Aldatıldım bununla nasıl baş ederim

Sinir krizi geçirmiştim en son hastaneye kaldırılmıştım falan filan ilk aylar iğrenç geçti ama 8 9 ay sonra bı önemi kalmıyor kabulleniyorsun artık tecrübelerine ilerliyorsun güvenmiyorsun umursamıyorsun alışıyorsun açıkçası sevmediğim için ne haltlar yaptığı umrumda değil artık nefret ediyorum ve içimde tamamen bitirdim normal karşılıyorum ne bı kıskançlık ne bı heves ne bı aşk var artık içimde bitti gitti seninde öyle olur emin ol :) iğrenç insanlardan uzak dur hele böyle erkeklere asla mesaj atma geri donmeyede çalışma şükür namazı kıl

İlk kez asik oldugumda ve ilk kez aldatildigimda (malesef ilk aldatan ve ilk aşkim ayni kişi) uykullar haram oldu, ağla ağla bir haller oldu bana, annecigimin
omzunda agladim, babam keyfim yerine gelsin diye beni oyun salonlarina filan goturmuştu garibim. Uzun ilişkiydi bide ama 2 ayda filan kendime geldim diye hatirliyorum, toparlandim yaşim 17 filandi galiba neyse sonra bir daha o kadar uzulmedim cunku dunyanin sonu degil, unutuluyor bir yabancidan farksiz oluyor. Sonraki aşk hayatim baya hizli gecti

Aldatılmadım fakat yakın bir arkadaşım maalesef bu tecrübeyi yaşadı ve ben de şahit oldum yıkımına.
Aynı dönemde psikolojik destek de aldı, neredeyse ölüm acısına denk bir acı olduğunu söylüyorlar. Nasıl baş ediyor insanlar bir cenazede, o hesap... Gitti, bitti, ağlamak fayda sağlamıyor, hayatta kalanların hayatı devam edecek. Yasını tutun, gününü sayın can acınızın, yaşayın ki geçin. Ama sonrasında yerle yeksan olmanız, yeni başlangıca haksızlık olur.

Affedip ikinci şansı verecekseniz, yaşanmamış sayacaksınız ki bu zor, insanın güven tazelemesi ve ikinciye aynı şeyi yaşar mıyım korkusu sizi de bulacak ve huzurunuzdan gasp edecek. Affederseniz, buna müsaade etmeyin ve karşınızdaki insanın (Eşiniz-sevgiliniz kim ise), affınıza ne kadar yakıştığını, yakışacak hareketlerde bulunup telafi yolunu nasıl adımladığını gözlemleyin.

Yollarınızı ayıracaksanız da, dönüp ardınıza bakmayın, ileri doğru bakın.

Bunların hepsi psikolojik birer süreç, kendinizi taşıyamayacak kadar yılgın hissederseniz de profesyonel destek almaktan çekinmeyin; derdinizi dökeceğiniz bir kapınız olsun.

Ben ayrılmıştım öğrendiğim an. Yalvarmıştı affet diye, bende gökyüzü mavi desen inanmam, kesinlikle başka renk diye düşünürüm. Oysa eskiden pembe desen pembe derdim, demiştim. 19 yasında azıcık safmışım. Zor bir süreç ama zamanla unutup gidiyor insan.

Boşanmayı düşünüyorum zaten Rabbim yardım etsin

Evliyim iki çocuğum var ama asla kabul edemiyorum benim kafam da bitti bu evlilik gerisi bosanmaya kaldı Allah'tan hayırlısı çok teşekkür ederim size

Boşanmayı düşünüyorum zaten Rabbim yardım etsin
Zamanla herşeye alışılıyor inanın zor geçecek ama bu süreçte insanlara güvenmeyin sevmenin sonuçlarını görmüş olacaksınız sınırlarınız olacak ama daha ağır basacaksınız yere dik yürüyeceksin iz insanlarda vicdan vardır eninde sonunda sızlar emin olun vicdan sınar insanı insanlar geçici kendinizi sevin kendinize değer verin eğer merkezinize kendinizi değilde başkalarını koyarsanız hep aci çekersiniz umarım atlatabilirsiniz destekçiniz olur ve iyi insanlara denk gelirsiniz umarım sağlıkla mutlulukla kalın

Evet çok zor geçecek biliyorum Rabbime sığınıyorum çok teşekkürler size gerçekten biseyler duymak iyi geliyor insana

Benim 8 senelik kocam iki çocuğumun babası ama tek sözüne itimadim yok artık geri dönüşü yok

Evet çok zor geçecek biliyorum Rabbime sığınıyorum çok teşekkürler size gerçekten biseyler duymak iyi geliyor insana
Çocuklarınızla geçecek güzel günleriniz olur inşallah bir erkeğe ihtiyacımız yok biz kadınlar tek başına muhteşem ve güçlü kişileriz alnınız ak yürüyün dümdüz bırakın iğrenç insanlar iğrençlikleriyle yaşasınlar vicdanları gece gündüz onları yiyip bitirdiklerinde yanlarında kimseyi göremediklerinde zaten anlayacaklar Rabbim büyük rabbim dışında kimseye güvenmem konuşurum ama sınırların dışına çıkmam yüz gözde olmam yazana yazarım saygılı olanla konuşur saygısızla muhatap olmam hayat böyle malesef çok kötü zamanlarımızda olacak inanın ama çok iyi zamanlarımızda olacak hayat inişli çıkışlı öyle olgunlaşıp tecrübe ediyoruz ama biri bize kötülük yaptı diye ihanet edip gitti diye onun arkasından üzülmeyeceğiz yaş tutmayacağız kendimizi ezdirmeyeceğiz ben merkezci olup kendimizi sevip sayacağız siz önemlisiniz başkaları değil inanın :)

Gerçekten çok iyi geldiniz bana böyle zamanda insanın destek sözlerine çok ihtiyaci oluyor kesinlikle çocuklarım için ayakta kalacağım o adama dönüp kendime de çocuklarıma da o cehennemi yasatmayacagim çünkü asla unutamam

Ilk aldatılma deneyimimde, öğrendiğimin ertesi günü bütün gün pijamalarımla birşey yiyip içmeden kös kös oturmuştum. O kadında bende olmayan ne vardı da onunla beni aldattı diye saçma sapan düşünceler arasında kaybolmuştum. Özgüvenim bayağı zedelenmişti.
Zaman geçtikçe iyileşiyorsun ama kesin tedavim şu şekilde olmuştu, taş gibi bir adamla randevulaşıp görüşmeye başlamıştım. Sonra dedim böyle adamlarla takılabiliyorken sümsüğün birini düşünüp acı çekecek halim yok.
Zaten sonra dank etti, beni aldattığı kadın da kalitesizlikte nirvana bir tipti.

Ben tekrar birine guvenebilecegimi düşünmüyorum zaten iki çocuğum var tek düşüncem onlar etkilenmeden nasıl bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…