Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bencil falan değilsin yaseku
hiçbi şey olmamış gibi davranamazdın kırıldın üzgünsün ve eşini görmek istemiyosun şu ara, gelecek günler ne gösterir ona sen karar vereceksin

kizlar "sen ben ve aramizdaki hersey"diye bir kitap var.ben aldatildigimda oluyorum sanmistim,o kadar korkunc hissettim ki,bir yanda diger kadina kendini kanitlama istegi,bir yandan sevgilim dedigin adamin hainligi,bir yandan bende ne eksik var duygusu yiyip bitirmisti beni.bu kitabi okudum cok rahatladim.simdi ihanetin bir kadinin basina gelecek en guzel sey oldugunu dusunuyorum.cunku o andan itibaren baska biri oluyorsunuz,eksiklerim neler diye sorarken ne istediginizi buluyorsunuz ve oyle degisiyorsunuz ki,artik o adamin size ulasamayacagi bir boyuta geciyor,o kadina da adama da fark atiyorsunuz.ihanet eden bunu herkese yasatmaya devam ederken,size birdaha kimse ihanet etmeye cesaret edemiyor.acinin gecmesini bekleyip olup biteni kabulleendikten ve sizin hataniz olmadigini anladiktan sonra yasam inanin eskisinden daha da guzellesiyor.o adami affetmemek sartiyla:))

canımmm yorumları hiç okumadm ama buraya gelip bizi bilgilendirdiğin için çok sevindim
ayrı kalma kararını sonuna kadar destekliyorum olması gereken buydu bence şu an için, boşanmama konusundada sevindim ben bi şans daha vermeni istiyorum hakkınızda hayırlısı olsun ya

Allah sabır versin tatlım yıkılma üzme kendini bak çocukların var onlar için dur ayakta o kocanında o kadınında boyu devrilsin......

boşanmama kararına çok sevindim arkadaşım,olayın başından beri süre gelen güçlü duruşuna da hayran kaldım.Umarım eşin bu olaylardan ders alıp,yuvasını tehlikeye atacak davranışlarda bulunmaz.Ben afffetmeyi zayıflık olarak görmüyorum ki karşında "iyi yaptım"diyen bir kişi yok.Belli mi olur belki bundan sonra her şey daha güzel olur.

Aslında uzatmadan bir celsede boşanmak istiyorum ama çocuklar ve büyükler beni frenliyor yanlış karar vermek istemiyorum gerçekten zor durumdayım bir yanım uzatma bitir gitsin diyor diğer yanım 12 yıllık emek var çocukların var büyüklerinin belki bir bildiği var diyor bu yüzden gel gitlerdeyim şu aralar...

Şu an kadar verme be arkadaşım.Anlattıklarından eşin çok pişman olmuş bellli.Allah sabredenlerle beraberdir,umarım bu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsın.

Her ne yaparsan yap acele karar verme. Ne alelacele boşan ne de hemen affet. Olayın sıcaklığı geçsin bakalım kendinizi biraz dinleyin, aslında gerçekte ne istiyorsunuz onu sorun kendinize. Bir de affederseniz ilerde yüzüne vuracak mısınız, hayatı dar edecekmisiniz, onu düşünün. Affettim sanan bir çok kadın bir yerden kopuyor zamanla. O an olmayan son ilerde oluyor. Yada acele boşanma kararı verip pişman olanlar da var, bir denesemiydik diye. Yani şuan asla karar vermeyin ve verdiğiniz kararın içinde çocuklar büyükler yada arkadaşlarınız olmasın. Birisi dedi diye değil, siz ne istiyorsanız ona karar verin.

kendimi biliyorum illaki yüzüne vuracağım ve illaki hep bir güvensizlik olacak yani ben kararkter olarak herşeyi kolay unutabilen biri değilim ama kinci hiç değilim bu yüzden bu kararsız halim

daha öncede yazdığım gibi bu süreçte 3 kez bir araya geldik konuşmak için ve ben sürekli onu sorguladım sürekli hatasını yüzüne vurdum suçladım... eşim konuyu kapat bu konuyu konuşmak istemiyorum desede yapamıyorum detayları öğrenmek istiyorum takıldım kaldım aynı mevzuya tartışmaktan konuşamıyorum bile

Böyle affetseniz de geleceği yok zaten...

Bence anlatmak ile cok iyi yapmissiniz, dogrusu bu.

