Aldatıldım, evlenme vaadiye kandırıldım daha sayayım mı?

önyargılarından sıyrılıp git buluşmaya ama kelime oyunları yapmaya başlarsa anla ki bu işin içinde bir şey var
"neden sen onu ekledin" sorusu bence anahtar nokta, cevabını alamazsan patakla oracıkta

Öyle gerçekten de... Allah aklımızı korusun ne diyeyim:)

Pataklayamam ki canım:) msnde görüşeceğiz. kesin mantıklı bir açıklaması olamaz zaten. o kızı eklemesi başlıbaşına bir hata. malesef

önyargılarından sıyrılıp git buluşmaya ama kelime oyunları yapmaya başlarsa anla ki bu işin içinde bir şey var
"neden sen onu ekledin" sorusu bence anahtar nokta, cevabını alamazsan patakla oracıkta

boyle kızlar var ne yazıkkı cnm sırf huzur bozmakdan zevk alan kısılıklerdır bunlar .yalllaaaannn dıyıp msnden sılmek ne demek yaa ,yaa adam gıbı acıkla yada hıc bısey soyleme ınsanların huzurunu ne kacırıyorsun .ama bırde soyle bırsey var ,sevgılıne bu olaydan bahsedıyorsun sevgılın ınanılmaz rahat konusmak ıcın yarını beklıyor .hıc bır savunmaya gecmıyor sankı oturup bahane uretıyım der gıbı .yada utanıp konusmak ıstemıyorms gıbı .sevgılının sesszlıgıde enteresan en azından dıl doker ınsan kanıtlama cabasına gırer .ınsan hanı sıksıtıgı zamn konusmaz yaa senın sevgılınde o duruma dusms sankı.

evet canım, aynen. Her zaman yaptığı ey bu çok rahat. ben de tam tersi çok panikliyorum böyle durumlarda. O bana hep der, bir rahat ol, panik yapma diye. Ben kendii parçalarken onun hiç umrunda değil hiçbirşey. Sadece bu konuda değil yani genelde hep öyle. ama bence kesin birşey var itiraf edecek oyüzden uygun cümleler giydirmeye çalışıyor söyleyeceklerine..( kız da 27 yaşındaymış ama konuşması falan 15 yaşındaki biri gibi geldi bana...

humm.. ekrana kafa atan çocuk animasyonu vardı.. onu gönderebilirsin şaka maka, umarım mantıklı bir açıklaması olur da konuşmadan sonra için rahat eder, aklında hiçbir şüphe kalmaz..

Sizce sevgiliniz bir hata yapmış, yani kendinizi böyle kandırıyorsunuz
İnanmak istiyorsunuz farkındayım
Zaten aldatan erkekte ben aldattım evet demez..
Hep inkar eder.. Aldatır inkar eder , yalan söyler inkar eder..
Ne diyim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

Son düzenleme:
cnm benım bu kadar kendını parcalamaya yıopratmaya hıc bırsey degmez kı.bı konunun uzerınde ne kadar cok durursan o konu senı oldugundan fazlada rahatsız etmeye baslayacktır ,bırsey olmasa bıle olduguna artık kesın ınanacaksın.bazen bende senın gıbı o konuyu dıdık dıdık ederek erk arkıma hesap sorararım,cocuk tek tek cvplamaya calısır ama bı yere kadar tabı pes edıyor sonra ,okadar ard arda soru gelınce cocuk cvplayacak kelıme bulamıyor .onu o sekılde sucluya sucluya oda olayı kabul edıyormus pozısyonuna gırıyor bu sefer de baslıyorum ,demekkı hersey yalandı sonunda kabul ettın ,hayır yalan degıldı o zman ndn kabul ettın dıyorum cvp veremeyecek kadar yoruluyor yanı kısacası tatlım bızlerde bazen karsımızdakını boguyoruz.ılla kabul edıceksın hata yaptıgını dercesıne ustune gıderız .o da konu kapansın dıe eet yaptım der .bu seferde neden nıcın soruları baslar bu bu sekılde devam eder gıder,yanı sonunda yıne uzulen bız oluruz

