• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım, evlenme vaadiye kandırıldım daha sayayım mı?

Evet ama kandırılmak çok zoruma gitti, neden böyle yaptı neden?. Artık istesem de güvenemem kimseye:((

öyle bir zamanda öyle biri çıkar ki karşına neye uğrayacağını şaşırırsın...
öyle face'i msn'i kapatarak eline hiçbir şey geçmez.. aksine onu daha mutlu edersin.. sen face'te yaz bakalım arkadaşımla caddede, kırıntıda, bilmem nerde bak nasılda kudurur...

ben senin eski sevgiline değilde o kıza çok sinirlendim.. böyle bir mesaj atarak kendi kendini tatmin etmeye çalışan cahil vb biri... onun gibiler yüzünden diğer bütün kızlarımızın adı çıkıyor...

sen hiiiç kafana takma... bitmiş bitmiştir.. onun hakkında konuşupta kendini daha da harap etme...

Hepsi aynı bunların hepsi, en iyisi bile berbat yani o derece canım... Teşekkür ederim:)
Allah aşkına"kadınları kullanma kılavuzu"diye bir kitap çıktı da,bütün erkekler buradaki önerileri mi uyguluyor?Hepsi aynı şeyi yapıp duruyor.Biz niye yapmıyoruz?Ben de yazacağım böyle bir kitap.Adını da "erkeklere inanmamanız için 1001 neden"koyacağım.

Yok canım hayattan kopmuyorum, msn, face açık yine. sadece kısa bir süreliğine dondurdum face hesabımı.. İstediği kadar at koştursun umrumda değil.Tam tencere kapak olmuşlar aldatsınlar birbirlerini. Hayatta ne ucuz insanlar varmış bir kez daha anladım. Acı bir tecrübe oldu bana, sabah çok üzgündüm ama artık değilim. sanki üzerimden büyük bir yük kalktı..:) Çok teşekkür ederim teselli mesajın için, yazan elleriniz dert görmesin hiçbirinizin...:)

Arkadaşım üzül acını çek ama sen neden hayattan kopuyorsun?
1 gerizekalı için facebook unu kapatıp, msn i kullanmamak da ne oluyor?
Senin hayatın sadece 1 karaktersiz insanın etrafında mı dönüyordu?
Ne güzel iş hayatı olan gencecik bir bayansın.
Kendi içinde üzülsen de lütfen bunu o pisliğe belli etme.
İçinde yaşa herşeyi, zamanla zaten geçecek o da.
Senin yerinde olsam asla ne facebook u kapatırdım ne msni, ne de hayattan kopardım.
Eminim senin bu kadar sadık ve duygusal olduğunu bildiği için, yaptıkların onu hiç şaşırtmayacak.
Sen onu şaşırt. Onun için üzülmediğini, sadece kaybolan zamanına acıdığını ama bunu da telafi edebileceğini söyle ona.
Güçlü ol dik dur. O yokken yine sen vardın. Daha fazla şımartma şu adamı lütfen.

O zamanlar bana çok uzak belki, hiç düşünemiyorum şanssızım çünkü canım ama yine de kısmet diyelim. Bu ilk aldatılmam değil, sorun bende mi diye düşünmeye başladım..:( problemli olan ben miyim acaba?
O kıza ben de çok sinirlendim. Kız mıdır, kadınmıdır neyse, kendi yaşı var tabi bayağı bana çocuksun daha büyüyeceksin diye yazmış. Sanırım ona yaşım 1 beden küçük geldi ama görüntüm 1 beden büyük gelmiş olmalı ki bana bu şekilde acaip davrandı, şaşırdım açıkçası... :) Böyleleri yüzünden hayatımız ve psikolojimiz mahvoluyor, Allah ıslah etsin bunları, kadını da erkeği de aynı bu türün. Yorumunuz için teşekkür ederim:)

öyle bir zamanda öyle biri çıkar ki karşına neye uğrayacağını şaşırırsın...
öyle face'i msn'i kapatarak eline hiçbir şey geçmez.. aksine onu daha mutlu edersin.. sen face'te yaz bakalım arkadaşımla caddede, kırıntıda, bilmem nerde bak nasılda kudurur...

ben senin eski sevgiline değilde o kıza çok sinirlendim.. böyle bir mesaj atarak kendi kendini tatmin etmeye çalışan cahil vb biri... onun gibiler yüzünden diğer bütün kızlarımızın adı çıkıyor...

sen hiiiç kafana takma... bitmiş bitmiştir.. onun hakkında konuşupta kendini daha da harap etme...

Back