o zaman yapılması doğru olduğunu göstermez.
kadını ve çocuğu cezalandırmak normaldi çünkü kadın erkeğin malıydı, alınır satılırdı.
bir eşyanın diğer eşyayı yani çocuğu sahiplenmesi mümkün değildi de ondan.
Eski annelik yeni annelik diye bir şey mi var?
Ben biraz hukuk ve mantık dışında düşünmeniz için yazmıştım ama yine hukuk ile bağlamak istiyorsunuz yani. Küçük bir kız çocuğu ve bir bebek için bu yazdıklarınız o kadar geçersiz ki.
Eskiden annesiz büyüyen bir çocuk anne yoksunluğu yaşamamış mı yani annesi yanında yok diye "olmasın madem babam var" mı dermiş? Karşınızda eğitimli bir yetişkin yok istatistik veriler bağlamaz bir çocuğu. Bir kız çocuğu babaya da çok düşkün
Neyse çalıştığınız yerden yazın o vakit ne yapalım?
Eskiden nasıldı? Süt anne diye birşey var. Eskiden kadının hukuki statüsü bile yoktu, kocasız ya da babasız kadının hiçbir hakkı yok yani çünkü hukuki statüsü yoktu. Binlerce sene bu şekilde gitmişse son 150 senede mi annesiz olunca çocuk yaşayamaz oldu. İdeal olan tabi ki annesi ile birlikte olmasıdır ama kadın bakamıyorsa bırakacak tabi ki.
Allah merhamet versin yüreğine.Param var giderim huzur evine diyorkimseye minneti yok anlayacagin. Neyse konuyu protosto etmeyelim boyle iste
Kızını asla birakma, çok pişman olursun ..onu birakma sebebini de ogrenirse yavrunun nefretini kazanırsın .. sakın ucuz hesaplara kızını feda etme ..yapacağın tek şey ,boşanma davasına ek ,iki tarafa da tazminat davası açmak ..Mahkeme mesajları cikartirmi elimde kanıt yok çünkü . Ikisiyle nasıl yaparım canım parca hee ikiside ayrı nasıl kalırım onuda bilmiyorum. Ben yarın avukat bakayım da nasıl bakayım onuda bilmiyorum kafam allak bullak. Yüzüne bakıyorum sen monyaptin birde yalansam ağlaması yok mu os nafakaya gelince başladı tehditler
Çalışıyorum bende hamdolsun. 8 yılım koskaca hepsi gitti çöp oldu iki tane pırlanta evladım kalanlar allahım sığınıyorum kalbimi sogut diye.
Maleaef.. annem ve babam bosandi. Annemin maddi durumu cok iyi babam baska bi kadinla evli ondanda 2 cocugu var. Hani biz burda bosan felan diyoruz ya bazi uyelere. Iste o cok kolay olmuyor. Annemin ayri bi evi var. Arabasi var . Calisiyor dedem oldu annem bosandigi icin dedemin ayligi anneme baglandi. Kisacasi annem 4,4luk hayat yasiyor. Ama ablam gelmek istemiyor anne yanina. Anne kahri cekmektense koca kahri cekerim diyor. Annem sivri dilli agzinda kufur eksik olmayan biri. Anne 5tl lazim desek yok der :) ilk basta mesafesini koydu benden para istemeyin dedi. Zaten ablamda bende 1tl dahi istemeyiz. Mesela ablam annem ben bulusuruz. Ablamin cocuklarini cok azarlar cok kizar ablam sesini cikarmiyor. Benim oglumla asla kizamaz bagiramaz ben cwvap veririm cunki.. yani ablam sirf cocuklari icin katlaniyo kocasina..
elbette haklı sebepleri varsa babaya bıraksın.Yahu ben ideali anne diyorum zaten, ama bakamıyorsa anne bırakabilir babaya bunda ayıplanacak birşey yok. Kendi başına yapmamış, herkesin kendi kararı.
Normal şartlarda çok haklısın aslında. Geçen bi konu vardı. Kadın çocukları almak istememiş. Babada istemiyor çocukşar yuvaya gidecekti. O zaman adama çok kızmıştım. Elin ayağın var bak demiştim. Ama buradaki konu sahibi bi çocuğa bakabiliyor. 2.sine bakamadığı için değil, kocası rahat edemesin diye bırakıyor. Sağda solda elin kadınlarıyla sevişen bir adam kızı için masıl ideal bir model olabilir ki? Maalesef bu ekstra bir durum.Yahu ben ideali anne diyorum zaten, ama bakamıyorsa anne bırakabilir babaya bunda ayıplanacak birşey yok. Kendi başına yapmamış, herkesin kendi kararı.
Amin canimAllah merhamet versin yüreğine.
Bende bu yoruma birsey demiyorum. Insallah basiniza gelmez :)Hii, ondan mi 3üncüsünü yapmis? Yazik ya o çoçuklara, mutsuz bir evlilikte büyüyorlar. Neyse fazla birsey demek istemiyorum. Sadece umarim ki 4üncüsünü yapmaz.
Bende bu yoruma birsey demiyorum. Insallah basiniza gelmez :)
Xaten aldattıgını ispatlarsan cocugu falan alamaz senden bir güzelde tazminat alırsın oda sürünsün inşallah
inşallah anneye verir.Aldattığını ispat etmesine gerek yok.Hiçbir şekilde kocası çocukları alamaz.Süt kuzusu onlar daha.Mahkeme anneye veriyor çok ekstrem durumlar hariç(kadının akli yetersizliği,taciz ihtimali,yüz kızartıcı suçlar vs).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?