Zaten tatil zamani geliyor universitenin ocak 6'da gidiyorum evime 13 subatta geri donecegim. 37 gunluk bir ayri kalma sureci olacak. Bilmiyorum zaman herseye ilac derler ya oylemi degilmi belli olacak. Zaten cabasini goruyorum ama bu ne kadar surer orasini da zaman ve onun sevgisi gosterecek. Bir tahtaya civi cakildiginda onu geri cikardiginda izi kalir . O bu izi kapatmaya calisacak basarili olursa amenna. Ama olamazsa ben sans verdigim icin acabalara takili kalmayacagim. Basit bir iliskimiz olsaydi o saniye bitti der ceker giderdim o guc var aciz degilim. Ama belki anlatabildim belki anlatamadim bizim durumumuz cok daha farkli belkide benim avuntum.
Herkes kendi iliskisini farkli olarak görüyor, hele üniversitede uzun bir iliski ise. Simdiye kadar hic bir kiz'in "bizim iliskimiz cok basit yeaa, öylesine bir iliski iste" dedigini duymadim. Ki bu gayet normal. Her iliski bir özveri ister, özelikle uzun iliskiler caba ister, ve üniversitede, genc oldugunuz icin beraber büyümüs oluyorsunuz ve hali beraber bir takim seyi asmis oluyorsunuz.
Isin asli su, güven cok önemli birseydir. O dedigin cok özel bir insan, dürüst bir insan olsaydi, seni aldatmadi. Bu Adam anlik bir hevese kapilmadi, tam 1 yil seni aldatmis. Koca 1 yil. Sana "ben yatiyorum" dediginde, o kiz ile mesajlasiyormu. Sana "ben ahmet, mehmet ile buluscagim" dediginde o kiz ile bulusmus.
Bu adam seni bilerek aldatmis, sana bilerek yalan söylemis. Senin o güvenini 1 yil boyunca zedelemis ve hali ile hakki yok artik o güvene. Gercekten pisman olsa, ilk görüsmeden sonra birakirdi fakat 1 yil boyunca devam etmis! Sen o flash drive'i bulmasaydin ruhun bile duymayacakti.
Adam sadece yakalandigi icin pisman. Burda kac hikaye var "agladi, pisman beni bir daha aldatmayacak yada dövmeyecek" diye baslayan fakat sonrada tekrar aldatan. Elbette adam aglayip, zirliyacak. Sen onun icin bir aliskanliksin. O disarda baska kadin ile gezerken, sen evde uslu oturan masum Türk kizi'sin. Senin ile evlendigindede rahat edecek. Zaten heycani burda ya. Bir tarafta sen (ki garantili, asla onu birakmayan), diger tarafta sakli, gizli hayati.
Ve durum tersi olsaydi o senin gözünün yasina bile bakmazdi. Tekmeyi basardi ve herkese senin aldattigini, küfürler esliginde anlatirdi.
Sizin iliskiniz dedigin kadar harika ve ayricakli olsaydi, o sahis seni aldatmazdi. Önemli olan ondan sonra tekrar baska birini sevmek degil. Önemli olan kendini sevmek ve kendine deger vermek. Ve sürekli "herkes biliyor" diyorsunda, eh bilsinler. Surda insanlar 20 yillik esinden bosaniyorlar, 5 yillik esinden cocuk ile bosaniyor. Seninki niye olmasin? Sakin bu konuda kendine hic birseye mecbur hisetme.
Ben esim ile kac yildir beraberim, ortada ne emeklerimiz var fakat esim tek gecelik aldatirsa bile, baskasi ile sadece mesajlassa bile anindan bosanirim. Benim güvenimi bu derece zedeleyen bir insan, benim hayat arkadasim olmayi hak etmiyor cünkü.
Bence sen cok büyük bir yalnis yapiyorsun. Ilerde konu acarsin "esim flört dönemindede aldatmisti ama.." baslayan. Hayatiniz daha gercek zorluluklar görmedi. Ilerde hamile olsan, hasta olsan, evliligin biraz monoton olunca, maddi zorluklar olunca bu adam ne yapacak? Flört döneminde sadik kalmayan, evlilik gibi zor bir kurumda nasil sadik kalacak? Sen duygularina güvenmiyorsun. Sen bildigin kendini kandiriyorsun.