- Konu Sahibi kirmizigul06
-
6 yıl .. dilekolay nasıl silebilmiş o yılları sordun mu hiç? Allah sabır versin canmfisfisfis
mesafe varmis o trde ben burda olmuyormus uzaktan..yillarca aklina gelmemis demekki..ben onu evlenecegiz diye beklerken once aldatildigimi ogreniyorum sonradandan yillar once evlendigini kizinin oldugunu...birdedershaneden tanidigi kiz var tabiki..onunlada hala cikiyor.....encok canimi yakan ben okadar yikilmisken onun hayatinin mukemmel gitmesi(((
allah aşkına neresi mükemmel bir hayat
hem evli ve eşini başka bi kızla aldatıyo bunun acısı sonra yaşamıcakmı sanıyosun
sen oturup haline şükretki iyiki evlenmemişsin demekki böyle onun amcasının kızı gibi aldatılan olucaktın hemde evliyken bence kendine çeki düzen ver onunla ilgili haber almaya uğraşma.senin durumun emin ol daha iyi
ya onu hic taniyamamisim herhalde yada kendini cok iyi gizlemis...tabiki sukrediyorum,,elenmeden kurtuldum diye..ama onunhic umurunda bile degil karisi kizi..okadar gamsizki...o hali cok mutluymus gibi geliyor bana ve benim cnm aciyor..encokta tabiki 6 yili hic umursamadan silmesi....dershanedeki kiz evli oldugunu biliyormus ama cocugunu bilmiyormus..birde utanmadan din kultur ogretmenligi icin ankarada unide okuyacak..kötükedihüso
bırakın o onun hayatı ve rabbim onun cezasını vericektir elbette.
siz kendi hayatınızı ondan haber almadan yaşamaya çalışın
başka işlerle uğraşın .hobiniz varsa onla ilgilenin
ve bol duaa edin beddua değil.
şanslı olduğunuzu unutmayınyerimseniben
canım seni çok ii anlıorum bende aldatıldım hemde eşim tüm detaylarına akdar kendisi anlattı 7 yıllık birliktelikten sonra evlendik evliliğimin 1.yılı biter bitmez boşanıyorum hamileyim ayrıcaa..
destegin icin saol canim..insallah bundan sonra cabuk unuturum olanlari..cikartirim onu hayatimdan ve beynim den mafoldumbenmafoldumben
çıkartamıcam diye bir kaide yok bunu asla kabul etmiyorum
zaman gerçekten herşeyin ilacıdır..
sizin karşınıza sizi seven biri çıktığında emin olun o sadece kötü bi anı olarak kalıcaktır aklınızda o kadar.
evt şuan zor gelebilir ama üzerinden zaman geçip siz başka meşguliyetler bulduğunuzda ne demek istediğimi anlıcaksınız...
yeterki zaman ve karşınıza onla alakalı haberleri çıkarmamak olucaktır.
ve rabbim karşınıza sizi çok seven birini çıkarır inşa.s.
yaşadınız cok agır ama hayat devam edıyo..kizlar konunun uzerinden aylar gecti ama ben hala kotuyum..gunlerim beddua etmekle geciyor..
