Aldatildim ben de soktayim

Yahu ben ideali anne diyorum zaten, ama bakamıyorsa anne bırakabilir babaya bunda ayıplanacak birşey yok. Kendi başına yapmamış, herkesin kendi kararı.

bak benden sana abla tavsiyesi.
evlendiğinde eşinin ölmesi, boşanmanız veya sağlık sorunu nedeniyle çalışamayacak duruma gelmesi ihtimallerini düşünerek çocuk sahibi ol. tek başına kaç çocuğa bakabileceğini düşünüyorsan o kadar doğur..
eskide yaşamıyoruz artık dünya değişti .

Kızını asla birakma, çok pişman olursun ..onu birakma sebebini de ogrenirse yavrunun nefretini kazanırsın .. sakın ucuz hesaplara kızını feda etme ..yapacağın tek şey ,boşanma davasına ek ,iki tarafa da tazminat davası açmak ..

Hii, ondan mi 3üncüsünü yapmis? Yazik ya o çoçuklara, mutsuz bir evlilikte büyüyorlar. Neyse fazla birsey demek istemiyorum. Sadece umarim ki 4üncüsünü yapmaz.

Yahu ben ideali anne diyorum zaten, ama bakamıyorsa anne bırakabilir babaya bunda ayıplanacak birşey yok. Kendi başına yapmamış, herkesin kendi kararı.
elbette haklı sebepleri varsa babaya bıraksın.
ancak kocası sevgilisiyle rahat gezemesin diyeymiş.

Normal şartlarda çok haklısın aslında. Geçen bi konu vardı. Kadın çocukları almak istememiş. Babada istemiyor çocukşar yuvaya gidecekti. O zaman adama çok kızmıştım. Elin ayağın var bak demiştim. Ama buradaki konu sahibi bi çocuğa bakabiliyor. 2.sine bakamadığı için değil, kocası rahat edemesin diye bırakıyor. Sağda solda elin kadınlarıyla sevişen bir adam kızı için masıl ideal bir model olabilir ki? Maalesef bu ekstra bir durum.

Kızını sakın bırakma.

Al nafakanı, aç tazminat davanı çatır çatır ye.

Konuyu okudum sadece kızını bırakma diyebiliyorum. Adamın canı cehenneme. O yavrunun yeri annesinin yanı. Dört yaşında bir kız çocuğundan bahsediyorsun.

Hii, ondan mi 3üncüsünü yapmis? Yazik ya o çoçuklara, mutsuz bir evlilikte büyüyorlar. Neyse fazla birsey demek istemiyorum. Sadece umarim ki 4üncüsünü yapmaz.
Bende bu yoruma birsey demiyorum. Insallah basiniza gelmez :)

o cocugun gunahi ne. zaten yeni kardesi olmus annesi babasi ayrilacak birde ustune annesi babasina birakacak. babasi da sevgilisini birakip kiziyla mi ilgilenecek zannediyorsunuz. ya annesine baktirir ya bakiciya. kiziniza bu kadar travma yasatmaya ne hakkınız var. aklinizi toplayın, hirs icin kiziniza bunu yasatmayın

Bende bu yoruma birsey demiyorum. Insallah basiniza gelmez :)

Hersey insanlar içindir. Bosanma olabilir, büyük maddi sorunlar olabilir, evet benimde basima gelebilir. Ancak ben gidip daha önce bosanmak istedigim esimden gidip 3üncü çoçuk yapmam. Gerekirse okula giderim, gerekirse temizlik isine girerim ve hatta gerekirse annemin sivri diline katlanirim ama çoçuklarimi mutsuz bir evlilikte büyütmezdin. Mutsuz bir evlilikte yeni çoçuk yapmazdim. Ablan hep hata üstüne hata yapti. Kendi hayati olsaydi bisey demezdim, ancak o çoçuklara cidden acidim.

