- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
5 yaşında bir kızım var babasina deliriyo o derece düşkün bir çocuk ama en küçük birşey olduğunda anne diye koşuyor uyandığında anne diye ağlıyor şimdi benim başıma gelse bu durum siz konusu dahi olamaz adam zaten şerefsiz tiyneti bozuk on çocuk da bırakıp gitse aynı olacak ama o çocuklar ahh olan hep onlara oluyor vak konu sahibide rahat etmesin diye gözden cikariyo evladını ama öfkeyle kalka zararla oturur tabiki çocuk birtek annenin değil ama karşında adam yoksa ne yapsa nafileBen olsam ben de bırakırım. Ne yani kadın boşanmış , çocuksuz gibi adamla kalsın öyle mi ?
Günlerini gün etsinler yani ?
Ben sacimi süpürge edicem , o psikolojiyle belki onları kiracam , uzucem sonra haftasonu o adam gelecek cocuklarimla harika zamanlar geçirecek , sonra da baba babaaaa diye aglayacaklar ?
Daha bi sinir olurum , üzülürüm.
Bi tanıdık vardı eşi onu aldattı çocuklar Annede kaldı ne zorluklarla büyüttü çocuklarını.
Sonra çocuklar büyüdü bi babaci oldular bi oldular ; anne kahroldu tabii....
Isin duygusal tarafını bi kenara bırakmalı.
Allah bildiği gibi yapsın onları canım Rabbim sana güç kuvvet versin sanaKesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Mutsuz suan cocuk 3tane var. Kv ile altli ustu oturuyor. Bosanamiyor malesef. Annem cocuklari birak oyle gel diyo ablamda cocuklarini birakamadigi icin mecbur katlaniyorAy tüylerim diken diken oldu...
Şuan ki durum nedir acaba?
çocugum yok amaKesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
İnanki cezayi ona değil kizina kesersin bı çocuk babasiz büyür ama annesiz büyümez kizinizida alın o karektarsiza tazminat davası açın nafakada öder bakarsiniz evlatlariniza ben anladimki bı erkeğe verilebilecek en büyük ceza parasina el koymak o onu yeterince yipraticaktirKesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?