Ayrilmaya gelince , gerci bana görede aldatma var ise gercekden tek cözüm ayrilmak, ama bu durumda düsünün derim, eger ki bunun disin da esiniz ile cok iyiseniz bir sanal aldatma icin evliliginizi yikmayin derim, ki bende herzaman ayrilmakdan yana biriyimdir.
Ama bu durumda yüz yüze bile gelme yok , kundakda cocuk var , ve esiniz onun disinda iyi bir insanda düsünün derim.
Cünkü iyi birini ve aldatmicak birini bulmak cok zor.
Tabiiki aldatmak aldatmak dir , sanal da ayni yüz yüze de ayni sonucda beyinde biter ama iste.....

insan nasıl hazmederki çok haklısın. senın yerinde olsam aynısını yapardım bende takıldımmı takılıyorum bişeye taktımmı kurcukluyorum detektif gibi herşeyi çıkartıyorum kendime şaşıyorum sonra

eşin bence bi daha böyle bişey yapmaya kalkışamaz tavrın duruşun o kadar netki...
aldatmanın sanalı gerçeği olmaz evet ama bi şansı daha hak ediyo bence, tabi bu başkalrının baskısıyla olmaz sen kafanda çözmedikçe hiç olmaz onada kendinede eziyet edersin

Hiç kendini üzme böyle şeyler de düşünme. Çirkin, pasaklı olmana gerek yok ki. Sen eksik de değilsin canım Angelina Jolie bile aldatılmış kadın yahu ki bütün erkeklerin istediği taptığı kadın işte erkeğin mayası bozuksa sen dünyanın en güzel kadını en iyi kadını ol yine gözü dışarı kayar...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben aldatılmadım ama bir yalan mevzusu olmuştu 8 ay boyunca detayları sorguladım şöyle mi oldu böyle mi oldu, gelmişini, geçmişini, kaşını gözünü her şeyi takar hale gelirsin ve ruh sağlığın bozulur. Ben o yalandan çıkıp eski sevgililerine kadar taktım. Bizde bir mucize oldu ve başka bir kadın olmadığı için düzeldi tabii ama hala bazen sorgularım neden yalan söyledi diye, şöyle mi böyle mi diye. İnan aşması çok çok zor oluyor. Hep aklına gelir o kadınla ne konuştu, ne buldu vs. En temizi boşanmak. Bir de yüzsüz yüzsüz konuyu kapat mı diyor ya çok ayıp aksine hep rahatlatması lazım seni, hep dinlemesi affettirmek istiyorsa... Biz böyle yapmıştık...

Detayları neden anlatmıyor çok iyi biliyorum çünkü beni iyi tanıyor detaylara takılan biriyim ve o detaylar benim için çok önemli kafamı allak bullak ediyor her mevzuda böyleyim bu arada başak burcuyum bilenler az çok anlar :) konuyu kapatalım konuşmak istemiyorum diyerek geçiştirmeye çalışıyor... bana ne konuştuklarını söylese daha kötü olacak onun burnundan getireceğimi ve unutmayacağımı her defasında yüzüne vuracağımı biliyor...

Burçla alakasını bilemem de ben de yay burcuyum çok detaylara takılırım senin gibi her şeyi bilmek, net bir şekilde görmek istiyor insan değil mi? Sanki bilince ne işine yarıyorsa ama sen ben gibi insanlar ille bilmek ister acaba sindirebilir miyim diye? Peki sen ne yapacaksın canım, mesajlarından biraz daha toparladığın belli oluyor ilk ana göre?

Baştan sona her şeyi okudum. Ben henüz yeni evli sayılırım. Çok üzücü şeyler gerçekten bunları duymak. Yaşamak, bin kat daha yıkıcıdır eminim. Çok adi, kalitesiz ve aşağılık. İnsan soğuyor erkeklerden ve evlilikten okuynunca. Size devam edin ya da boşanın gibi bir şeyler söylemeyeceğim. Çünkü buna siz karar verirsiniz en sağlıklı şekilde, yaşayan sizsiniz. Ama bu yaşıma kadar gördüğüm duyduğum şeyler bana sadece şunu öğretti. Hiç bir erkeğe güvenmeyeceksin. Ama ben olsam sanırım, kendimi ondan mahrum ederek cezalandırırdım. Anladığım kadarıyla sizi seviyor eşiniz. Sürekli ona "senden sonraki hayatım mantığını empoze ederdim. Özgür bir kadın olacağım için bundan sonra hayatıma başka erkeklerin girebileceğini vurgulardım. Çok mu ezikçe olurdu bilmiyorum ama karşımdakine acı vermek beni rahatlatırdı heralde. Çok mu sadistçe:)Ama tabi yine de bilemiyorum. Kararasız kaldım. Allah yardımcınız olsun.

çok üzüldüm canım yaşadıklarına. inan sana hak verdim ama erkekler işte. hep bi macera peşinde koşuyorlar. sende sakın üzülme dünyanın en güzel kadınlarına bak. hepsi aldatılmış bunun seninle bir alakası yok ne kadar güzelde olsan bakımlı da olsan da iş erkekte bitiyor. onunla karşılaşır konuşursanız sakın üzüldüğünü belli etme. onu umursamadığını düşünsün , onu unutup gittiğini düşünsün kahrolsun acısından. Allah yardımcın olsun Allah'a dua et inşallah bu zor günlerini atlatırsın canım.

Üzülme ablacım ya :18:
Gerçi hiç tecrübem falan yok bilmiyorum tabi ama
Bence erkeklere internet yasaklanmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…