Aldatıldım canım çok yanıyor

serefsiz, gurursuz nankorun tekiymis..Allahlarindan bulurlar insallah...hem benden ayrilmak istiyor hemde arkadasim diyor...nasil bir dusunce bende anliyamiyorum.bir insan bukadar yuzsuz vurdum duymaz olurmu..cani kimi isterse ona gidiyor kötükedihüsoklava:klava:
Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlari kötükedihüsokötükedihüso

kizlar yine mesaj atti. yazdiklari...

seni merak ediyorum nasilsin, mesajlarima cevap yazmadin. yoksa benimle artik konusmak istemiyormusun. haklisin tabi konusmak istemeyebilirsin bunu anlarim ama ben bunu yapmani istemiyorum.
baska carem yoktu ben oraya gelemezdim boyle telefonla internetle devam edemezdik.
kafam cok karisik, yaptiklarima degdimi biliyorum. yasamaktan korkuyorum artik. kendine cok iyi bak, senden cevap bekliyorum...

bu mesaji aldigimda sevindim, cunku karamsar, o kizla olsada neyapacagini bilmiyor..bizim icin artik geriye donus yok, ama onun boyle karamsar olmasi beni mutlu etti..umarim fazla surmez ve cabucak pisman olur..oda aci ceker.kizda aci ceker.ben cok cektim...
senağlama senağlama

Sana bunları yaşatan biri tabi ki de cezasını bulacaktır. Kötülük yapan kötülük bulur her zaman. :teselli:

Kötü bi durum gerçekten Allah kimseye yasatmasın ama kimsenin ettiği yanına kalmaz bugün o haltı tapıyosa yarında ona yapan olur bu böyledir umarım en kısa zamanda atlatırsın..

Canimmm bak goruyor musun sana soylediklerim cikiyor iste tek tek, sadece 1 gun mesajlarina cevap vermedin ve gor iste dustugu durumu, nasil da acizlesti, sasirdi, beklemedigi bir seydi cunku senden cevap almamak. O alismisti senin nasil da mahvoldugunu gorup duymaya, istedigini vermedin ya, pacalari tutustu serefsizin, senin acilarinla besleniyor derken iste bunu kastediyordum, ohh canina degsinzemuszemus

Bak mesajina dikkat et. Icinde seni ona yazmaya tesvik edecek her kozu kullanmis. Sirayla roller takinmis:
Once anlayisli, seni anlayan adam pozlari,
sonra seninle hala gorusmek isteyen (aklini celmek icin en guclu kozu bu) adam,
sebepler sunan adam,
pisman adam,
hatta isi ileriye goturup (seni korkutup yazmani saglamak icin) yasamak bile istemeyebilecek kadar caresiz adam
En sonda da ona en yakisan sey, yuzsuz adam (senden cvp bekliyorum demis ya, vallahi pes, ne yuzle, ne hakla).

Gordugun gibi bitanem, zayifliklarindan siyrilip ona gonlunden gecen sekilde degil de onun hakettigi gibi davranmaya devam ettigin surece adim adim onun cokusune sahit olacaksin. O kizla coktan mutsuz zaten, sana garanti veriyorum. Zaten uzun suremeyecek bir durum o, yakinda ondan ayrildigini ve kapinda kopek olmak istedigini yazan mesajlar alirsan sasirma. Ama unutma, dunya tersine donse bu adamdan sana yar olmaz gulum. Neden biliyo musun, onunla yine biraraya geldigin an seni simdikinden daha beter acitacak. Kisiligi oturmamis, asiri asagilik komplekleri var ve bu yuzden kendisini seven ve kendisiyle olana degil kendisine sirtini donene egilim gosteriyor. O kiz su an onunla ya, elinin altinda ya, coktan kaybetti o kiz ama farkinda degil, yakinda gorur, coook aglayacak o. Sen sirtini dondun ya, sen kiymetlisin artik. Aman diyeyim tatlim cok dikkatli ol bu aralar, sana gitgide daha fazla sokulabilir, kendini tutamayip yumusarsan uzun vadede cok aci cekersinlmaz:

Sen simdi erken gelen zaferin tadini cikar:lepi:

sen allaha havale et beddu ada etmesen gün gelir zaman döner o da sana ettiğini bulur fazlasıyla..kimsenin ahı kimsede kalmıyor bu hayatta...

Geri zekali bu ya... hem bana mesaj atiyor yaptiklarima degdimi bilmiyorum, kafam cok karisik yasamaktan korkuyorum diye..hemde durmadan kizla mesajlasip durutyor....ne istedigini bilmiyor, cani kimi isterse ona donuyor galiba..Allahindan bulsunkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso beni bu hallere soktu..hayirlisiyla bir atlatim baska birsey istemiyorumsenağlama

Tatlim haftasonu sehir disindaydim ugrayamadim. merak ediyorum son durum nasil? Yazdi mi, aradi mi? Sen nasilsin?