sırf konuya yorum yapmak için giriş yaptım.
bi tanıdığım eşiyle boşandı. aldatma da vardı evliliklerinde ama boşanma sebebi esas olarak ihanet değildi.
boşandıklarında 4 yaşlarında bir kız çocukları vardı kız çocuğu babaya bırakıldı "babaanne elinde daha iyi bakılacağı gerekçesiyle"
o çocuk; sürekli annesini kötüledikleri, en ince ayrıntılarına kadar evliliğin ve gelinin sorgulandığı, yargılandığı infaz edildiği, sürekli olarak annesinin kendisini terk ettiğini söyledikleri bir ortamda büyüdü.
şuan 2. sınıfa gidiyor ve altına bez bağlamayı geçen sene bıraktı. öyle söyleyeyim yaşadığı travmayı sen anla.

he yanlış anlaşılmasın; istismar falan yok, çok sevildi hala da öyle; aşırı ilgiyle şımartıldı babaanne ve büyük baba tarafından ama hep buruk. eksik, yarım..
baba sorumsuz, kızı da umurunda değil varsa yoksa arabalar gezmeler karılar kızlar peşinde gezsin...olan o çocuğa oldu...
hep konuştum pedagogla görüşün diye ama inatları tuttu işte..

kızını, babasının yediği herze yüzünden kendinden mahrum bırakma.
gerekirse aç kal sokakta kal. ama çocuklarınla kal.
bırakma ufacık yavrunu eşin olacak o ahlaksıza...
lütfen.. kaybolmasın bebeğinin çocukluğu, gençliği, hayatı...

Adami nasil surundurecegini düşüneceğine evladina nasıl sahip çıkarsın onu düşün kızını birakmayi dusunmen tuylerimi diken diken etti nasil bir vicdan adam rahat edemesin diye bir evlat nasıl annesiz bırakılır nafakani al cocuguna sahip cik HAYAT13

Xaten aldattıgını ispatlarsan cocugu falan alamaz senden bir güzelde tazminat alırsın oda sürünsün inşallah

Xaten aldattıgını ispatlarsan cocugu falan alamaz senden bir güzelde tazminat alırsın oda sürünsün inşallah

Aldattığını ispat etmesine gerek yok.Hiçbir şekilde kocası çocukları alamaz.Süt kuzusu onlar daha.Mahkeme anneye veriyor çok ekstrem durumlar hariç(kadının akli yetersizliği,taciz ihtimali,yüz kızartıcı suçlar vs).

Cocugu birakmayin lutfen psikolojisi bozulur.benim eltimde kaynima birakti cocugu herkes bi yandan mutlu etmeye calissa da annesini istiyor belli etmiyor ama icine atiyor bi kere yenge ben sana anne dicem dedi cok uzulmustum.vermeyin cocugunuzu.

Okuduğum anda bacaklarım titredi
Hanımefendi ne olur
Allah peygamber aşkına evladınızı bırakmayın

Hani demişsiniz ya rahat geçemesin kızı bırakayım da diye
Adam sizi iki çocukla bırakıp bu haltı yemiş de
Dört yaşında kız mı durduracak onu
Yapmayın nolur
Eğer sizi tanısam gelir yalvarırdım
Bırakmayın evladınızı
Bir de bana tamam bırakmayacağım yazın nolur

( 37 yaşındayım annem beni bebekken terk etti evim yuvam eşim evlatlarım param pulum velhasıl herşeye herşeye sahibim rabbime şükürler olsun ama içimdeki o terkedilen kız hiç susmadı hep ağladı kimseye güvenmedim kendimi hiçbir yere ait hissetmedim annem hep kötülendi onu hiçbir zaman sevemedim şimdi belki benim için canını verir ama umrumda bile değil benim içimde her bayramda her seyranda düğünde dernekte velhasılı her mutlulukta ağlayan bir kız var nE olur yapmayın olmaz mı yapmayın onu bırakmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…