Kızlar konuştuk bugün. bana dedikleri aynen şyle; önce olayı anlat bakalım dedi, baştan alattım.
Adı kim dedi, söyledim. öye birini tanımıyorum dedi! ben de msnde profiline ba tanırsın dedim. adı Özlem. tandıığım 4 tane Özlem var dedi, saydı ama o kız saymadı.. ben söyledim, baktı sonradan sadece adı var kendisine msj gönderemiyorum dedi. O nasıl oluyorsa artık! belki de gizlilik kısmında kalmıştır diyeceğim ama bilemiyorum kafam basmıyor artık... Msnde adını arattırınca çıkmıormuş ve gayet rahattı. Sen mi ekledin, o mu ekledi dedi, o eklemiş ben de onu ekledim dedim. Bir daha ekleyenleri öyle tanımadan kabul etme önce sor kimm öğren sonra kabul et dedi! ben sana güveniyrum, bana açıkça söyle sevmediğini ama sakın aldatma beni dedim. sana güvenimin boşa çıkmasını istemiyorum dedim. o da ben de sana güveniyorum dedi. Bu kadarcık bir konuşma geçti ben işteydim e rahat konuşamadık biraz da. Soğuk davranmama rağmen bişi olmamış gibi rahattı. halen de soğukluğumu koruyacağım. o konuşunca konuşacağım. Eğer işkillendiğim durumlar olursa yine facebookta eklediği o kızları ben de ekleyeceğim. o zaman ne yaparsa yapsın bakalım. Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten, çok yardım ve fikirler aldım sizlerden. peki siz bu durumda ne düşünüyorsunuz? sizce mantıklı mı? dün akşam da patronu yanındaymış ve benle telefonda ve nette uzun uzun konuşamayacağını anladığı için ve yarım kalacağı için bugüne bırakmış. Kendisi öyle söyledi bana. Yüzyüzeyken çok iyiyiz ama ayrılınca hep böyle sorun çıkıyor. Ne yapsam acaba bndan sonra bilemiyorum artık.. Durum böyle kızlar. Sizin de iyi veya kötü içinizden ve aklınızdan ne geçiyorsa söyleyin lütfen..:)

humm.. ekrana kafa atan çocuk animasyonu vardı.. onu gönderebilirsin şaka maka, umarım mantıklı bir açıklaması olur da konuşmadan sonra için rahat eder, aklında hiçbir şüphe kalmaz..

tubasu en son haberler nasıl? inş. sevindirici bir haberle gelirsin..

konuştun mu canım ?

Konuyu bende okudum şimdi merakla bekliyorum konuştunuzmu canım acaba açıklama olarak ne yaptı :44:

tatlım bence mantıklı ,cunku soyle bırsey var msnde,sılmısdır kısıyı yanı ozlemı ama engellemeyı unutmusturyanı senden once arkadas lıstesınde ozlem vardır .senın ıcın de msn dekı kızları temızlemıstır.engellemeyı unutmustur.engellemeden sılerse karsı taraf sana yazmaya devam edebılır .ondan gelen pencereyle sende yazabılrsn

