aldatıldım çok mutsuzum

sara29

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
24
1
1
10 senelik eşim beni aldattı hemde dogum günümde gözümle gördüm kulagımla duydum ve hiç bişe olmamış gibi devam ediyor hayatına okadar rahatki anlatamam..

ben onun gibi yapamıyorum tepkisiz kalamıyorum umrumda degilmiş gibi davranamıyorum.

boşanmayı kafaya koydum zaten ama kötü günler geçiriyorum nası atlatacam bilmiyorum dünyam yıkıldı ruh gibi yaşıyorum

Nasıl emin oldun?
benim dogum günüm vardı içtik gece uyuduk tlf çaldı açtı kadın sesiydi kadına diyor seni seviyorum sana aşıgım kendine iyi bak sen böyle yapınca ben ölürüm diyordu bende duydum yataktan fırladım sabaha kadar kavga..

Adamın sizi aldatmasından çok aldatıp sallamamasına kızmışsınız. Kendinize hakettiğiniz değeri verin öncelikle
en azından dogruyu söylemesini beklerdim madem yaptın bişe yaptıgın arkasında ol.. karşısına alıp konuşmadı benle sen hayal gördün diyor yok öyle bişe diyor..

tek istedigim bir an önce bu durumu atlatmak.ne olacaksa olsun artık okadar yıkıldım ki mümkün degil toparlanmam.

benim dogum günüm vardı içtik gece uyuduk tlf çaldı açtı kadın sesiydi kadına diyor seni seviyorum sana aşıgım kendine iyi bak sen böyle yapınca ben ölürüm diyordu bende duydum yataktan fırladım sabaha kadar kavga..

Bunlari kendi kulaginla duymus olman cok cirkin. Ne diyecegimi bilemiyorum. Iyi olmani kimse bekleyemez. En azindan esine karsi soguk kanli durmaya ve davranmaya calis. Cok pislik bir adam gercekten.

bu kadar pişkin oldugunu bende yeni ögrendim
Bunlari kendi kulaginla duymus olman cok cirkin. Ne diyecegimi bilemiyorum. Iyi olmani kimse bekleyemez. En azindan esine karsi soguk kanli durmaya ve davranmaya calis. Cok pislik bir adam gercekten.
rahat olması daha sinir bozucu.

Back
X