Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onu yaşat zaten, boşanmasan da yaşat. iliğini, kemiğini kurut.. ama ne bileyim ya çok üzüldüm, biraz daha mı beklesen acaba :26: kadiş gibi bende bunları yazdığıma inanamıyorum yalnız :26:

Şuan çok canım yanıyor oğluma kızıma sarıldıkça ona kinleniyorum neden bize bunu yaptın diye... onunda ağladığını yalvardığını görmek istiyorum dağılsın perişan olsun kafasını duvarlara vursun istiyorum belki şuan sadistce düşünüyorum ama onunda acı çektiğini görmek istiyorum şuanki duygularım bunlar onu pişman edeceğim...

Annesi babası tarafından aldatılmış birisi olarak şunu söylemek istiyorum.
Annem ilk duyduğunda boşanmadığına çok çok çok pişman.
Evde pişkin, arsız bir baba.
Ve mahvolmuş hayatlar...

Şuan adliye tatilde olduğu için bayramdan sonra avukat bizi çağıracak... bir sözleşme yaptık avukatımız yazdı...oturduğumuz evde benim çocuklarla ikamet edeceğimi çocukların her türlü giderlerinin baba tarafından karşılanacağı aylık şahsıma belirli bir nafaka ödeyeceği evin faturalarının(otomatik ödeme talimatı ile) giderlerinin eşimin düzenli olarak yatıracağını, kullandığı arabanın tutarı yarısı tarafıma ödeneceği ve bana belirleyeceğim tazminatı ödeyeceğine dair imzalı kağıt aldım ödeyeceği tazminat için belli bir süre tanıyacağım... boşanmayı kabul etmediğin takdirde çekişmeli boşanma davası açacağım dedim daha çok üzülürsün bende senin canını yakarım mesajların içeriğinin araştılmasını isterim mahkemeden dedim yani anlayacağınız şuan onu üzmek için elimden geleni yapmaya hazırım

Bu çok doğal yaseku..
Gönlün incindi..
Bin parça oldun...
Sen ne umutlar sakladın içinde...
Hamileliğinde kızın için isim önerisi istediğinde tanıdım seni...
Sünnet için ne kıyafet seçsem acabalarla tanıdım...
Şimdi paşa oğlun bal kızın var da...
Allah bağışlasın...
Onların bu dünyaya gelmelerine neden olan sevdiğin...
Vaktiyle yemek masalarında kahkahayla güldüğün...
Eşin kocan hayatının anlamı yok...

Sadistçe değil düşüncen..
Canın yanıyor...
Gönlün binbir parça...
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlasa da...
Düşmeyenler de empati yapar yasekum...
Daha çok gelecek kapına...
Daha çok mesajlar atacak sana...
Yolda önüne çıkıp af dileyecek belki de...
Sen onun pişmanlığını göreceksin de...
O pişmanlığı affetmeye gönlün ne diyecek?
Bu nefret bir sevgiden hasil olmuşsa...
Kim bilir belki yaseku...
Belki pişmanlığı da bir kapı açar sizlere...

reimdeki sen isen çok alımlı ve güzel bi bayansın kendınde bi suç arama o evdekı helalını bırakıp başkasının peşinden gitti ALLAH senin yardımcın olsun sabır versin

Facebook çıktı mertlik bozuldu hakikaten. Ben evli değilim ama dilerseniz sakin kafayla şu bayram sürecinde bir daha düşünün.

sadistçe falan değil gayet normal bu düşüncelerin..her canı yanan böyle düşünür,karşısındaki de acı çeksin ister.kolay kabul edilip normal karşılanacak şeyler değil bu yaşadıkların.

Ramazan günü ALLAH daha kötülerinden koruyup, açığa çıkarmış her şeyi. Çok geçmiş olsun. ALLAH sabır versin. Sizin yüzünüze nasıl bakabilmiş bunları yaparken, kimseninkine bakamasın artık. Neyse ki çocuğum var ayrılamam dememişsiniz, tebrik ederim o yönle. ALLAH gelecekte yüzünüzü güldürsün, güzel şeyler çıkarsın karşınıza.

evet o resimdeki kadın benim aldatılan aptal yerine koyulan kandırılan zavallı kadın..! ona dört tane evlat doğurdum iki tanesini toprağa verdim ama yaranamadım işte!!!

bunları okuyunca gözyaşlarımı tutamadım...

