Aldatıldım boşanıyorum

İnsanlar ne kadar kolay konuşabiliyor öyle.Bir kere bu senin hayatın sen kendi hayatını herkesten daha iyi bilirsin o yüzden burdaki öneriler senin kararlarını değiştirmemeli şimdi yazacaklarım bile sadece öneri bu işin uzmanı değiliz herkes haddini bilmeli.Başkasının hayatının nasıl olması gerektiğine bu kadar kolay karar verebilmek saygısızlıktır . Bence eşinin de bazı sıkıntıları var boşluğa mı düşmüş denir ne denir bilmem ama bence geçici birşey bu zaten kadın da evliymiş o yüzden geçici birşey olduğunu düşünüyorum. Erkekler çok görseller hani demissin ya hata bende diye böyle düşünüp kendine güvenini düşürme ve eşin için değil kendin için daha bakımlı olmaya çalış kendine güvenini yitirmemek için.İnşallah pişman olup hatasını anlar yuvasını dağıtmaz . İstihare yapabilirsiniz bu arada belki derman olur.

dooryyaşadın .!.:
Arkadaşlar 2 yaşında ve 5 aylık iki bebeğim var. Eşimin beni aldattığını öğrendim özür diledi pişmanım dedi Bi şans daha verdim görünürde Bi sorun yok ama ruh gibi çok soğuk durgun. Eski eşim gitti yerine bambaşka Bi Ada'm geldi. Dili başka söylüyor ama öyle olmadığını hissediyorum. Ve hala çok seviyorum. Çok acı çekiyorum. Ve iki bebekle ne yaparım bilmiyorum ama bu şekilde devam etmez. Eskisi gibi olmasada seviyorum dedi dün. Eskisi gibi olmasada ne demek ya bu herşeyi açıklamıyor mu? Benim durumumda boşanan var mı? Üstelik yapayalnızım annem vefat etti lütfen birileri bana güç versin başarabilirsin desin buna çok ihtiyacım var...
Arkadaşım ne yaşadın, yaşadıkların sende nasıl izler bıraktı en iyi sen bilirsin. Vereceğin karar pek çok faktöre bağlı ve pek çok şeyi yakından etkileyecek bir karar. Benim sana söyleyebileceğim şey ne yaşamış olursan ol bunda senin bir suçun olmadığını bil. Asla kendini küçük görme, ezme, ezilme. Aldatıldıysan suçlusu eşindir, aldatan odur çünkü. İki tane bebeğin var, yükünü paylaşacağı yerde aldatıp bir de üste çıkmaya çalıştığı için sen onu küçük görmelisin asıl. Bak güzel kardeşim, kendine değer ver. İnsan olarak, kadın olarak, iki tane aslan gibi evladın annesi olarak değerlisin çünkü. Eşin iki güzel evlat verdiğin halde senin kadrini kıymetini bilmiyorsa, bu onu küçültür seni değil

Burada bu tarz konular cok okuyorum ama ilk defa birinin sikintisina bukadar derinden uzuldum.@andromeda-80 oyle guzel seyler yazmiski ustune eklenecek tek cumle dahi bulamiyorum.Yolunuz cetrefilli Allah yardimciniz olsun insallah vereceginiz hicbir karar icin pismanlik duymazsiniz.

Burada bu tarz konular cok okuyorum ama ilk defa birinin sikintisina bukadar derinden uzuldum.@andromeda-80 oyle guzel seyler yazmiski ustune eklenecek tek cumle dahi bulamiyorum.Yolunuz cetrefilli Allah yardimciniz olsun insallah vereceginiz hicbir karar icin pismanlik duymazsiniz.

Bende kendimi hiç bu kadar çıkmazda üzgün hissetmemiştim. Şuan 49 kiloya düştüm kızlar.. Üstesinden gelicem Allah'ın izniyle. Hepinize teşekkür ederim.

Back
X