- Konu Sahibi kirmizigul06
-
kizlar yine mesaj atti. yazdiklari...
seni merak ediyorum nasilsin, mesajlarima cevap yazmadin. yoksa benimle artik konusmak istemiyormusun. haklisin tabi konusmak istemeyebilirsin bunu anlarim ama ben bunu yapmani istemiyorum.
baska carem yoktu ben oraya gelemezdim boyle telefonla internetle devam edemezdik.
kafam cok karisik, yaptiklarima degdimi biliyorum. yasamaktan korkuyorum artik. kendine cok iyi bak, senden cevap bekliyorum...
bu mesaji aldigimda sevindim, cunku karamsar, o kizla olsada neyapacagini bilmiyor..bizim icin artik geriye donus yok, ama onun boyle karamsar olmasi beni mutlu etti..umarim fazla surmez ve cabucak pisman olur..oda aci ceker.kizda aci ceker.ben cok cektim...
senağlama senağlama
Tatlim haftasonu sehir disindaydim ugrayamadim. merak ediyorum son durum nasil? Yazdi mi, aradi mi? Sen nasilsin?
canım sen hala neden böyle karaktersiz birini düşünüyorsun ki Rabbine dua et kurtuldun diye yaa alalaaa
dua ediyorum zaten, ucuz kurtuldum diye...ama beni bukadar enayi yerine koymasini kaldiramiyorum iste...ben ona okadar deger verirken o sadece gonul eglendirmiskötükedihüsokötükedihüso
bunu bilmek, hayal kirikligina ugramak aldatmis olmasi canimi cokkk yakiyorr..
ne kadar iğrenç bir adammış.meraketme canım herkesin başından geçiyor.bendede vardı bunlardan bir tane.çok canımı yaktı çok acıttı acıtmasına hep izin verdim.çünkü seviyordum.hep geri döndü hep arkasında ne bıraktı meraketti.ağladımda seviyorumda dedim ona açıkca ama onun pis karakteri sevgimi anlayacak kapasitedemiydi sanki.sonunda ne oldu?bana tercih ettiği bayanın yalanlarınıda sadakatsizliklerinide öğrendi.hakettiğini buldu.aklı başına geldimi hayır o o yolda devam edecek çünkü onlar bu tip insanlar lağım çukurunda yaşamaya alışıktır.senin gibi tertemiz bir insanı kaldırabilecek yaradılıştamı o.kuran bile diyor bunu iyi erkekler iyi kadınlara kötü erkekler kötü kadınlara layıktır.pislik pislikten hoşlanır anlamaz yanındaki gülün mis kokusunu.kavrayamaz.pişman olmak nedir bilmez onlar pişmanlıklarıda sahtedir emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?