Tatlim haftasonu sehir disindaydim ugrayamadim. merak ediyorum son durum nasil? Yazdi mi, aradi mi? Sen nasilsin?

yoklugun belliydi canim (

ben ayniyim daha dogrusu cuma gununden sonra ilk yasadiklarimi yasamis gibi oldum...bana mesaj atip kafam karisik falan filan deyipte ardindan hemen kiza mesaj atmasi cokk zoruma gitti..ne yapmak istiyor anlamiyorum..ama canim cok yaniyor...helede o kizla hergun beraber olduklarini ve mutlu olduklarini dusundukce canim cok yaniyo...kabuslarim oldular, habire onlari goruyorum mutlu bir sekilde ( nasil atlaticam bu aciyi. bugun tam 3 hafta olacak ((
ve cumadan beri ne aradi nede sorudu Allahindan bulasica

Allaha havale ettim onlari ama insallah enkisa zamanda onlarinda aci cektigini yandigini gorurum puskutum cunku benim canim cok ama cok yaniyor senağlama

allah böyle insanlara akıl fikir versin yüzsüz arsız karaktersiz şerefsiz utanmaz hayasız nasıl bir karakter bu ya şaka gibi resmen.
oh mutlu ol canım o maymun iştahlı herif ne yapacağını bilmiyor seni kaybettiğinede yanıyor ama artık çok geç olduğunuda biliyor arkadaşların dediği gibi zaferin tadını çıkar ne cevap yaz ne bir haber ver kendinden susmak erdemdir kötü söz söylemektense sus sadece en güzel cevap olsun ona damacana kapağı gibi hemde

ya kizlar birde anlamadigim. bunu amcasinin kiziyla evlendireceklerdi.guya kucuklukten soz vermisler..bana ilk bunu demisti ayrilma gerekcesi olarak, iste ben onunla evlenmezsem ailem dusman kazanmis olur aileler birbirine girer ve ben bunu istemiyorum demisti..ona sordugumda peki simdiki sevgilim bilmiyormu evlenecegini diye. oda biliyor ama onemsemiyor beni sev yeter diyor demisti..dusunuyorum dusunuyorum ama isin icinden cikamiyorum ya bir insan nasil bile bile hem sevgilisi varken hemde evlenecegini bile bile hala boyle sey yapar ve kabullenir? arkadasida sormus ona oglum iyimisin sen evleneceksin yaptigin normalmi diye oda demis kiz sorun etmiyor beni sev yeter diyor diye..anlamadim gitti..hadi o kucuk kasabaarda kumalik var ama insan bile bile boyle bir yola girermi ya???

canım sen hala neden böyle karaktersiz birini düşünüyorsun ki Rabbine dua et kurtuldun diye yaa alalaaa

canım sen hala neden böyle karaktersiz birini düşünüyorsun ki Rabbine dua et kurtuldun diye yaa alalaaa

dua ediyorum zaten, ucuz kurtuldum diye...ama beni bukadar enayi yerine koymasini kaldiramiyorum iste...ben ona okadar deger verirken o sadece gonul eglendirmiskötükedihüsokötükedihüso

bunu bilmek, hayal kirikligina ugramak aldatmis olmasi canimi cokkk yakiyorr..

tamam sende kabul ediyorsun herşeyi bak ne güzel kurtulduğuna da dua ediyormuşsun bırak at kafandan kurcalasa bile beynini hemen aklındaki gündemi değiştrimeye bak bu şekilde düşün düşün içinden çıkamazsın ki canım benim daha çok canın yanacak yaptıklarını aklına getirdikçe en iyisi artık bıçakla keser gibi at onu aklından yapamıyorum hazmedemiyorum deme istersen bal gibi yaparsın sen yeterki iste....!!!yerimseniben

küçük beyinli bir insanın seni enayi yerine koymasını çok kafana takma kurtulduguna sevin ve yoluna bak..degmez..vereliniortakvereliniortak

Gerçekten çok üzüldüm ve çok kızdım ya nasıl vicdansız bir insan. Karaktersiz.. Ayrıldıktan sonra siz hiç aradınız mı ya da mesajlarına karşılık verdiniz mi? Bence hiç muhatap olmayın.. Ne kadar iyi niyetli davranmışsınız her yönden destek olmuşsunuz, karşılığı bu muydu yani..

ne kadar iğrenç bir adammış.meraketme canım herkesin başından geçiyor.bendede vardı bunlardan bir tane.çok canımı yaktı çok acıttı acıtmasına hep izin verdim.çünkü seviyordum.hep geri döndü hep arkasında ne bıraktı meraketti.ağladımda seviyorumda dedim ona açıkca ama onun pis karakteri sevgimi anlayacak kapasitedemiydi sanki.sonunda ne oldu?bana tercih ettiği bayanın yalanlarınıda sadakatsizliklerinide öğrendi.hakettiğini buldu.aklı başına geldimi hayır o o yolda devam edecek çünkü onlar bu tip insanlar lağım çukurunda yaşamaya alışıktır.senin gibi tertemiz bir insanı kaldırabilecek yaradılıştamı o.kuran bile diyor bunu iyi erkekler iyi kadınlara kötü erkekler kötü kadınlara layıktır.pislik pislikten hoşlanır anlamaz yanındaki gülün mis kokusunu.kavrayamaz.pişman olmak nedir bilmez onlar pişmanlıklarıda sahtedir emin ol.

sevinmen lazım
ya evlenip oralara gelip seni bıraksaydı dahamı? iyi olurdu...
boşver poyasını görmüşün işte olumunekankayizsmile

benim icinde aynisi gecerli suan..onu cok sevdim ve bunlari duymak dunyami yikti..kabullenmekte cok zorluk cektim, taki gozlerimle gorene kadar..ama okadar cok sevmisimki onu hala aklimdan cikartamiyorum..gece gunduz aklimda...butun gun Allahim insallah oda aci ceker bana yaptigi yanina kalmaz diye dua edip duruyorum..onlarinda hayalleri yikilir diye...cunku canim cok ama cok yaniyor....onlar mutlu gunlerini gun ediyorlar gece gunduz mesajlasiyorlar ama ben aci cekiyorum...baska sey dusunmeye calisiyorum ama yine ayni yere geliyorum...tek istedigim ve bekledigim onlarinda aci cekmeleri,canlarinin yanmalari benden daha kotu duruma dusmeleri senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…