Aldatıldım boşanıyorum

dooryy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
22
5
1
40
Arkadaşlar 2 yaşında ve 5 aylık iki bebeğim var. Eşimin beni aldattığını öğrendim özür diledi pişmanım dedi Bi şans daha verdim görünürde Bi sorun yok ama ruh gibi çok soğuk durgun. Eski eşim gitti yerine bambaşka Bi Ada'm geldi. Dili başka söylüyor ama öyle olmadığını hissediyorum. Ve hala çok seviyorum. Çok acı çekiyorum. Ve iki bebekle ne yaparım bilmiyorum ama bu şekilde devam etmez. Eskisi gibi olmasada seviyorum dedi dün. Eskisi gibi olmasada ne demek ya bu herşeyi açıklamıyor mu? Benim durumumda boşanan var mı? Üstelik yapayalnızım annem vefat etti lütfen birileri bana güç versin başarabilirsin desin buna çok ihtiyacım var...

Arkadaşlar 2 yaşında ve 5 aylık iki bebeğim var. Eşimin beni aldattığını öğrendim özür diledi pişmanım dedi Bi şans daha verdim görünürde Bi sorun yok ama ruh gibi çok soğuk durgun. Eski eşim gitti yerine bambaşka Bi Ada'm geldi. Dili başka söylüyor ama öyle olmadığını hissediyorum. Ve hala çok seviyorum. Çok acı çekiyorum. Ve iki bebekle ne yaparım bilmiyorum ama bu şekilde devam etmez. Eskisi gibi olmasada seviyorum dedi dün. Eskisi gibi olmasada ne demek ya bu herşeyi açıklamıyor mu? Benim durumumda boşanan var mı? Üstelik yapayalnızım annem vefat etti lütfen birileri bana güç versin başarabilirsin desin buna çok ihtiyacım var...

Birlikte olduğu kadınla ilişkisinin bittiğine emin misin?

Kadında evli. Kadın kocasına söyleyeceğim diye korktu. Eşimin söylediğine göre öğrendiğim gün bitmiş. Ama sonrasında eşim kadını tekrar aramış ve kadın telefonu açmamış. Arama amacı da güya eşiyle ilgili sıkıntı var mı diyeymiş. Ben biliyorum bu bir dürtüydü. Aramak sesini duymak, tepkisini ölçmek içindi.. Kadın belki farklı davransaydı şuan devam ediyor olurlardı. Belki de devam ediyorlar bilmiyorum... Bilmiyorum kızlar ne yapacağımı. İlgisiz soğuk sevgisiz Bi adamla, ki önceden böyle değildi. Rahatsız eden şey bu ve bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Tek çözüm bu gibi geliyor.

Bende onu anlamıyorum gerçekten triplere girdi. Bu kadar soğuk durgun olmanın nedeni ne dediğimde söylediği şeye bakar mısınız: çok kötü sözler sarfettin küfürler ettin çok kırıldım zamana ihtiyacım var, ilişkimiz yıprandı... Böyle bişey var mı? İki Bebek'le sabah 7:30 akşam 9:30 tek başıma mücadele ettim. Ki geç gelme nedeni hatunmuş.... Sonra yüzüm gülmüyormuş yüzü gülen birini bulmuş... Ben babamın evinden getirdimya çocukları. Of Off sevgi filan bahane çocuklar olmasa şans bile vermezdim

Benim gibi iki küçük bebekle boşanan var mı arkadaşlar. Ailesinin yanına taşınmadan tek başına ayakları üstünde durabilen... Babam il dışında benim işim burda ayrıca çocukları Bi anda başka Bi ile taşınıp babadan koparmak istemiyorum. Düzenleri alt üst olacak. En azından babasız hayata kendi evlerinde kendi düzenlerinde girsinler bebeğim anlamaz ama oğlum babaya çok düşkün. Ekstra ekstra problem yaşamak istemiyorum..

Off cok zOr bir durum ben esinizi anlattiklariniza bakaraktan samimi bulmadim esinizin halen kafasi karisik gibi.akli halen baska tarafta daha dogrusu cok karisik.size gelince iki cocukla gidecekde yer olmayinca ne yapabilirsinizki..calissaniz cocuklarla kim ilgilenicek..iste anne olmayinca insanin arkasinda hayat ne zor degilmi..Allah yardimcini olsun.bence esinizin ne yapmak istedigini ne dusundugunu anlamaya calisin.

Bence Ada'm sevgilisiyle ayrılmadı öğrendiğiniz için araları bozuldu yine dewam edeceklerdir.
Bence boşanın, affetmekle hata etmişsiniz.

:KK62:Aldatan kendisi,kırılan incinen trip yapan da kendisi öyle mi!
Ne kadar ''berbat'' birşey yapmış olduğunun farkında değil herhalde.
Bence gönder gitsin. Bu adam sevilmemeli!