ayrildiktan sonra ogrendimki askerden geldiginde bir hafta konusamamistik kendine tel alacakti ama megerse ozaman amcasinin kiziyla evlenmis..suan 1 yasindada bir kizi var..utanmadan yillarca beni kandirmis otyalamis kavusacagiz oraya gelicem diye...yani essoglu utanmadan hem evlenmis hemde dershanedeki kizla aldatmis beni...sanki normalmis gibi konusmak icin ariyor hala...ankara gazi uni. kazanmis..bence onca aci cekersen onun hayatinin yolunda gitmesi kahrediyor beni..kafayi yiyecegim resmen..gunlerim beddualarla geciyor canim cok yaniyor...ben onu 6 yil beklerken o askerden sonra evlenmis...suan hem evli kizi var ve o dershanedeki buldugu kizla beraber...ikiside ankaraya uni icin gideceklermis...bir insan bukadar adi serefsiz olabilirmi ya...ben nasil atlaticam bu yasadiklarimi..nasil unutucam bu olanlari(((((((( yardim edin kizlar : ((((((((9999:sinifsinif:
insallah canim dedigin gibi olur...okadar bunalima girdimki resmen aklima kotuluk geliyor..diyorum ankarada tanidiklara soylim ankarada uni giderken dovsunler..unide rezil etsinler utancindan gidemesin diye...ama adamda utanma yokki..eminim univesitedede kizlari kandirir cikar...allah belasini versin
bak hala onu düşünüyosunlmaz:
biraz kendine güven canım boşver onu artık bitmiş vede gitmiş başka şeylerle ilgilen
kendinin ne kadar güçlü olduğuna inan
kendim olsam öyle düşünürdüm şuanda beni seven insan beni aldatmış olsa inan kendime değil ona acırım çünkü benim gibi biri yerine kalitesi düşük insanlarla oluyo diye
birazda böle düşün ki dersanedeki kız sen varken varmış ve o evli iken hala devam ediyomuş yani seni bayağı bir insan için bırakmış.
sonuç: iyi ki bırakmışzemuszemus kurtulmuşsun
sen ne o heriften aşağısın ve mutsuzsun
ne de o dersanedeki kız gibi bayağısın..
burada üzülecek durumdaki tek birisi var oda amcasının kızı imiş eminim garibin birşeyden haberi olmadan evlendirilmiştir.üstelik çocuğu var bence sen o herife beddua edicene o kızın senin gibi kurtulması için dua et....
kizlar konunun uzerinden aylar gecti ama ben hala kotuyum..gunlerim beddua etmekle geciyor..
ayrildiktan sonra ogrendimki askerden geldiginde bir hafta konusamamistik kendine tel alacakti ama megerse ozaman amcasinin kiziyla evlenmis..suan 1 yasindada bir kizi var..utanmadan yillarca beni kandirmis otyalamis kavusacagiz oraya gelicem diye...yani essoglu utanmadan hem evlenmis hemde dershanedeki kizla aldatmis beni...sanki normalmis gibi konusmak icin ariyor hala...ankara gazi uni. kazanmis..bence onca aci cekersen onun hayatinin yolunda gitmesi kahrediyor beni..kafayi yiyecegim resmen..gunlerim beddualarla geciyor canim cok yaniyor...ben onu 6 yil beklerken o askerden sonra evlenmis...suan hem evli kizi var ve o dershanedeki buldugu kizla beraber...ikiside ankaraya uni icin gideceklermis...bir insan bukadar adi serefsiz olabilirmi ya...ben nasil atlaticam bu yasadiklarimi..nasil unutucam bu olanlari(((((((( yardim edin kizlar : ((((((((9999:sinifsinif:
hayatının yolunda olduğunu nerden biliyorsun?
söylediklerin hayatının yolunda olduğunun göstergesi değil.
eden bulur, boşver beddua bile etme.
Off.. :çok üzgünüm:
Çok acı gerçekten yaşadığınız, şükredin ki 'ucuz' kurtulmuşsunuz,
ucuz diyorum çünki Yurtdışına gelseydi sizi daha çok soyacaktı maddi anlamda.
Balık baştan kokarmış. Evet 6 sene çok uzun, ama dua edin ki evlilikle sonuçlanmamış.
Yalnız ona para yollayıp onu doyurmakla da hata yapmışsınız, farkınsadınızdır bunun eminim.
Bu arada yanlış anlamış da olabilirim ama sormam gerek,
konuyu Nisan 2010'da açmışsınız, bugün yazdığınızı yorumda ise evlenmiş ve bir yaşında kızı var dediniz. Yanlışlık yok mu bunda ?
:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?