Çok üzüldüm. Fotoğrafında çok hoş ve alımlı bir kadın olduğun belli oluyor, sakın kendinde bu açıdan bir hata arama, kendine güvenini yitirme. Olayın iyi sayılabilecek yönlerini söylemek için yazıyorum bunları. Eşin mal paylaşımı açısından sorun yaratmamış, böyle bir durumda bir de kadını parasız pulsuz ortada bırakmak isteyenler de var ne yazık ki. Suçunun farkında, suçunu örtmek için kadına olmadık hatalar yüklemeye çalışanlar, hakaretler edenler de var.Yüksek ihtimal heyecan eğlence diye yapmış, anlaşılacağını hesaba katmamış, böyle saçma basitçe düşünebiliyorlar. Demem o ki eşiniz çok kötü birine benzemiyor, çok büyük bir hata yapmış olmasına rağmen. Bana kalsa süründürün tabii, sizin yuvanızın çocuklarının kıymetini anlasın, ama lütfen kapıyı biraz aralık bırakın. Yaşanmış bir şey yok, gerçekten hatasını anlayıp ciddi bir tövbe edebilir.Zor biliyorum çok zor ama imkansız değil, yeterince ikna olursanız ve çok seviyorsanız bambaşka bir olgunluğa erip toparlayabilirsiniz. Gerekirse psikolojik yardım alırsınız. Şimdi sürünsün ama Hayalperest bir hata yüzünden en az 4 kişinin hayatı mahvolmasın.

evet o resimdeki kadın benim aldatılan aptal yerine koyulan kandırılan zavallı kadın..! ona dört tane evlat doğurdum iki tanesini toprağa verdim ama yaranamadım işte!!!

sen aptal da zavallı da değilsin aptal ve zavallı olanın kım oldugu bellı lütfen bu süreçte kendine haksızlık etme bu kaldırması çok zor bı durum sen bu acıdan çok daha buyuk ıkı acıya katlanmıssın

bencede bende böyle düşünüyorum kapıyı biraz aralık bırak biliyorum msj da olsa sze ihanet etmiş ama baksanıza perişan olmuş sadece bi heyecan aramıs cocuklarınız oluncaa haliyle ilgi onun üstünden çekilmiş olabilir normal olarak.benim başıma gelse bende böyle yıkılırdım kıskanç biri olduğum için kendimide onuda yer bitirirdim heralde ama birde şu var herkes bir şansı daha hak eder bnce.ona 3 ay deneme süreci verseniz?o sürede ayrı odalarda kalsanız k.bakmayın yıkılan evliliklere çok üzülüyorum allah bu facebookun b.... versin

Bu durum karsısında kadınlar hep kendini hırpalarlar ne kadar aptalım? nasıl güvendim? nasıl anlamadım? gibi sorularla! ama kesinlikle kendine böyle sorular sorma cünkü aldatılmak senin sucun değil karsındakinin karakterinle ilgili bir sorun. Esin pisman mı bilmiyorum ama aldatılmak affedilebilir mi onuda bilmiyorum ama cocuklar icin sans bazen verilmesi lazım değil verilmesi zorunda oluyor. Ama ona karsı yapılması gereken seyleri artık yapamam diyorsan eğer gencken hayatına devam ediceksin , hakkında hayırlısı olur insallah sakın üzülme sonucta bu dünyada bu yaptığının karsılığını almasa bile öbür dünyada muhakkak alıcaktır canım.

bunları okuyunca gözyaşlarımı tutamadım...

Ağla yasekum...
Boşalt ki içinde zerre his kalmasın bir süreliğine..
Ne sevgi ne nefret...
Ne başka birşey...
Ağla ki su misali
Aksın gitsin içinde ne varsa...

Bir ara ver kendine..
Al çocukları küçük bir tatile çık..
Muhakkak bir piskolojik destek al...
Yaşamdan kopma...
Dört gün önce yaşam nasılsa
Öyle yaşa yarınını...

Ben senin güçlü kişiliğini...
Hayata inadına bağlılığını...
Dik duruşunu sevdim..
Kendine duyduğun saygı
Beni sana hayran bıraktı..

Dört tane de benim var..
Dört küçük kuzum var...
Ama inan bugün senin yaşadıklarını yaşasam..
Ardıma dönüp baktığımda
Yüreğimde zerre nedamet hissetmeden
Senin yolundan giderdim...

Bazı kadınlar sanılanın aksine
Çok güçlüdür aslında..
Oysa dışardan gören
İhtimal dahi vermez yaşadıklarına..

İşte sen o çok güçlü kadınlardansın yaseku..
Ağla ki bir müddet sonra;
Onu anımsadıkça...
Dökeceğin gözyaşlarının
Ondan daha değerli olduğunu anla...

şuan çok katıyım kararımda netim çünkü çok kızgınım kırgınlığımı söylemeye gerek bile yok bu yüzden ona şans vermek içimden gelmiyor... beni sevmediğini düşünüyorum pişmanlığına inanmak gelmiyor içimden... yapılanı hazmedemiyorum içim almıyor onu... söylediği hiç bir söz samimi gelmiyor...belkide gerçekten mutlu değildi benimle kimbilir?

Allah sabır versin.İnan çok üzüldüm.

gayatte gurursuzluk . benim kocam başka birinle sevişiyor onla yatıyor kalkıyor ben bunu biliyorum ve hala onla bilikteyim . bence çok acı birşey bir kadın için . gurursuzluk tabikide . bile bile böle birinle olmak . zaten sevse beni başkasına gitmez aldatmaz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…