Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanımda konuşuyordu zaten ben uyuyordum sese kalktım kaltıgımı görünce önce şaşırdı sonra inkar etti.Öğrendiğini söyledin mi ? Tepkisi ne oldu
benim dogum günüm vardı içtik gece uyuduk tlf çaldı açtı kadın sesiydi kadına diyor seni seviyorum sana aşıgım kendine iyi bak sen böyle yapınca ben ölürüm diyordu bende duydum yataktan fırladım sabaha kadar kavga..Nasıl emin oldun?
en azından dogruyu söylemesini beklerdim madem yaptın bişe yaptıgın arkasında ol.. karşısına alıp konuşmadı benle sen hayal gördün diyor yok öyle bişe diyor..Adamın sizi aldatmasından çok aldatıp sallamamasına kızmışsınız. Kendinize hakettiğiniz değeri verin öncelikle
nası yani anlıyamadım..Valla benim bildiğim kadınlar böyle bir hikayeyi taaa "dünya bir toz bulutuydu"dan anlatır. Şaşırttınız beni.
benim dogum günüm vardı içtik gece uyuduk tlf çaldı açtı kadın sesiydi kadına diyor seni seviyorum sana aşıgım kendine iyi bak sen böyle yapınca ben ölürüm diyordu bende duydum yataktan fırladım sabaha kadar kavga..
rahat olması daha sinir bozucu.Bunlari kendi kulaginla duymus olman cok cirkin. Ne diyecegimi bilemiyorum. Iyi olmani kimse bekleyemez. En azindan esine karsi soguk kanli durmaya ve davranmaya calis. Cok pislik bir adam gercekten.
davranma zaten .ben onun gibi yapamıyorum tepkisiz kalamıyorum umrumda degilmiş gibi davranamıyorum.