kahri cekerim diyor. Annem sivri dilli agzinda kufur eksik olmayan biri. Anne 5tl lazim desek yok der :) ilk basta mesafesini koydu benden para istemeyin dedi. Zaten ablamda bende 1tl dahi istemeyiz. Mesela ablam annem ben bulusuruz. Ablamin cocuklarini cok azarlar cok kizar ablam sesini cikarmiyor. Benim oglumla asla kizamaz bagiramaz ben cwvap veririm cunki.. yani ablam sirf cocuklari icin katlaniyo kocasina..

Eskiden nasıldı? Süt anne diye birşey var. Eskiden kadının hukuki statüsü bile yoktu, kocasız ya da babasız kadının hiçbir hakkı yok yani çünkü hukuki statüsü yoktu. Binlerce sene bu şekilde gitmişse son 150 senede mi annesiz olunca çocuk yaşayamaz oldu. İdeal olan tabi ki annesi ile birlikte olmasıdır ama kadın bakamıyorsa bırakacak tabi ki.

Kizini sakin birakma..

Ccok pisman olursun.

4 yasindaki cocugun babasina degil sana ihtiyaci var

Kızını bırakarak kocana değil kızına ceza verirsin. Nasıl öğrendin eminmisin?

analık da her kişinin harcı değil.
elden ayaktan düşünce hangi kızına sığınacak bakalım, baksın diye.

o zaman yapılması doğru olduğunu göstermez.
kadını ve çocuğu cezalandırmak normaldi çünkü kadın erkeğin malıydı, alınır satılırdı.
bir eşyanın diğer eşyayı yani çocuğu sahiplenmesi mümkün değildi de ondan.

Ay lütfen biraz aklınız başınızda hareket edin ya. Bu olay da ilk gözdem çıkardığınız şey kızınız mı? Kocanız sırf rahat etmesin diye çocuğunuzu hem sizden hem kardeşinden ayıracaksınız. Üstüne çocuğun temel ihtiyaçlarını karşılayacak bir ebeveyni, yeterli ilgiyi verecek bir babası da olmayacak yanında. Nasıl bi bencillik bu ya?

Aldatılmak çok ağır, evet. Ama yapılacak şey çocukları alıp gitmek. Çocuklarla ilgili zaruri durum haricinde konuşmamak. Maddi manevi tazminat davası da açabilirsiniz. Boşanmak için bi aceleniz yok. Ama çocukları kesinlikle bu işin dışında tutun.

Eski annelik yeni annelik diye bir şey mi var?
Ben biraz hukuk ve mantık dışında düşünmeniz için yazmıştım ama yine hukuk ile bağlamak istiyorsunuz yani. Küçük bir kız çocuğu ve bir bebek için bu yazdıklarınız o kadar geçersiz ki.

Eskiden annesiz büyüyen bir çocuk anne yoksunluğu yaşamamış mı yani annesi yanında yok diye "olmasın madem babam var" mı dermiş? Karşınızda eğitimli bir yetişkin yok istatistik veriler bağlamaz bir çocuğu. Bir kız çocuğu babaya da çok düşkün
Neyse çalıştığınız yerden yazın o vakit ne yapalım?

analık da her kişinin harcı değil.
elden ayaktan düşünce hangi kızına sığınacak bakalım, baksın diye.
Param var giderim huzur evine diyor kimseye minneti yok anlayacagin. Neyse konuyu protosto etmeyelim boyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…