aldatıldım çok mutsuzum

Aldadildigini ogrendiginde yapilacak iki sey vardir: onlar gozunle gorsen inkar ederler. Orasina takilma. Yapilacak sey hazmedemiyorsan ve boyle yasamaya kendini layik bulmuyorsan bosanmak, ya da ben bosanamam onsuz yapamam falan diyorsan da sineye cekmek. Yapan hep yapacaktir onu soyleyim. Pismanim laflarini gec ki pisman da degil, piskin adam. Yeminleri, bir kere oldu bosluktaydim falan hikayelerini de gec. Bunlarin safsata oldugunu butun aldatilan kadinlar soylesin buradan sana.
Kabul edemiyorum bosanacagim diyorsan, ki en dogrusu da bu, en basta kendine saygin icin, ailenle gorus ve fikrini soyle.
Bosanmak zor degil yeter ki o gucu bul kendinde. Bosanmak dunyanin sonu da degil.
Diger yorumlari okumadim ama cocugunuz var mi? Ailen arkanda durur mu? Calisiyor musun? Kendine yeni bir duzen kurabilir misin?

Sizi gözden çıkarmış bi adam Doğumgününü mü takar ?
Pislikler.... ne kadar rahat bi insanın hayatını mahvediyorlar. ..

yaşadığınız şoku sanırım bende şuan yaşıyorum diyecek birşey bulamadım Allah kimsenin başına vermesin böyle birşeyi ben hiçbirşey yapmazdım aileme dönerdim sanırım hakkınızda hayırlısı olsun

Şimdi burda cocugumuzun pisiginden bile bahsetsek en az 6-7 paragraf (özgeçmiş haric) yazılır. Cins-i latif ayrıntı sever, detaycidir,fil hafızasına sahiptir (hele böyle travmatik konularda) ve dahi anlatmak istediğinde karşısında dağlar duramaz. O yüzden saskinligimi mazur gorun.
İnsanın bazen üzüntüden cümle kuramadığı anlar oluyor. Konuşmayı unuttuğu anlar. Anlatmak istedigi dağlar olsada dilini döndüremiyor. Belki de öyle bir zamandadır.
Diye düşünüyordum fakat istedigi cevapları alamayacağını düşündüğü için, affet demeyecegimizi bildigi için, uzun uzun anlatmamış sanırım.

Son düzenleme:
Siz nasıl
10 senelik eşim beni aldattı hemde dogum günümde gözümle gördüm kulagımla duydum ve hiç bişe olmamış gibi devam ediyor hayatına okadar rahatki anlatamam..
Siz nasil devam ediyorsunuz onunla

siz boşanmayacaksınız,
ben de herhangi bir yorum yazarak yorulmayacağım
selametle.

İnsanın bazen üzüntüden cümle kuramadığı anlar oluyor. Konuşmayı unuttuğu anlar. Anlatmak istedigi dağlar olsada dilini döndüremiyor. Belki de öyle bir zamandadır.
Diye düşünüyordum fakat istedigi cevapları alamayacağını düşündüğü için, affet demeyecegimizi bildigi için, uzun uzun anlatmamış sanırım.
Ihtimal dahilinde elbette.

Cok kotu bir durum onu oldurmek isterdim heralde.Hemen bosa yaptigini herkese anlat sakn utanma aldatilmak senin sucun degil.Ozellikle de onun akrabalarina insan icine cikacak yuzu kalmasin.Ben olsan o num arayip agzina...

Burada kadinlar kendini parcaliyor boşan diye sen hala ruh gibiyim diyerek o adamla birliktesin.. O adamdan ayrılmazsan bir aşama sonrası adam yüzsuz yüzsuz ilişkisine devam edecek sen de acinacak kadın olarak surunmeye devam edeceksin.

Lütfen onurlu ol ve terket o adamı!

Valla o mesajdan bunu çıkardıysanız muhtemelen kocanız da aslında tesisatciyla konuşuyordu. Özetle size pek inanmadim.
Haydi iyi geceler.
Hamis: Aşkım diyen adam boşanır mi Yahu?

yorumunuza sesli gülmekten kendimi alamadım... :)
tövbe tövbe... sabah sabah güldürdünüz beni...çok yaşayın....

konu sahibine gelince.... ben olsam işlerimi eş denen insanın doğum gününe kadar yoluna koyar, onun doğum günü sabahı eşyalarımı çaktırmadan yeni evime taşır, ardından masanın üstüne tek kişilik pasta koyar, bir de üzerine mum oturtup... üzerine de yeni yaşının sana güzellikler getirmesini dilerim... diye yazardım...

s.lak pastayı görünce sevinip, sonra dolapların boş olduğunu fark edince beyninden vurulmuşa dönüp, yeniden doğardı... :)

bu arada da para olarak bildiğin adamı sömürürdüm... o zamana kadar yani....

Ben adamdan çok kadına şaşırdım gece gece nasıl arıyor yahu bu cesaret nedir :işsiz:
Bu arada çocuk falan varmı?

Olay yaratmasi gereken sendin zaten.Sen makul karsilarsan adam napsin.Eylemi yapan kendi,anormal karsilamasi gereken sensin.Soka girmistim de cingarini cikar.Evi terket biseyler yap.

Kaldıramıyorsan ayrıl, geçmişin gölgesi uzun olur canım

merhaba arkadaşlar yorumlarınız çok teşekkürederim kimseye anlatamıcagım şeyi cesaret toplayarak buraya yazmıştım gerçekten çok iyi geldi şimdi kendimi daha iyi hissediyorum .
sonuç oturup konuştuk ortak kararımız ayrılmak boşanıyoruz psikoleji destek almaya karar verdim benim için kolay olmıcak hakkımda hayırlısı.. konuyu kapanıyormu bilmiyorum kapanıyorsa kapatabiliriz.herkese tekrardan teşekürler.

Merhaba,internette gezinirken denk geldiğim bir yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum. Bu yazının sahibi de 5 senelik ilişkisinde çok genç bir yaşta aldatılmış,okumanızı tavsiye ederim. Ayrılma kararı almanıza çok mutlu oldum umarım her şey sizin adınıza çok daha güzel olur ve emin olun öyle de olacaktır. Üzülmeyin demeyeceğim mutlaka üzülüp acı çekeceksiniz ama şu açıdan da bakın siz onur & gururunuzdan hiçbir şey kaybetmediniz. Size yakışan şekilde davrandınız..
Konuşmak isterseniz mesaj atabilirsiniz,sevgiler.

Yazının linki :

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar yorumlarınız çok teşekkürederim kimseye anlatamıcagım şeyi cesaret toplayarak buraya yazmıştım gerçekten çok iyi geldi şimdi kendimi daha iyi hissediyorum .
sonuç oturup konuştuk ortak kararımız ayrılmak boşanıyoruz psikoleji destek almaya karar verdim benim için kolay olmıcak hakkımda hayırlısı.. konuyu kapanıyormu bilmiyorum kapanıyorsa kapatabiliriz.herkese tekrardan teşekürler.
Mune Mune @Margarikotin

Back
X