Beni kaybetme duygusunu yaşamalı canı yanmalı o çocuklarına deli olan bir babaydı onlardan ayrı yaşamayı bensiz olmayı öğrensin bir gaflete düşüp macera peşinde koşup ailesini harcamak ne demek bunun görsün istiyorum!!!
Şuan çok canım yanıyor oğluma kızıma sarıldıkça ona kinleniyorum neden bize bunu yaptın diye... onunda ağladığını yalvardığını görmek istiyorum dağılsın perişan olsun kafasını duvarlara vursun istiyorum belki şuan sadistce düşünüyorum ama onunda acı çektiğini görmek istiyorum şuanki duygularım bunlar onu pişman edeceğim...
Anlaşmalı boşanalım uzamasın çocukları yıpratmayalım dedim pişmanım üzgünüm boşanmak istemiyorum seviyorum seni gibi her pişkin erkeğin söylediği sözleri söyledi... insan pişman olacağı şeyi niye yapar hemde 12 yıldan sonra sevdiği kadına...o kadına ne diyim artık evli bir adamla niye konuşurlar beklenti ne Allahta onun en sevdiğiyle imtihan etsin onunda canı yansın başka ne diyim kibu arada bir arkadaş sormuş yüzyüze görüşmüşler mi diye hayır kadın başka şehirde İzmir'de 40 yaşında dul... eşim 35 yaşında ve ben 30 yaşındayım yemin ederim çirkin pasaklı ilgisiz bir kadında değilim neden yaptı bunu bana aklım almıyor... belki yakalamasam yüzyüze görüşeceklerdi
Şuan çok canım yanıyor oğluma kızıma sarıldıkça ona kinleniyorum neden bize bunu yaptın diye... onunda ağladığını yalvardığını görmek istiyorum dağılsın perişan olsun kafasını duvarlara vursun istiyorum belki şuan sadistce düşünüyorum ama onunda acı çektiğini görmek istiyorum şuanki duygularım bunlar onu pişman edeceğim...
Bu çok doğal yaseku..
Gönlün incindi..
Bin parça oldun...
Sen ne umutlar sakladın içinde...
Hamileliğinde kızın için isim önerisi istediğinde tanıdım seni...
Sünnet için ne kıyafet seçsem acabalarla tanıdım...
Şimdi paşa oğlun bal kızın var da...
Allah bağışlasın...
Onların bu dünyaya gelmelerine neden olan sevdiğin...
Vaktiyle yemek masalarında kahkahayla güldüğün...
Eşin kocan hayatının anlamı yok...
Sadistçe değil düşüncen..
Canın yanıyor...
Gönlün binbir parça...
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlasa da...
Düşmeyenler de empati yapar yasekum...
Daha çok gelecek kapına...
Daha çok mesajlar atacak sana...
Yolda önüne çıkıp af dileyecek belki de...
Sen onun pişmanlığını göreceksin de...
O pişmanlığı affetmeye gönlün ne diyecek?
Bu nefret bir sevgiden hasil olmuşsa...
Kim bilir belki yaseku...
Belki pişmanlığı da bir kapı açar sizlere...
evet o resimdeki kadın benim aldatılan aptal yerine koyulan kandırılan zavallı kadın..! ona dört tane evlat doğurdum iki tanesini toprağa verdim ama yaranamadım işte!!!
bunları okuyunca gözyaşlarımı tutamadım...
baban bize yalan söyledi demek 10 yasındaki bir cocuga biraz agır olabilir kardeşim sen bence bunu ifade ederken profesyonel destek alırsan daha iyi olur ömrünce babasını yalancı bilmesin.
bunu kabul eden kadınlar gurursuz kadınlar ddegil bence . bu ifade gurursuzluk bana çok ağır itham gibi geliyo affetmenin ne derece büyük bir erdem oldugunu düşününce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?