- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Karcicegim42
-
Hepsi geçecek çocuklarınız için dimdik ayakta durmak zorundasınız ,Ya sanki dünya başıma yıkıldı evet galiba bu dediğiniz çok zor kimse normal davranmıyor çünkü
Evet ayakta durmak zorundayım bütün hakkımı isteyeceğim başkaları değil benim hakkım çünküHepsi geçecek çocuklarınız için dimdik ayakta durmak zorundasınız ,
herkes yaptıgından utansın , mahkemede hakkınızı sonuna kadar isteyin
Ailelerin haberi var değil mi aldatma olayından ?Evet ayakta durmak zorundayım bütün hakkımı isteyeceğim başkaları değil benim hakkım çünkü
Var hepsine söyledimAilelerin haberi var değil mi aldatma olayından ?
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuzbende bugün ogrendim zor bi surec malesef ama geri donme asla her zaman daha iyisi vardır zor gunler de geçer gider
ararsa acmamayi hayatima bidaha asla almayayi düşünüyorum kendime olan saygimdan dolayi kendimi seviyorum ve daha iyilerine layik oldugumu düşünüyorum ki bence sennde oyle dusun, aldatan insan her zamaj kaybeder boyle insanalrin eninde sonunda iki yakasi bir araya gelmiyorlar mutsuz oluyolar zaten,yolumuza bakmak en guzeliSiz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bende dönüp bakmamayi düşünüyorum ama ben evliyim boşanmaya asla razı olmayacak ve çok haklısınız bizden daha önemli değil hicbisey aldatanlar düşünsün Allah hepsini bildiği gibi yapsınararsa acmamayi hayatima bidaha asla almayayi düşünüyorum kendime olan saygimdan dolayi kendimi seviyorum ve daha iyilerine layik oldugumu düşünüyorum ki bence sennde oyle dusun, aldatan insan her zamaj kaybeder boyle insanalrin eninde sonunda iki yakasi bir araya gelmiyorlar mutsuz oluyolar zaten,yolumuza bakmak en guzeli
pasq pasa razi olur o kimde olmuyor hem aldatmis hem razi degilmis gerekirse aileniz gelsin alsin oda surunsun bundan sonraki mutsuz hayatındaBende dönüp bakmamayi düşünüyorum ama ben evliyim boşanmaya asla razı olmayacak ve çok haklısınız bizden daha önemli değil hicbisey aldatanlar düşünsün Allah hepsini bildiği gibi yapsın
Ailemin yanındayım zaten öğrenir öğrenmez terk ettim evi ama inan bide onu razı etmeye gücüm yok ya bilmiyorum neler yaşanılacak hakkımızda hayırlısı olsunpasq pasa razi olur o kimde olmuyor hem aldatmis hem razi degilmis gerekirse aileniz gelsin alsin oda surunsun bundan sonraki mutsuz hayatında
razi etme direkt bosan aldatmis bunu bosamicak hakim mi var sen kafana takmaAilemin yanındayım zaten öğrenir öğrenmez terk ettim evi ama inan bide onu razı etmeye gücüm yok ya bilmiyorum neler yaşanılacak hakkımızda hayırlısı olsun
Çok teşekkürler ben donmeyecem ya istemiyorum zaten başka yol yokrazi etme direkt bosan aldatmis bunu bosamicak hakim mi var sen kafana takma
kesinlikle dönme seni elinde görür aldatan biri tekrar aldatir bu süreç cok zor ama sabredicezÇok teşekkürler ben donmeyecem ya istemiyorum zaten başka yol yok
Haklısınız tekrar aldatacagindan hiç şüphem yok zaten peki siz evli misinizkesinlikle dönme seni elinde görür aldatan biri tekrar aldatir bu süreç cok zor ama sabredicez
degilim sevgilimdiHaklısınız tekrar aldatacagindan hiç şüphem yok zaten peki siz evli misiniz
Ne olursa olsun çok zor bi durum ama eşiniz olmayınca kopması daha kolay iki tane de çocuğum var ama dönmeyi hiç düşünmüyorum rabbim hayırlısını versin size de bana da sabır versindegilim sevgilimdi
evet sizin durumu tahmin ediyorum az cok, ama asla pes etmeyin her zaman gerçekten daha iyisi var , iyi insanlqr var umudunuzu kaybetmeyin. aminnn ikimiz icin de en guzelleri olsunNe olursa olsun çok zor bi durum ama eşiniz olmayınca kopması daha kolay iki tane de çocuğum var ama dönmeyi hiç düşünmüyorum rabbim hayırlısını versin size de bana da sabır versin
Ayrılmadiniz mi siz bende ağlamak istiyorum ama çocuklarımın yanında güçlü durmaya çalışıyorum o zaman nefes alamiyormusum gibi hissediyorum Allah kimsenin başına vermesinAğlama krizleri,kahve sigara 15 gün sürekli ağıza lokma sokamama,güçlü durmaya çalışıp kimseye belli etmeden günlük işlerini yapma,gün içinde orda burda ağlama krizleri içinin dolup burnun direğinin sızlaması amannn daha neler nelerrr
çok özlemekte var bunun için de öyle çok özlüyosun kiii oy oyyy
ama şimdi nötr hiç bişey hissetmiyorum normal arkadaşım gibi herşeyi paylaşabiliyorum 2 yıl geçti aklıma bile gelmiyor aldatıldığım
Ayrılmadiniz mi siz bende ağlamak istiyorum ama çocuklarımın yanında güçlü durmaya çalışıyorum o zaman nefes alamiyormusum gibi hissediyorum Allah kimsenin başına vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?