Aldatıldım evet doğruymuş. ben haklı çıktım, başından beri aldatılıyormuşum haberim yokmuş. o yazıştığı konuştuğu başka bir kız daha varmış. bana kız msj attı ve seni yok sayan ilişkim yok, kalbim boş diyen bir sevgilşin var dedi. çok güldürdün beni,i sağol dedi ve kahkahalarla gülmüş msjında. şuan okadar kötüyüm ki, bu yaşadığımı ancak aldatan ve enayi yerine koyulan biri anlayabilir.
o kız da yurtdışına gidecekmiş, görüşeceklermiş, gel keyfimize bakalım diyormuş kıza. İlişkim yok, kalbim boş diyormuş, telefonum bozulmuştu ve tamirciye vermiştim. kendisine söylemeye fırsatım olmadı, neymiş aramış aramış ulaşamamış. ben ne yapmaya çalışıyormuşum, çocukça hareketler yapıyormuşum. hemen ilk etapta ilişki durumunu değiştirmiş yok yapmış.
neden öyle yaptığını sordum. ben ona güvenmiyormuşum, ona güvenene kadar öyle kalcakmışmış. siz olsanız sevdiğinizle dalga geçen birini halen arkadaş olarak tutabilir misiniz? ben olsam direkt silerim oonu bir daha da görüşmem. ama o başkaları yüzünden beni kırdı. Ben de msnden çıktım, facei de dondurdum, akşama son kez arayp ifadesini alcam ve ayrılcam ondan. beni aldatan biriyle işim olamaz, olmamalı. aldatmayı medeniyet sayan bir zihinle yapamam. Kızla ilişkisi yokmuş, onunla arkadaşmış sadece, başka türlü bir ilişki düşünmemiş, düşünemezmiş de.ama kıın söylediği çok farklı şeyler. ve benle paylaşmadığı şeyler yaşamış, neymiş; kız şirketiyle yurtdışına gidecekmiş de, onunla da görüşecekmiş. artık güvenim kalmadı ona. ne kadar safmışım, kendime çok kızıyorum. beni o kadar hayallerle kendine bağladı, işyerimde msn ve face yasak ama sırf onu kaybetme korkusu ve sevdiğim için yasakları deldim patronlarımı çok seviyorum, onlardan kat kat özür diliyorum:'((( bir insan müsvettesi yüzünden kendi ilkelerimi çiğnedim. güvendim. artık bir daha kimseye güvenmeyeceğim. hiç bir erkeğe. ve ömrümün geri kalanını bekar olarak geçireceğim... ne kadar basit insanlar var şu dünyada, halen şoktayım.

Hayırlısı buymuş canım
Boşveer gitsin , senden önemli kimse yok
Hayat devam ediyor , tekrar sever , sevilirsin

Birde iyi tarafından bak canım , ya sen bu adamla evlenseydin
ve O zaman aldatılsaydın ?
Herkesin yaşayacakları vardır , bazı şeyleri öğrenmesi için

Evet canım, haklısın o da var.. Güya annesiyle tanıştıracaktı, erkek müsvettesi. suç bende ki inandım ona.:((

Allah aşkına"kadınları kullanma kılavuzu"diye bir kitap çıktı da,bütün erkekler buradaki önerileri mi uyguluyor?Hepsi aynı şeyi yapıp duruyor.Biz niye yapmıyoruz?Ben de yazacağım böyle bir kitap.Adını da "erkeklere inanmamanız için 1001 neden"koyacağım.

Arkadaşım üzül acını çek ama sen neden hayattan kopuyorsun?
1 gerizekalı için facebook unu kapatıp, msn i kullanmamak da ne oluyor?
Senin hayatın sadece 1 karaktersiz insanın etrafında mı dönüyordu?
Ne güzel iş hayatı olan gencecik bir bayansın.
Kendi içinde üzülsen de lütfen bunu o pisliğe belli etme.
İçinde yaşa herşeyi, zamanla zaten geçecek o da.
Senin yerinde olsam asla ne facebook u kapatırdım ne msni, ne de hayattan kopardım.
Eminim senin bu kadar sadık ve duygusal olduğunu bildiği için, yaptıkların onu hiç şaşırtmayacak.
Sen onu şaşırt. Onun için üzülmediğini, sadece kaybolan zamanına acıdığını ama bunu da telafi edebileceğini söyle ona.
Güçlü ol dik dur. O yokken yine sen vardın. Daha fazla şımartma şu adamı lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…