kalbin ne istiyorsa onu yap güzel arkadaşım ama anlaşılan bayaaaa bi burnu sürtmüşşşşMerak edenler olmuş özelden mesajlar aldım ilgi ve hassasiyetiniz için hepinize teşekkür ediyorum...
Durum nedir derseniz halen ayrıyız eve almıyorum 1 aydan fazladır birlikte kalmıyoruz... ben evde çocuklarımla o arkadaşında kalmaya devam ediyor iki valiz hazırlamıştım ona sanırım ihtiyacı olan herşeyi koymuş olmalıyım ki eşya falan istemedi... arıyor mesaj atıyor fakat aradığında sadece çocuklarla ilgiliyse konuşuyorum mesajlarına cevap yazıyorum daha doğrusu içimi soğutmak adına ne kadar sitemkar canını acıtabilecek mesajlar varsa gönderiyorum :) bir kaç gün önce avukata tekrar gidelim dedim tamam sen gitme ben bir arayayım randevu alayım hem adiliye tatilde acele etme tekrar bi konuşalım falan dedi yani avukat dedim mi panik halinde anlayacağınız beni oyalamaya çalışıyor... ben avukatı aradığımda ise avukat bey telefonumu açmıyor eşimin avukata bişiler dediğinde şüphe etmiyor değilim... zaten avukatımız eşimin arkadaşı... en son dün akşam konuştuk oğlumu maça götürecekti hemen konuşma arasında benim için değil çocuklarımız için bir şans daha vermelisin bize.. herşey farklı olacak değişmeye söz veriyorum... benden istediğin ne varsa kabul ediyorum...elimden geleni yapıcam tekrar seni kazanmak için gibi birşeyler söyledi yine bende sana asla güvenmiyorum dedim.. işte durum böyle hanımlar... bu arada bir hafta sonra ayın 25'de evlilik yıldönümümüz 12 yılımızı kutlayacaktık malesef herkes tek başına kutlayacak
Merak edenler olmuş özelden mesajlar aldım ilgi ve hassasiyetiniz için hepinize teşekkür ediyorum...
Durum nedir derseniz halen ayrıyız eve almıyorum 1 aydan fazladır birlikte kalmıyoruz... ben evde çocuklarımla o arkadaşında kalmaya devam ediyor iki valiz hazırlamıştım ona sanırım ihtiyacı olan herşeyi koymuş olmalıyım ki eşya falan istemedi... arıyor mesaj atıyor fakat aradığında sadece çocuklarla ilgiliyse konuşuyorum mesajlarına cevap yazıyorum daha doğrusu içimi soğutmak adına ne kadar sitemkar canını acıtabilecek mesajlar varsa gönderiyorum :) bir kaç gün önce avukata tekrar gidelim dedim tamam sen gitme ben bir arayayım randevu alayım hem adiliye tatilde acele etme tekrar bi konuşalım falan dedi yani avukat dedim mi panik halinde anlayacağınız beni oyalamaya çalışıyor... ben avukatı aradığımda ise avukat bey telefonumu açmıyor eşimin avukata bişiler dediğinde şüphe etmiyor değilim... zaten avukatımız eşimin arkadaşı... en son dün akşam konuştuk oğlumu maça götürecekti hemen konuşma arasında benim için değil çocuklarımız için bir şans daha vermelisin bize.. herşey farklı olacak değişmeye söz veriyorum... benden istediğin ne varsa kabul ediyorum...elimden geleni yapıcam tekrar seni kazanmak için gibi birşeyler söyledi yine bende sana asla güvenmiyorum dedim.. işte durum böyle hanımlar... bu arada bir hafta sonra ayın 25'de evlilik yıldönümümüz 12 yılımızı kutlayacaktık malesef herkes tek başına kutlayacak
Bence esin kopek gibi pismandir. Yuvayi dagitmak kolay degil. Bence bir daha dusun tasin, konusmasi icin ona bir firsat ver. Herkes ikinci bir sansi hakeder.