Anne olmayınca kolu kanadı kırılıyormuş insanın... Daha 6 oldu kaybedeli. Onun acısını yaşarken üstüne neler yaşattı bana.. İki bebeğimide kreşe vericem. Bakıcı bulamadık bulduklarımız çok yüksek fiyat istedi. Tanımadığım birine dört duvar arasında bebeğimi emanet etmektense gündüz bakım evi daha mantıklı geldi. Bende sonrasında işe başlicam. Herşey rutine bindikten sonra kreşe alışmaları benim iş temposu filan, arta kalan zamanda tek başıma üstesinden gelebilirim inşallah. Dün gece konuştuk bitirelim böyle olmuyor dediğimde olur dikiş tutmayacaksa yapacak bişey yok dedi. Dikiş tutmuyor çünkü tek başıma çabalıyorum dedim. Sessizlik... Herşeyin bittiğini görüyorum aslında kabul etmek istemiyorum sanırım. Herşey için o kadar pişmanımki.. Beni en zor zamanımda yapayalnız bıraktı. Elimin kolumun bağlı olduğunu o kadar iyi biliyorki...

Kızlar bide bu aralar şeytan dürtüp duruyor kocasına söyle diye... Oğlu var 9-10 yaşlarında ona kıyamıyorum. Erkek aldatılınca bizim gibi tepki vermiyor

Senin uykuların kaçmış,huzurun yerle bir olmuş,yuvan yıkılıyor! Acı çekiyorsun ve hala o iffetsiz kadının yuvasını,çocuğunu düşünüyorsun?
Çok güzel yürekli bir insansın..
İnşallah doğru kararı verir ve herşeye rağmen çok ama çok mutlu olursun arkadaşım...

Senin uykuların kaçmış,huzurun yerle bir olmuş,yuvan yıkılıyor! Acı çekiyorsun ve hala o iffetsiz kadının yuvasını,çocuğunu düşünüyorsun?
Çok güzel yürekli bir insansın..
İnşallah doğru kararı verir ve herşeye rağmen çok ama çok mutlu olursun arkadaşım...
Teşekkür ederim ne diyeyim

Bence kesinlikle boşanmalısın. Eşin olacak o adamda zaten boşanmaya dünden razıymış. Öyle olmasa aldatmazdı zaten. Sevilmediğin bir insanın yanında sığıntı gibi yaşamaktan ve gururunu ayaklar altına almaktansa kendine yeni bir hayat kurmalısın. Aldatılmışsın eşine mutlaka bir tazminat davası açmalı ve nafaka almalısın. Kendinde çalışırsın, kendi ayakların üzerinde durmayı başarırsın bence. Bu arada annesizliğin ne kadar zor olduğu konusunda bende muzdaribim hemde yeni evli biri olarak.. Allah yardımcın olsun..

Ayy vallahi inanamıyorum ben ya bu konulara bu adamlara nasıl ya yemin ederim inanamıyorum.bende boşanıyorum ama çocuk yok tabi.yine de her gece ağlamaktan ölüyorum.ama sizin yerinizde olsam bir boşanacak olarak alırım çocukları dediğiniz gibi yaparım kreşe veririrm.çalışırım.nafakada bağlattırırım.sonra kendisini o komşu kadınla pisliğin içinde bırakırım.kocasınada söylemem onlar zaten Allahın gazabına uğrayacaklardır ki bu şiddetli olur diye düşünüyorum.bu şiddetin içinde olup beynimi yormaktansa benim derdim bana yeter çok güzel iki evlat yetiştircem diyip karışmazdım yani.sevme arkadaşım bu adamı sevme..dışarda ki adamlar bile daha merhametli senin eşinden.sevmeeee .yine de yardım alabileceğin iyi olan akrabaların vardır heralde şu dönemde yardım iste.ya bismillah de başla işe.Allahta yar ve yardımcın olsun.

Şimdi il dışına çıktım çocukları alıp. Dünden beri seni seviyorum pişmanım... Anlayamıyorum kızlar..

benimde 1,5 ve 4 yaslarinda iki cocugum var ve biliyorum babasız bakmak çok zor. ama baba zaten gec geliyormuş, yani zaten sen bakıyorsun. kres nantiktlu bir fikir olmus. ayrılınca kresin yari parasini ve cocuklarina nafaka iste. vermek zorunda diye dusunuyorum tabi kendi vicdaniylada alakali. muhtemelen pişman olacaktir zaten

Canım bi istatistik okumuştum, aldatan adamlara sormuşlar, neden ikinci kez aldattınız diye, affedildikleri için sonucu çıkmış baya yüksek bi yüzdeyle hem de.
Allahım sana güç kuvvet versin. Bebeklerinle beraber yeni hayatınızda umarım herşey iyi gider szin için. Çünkü bu adamdan aile babası olmaz , olsa olsa bekar baba olur. Aile birliğini temelinden sarsacağını bile bile ihanete bulaşmış ve bence sonuçlarına da katlanmalı.

Back
X