Aldatıldım bununla nasıl baş ederim

Ben tekrar birine guvenebilecegimi düşünmüyorum zaten iki çocuğum var tek düşüncem onlar etkilenmeden nasıl bitiririm
Çocuklarınız için mutlaka pedagog desteği alın derim bu süreçte. Babam da annemi aldatmıştı ve bu şekilde boşandılar. Annem benim için pedagog desteği almasına rağmen süreci bazen iyi yönetemediği oluyordu. Bende ufak tefek travmalar yok diyemem.

Bizim gibi kaliteli insanları kalitesiz insanlara değişiyorlar ama ucuz malın alıcısı çoktur neticede birde kendimizi kıyaslarken özgüvensizken buluyoruz üzülürken ağlarken kendimizi eksik hissederken bize böyle hissettirmeye kimsenin hakkı yok kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok ama kendini bilmezler yapıyorlar bı halt sanıyorlar kendilerini sonra sürünüyorlar tabi hala pişmanım diye peşimde dolanıyor mesaj atmaya çalışıyor kalitesiz :) ama umurumdamı elimizi sallasak ellisi onlar kim :) 3 günlük dünyada bı erkek için üzülmeye değmez :)

Daha çok küçükler biri 7 yaşında bi henüz 15 aylık ben daha 25 yaşındayım nasıl baş edecem bilmiyorum

Belki de biz fazla gelmişizdir onlara. Yanımızda küçüldüklerinden böyle egolarını tatmin etme yoluna gitmişlerdir.

Ben tekrar birine guvenebilecegimi düşünmüyorum zaten iki çocuğum var tek düşüncem onlar etkilenmeden nasıl bitiririm
Çocuklarınızın karşısında olgun bir tavırla konuşmalı ve sakince ılımla anlatmalısınız çocuklar anne babası mutluyken mutlu olur illa birliktelik gerekmiyor ayrı ayrıca mutlu olan insanlar vardır ama zorla birlikte olup mutsuz yapmaya hakkımız yok çocuklarımızı

Daha çok küçükler biri 7 yaşında bi henüz 15 aylık ben daha 25 yaşındayım nasıl baş edecem bilmiyorum
Tavsiyem babalarını kötüleyecek sözlerden, davranışlardan kaçınmanız. Belki siz babalarının nasıl biri olduğunu bilsinler diye ya da kendinizi kötü hissettiğiniz bir an rahatlamak için durumu paylaşırsanız, bu onların ruhunda hasar bırakır. Hem yıllar boyu babalarına karşı hayli olumsuz duygular taşırlar hem de ileride ikili ilişkilerinde güven problemi yaşarlar.

Olanlar sizinle karşı taraf arasında. Çocuklarla bir ilgisi yok.

Belki de biz fazla gelmişizdir onlara. Yanımızda küçüldüklerinden böyle egolarını tatmin etme yoluna gitmişlerdir.
Tabiki inan öyle oluyor canım o çirkin benliklerini egolarını tatmin etmek için bizi ezmeye çalışıyorlar zavallılar ama sonra sürünüyorlar çirkin kalpleri çirkin insanlara layık bizim gibi elmas kalplerimize çakıl taşları değmemeli :)

Şu an hâlâ aynı evde misiniz ? Böyleleri iki gün düzelmiş gibi yapar sonra yine aynı şeyler devam eder.

2 cocukla ne yapmayi düşünüyorsun peki canım?
Yanı mesleğin varmı 15 aylık cocugun çok küçük aile desteği var mı bunları söylesen?

Evet haklısınız hiç bişey söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum çünkü çocuklarımın bi günahı yok oğluma uygun dille anlattım durumu yanlarında ağlamıyorum bile herşeyden uzak tutmak için elimden geleni yapacağım

2 cocukla ne yapmayi düşünüyorsun peki canım?
Yanı mesleğin varmı 15 aylık cocugun çok küçük aile desteği var mı bunları söylesen?
Mesleğim yok ama illaki nafaka verecek babam da destek olacak düzeni mi kurana kadar sonra işe girip çalışacağım annem çocuklara bakacak olacak olan bunlar

Rabbim yardımcın olsun bacım dualarım seninle umarım herşey gönlünce olur ama sakın affetme ardı gelecektir

Benim boşanmak istememin en büyük nedenlerinden biri de bu zaten çocuklara öyle bi hayat yaşatmak istemiyorum sakince anlayabileceği kadar oğluma anlattım babasiyla aynı evde kalamayacağımizi

Allah razı olsun sizden affetmeyecegim çünkü bende biliyorum devamı gelecek
Cevremde buna örnek çok var kuzum affetdikçe çocuklar için boyun büktukce daha da kudurdu adam. Ailen destek mı mesleğin var mi diye bu yüzden sordum onun gidebilecek bir yeri yok su gibi ingilizce biliyor ama bunu kullanmıyor maalesef 4 çocukla çekiyor

Aynen kardeşim affettikce daha kötü oluyor boyun egdikce birakamayacak diye daha beterini yapıyor bu mesleğim yok ama ben kendime güveniyorum çocuklarım için elimden geleni yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…