Ayne şeyi Yaseku yapsa o şansı verirler miydi acaba? Yada hayatta hala bir şans verilecek bir Yaseku olur muydu?
Biz kadınlar kendi kendimizin kösteğiyiz vesselam...
bu dünya erkeklerin dünyası maalesef ...
Anlamadığım nokta, tamam erkek düşünsün böyle. Sonuçta hemcinslerini tutmaları normal diyelim hadi. Biz kadınlar daha kendimize değer vermeden karşıdan değer bekliyoruz. Önce bizim kafalar değişmeli ki hayatımız değişsin. Ama yook... Erkektir yapar değil mi?
ben senin gibi düşünüyorum . ama işte kadınların çoğu erkektir yapar diye düşünüyor . bak yorumlara çoğu affet ne olcak vs demiş . yuvanı yıkma . türk kadını genelde böle düşünüyor . kocasının kaçamaklarına göz yumar nasılsa tapusu bende nasılsa beni seviyor diye . buda erkeklerin dünyası yapıyor işte bu dünyayı . biz kadınlar bunu onlara veriyoruz . her erkek aldatır diyorlar . benim annemle babam 32 senelik evli düşün bi kere bile bu konu ailemizde geçmedi . babam bi kere bile annemi aldatmadı buna çok eminim . arkadaşlarımın babaları annelerini aldatırken gördüm hep . hepsinin anneside afetti . hemde işi gücü kariyeri olan kadınlardı hepsi . birisi öğretmen diğeri memurdu . pekala evini geçindirebilirdiler . ama herkes kolay yolu seçiyor . sonuçta başımda bir erkek var diyor . çocuklarım babasız kalmasın diyor . asla kınamıyorum . ama bir gün evlenirsem aynı çaresizlikte olmamam için dua ediyorum ancak . çünkü aldatılma kadar gurur kırıcı birşey yok bence bu dünyada .
Ne kötü ki bu zihniyetler de böyle çocuk yetştriyor. O yüzden yerimizde saymaya devam ediyoruz.
aynen bak mesela o babası annesini aldatan kız evlendi şimdi benle görüşmüyor bile . eşini bile tanıştırmadı . oysa çok iyi arkadaşımdı beni çok severdi . çok kıskanıyor eşini .kimseye güvenmiyor . sonuç bu oluyor işte . kendine güvensiz kadınlar yetişririyorlar tıpkı kendileri gibi .
Anlaşmalı boşanalım uzamasın çocukları yıpratmayalım dedim pişmanım üzgünüm boşanmak istemiyorum seviyorum seni gibi her pişkin erkeğin söylediği sözleri söyledi... insan pişman olacağı şeyi niye yapar hemde 12 yıldan sonra sevdiği kadına...o kadına ne diyim artık evli bir adamla niye konuşurlar beklenti ne Allahta onun en sevdiğiyle imtihan etsin onunda canı yansın başka ne diyim kibu arada bir arkadaş sormuş yüzyüze görüşmüşler mi diye hayır kadın başka şehirde İzmir'de 40 yaşında dul... eşim 35 yaşında ve ben 30 yaşındayım yemin ederim çirkin pasaklı ilgisiz bir kadında değilim neden yaptı bunu bana aklım almıyor... belki yakalamasam yüzyüze görüşeceklerdi
Hayret ya bu nasıl bir hareket böyle? Arkadaşınız çok ayıp etmiş. Ne alaka ? Kendine eşine güveni yok diye bir başkasını men etmek hayatından.. Ne tuhaf ya.
Bu tip insanlar çok var ya..
Merak edenler olmuş özelden mesajlar aldım ilgi ve hassasiyetiniz için hepinize teşekkür ediyorum...
Ayne şeyi Yaseku yapsa o şansı verirler miydi acaba? Yada hayatta hala bir şans verilecek bir Yaseku olur muydu?
Biz kadınlar kendi kendimizin kösteğiyiz vesselam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?