- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın bazen üzüntüden cümle kuramadığı anlar oluyor. Konuşmayı unuttuğu anlar. Anlatmak istedigi dağlar olsada dilini döndüremiyor. Belki de öyle bir zamandadır.Şimdi burda cocugumuzun pisiginden bile bahsetsek en az 6-7 paragraf (özgeçmiş haric) yazılır. Cins-i latif ayrıntı sever, detaycidir,fil hafızasına sahiptir (hele böyle travmatik konularda) ve dahi anlatmak istediğinde karşısında dağlar duramaz. O yüzden saskinligimi mazur gorun.
Siz nasil devam ediyorsunuz onunla10 senelik eşim beni aldattı hemde dogum günümde gözümle gördüm kulagımla duydum ve hiç bişe olmamış gibi devam ediyor hayatına okadar rahatki anlatamam..
Ihtimal dahilinde elbette.İnsanın bazen üzüntüden cümle kuramadığı anlar oluyor. Konuşmayı unuttuğu anlar. Anlatmak istedigi dağlar olsada dilini döndüremiyor. Belki de öyle bir zamandadır.
Diye düşünüyordum fakat istedigi cevapları alamayacağını düşündüğü için, affet demeyecegimizi bildigi için, uzun uzun anlatmamış sanırım.
Valla o mesajdan bunu çıkardıysanız muhtemelen kocanız da aslında tesisatciyla konuşuyordu. Özetle size pek inanmadim.
Haydi iyi geceler.
Hamis: Aşkım diyen adam boşanır mi Yahu?
merhaba arkadaşlar yorumlarınız çok teşekkürederim kimseye anlatamıcagım şeyi cesaret toplayarak buraya yazmıştım gerçekten çok iyi geldi şimdi kendimi daha iyi hissediyorum .
sonuç oturup konuştuk ortak kararımız ayrılmak boşanıyoruz psikoleji destek almaya karar verdim benim için kolay olmıcak hakkımda hayırlısı.. konuyu kapanıyormu bilmiyorum kapanıyorsa kapatabiliriz.herkese tekrardan teşekürler.