Aynen beni çok iyi tanıyor. Onun için psikolojik baskı yapıyor.Aldattığını belgeleyip mahkemeye sunun. Bunca eziyete böylece boşanmayın. O saçmalık siz bakın, büyütün koşa koşa babasına gitsin. Demez mi bu adam beni aramadi sormadi. Sindirmeye çalışıyor sizi. Dediklerine takılmayın normal psikolojideki bir insan böyle davranmaz. Sizi soğutup sizin ayrılmanızı sağlıyor. Kanmayın.
nafakani al çatır çatır ,aldattigini da belgele ,cocukla ilgili de boyle boyle diyor de ilgilenmeyecekmis gibi buyuyunce bulur falan dedi deÖncelikle herkese önce sağlık sonra huzur mutluluk dilerim.
Ben eşimle severek evlendim, 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıl evlilik sonrası eşimde deyişiklikler başladı. Beni aldattığını hissettim ama elimde kanıtım yoktu. Sadece hissti ama emindim. O sırada benim yemek yapamadığımı, temizlik vs gibi şeyleri bahane etti. Ailesini doldurup doldurup üstüme saldı. Kendini haklı çıkarmak için. Ama sağolsun ailesi hep yanımda bana destek oldular. Defalarca gitmeye kalktım tuttular. Bırakmadılar. Sonra eşim memur oldu, ama o zaman geri adım attı çünkü eve gelip de soruyorlarmış. Falan neyse. Ben göz yumdum o özür bile dilemeden hayatımıza devam etmeye çalıştık. Ama bana soğuk beni bütün sosyal medyasından engellemiş. Bende kabul ettim çünkü bu karakterdeki adama sadece çocugum için katlanıyorum. Ocak ayının 27si bir gün yine geldi boşanmak istiyor sebep yine aynı hayatında biri var. Ama kabul etmiyor. Kızda polis aynı şubedeler. O kadar yoruldum, o kadar tiksindim ki uğraşmak bile istemiyorum. Rabbime havale ediyorum her ikisini. Yüreğimi yaktıkları gibi yürekleri yansın. Yuva yıkanın da yuvası olmasın inşallah. Boşandıktan sonra şehir dışına ailemin yanına gidecem. Evladımla orda yeni bir hayat kuracam inşallah. Üzüldüğüm bir tek çocuğum, şimdiden çocuğa karşı soğuk eminim hiç arayıp sormayacak. Büyüyünce nasıl olsa çocuk zaten ona gidermiş. Benim için dua edin, çok ezdi hakaret etti, aşağıladı. Hor gördü beni. Umarım bana yaşattığını yaşamadan ölmez.
İnşallah kardeşim. Tek tesellim teslimiyetim Rabbimedir. Yaptığı yanına kalmasın.Allah ıslah etsin gerçekten şu girdiğimiz mübarek günlerde insanı günaha sokuyor böyleleri. Ne karaktersiz insanlar var ya tabii ki de yuva yıkanın yuvası olmayacak, tabi ki de Rabbim yanlarına koymayacak siz merak etmeyin. Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz siz evladınızla kendi kuracağınız hayatınıza odaklanın ve o eşiniz olacak adam müsvettesinin sizi aldattığını ispatlamaya çalışın, mahkemeye de sunun süründürün içiniz de kalmasın.
Evet öyle kardeşim. Hep kınardı aldatan erkekleri, bende hep kınama boş ver. Rabbim kimseyi şaşırtmasın derdim. Kendi aynı şeyi yaptı.Zaten mutsuz ve zoraki bir evlilik yürütüyormuşsun, Allah sana mutluluğun için bir kapı açmış. Hiç bir şey tesadüf değildir. Hayatta herşeyin bir nedeni vardır. Zor olacakki sonu güzel olsun. Sancılanmadan doğum olmaz unutma. Sevgiler...
Telefon mesajlaşmaları galerideki fotolar sosyal medya mesajları, sizle olan mesajlaşmaları kadını itiraf ya da kabullenme mesajlariNasıl bulayım bilmiyorum ortak bir arkadaşımız vardı ona danışdım oda biliyormuş. Bana yardım et dedim tamam dedi sen merak etme ben sana kanıt vericem dedi. Benden görüştükten 1dak sonra aramış eşimi demiş ki eşin böyle böyle dedi gardını al. Artık kime nasıl inanayım bilmiyorum.
Allahtan bulsun ınsallah rabbim senin yükünü azaltsin yolunu acsin.en azından şöyle benimle kıyasla benzer bir olayı bende yaşadım hem de benim kızım 6 yasin da yürüme engeli bu kadar zor bir durum da mücadele verdim.cok ah ettim inan 2 yıl sonra ailesi benden helallik istedi.o ikisinin durumunu bilmiyorum ama bildiğim birşey var kimasenin yanına yaptığı kalmaz.kendine iyi bak allaha emanet olÖncelikle herkese önce sağlık sonra huzur mutluluk dilerim.
Ben eşimle severek evlendim, 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıl evlilik sonrası eşimde deyişiklikler başladı. Beni aldattığını hissettim ama elimde kanıtım yoktu. Sadece hissti ama emindim. O sırada benim yemek yapamadığımı, temizlik vs gibi şeyleri bahane etti. Ailesini doldurup doldurup üstüme saldı. Kendini haklı çıkarmak için. Ama sağolsun ailesi hep yanımda bana destek oldular. Defalarca gitmeye kalktım tuttular. Bırakmadılar. Sonra eşim memur oldu, ama o zaman geri adım attı çünkü eve gelip de soruyorlarmış. Falan neyse. Ben göz yumdum o özür bile dilemeden hayatımıza devam etmeye çalıştık. Ama bana soğuk beni bütün sosyal medyasından engellemiş. Bende kabul ettim çünkü bu karakterdeki adama sadece çocugum için katlanıyorum. Ocak ayının 27si bir gün yine geldi boşanmak istiyor sebep yine aynı hayatında biri var. Ama kabul etmiyor. Kızda polis aynı şubedeler. O kadar yoruldum, o kadar tiksindim ki uğraşmak bile istemiyorum. Rabbime havale ediyorum her ikisini. Yüreğimi yaktıkları gibi yürekleri yansın. Yuva yıkanın da yuvası olmasın inşallah. Boşandıktan sonra şehir dışına ailemin yanına gidecem. Evladımla orda yeni bir hayat kuracam inşallah. Üzüldüğüm bir tek çocuğum, şimdiden çocuğa karşı soğuk eminim hiç arayıp sormayacak. Büyüyünce nasıl olsa çocuk zaten ona gidermiş. Benim için dua edin, çok ezdi hakaret etti, aşağıladı. Hor gördü beni. Umarım bana yaşattığını yaşamadan ölmez.
Eski konuymuş ama konu sahibesi nasıl merak ettim. Herkes acun gibi parayı bulunca yeni sevgili yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?