Aldatildim ben de soktayim

5 yaşında bir kızım var babasina deliriyo o derece düşkün bir çocuk ama en küçük birşey olduğunda anne diye koşuyor uyandığında anne diye ağlıyor şimdi benim başıma gelse bu durum siz konusu dahi olamaz adam zaten şerefsiz tiyneti bozuk on çocuk da bırakıp gitse aynı olacak ama o çocuklar ahh olan hep onlara oluyor vak konu sahibide rahat etmesin diye gözden cikariyo evladını ama öfkeyle kalka zararla oturur tabiki çocuk birtek annenin değil ama karşında adam yoksa ne yapsa nafile

Önceki aklım olsa çocuklar bırakılır derdim! Ama artık görüyorumki; dişi hayvanlar bile çocuklarını bırakmıyor. Bu işin bir fıtrat(yaratılıştan gelen) boyutu var.
Duyguları kapasak mantıkla karar versek bile, başka yerden patlak verir. Sen sen olamazsın. Kendini normal hissedemessin.

Ya adam oturup çocuklara mı bakacak sizce??? Gider anasına verir, yine gününü gün eder. Çocuklar onu sever, anneye düşman olur, kendi hayatı da zerre değişmez. Olan kadına olur yine. Arkadaş zaten yeni doğum yapmış ve zor zaman geçiriyor. Bizden yapabileceğine dair destek istiyor. Sizlerse, bırak çocuğu baba baksın, x y.y.da öyle miydi? Hatta birini değil, ikisini bırak. Adamdan nafaka alıp çocuklarıyla bir yaşamak varken, adamın hatası yüzünden neden çocuklarından da olsun kadın???? Burada kimi cezalandırıyoruz; adamı mı, anne ve çocukları mı??

Geçmiş olsun, umarım kolay atlatırsınız. Allah sabır ve kolaylık versin. Babalarını cezalandırmak için lütfen çocuklarınızı kullanmayın. Onlar sizin intikam aracınız değil.. Birçok arkadaş yol göstermiş, bunlardan biri mutlaka size uyar. Bir çıkış yolunuz vardır mutlaka, şimdi öfkeniz, acınız, nefretiniz taze olduğu için göremiyorsunuzdur.. Küçücük bebeği varken sizi aldatacak kadar bencil ve sorumsuz bir adam, çocuğuna bile saygısı olmayan adam çocuğunuza ne kadar ilgili ve doğru bakabilir hem?

Allah bildiği gibi yapsın onları canım Rabbim sana güç kuvvet versin sana

anlıyorum acını, öfkeni, üzüntünü ama sırf onlar rahat edemesin diye 4 yaşında ki bir yavruyu o babaya ve o kadına bırakma isteğini aska anlayamıyorum

babası bi b.... yedi diye o bebek neden cezalandırılıyor senin buna ne hakkın var?!

sanki sen bırakınca çok mu iyi bakacaklar ona nasıl bir travma yaşayacak hiç mi aklına gelmiyor

Ya sen nasıl bir annesin yaaa,sırf adam rahat olamasın diye kızını bırakmak ne yaa.vallahi sinirimden gözlerim doldu.aklına başına al önce,babasından çok sen kötülük yapma çocuğuna...sizin gibiler de anne olmasın vallahi ya banlanacaksam banlanayım.yarabbimmm azıcık merhamet ver bu insanlara

Ay tüylerim diken diken oldu...
Şuan ki durum nedir acaba?
Mutsuz suan cocuk 3tane var. Kv ile altli ustu oturuyor. Bosanamiyor malesef. Annem cocuklari birak oyle gel diyo ablamda cocuklarini birakamadigi icin mecbur katlaniyor

Tazminat , nafaka ne alabiliyorsan al boşan eşinden ama sakın 4 yaşındaki kızını ona bırakma. Çocuğun suçu ne annesinden ayrı kalacak. Eşini cezalandırmak için kızımı bırakırım diyorsun sağlıklı düşünemiyorsun bence. Bir sakinleş öyle karar ver kızından ayrı kalmak seni de çok üzer eminim.

Birakmamaya calis bence kizini
Evet disardan cok adaletsiz gorunuyor
Ne yani 2 cocuk yaptik ikimiz,bosaninca annede kalip butun yuk kadında gibi goruluyor olabilir...iste burda saglam bir nafaka ile babaya gununu gosterebilirsin
Biliyorsun insanoğlu icin para herseyden tatlidir

Eşinizin sevgilisini aile birliğini bozmaktan, eşinizi de eşe sadakatsizlikten dava edebilirsiniz.
İkisinin de canına okuyun, aldığınız tazminat ve nafakayla işiniz de varken çocuklarınızla yeni bir hayat kurun.

ona eziyet çektirmek için yavrunuzu ona bırakacaksınız
pes!!

eziyeti delilleri mahkemeye sunduğunuzda maddi olarak çekecek zaten o şahıs
bunu evladınıza yapmayın
aileniz yok mu?

çocugum yok ama
şunu diyebilirim
kocan rahat etmesin diye kızını bu yolda harcama
çocugun henüz ana kuzusu
babasının yanında zebil olur

ve şunu da belirteceğim
sakın cocuklarına babasının seni aldattığını ve kötü bir baba oldugunu empoze etme
kocan sana haksızlık etmiş ama o cocukların baba duygusunu ellerinden alma olur mu
babaları hakkında asla olumsuz birsey cocuklarının yanında konusma

Koca nedir ki elin oğlu ama evlat can demek ,sirf rahat edemesin diye kizinizi bırakmak cok acimasizca o cocuk icin büyük yikim. Suanda sinirle böyle düşünüyorsunuz . Başka bir kadınla yaşaması ne demek onu örnek alacak.
Size üzüldüm ama kızınız için fazlasiyla üzüldüm. Insallah doğru karar verirsiniz l.

Canım allah sabır versin şimdilik ne yapıyorsun merak ettim cidden

Lohusalik basiniza vurdu sanirim.
Sirf adam gezip tozmasin diye insan evladindan vazgecer mi?
Siz delirdiniz mi?

İnanki cezayi ona değil kizina kesersin bı çocuk babasiz büyür ama annesiz büyümez kizinizida alın o karektarsiza tazminat davası açın nafakada öder bakarsiniz evlatlariniza ben anladimki bı erkeğe verilebilecek en büyük ceza parasina el koymak o onu yeterince yipraticaktir

Kocanıza olan hıncınızı almak için kızınızı alet etmeyin!!
4 yaşında çocuk bu
Şu an hırsınızdan yapmak istediğiniz şey o çocuğun ömür boyu ruhunda yaralar olmasına sebep olur.
Yapmayın!

Adam sevgilisiyle gezip tozmasın diye psikolojisini bozmak pahasına kızınızı onun peşine takıp göndermek... Kesinlikle normal düşünemiyorsunuz..

Çocukları nasıl böyle durumlara alet etmeyi düşünebilir bir anne? Bence psikolojik destek alın çocuğunuz için. Bunu doktora sorun "babasını başka bir kadınla elele kolkola, hatta aynı yatakta görürse kızımın ruhunda nasıl yaralar açarım" diye..

Hani kız onunla giderse gezemez sanıyorsunuz ya işte öyle bir şey olmayacak. Erkekler çocukları için anneler kadar cefakar olmaz. Bir yerden sonra işini görmeyi bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…